Jeg kjøpte to strikkepakker i januar, jeg har kjøpt mange, men men disse to ankom i januar 2025. Så "raste verden sammen"og nøstene ble glemt - helt til desember. Jeg fant dem sammen med julepynten, o... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg hadde rotet bort en oppskrift, og personen i chaten på kundeservice gjorde alt for å finne kjøpet mitt i arkivet. Det var ikke så lett, for det viste seg at bestillingen ikke en gang lå i mitt nav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Strikkeoppskriften til Edelweiss genser er tvetydig. Står øverst i oppskriften står det at det lønner seg å strikke ermene først mens det lenger ned står at man skal måle ut på bolen hvor mønsteret på... Mehr ansehen
Jeg manglet garn og trengte hjelp til å finne Dyelot, og kundesenteret svarte veldig raskt på min mail. Og jeg fikk god hjelp slik at jeg finner bedre frem på nettet i ettertid. Deremed fikk jeg be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
En av Norges største garn nettbutikker. Norges raskeste(?) levering fra vårt Autostore robotlager. Vi leverer varer til store deler av verden.
Kontaktinformationen
Klepp Stasjon, 4353, Klepp Stasjon, Norwegen
- post@strikkemekka.no
- strikkemekka.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 31 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
I ordered wool from Zurich Switzerland…
I ordered wool from Zurich Switzerland on the 17th February and it was delivered on the 20th in the morning. More to expect is impossible. Whenever I think of ordering wool, Strikkemekka is the address 👏.
Rask og god service
Rask og god service! Jeg har bare gode erfaringer, og er superfornøyd!!
Utrolig god service.
Utrolig god service. Manglet 1 nøste i en garnpk på slutten av prosjektet, det kom etter 2 dager i postkassen uten frakt!!!Helt supert. Har allerede kjøpt 2 nye prosjekter 😊👌
Svar til Strikkemekka.no …
Den 30 januar skrev jeg en anmeldelse på en dårlig opplevelse av Strikkemekka.no. 4 februar kom det svar. Jeg har gjort alt som de vil i det svaret men hører ikke ett ord fra dem.😡Elendig😡
Rævva kundebehandling
Kjøpte en strikkepakke der oppskriften var laget av Strikkemekka (SD) og garnet var Strikkemekkas egne Grann Garn. Jeg strikket prøvelapp og overholdt strikkefastheten samt fulgte gitte mål. Endte opp med å ha 2 nøster for lite garn. Tar kontakt med kundeservice og legger med ett bilde av strikkefastheten.
De ignorerer fullstendig de opplysningene jeg gir om overholdt strikkefasthet m.m og gir mer ett "copy-paste svar", identisk med flere svar dere kan se her inne, der de sier årsaken til at det ikke var nok garn må være at jeg ikke har overholdt strikkefastheten og at jeg kan kjøpe flere nøster og få gratis frakt. Jeg aksepterer ikke dette og gjentar at jeg har overholdt strikkefasthet og mål. De unnskylder seg med at de har over 10.000 forskjellige strikkepakker fra ulike leverandører og er nødt til å stole på at det leverandørene oppgir av garnmengde skal strekke til i de ulike størrelsene (dette var også ett "copy-paste svar", som de nå har gitt meg to ggr). Ironien er at det er de som er leverandør av både oppskrift (SD) og garn (Grann garn).
Siden jeg ikke fikk det garnet som manglet for å fullføre prosjektet ba jeg om reklamasjon. Hvilket jeg heller ikke fikk.
De ignorerer fullstendig det kunden skriver, forsøker løse det raskt med merkjøp slik at de kan tjene på det, men når merkjøp ikke aksepteres og jeg gjentar hva jeg faktisk skrev i mailen, så skylder de på "at de har så mange leverandører og må stole på hva de sier". Når jeg påpeker at det er de som er leverandøren av alt så svarer de meg igjen med en av mail malene deres og ikke det jeg skriver.
Fantastisk useriøse og dårlig kundeservice og kundebehandling. De har mistet meg som kunde.
De tar absolutt inget ansvar og legger over ansvaret på alle andre enn dem.
Dårlig kvalitet og kundeservice!
Gann garn sky virker som 2. sorteringsgarn med knuter i hvert nøste, og fullt av brune hår i hvitt og pastellfarget garn. Kjøpte fargeskiftende garn og det er skjøtet på med feil farge slik at jeg ikke har nok garn til plagget. Ingen hjelp å få fra kundeservice.

Utrolig lang leveringstid
Utrolig lang leveringstid. Det er bare provoserende at det står på nettsiden at varene pakkes innen 24 timer, også tar det 6 døgn før jeg får melding om at varen er pakket. Greit at det tar tid men ikke skriv noe som ikke stemmer. Leveringstid på 1-4 arbeidsdager stemmer åpenbart heller ikke, når det nå har gått 10 dager siden jeg bestilte varene og den skal ikke ankomme før om 3 dager. Igjen, har forståelse for at ting tar tid. Men ikke gi falske forhåpninger om en viss lang leveringstid når det tar det dobbelte.

Gavekort med ekstra påslag
Kjøpte gavekort sendt via epost, fikk et 29 kroners automatisk påslag for "prioritering i pakkekø" på kjøpet. Kjip løsning.

For lite garn og 5-6 mnd levering på supplering
Det var for lite garn av en farge i garnpakken (strikkefasthet overholdt) og ser man på fargene i mønsteret var det helt usannsynlig at det skulle gå like mye farge av begge to. Kundeservice svarer bare at de må bare stole på det de får oppgitt av produsent av mønster og ikke har noe ansvar, og de tar heller ikke ansvar for at de kan supplere og siden fargen nå er utsolgt så skriver de "Det tar fort 5-6 mnd fra garnet først er utsolgt til det igjen er på lager, da det må produseres opp på ny." I tillegg var det veldig mye skjøter (Gann Cloude) i
nøstene og jeg måtte purre på kundeservice for å få svaret om leveringstid.

Antwort von Strikkemekka
Mye utvalg å ekstrem kjapp levering.

Antwort von Strikkemekka
Fantastisk at jeg får respons på min…
Fantastisk at jeg får respons på min forespørsel, på en søndag! All ros til dere at jeg fikk oppskriften tilsendt på nytt🥰

Strikkemekk og helt hjem
Er forholdsvis fornøyd med strikkemekka. Men de får dessverre litt dårlig score her fordi helt hjem ikke klarer å levere pakken fra dem. Dette har nå tatt 10 dager!

Elsker Strikkemekka
Kjempe fornøyd med garnet og ikke minst de gode tilbudene Strikkemekka har.
Fargene og kvaliteten på garnet Gann Garn Cloud er nydelige! Har strikket mange gensere og pannebånd i dette garnet.
Super rask levering med HeltHjem og god opplevelse med kundeservice.
Kjapt levert, alt for mye spam reklame.
Kjapt levert! Vet jeg abonnerer på siden dems og dem sender utrolig mye reklame.
Det er et stort utvalg av garn og…
Det er et stort utvalg av garn og strikkepakker med mønster. Skulle det være noe uklart ang strikkeoppskrift, er det bare å sende mail og man får svar ganske snart, ihvertfall neste virkedag. Super rask levering. Anbefaler Strikkemekka på det varmeste
Superrask respons og løsning ved…
Superrask respons og løsning ved henvendelse kundeservice.
Godt utvalg av garn og…
Godt utvalg av garn og strikkeoppskrifter. Bestillingene kommer raskt. Kundeservice fremstår effektiv og løsningsorienterte. En absolutt favorittbutikk hos meg
Vurdering.
Pluss at jeg fikk akkurat det garnet m rett fargeparti som manglet i pakken + et bonusnøste, så er jeg fornøyd. Minus at jeg ikke ble trodd på klagen og at det tok så lang tid på å få garnet. Men ok, jeg er glad og fornøyd i dag!
STYR UNNA! ELENDIGE PÅ ALT!!
4 september la jeg inn en anmeldelse her på trustpilot om min erfaring med strikkemekka og for lite/snaut garn i 3 strikkepakker. Dere svarte med at jeg skulle ta kontakt med dere så vi kunne se på det. Sendte dere mail og har enda ikke fått respons på den. Så nå har mine 2 stjerner gått ned til 1. Hadde jeg kunnet gitt 0 så hadde dere fått det. Nå hjelper det ikke lenger at dere er rimelige på garn. Jeg kommer ikke til å handle garn fra dere mer og fraråder andre å kjøpe strikkepakker fra dere også. Heia GARNIUS!! De vet å levere på alle punkter.

FOR LITE GARN Kjøpte Ponni strikkepakke denne gangen
Kjøpte Ponni strikkepakke denne gangen. Det var så snaut med bunnfargen at det var ikke nok til halslinningen. Dette til tross for riktig strikkefasthet, og bolen 5 cm kortere enn mønster. Dere må sørge for at det er nok garn!!! Det er også to faktafeil i mønsteret. Uvanlig mye skjøter på garnet. Har bestilt av dere tidligere og var fornøyd da.

Antwort von Strikkemekka
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.