Tariefadviseurs Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste gesprek met Greenchoice was op 12 december. Vanaf die dag ben ik elke keer goed geholpen (door Sven). Gelukkig heeft hij genoeg geduld voor mij en legt hij me alles haar fijn uit tot i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een telefonisch contact gehad met Lucas Brouwer van tariefadviseurs en dat was precies op het juiste moment.. Lucas is zeer empatisch en had meteen door wat mijn wensen waren.. ik zocht na... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichting. Tussenpersoon én medewerker van Tarief Adviseurs ("Levi de Brink" en "Wendy Hoek") met vervalste namen hebben ons in een contract van Gewoon Energie geluisd. Deden of ze van onze eigen lev... Mehr ansehen

1. Energieversorger

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doen alsof ze van Eneco zijn

Vriend van mij zocht op internet telefoonnummer van Eneco. Telefoonnummer van tariefadviseurs stond bovenaan op google. Hij ging er vanuit dat dit telefoonnummer van Eneco was. Belt dus, geeft z'n vraag aan en ze zeggen rustig dat zijn vraag over paar weken vast beantwoord zal zijn. De dame doet dus alsof zij van Eneco is. Vervolgens wordt hem voorgesteld een vast contract af te spreken. Niets vermoedend gaat hij akkoord en krijgt plots bericht van Engie. Blijkt er nieuw contract bij Engie afgesloten te zijn...

23. Oktober 2025

NIET MEE IN ZEE GAAN

NIET MEE IN ZEE GAAN!

Je denkt te bellen met je eigen leverancier, en word op slinkse wijze aan een nieuw contract geholpen waar hun het meeste geld over verdienen. Als je vervolgens gebruik wil maken van je RECHT OM TE ANNULEREN, dreigen ze met boetes ze zetten je enorm onder druk. Nare situatie, professionele oplichters. Walgelijk! Hopelijk slaap je lekker ‘s nachts “mika”

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf!! Oplichters!!!!! Geen zaken mee doen.

085. 8883570. Niet bellen!!! Geen contact mee opnemen. Her bedrijf. Tarief adviseurs zijn vieze gemene oplichters!!! Zeer slecht bedrijf!!! Pas op met dit bedrijf. Ze liegen en bedriegen alles aan elkaar. Ze deden zich bij mij voor of ze van Gulf waren. Mijn huidige leverancier. Ik vertelde dat ik nog steeds voor m’n oude pand betaalde. Hij zei, of heb je het niet gelezen? Gaat heel slecht met Gulf ik help je wel verder. Binnen no time had ik dus een ander contract…. En na het telfoongesprek dacht ik, ik heb nog geen antwoord op mijn vraag gekregen. Dus belde nogmaals. Kwam er toen achter dat ik een andere nummer had gedraaid wat onder Gulf stond. Bewust gedaan.

Dus toen gelijk dat bedrijf een mail gedaan, maar kon niet meer terug en begonnen gelijk agressief te reageren. Zeer onmenselijk. Kon niet meer van het contract af volgens hun. En ze gingen mij aanklagen voor laster enz…. En nu zit ik ook nog met een boete als ik over zou stappen.

10. Oktober 2025

OPLICHTERS...

OPLICHTERS...
ga hier niet mee in zee.. Lichten je op waar je bij staat. Je belt vattenfal. Of eneco of essent e.d. En zonder het te weten is hun telefoonnummer doorgeschakeld en denk je met het bedrijf te bellen welke je gekozen hebt. Niets is minder waar.... Opeens een totaal ander contract, dreigementen etc. Leuke is ook dat alle achmeds en krisna's, daar opeens melanie of mark genaamd zijn. 🤣🤣

5. August 2025

Wat een belachelijke organisatie

Wat een belachelijke organisatie, ik kom via de energieleverancier waar ik wat moet oplossen ‘per ongeluk’ hier terecht. Mevrouw die opneemt laat me niet uitpraten, maar begint direct te verkopen op zeer neerbuigende manier. Wanneer ik dit aangeef wordt er opgehangen.

28. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

oplichtes en dwingende telefoon technieken

Mensen kijk hier mee uit dit is een criminele organisatie.
Ze weten precies wat ze moeten zetten om je onder druk te zetten .
Kijk vooral uit als je zakelijk ondernemer bent want dan heb je geen recht op herroeping.Dit is allleen voor consumenten.
Dreigen met boetes van over de 5000 euro en hun verhaal klaar hebben.
Je denkt dat je eigen energieleverancier belt maar je krijgt op een slinkse wijze hun aan de lijn hang op en onderteken nietds

15. August 2025

Zocht Essent maar kreeg Tarief Adviseurs

Zocht het nummer van Essent maar kreeg Tarief adviseurs aan de lijn.

Na een foutje bij Essent ging ik via Google opzoek naar het telefoon nummer van Essens. Door een verkeerd nummer kwam ik in contact met Tarief Adviseurs. Prettig gesprek, ze hebben natuurlijk spontaan allemaal een band met je. Uiteindelijk opgezadelt met een nieuw energie contract van een andere partij.

Prijzen zijn hoger dat wat er gezegd word. (zie leveringskosten en terugleverkosten)

Vandaag een aantal keer geprobeerd met een medewerker in contact te komen, het enige wat ze doen is een terugbelverzoek neerleggen met de 'adviseur' waar ik contact mee heb gehad.

Zojuist maar een app gestuurd, want dat is dan wel weer handig.

31. Juli 2025

Misleiding door Tarief Adviseurs

Contact opgenomen met Tarief Adviseurs voor mijn energie. Tijdens dit gesprek op verschillende punten voorgelogen.

Mijn huidige energieleverancier zou niet leveren op mijn nieuwe adres, en de leverancier die ik nu zou krijgen zou hetzelfde zijn.

Daarnaast was dit een voorstel maar bleek dat het contract ondertekend was. Niet de manier waarop het hoort.

Later ben ik wel gebeld hoe de ervaring tijdens mijn gesprek was en is me beloofd dat dit intern uitgezocht wordt.

22. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbare partij die zich voordoet…

Onbetrouwbare partij die zich voordoet als een energieleverancier. Een van hun nummers 085 888 3570 deed zich voor als Frank Energie op Google en probeerde next energie aan te smeren.

Bij het bellen met de servicedesk (ander nummer) bevestiging van hun een mail te hebben gekregen.

15. Juli 2025

Oplichters!

Ik zocht het telefoonnummer van Vandebron en wat er bij Google naar boven kwam heb ik vrijdag gebeld (085-8883455). Tijdens het telefoongesprek zei de man aan de telefoon dat zij van Engie waren en spoedaanvragen voor Vandebron afhandelen (wat in mijn geval spoed, omdat ik het over een week nodig heb, zei hij...). De man aan de telefoon vertelde mij dat mijn naam hem bekend voor kwam, wilde al mijn gegevens weten inclusief bankrekeningnummer en later zei hij zelfs dat hij respect heeft voor alleenstaande moeders omdat hij door een alleenstaande moeder is opgevoed. Hij zat mij vreselijk te paaien.

Achteraf blijk ik volgens de e-mailbevestiging dus een contract met Engie te hebben afgesloten, via Tarief Adviseurs, en niet bij Vandebron zoals ik meerdere malen aangaf. Want toen ik het juiste nummer van Vandebron eindelijk had gevonden en hun belde om het te controleren wisten ze nergens vanaf, en ze hebben helemaal geen partnerschap met Engie voor spoedaanvragen! En nu heeft Engie/Tarief Adviseurs (en die man aan de tel) al mijn gegevens!

Gelijk dus gebeld naar het nummer uit de e-mail van Engie/Tarief Adviseurs: speelt er een bandje af dat de klantenservice gesloten is, midden op de dag! Tweede nummer uit dezelfde e-mail gebeld, kreeg ik een andere man van Engie aan de lijn en die zei dat hij niet op de hoogte is van een partnerschap tussen Engie en Vandebrons spoedaanvragen... Contract heb ik gelijk laten annuleren, bevestiging daarvan ontvangen. Maar toch vraag ik mij af wat er nu met mijn gegevens en bankrekening nummer gedaan gaat worden. Die eerste man aan de telefoon was echt niet correct!

11. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pas op voor snelle beslisingen

Vriendelijke dame, maar ze sturen ze je vooral naar de aanbieder waar ze zelf de meeste commissie op krijgen, zonder echt goed te luisteren naar wat jij nodig hebt. Ik voelde wel enige druk om snel een beslissing te nemen. Ze hebben achtergehouden dat het om een contract van drie jaar ging, terwijl ik alleen een overbruggingsabonnement nodig had. Ook werd niet vermeld dat het contract pas na vier weken zou ingaan, terwijl ik per direct energie nodig had. Gelukkig had ik veertien dagen bedenktijd, dus heb ik het contract meteen weer geannuleerd.

1. Juli 2025

Oplichting callcenter

Ene Joost de Gier ofzo aan de lijn gehad die zich voordeed als een medewerker van Engie. Om een probleem op te lossen voor een familielid heeft die malloot een contract op gesteld van een andere energieleverancier (NextEnergy)die ik nu probeer te annuleren voor familie lid.

Het is een callcenter die alleen maar liegt om maar een commissie te krijgen met oplichting van ouderen. Dit soort tuig mogen ze levenslang opsluiten

16. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flink opgelicht door deze jongens

Ik heb een woning die ik ga verkopen. Er is sprake van leegstand. Ik was op zoek naar een kortdurend contract welke flexibel opzegbaar was en binnen 2 dagen in kon gaan. Dat kon wel volgens de adviseur. Aldus een contract afgesloten. Ik moest wel even de volgende dag bellen met de aanbieder van het nieuwe contract (NExtEnergy) dat het echt om spoed ging.

Nou, volgende dag gebeld. Ik had een contract met
een looptijd van (jawel) 3 jaar met kosten als ik eerder opzeg (bij verkoop). Verder weet NextEnergy niks van spoedaanvragen, ze doen niet aan contracten voor leegstand.

Ik vond dit zo waardeloos van tariefadviseurs. Absoluut niet geholpen en ze hebben weer gezorgd dat er allemaal papierwerk extra bij komt kijken. Mogelijk hebben ze de bonus al opgestreken. Ik heb gebruik gemaakt van herroepingsrecht. Wat een oplichters!

9. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr