Mijn eerste gesprek met Greenchoice was op 12 december. Vanaf die dag ben ik elke keer goed geholpen (door Sven). Gelukkig heeft hij genoeg geduld voor mij en legt hij me alles haar fijn uit tot i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vriendelijke dame, maar ze sturen ze je vooral naar de aanbieder waar ze zelf de meeste commissie op krijgen, zonder echt goed te luisteren naar wat jij nodig hebt. Ik voelde wel enige druk om snel ee... Mehr ansehen
Ik heb een telefonisch contact gehad met Lucas Brouwer van tariefadviseurs en dat was precies op het juiste moment.. Lucas is zeer empatisch en had meteen door wat mijn wensen waren.. ik zocht na... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichting. Tussenpersoon én medewerker van Tarief Adviseurs ("Levi de Brink" en "Wendy Hoek") met vervalste namen hebben ons in een contract van Gewoon Energie geluisd. Deden of ze van onze eigen lev... Mehr ansehen
Vergelijken van energieleveranciers en telecomproviders in Nederland & Belgie
kerkstraat 161, 9601AD, Hoogezand, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vieze oplichters die je ompraten met leugens en misinformatie. Goed oppassen en niet met ze in zee gaan
Prachtige praat over Next energie Dynamisch contract voor 3 jaar, saldering blijft omdat je nu contract tekent. Het blijkt een trekker waar zelfs Next Energie niet blij mee is. Gasplafond ligt ook niet op €1,57 maar op €1,86. Misleiding!!
Er word je voorgehouden, dat ze "United Consumers" zijn. Zelfs na 3x vragen word er ja op geantwoord. Volgens hem zou ik geen energie aansluiting hebben en moet er een "spoedcontract' opgemaakt worden. Dit gaat zo onduidelijk en snel.
Na t gesprek bel je de klantenservice maar, dat nummer schakelt direct uit.
Bel je t nummer waar de "adviseurs " op bereikbaar zijn. Krijg je t antwoord: kunnen niets voor u betekenen kan niet in t annulerings systeem.
Geweldige uitleg een goed contract af kunnen sluiten Dankjewel Noah Laurens
ZEER ZEER SLECHT! TRAP HIER AUB NIET IN! GEVAARLIJK ZIJN ZE!!
Hallo, ik ben geholpen door Mika. Wat zeg ik geholpen ik ben geweldig geholpen. Een vriendelijke man die alles voor ons in orde heeft gemaakt. En niks geen 15 min. In de wacht maar meteen worden geholpen ik zeg Mika dankjewel. Vr. Gr. C. Nooi.
Heb met Noa gesproken. Een hele lieve meid die alles snel voor me heeft geregeld. Top gedaan.
Drie keer opgehangen omdat ik mijn contract wil beëindigen
Was talking with Mika, amazing guy, very easy, helpful and quick problem solving, very nice and easy service! Thank you once again
Evelina

Antwort von Tariefadviseurs
Goede energie deal kunnen krijgen voor 3 jaar met een mkb contract. Leuk en spontaan contact gehad met Mika

Antwort von Tariefadviseurs
Ze hebben mij heel goed en snel geholpen met een probleem bij het afsluiten van een contract.

Antwort von Tariefadviseurs
Mikka heeft mij heel goed geholpen en hij luisterde ook heel goed naar mij en naar mijn wensen. Hij heeft goed voor mij uitgezocht wat past bij mijn huishouden en heeft een goede contract bij de energieleverancier afgesloten. En de contact is ook fijn dat ik hem kan bereiken via WhatsApp en hij belt mij gelijk terug. Als er iets niet goed is gegaan dan zoekt hij dat gelijk uit en past dat aan. Zeer klantvriendelijk!

Antwort von Tariefadviseurs
It was good! Ben super goed geholpen en het was duidelijk allemaal

Antwort von Tariefadviseurs
Zeer tevreden, duidelijk en snel, klant vriendelijk :)

Antwort von Tariefadviseurs
Voor nu heel fijn geholpen. Direct mijn probleem opgelost.

Antwort von Tariefadviseurs
Zij was erg geduldig. Het gesprek duurde erg lang (misschien wel meer dan 30 minuten).
Het duurde echter zo lang omdat mijn vraag niet begrepen werd. Ik moest mijn vraag misschien wel 4 keer stellen op een andere manier, voordat de vraag begrepen werd. Misschien iets beter luisteren? (Of de vraag was te complex om snel te begrijpen).
Uiteindelijk is de vraag wel beantwoord.

Antwort von Tariefadviseurs
Geholpen door mw Noah Laurens, ze legde alles zeer duidelijk uit.

Antwort von Tariefadviseurs
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.