Kan varmt anbefale TM Tattoo Studio Ved lige hvad jeg mener når det skal være noget Men alligevel ikke 🤣 God stemning Og hygge Mangler stjerner
Dette studio er mit foretrukne sted og Gustav er min tatovør Han kender min tanker og ideer omkring hvad jeg gerne vil have Han lytter, forbereder sig, tegner min idé Og med ét er tanker og... Mehr ansehen
Denne shop er et sted hvor kvaliteten ikke afspejler prisen. Man får et vanvittigt godt stykke håndværk, til en brøkdel af prisen. Dette er blevet til min faste tattoo shop, selvom det ligge... Mehr ansehen
Har nu fået lavet hele ydersiden på mit ene ben og resultatet er fantastisk! Det er blevet lavet over flere sessioner og alle besøgende har mildest talt været en fornøjelse!
TM Tattoo er en familie drevet tatovør shop i Kjellerup. Vi stræber efter at levere den højeste kvalitet, i samarbejde med kunderne. Kvalitet og tillid er noget vi har stor fokus på, så kunderne kan få den bedste oplevelse som muligt.
Søndergade 21, st.tv, 8620, Kjellerup, Dänemark
- +45 22 22 19 29
- kontakt@tmtattoo.dk
- tmtattoo.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedste tatovører i Kjellerup uden…
Bedste tatovører i Kjellerup uden tvivl, kan klart anbefales!!!
Jeg ville aldrig være nået så langt i livet hvis ikke det var for Christians umenneskelige evne til at lave kunst i alle stilarter på min lækre krop, og kaffen er også god
Utrolige dygtige tatovører
Utrolige dygtige tatovører, meget professionelle og samtidige søde og behagelige mennesker! Hvis du går op i kvalitet og en god oplevelse, så vil jeg helt klart anbefale TM Tattoo Studio! Bedste tatovører i hele landet!
Danmarks bedste tatovør!!
En oplevelse uden lige! Danmarks bedste tatovør!
Har fået tatoveret hele min arm og mit ben hos Christian, og har aldrig været i tvivl om mit valg af at bruge Christian. Skynd jer og få booket tid inden naboen gør det før jer🥳
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling her fra, har udelukkende haft positive oplevelser hos Chrstian. Og er langt tilfreds, med mit snart færdige sleeve.
Desuden også god til at snakke med, om League Bl.a