Igen-igen har Rey lavet første-klasses arbejde. Vi havde selv opgivet at få vores drivhusdør repareret, men Rey klarede det med et smil. Super service. Benny
Rey er dygtig, professional og har sans for detaljer. Han har fikset alt fra ophæng af gardinstænger, lamper, tv til montering af ny håndvask på badeværelset hvor han også selv købte de materialer som... Mehr ansehen
Ganske enkelt fremragende service. Alt arbejdet blev udført til perfektion og gjort HELT færdigt. Vi havde en lang liste af projekter, og ingen opgave var stor eller lille. Desuden er Rey et super b... Mehr ansehen
Rey er den bedste handyman man overhovedet kan forestille sig. Punktlig, pålidelig og perfektionistisk - og så er han bare et rart og behageligt menneske. Han har hjulpet os flere gange med diverse h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Har du en masse små ting derhjemme, som aldrig bliver ordnet? TO-DO-MAND hjælper private kunder og mindre virksomheder i København og omegn med praktiske opgaver, små reparationer, montering, ophængning, maling, justeringer og bolig-fix. Vi hjælper med alt det, man ser hver dag — men aldrig rigtig får lavet. Det kan være: • lamper • hylder • løse håndtag • døre der binder • små huller • gardiner • møbler • kabler • små justeringer • og mange andre småting i hjemmet. Vores mål er enkelt: At skabe mere ro, orden og funktion i hverdagen. Med mange tilfredse kunder, 5-stjernede anmeldelser og mere end 10 års erfaring er TO-DO-MAND blevet den faste handyman for mange familier og virksomheder. Din faste hjælp til hjemmets små problemer.
2630, Tåstrup, Dänemark
- mail@to-do-mand.dk
- to-do-mand.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rey er meget dygtig til sit arbejde og…
Rey er meget dygtig til sit arbejde og er en super rar person. Han har i dag lavet en ny plade under mit køleskab, så det kunne blive rettet op og har også monteret front. Alt står knivskarpt. Han har også rettet nogle af de andre fronter i køkkenet, som var blevet lidt skæve. Jeg er meget glad og tilfreds med hans indsats.
Smukt og meget omhyggeligt udført…
Smukt og meget omhyggeligt udført arbejde. Ophængning af skabe, lamper og rullegardiner. Pålidelig og god service. Hurtig kommunikation. Jeg bruger To-Do-Mand.dk næste gang.
Fik sat nyt skab og håndvask op
Fik sat nyt skab og håndvask op. Der var lidt udfordringer, men Rey klarede det perfekt. Meget venlig og rar person.
Vi fik hængt en ny bruser op
Vi fik hængt en ny bruser op. Opgaven blev løst upåklageligt, og det var også nemt at finde en tid.
Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger! Pålidelig, dygtig og idérig! Samtidig venlig og imødekommende.
Flot og effektivt arbejde
Rey udførte det aftalte arbejde fuldt…
Rey udførte det aftalte arbejde fuldt ud tilfredsstillende. Og mere til, min to do liste er nu tom takket være ham👍😊Han havde gode ideer til løsninger og har lavet det så pænt og lynhurtigt. Kan klart anbefale ham!
Effektiv og pålidelig
Effektiv og pålidelig: efter nogle timers arbejde var mine tagrender repareret og renset. Jeg kan varmt anbefale Rey. Meget venlig og hjælpsom er han også.
Pålidelig og effektiv!
Pålidelig og effektiv!
To do mand Rey er bare super effektiv og dygtig. Jeg har allerede booket ham til flere opgaver i hjemmet. Dejligt at have fundet den rette hjælp😊
Rey is fantastic
Rey is fantastic. Turned our house into a home. Great eye for detail and made a lot of effort to get everything just right. Perfect job, would give 6 stars if I could.
Ring bare til Rey
Ring bare til Rey
Han er en særdeles kompetent håndværker og så har han evnen til at tænke kreativt og komme med nye ideer. Desuden er han super pålidelig og holder sine aftaler. Nem at tale med Jeg giver ham min varmeste anbefalinger
Hurtig, præcis og hyggelig
Rey er superdygtig: grundig og hurtig på samme tid. Indenfor ganske få dage havde han både været forbi for at tage mål, skaffet materialer og havde løst opgaven. Derudover er han rigtig hyggelig at snakke med. De allerbedste anbefalinger.
Top notch!
Rey er super! Han fikser alt og det går stærkt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Han er også mega hyggelig og går op i at forklare hvad han laver og hvorfor.
Rey er mega effektiv
Rey er mega effektiv! Han har stor sans detaljerne og udfører opgaven så kvaliteten er helt i top. Inden vi gik igang, gav han mig en masse råd om, hvordan opgaven skulle løses. Gode råd der gjorde det væsentlig billigere for mig. Og han hentede en ekstra rude til mit drivhus, så jeg ikke (endnu engang) skulle slæbe ruderne med i bussen :-)
Rey er venlig og super imødekommende. Han er vores faste handyman i vores kontorfælleskab - og nu til praktiske opgaver i min kolonihave. Tak til Rey!
Guld værd
Kort og godt. Guld værd. Enhver burde have en Ray 👏👏👏
Hos os ringer vi bare til Rey
Hos os ringer vi bare til Rey, når noget ved huset skal fixes. Han er en særdeles kompetent håndværker og så har han evnen til at tænke kreativt. Desuden er han super pålidelig og holder sine aftaler. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger (selv om vi mest af alt har lyst til at holde ham for os selv😊)
Fremragende håndværker
Rey er ikke kun en dygtig håndværker, men også en rar person, som vi var meget tilfredse med at have på besøg.
Fantastisk
Fantastisk! Løste opgaver grundigt og med sans for detaljen. Alt blev lavet med overskud og Rey havde alle ekstra skruer osv med, som vi ikke lige selv havde haft overblikket til - reddede os virkelig i en presset situation! De varmeste anbefalinger herfra. Vi håber bestemt, at han har tid til at hjælpe os igen en anden gang.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Meget tilfreds med opgaven. Vil klart anbefale Ray og bruge ham igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.