Trade in bood een zeer goede prijs voor mijn Iphone. Het proces van opsturen en laten keuren was erg makkelijk en snel. De beoordeling was binnen 1 werkdag gedaan en had ik ook al het afgesproken bedr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een top bedrijf. Ik had me item aangemeld, krijg een vezendlabel op de mail. Verstuurd. Na ontvangst is het item gecontroleerd. Krijg na controle gelijk een mail met de waarde. Na het geven van a... Mehr ansehen
Goedemiddag Ik had mijn telefoon woensdagmiddag opgestuurd, nadat ik een goed bod had gehad. Vrijdagochtend uitbetaald zonder gedoe en duidelijk. Ik raad het zeker aan als je een vaste prijs en snel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kreeg een eerste bod waar ik niet helemaal tevreden mee was, maar ik had het toch geaccepteerd. Nadien contact over gehad, en het toestel is opnieuw beoordeeld, waarbij een nieuw (hoger) bod is g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Niederlande
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Zaterdag de telefoon verstuurd, vandaag (woensdag) een heel scherp bod ontvangen en binnen een half uur bijgeschreven op de rekening. Bedankt!
Zo een werkdag duuren dan had ik mijn geld

Antwort von Trade in
Telefoon opgestuurd, volgende dag al melding dat hij binnen was en nagekeken zou worden, na 2 dagen stond het afgesproken bedrag al op mijn rekening.
heel fijn om op deze manier je niet meer gebruikte telefoon te verkopen, zodat deze niet in een lade blijft liggen.
Ze claimen dat het scherm van het mobiel doorgebrand was, totale onzin, het toestel was ca. een jaar oud en had altijd de scherm verlichting op ca. 30% staan en in een jaar is het scherm echt niet doorgebrand
Het mobiel was gewoon in perfecte staat
Ze hebben de boel gewoon opgelicht, ze boden €0, wat ik geweigerd heb, heb gevraagd of ze het toestel terug willen sturen, afwachten of ze dat gaan doen
Stuur niet je mobiel niet daarheen, kans dat je opgelicht wordt!!!!!!😡😡😡😡

Antwort von Trade in
Op de website stond dat ik mijn iphone 11 voor €44 kon verkopen. Paar dagen later kreeg ik eerst een mail dat ze €10 terugboden omdat er dikke krassen in zouden zitten. Wat er niet in zat. Een halfuur later werd dit automatisch geaccepteerd, terwijl ik nergens op geklikt had.
Oftewel, oplichters! Stuur je telefoon niet op - ze reageren daarna niet meer op je.

Antwort von Trade in
Beloofde bedrag ontvangen en heel vlot afgehandeld.
Mijn ervaring met Trade In is top.
Device opgestuurd, bericht ontvangen, door Trade In.
Na inspectie nieuw aanbod gekregen en was voor mij zeer acceptabel. Daarna keurig financieel afgehandeld. Petje af
Transparant, betrouwbaar, snelle afhandeling cf afspraak.
Altijd spannend om je device uit handen te geven en maar te zien wat voor bod je ervoor krijgt, maar het is een ontzettend goede ervaring geworden. Eerlijk bod en snel betaald, zou het iedereen aanraden.
In mijn situatie ging het, helemaal buiten de schuld om van Trade in, mis met het inleveren van mijn oude iPhone!
Nadat ik via de chat (heerlijk direct met een echt invoelend en kordaat mens ipv zo’n suffe chatbot) mijn situatie voorlegde aan Trade in hebben zij al mijn zorgen uit handen genomen en hoefde ik niets te doen…
Alleen een paar weken geduld opbrengen maar uiteindelijk is het geweldig afgehandeld. Hartelijk dank!!!
Ik weet wel dat voor de toekomst al mijn oude toestellen altijd die kant op zullen gaan! Ze bieden los van deze ervaring ook gewoon een prima inruilprijs.
In één woord, GEWELDIG. Zelden een bedrijf meegemaakt die zo uitmuntend is. Service, op de hoogte houden van het proces, de snelheid van afhandeling enz...
Voor mijn Samsung Galaxy S20 die er zo goed als nieuw uitzag, bood de website €65,-. Maar toen ik hem had opgestuurd (inclusief Spigen Liquid Air Backcover) was er zogenaamd vanalles mis mee: krassen op de voorkant en achterkant en de achterkant zat los. Ze boden €19,-. Zeker weten dat dit niet klopte dus bod onmiddellijk afgewezen. Wie schetst mijn verbazing toen ik een paar dagen later een nieuw bod kreeg van €55,-. Ik heb het maar geaccepteerd want geen zin om voor een paar euro veel tijd te investeren. Maar van 65 naar 19 en dan weer naar 55 euro, dat klopt natuurlijk van geen kant.

Antwort von Trade in
Goede communicatie en snelle afhandeling voor de voorgestelde prijs !
Aanrader !
De verkoop van de gsm was top
Ik had nog een watch meegestuurd in de zelfde doos helaas vinden ze deze niet terug

Antwort von Trade in
Ik kreeg een bod van 0 euro voor een prima werkende telefoon met wat gebruiksporen. Toen de telefoon retour werd gestuurd werd de originele doos die ik had meegestuurd niet meegestuurd. Erg teleurstellend

Antwort von Trade in
Ik ben altijd wat huiverig voor zomaar iets duurs opsturen alleen nu ging allemaal geweldig, bod was mooi en wat ik uiteindelijk kreeg was ook goed! Snel efficiënt en communicatie ook goed! Zou zeker weer doen!
Snel, makkelijk en betrouwbaar.
Telefoon voor een goede prijs verkocht. Duidelijke prijsafspraak. Spelregels zijn helder. Geld stond dezelfde dag al op de rekening. Veel beter als Swappie.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.