Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trade in bood een zeer goede prijs voor mijn Iphone. Het proces van opsturen en laten keuren was erg makkelijk en snel. De beoordeling was binnen 1 werkdag gedaan en had ik ook al het afgesproken bedr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een top bedrijf. Ik had me item aangemeld, krijg een vezendlabel op de mail. Verstuurd. Na ontvangst is het item gecontroleerd. Krijg na controle gelijk een mail met de waarde. Na het geven van a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goedemiddag Ik had mijn telefoon woensdagmiddag opgestuurd, nadat ik een goed bod had gehad. Vrijdagochtend uitbetaald zonder gedoe en duidelijk. Ik raad het zeker aan als je een vaste prijs en snel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg een eerste bod waar ik niet helemaal tevreden mee was, maar ik had het toch geaccepteerd. Nadien contact over gehad, en het toestel is opnieuw beoordeeld, waarbij een nieuw (hoger) bod is g... Mehr ansehen

1. Großhändler für Elektrogeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

240 Bewertungen

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Doen wat ze beloven en dat is fijn

Doen wat ze beloven en dat is fijn. En zitten na een vergelijk aan de bovenkant qua inleverprijs, goede communicatie gedurende het inleverproces en makkelijk verzenden

Top service!

Top service, snel geregeld na het opsturen van mijn toestel moest ik 2 dagen wachten tot dat het naar hun depot kwam. Dit is begrijpelijk omdat ik het toestel van België heb verstuurd. Na dat het toestel was gearriveerd, moest ik 2 werkdagen wachten en had ik het geld al gelijk op mijn rekening. Ik heb het afgesproken bedrag gekregen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg voor mijn oude Iphone 15 een…

Ik kreeg voor mijn oude Iphone 15 een goede makt conforme prijs terug.
Het gratis opsturen ging via een retour barcode en ik werd op de hoogte gehouden betreffende ontvangst en verdere gang van zaken.
Binnen enkele dagen stond geld op mijn rekening.
Een goede ervaring dus!!

Eerlijke handel.

Als je het product compleet en eerlijk aanbied zal er goed naar gekeken worden.
Na een accoord zal het overeen gekomen bedrag snel op je rekening staan.

10. Dezember 2025

Prima communicatie

Er waren wat problemen met een activeringsslot, maar toen dit eenmaal opgelost was, is het afgesproken bedrag direct gestort.
Prima communicatie van Trade in.

6. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dat de waarde van de tel

Dat de waarde van de tel. Lager is dan ik had bedacht is bij nader inzien niet onredelijk. Wat me ergert is dat ik het tegenbod moet weigeren of accepteren zonder het geboden bedrag te weten.
En €10.- is dan wel erg weinig.
Mij ziet u niet meer terug.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Teleurstellende waardering van mijn Fairphone

Ik heb mijn Fairphone via Trade in aangeboden en kreeg minder terug dan op de site vermeld stond. De reden: de behuizing werd beoordeeld als “zwaar gebruikt”, terwijl ik zelf “licht gebruikt” had aangegeven. Dat verschil kan ik accepteren, maar wat ik jammer vind is dat er geen enkele waardering lijkt te zijn voor de manier waarop ik het toestel heb aangeleverd: in de originele doos, mét een extra accu.

Dit gaat bovendien niet om een standaard wegwerptelefoon, maar om een Fairphone – een toestel dat juist staat voor duurzaamheid en zorgvuldige omgang met elektronica. Het voelt dan wrang dat dit aspect volledig buiten beschouwing blijft en dat de beoordeling enkel op een oppervlakkige classificatie van de behuizing lijkt te rusten.

Ik had verwacht dat Trade in transparanter zou zijn over hoe deze waarderingen tot stand komen, en dat er oog zou zijn voor de context waarin een toestel wordt aangeleverd. Dat mis ik nu. Het resultaat is dat ik me niet serieus genomen voel als klant die bewust kiest voor een duurzaam toestel en zorgvuldig omgaat met levering.

Daarom drie sterren – en de laatste keer dat ik hier iets inruil.

28. November 2025

Antwort von Trade in

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid op te schrijven, Irene. We kunnen ons goed voorstellen dat het tegenvalt als de uiteindelijke waardering lager uitvalt dan de schatting op de site, zeker als je zelf licht gebruikt hebt aangegeven en je Fairphone in de originele doos met extra accu hebt meegestuurd. Onze specialisten beoordelen toestellen volgens vaste richtlijnen, waarbij de staat van de behuizing zwaar meeweegt in de prijs, maar we snappen dat het dan kan voelen alsof er weinig oog is voor de duurzame keuze die jij maakt. Juist omdat we Fairphone en bewuste keuzes belangrijk vinden, ligt onze vergoeding in veel gevallen hoger dan bij het officiële Fairphone trade in programma. Jouw ervaring laat ons zien dat we beter en transparanter moeten uitleggen hoe die waardering precies tot stand komt. Jammer om te lezen dat je dit als laatste keer ziet, we zouden je vertrouwen juist graag weer terugwinnen! Team Trade in

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

All good and the payment was received…

All good and the payment was received very fast

27. November 2025

Antwort von Trade in

Great to hear that everything went smoothly for you, Guillermo! Happy that the payment reached you so quickly. Thanks for taking a moment to share your experience. 😊 Team Trade in

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super simpel

Super simpel! Vindt het alleen jammer dat ik oudere toestellen niet kan inruilen...

27. November 2025

Antwort von Trade in

Fijn om te horen dat je het zo simpel vond, Pascal! Jammer dat je je oudere toestellen niet kon inruilen, dat begrijp ik helemaal. Houd zeker onze website in de gaten, we breiden ons assortiment regelmatig uit. Team Trade in

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijk en snel…

Ik ben naar het bedrijf in Vriezenveen geweest om toestel in te leveren.
Zeer vriendelijk en heel behulpzame medewerkers.
Alles duidelijk.
De volgende dag stond bedrag al op mijn rekening.

25. November 2025

Antwort von Trade in

Fijn dat je bij ons in Vriezenveen langs kwam, Maria! Goed om te horen dat je duidelijk en vriendelijk bent geholpen en dat het bedrag de volgende dag al op je rekening stond. Team Trade in

Super geregeld

Super geregeld.
Snelle reacties op mailtjes
Snelle betaling.
Geld staat de zelfde dag al op de rekening.
Gemakkelijke afhandeling.

25. November 2025

Antwort von Trade in

Super dat alles zo soepel verliep, van de snelle reacties op je mails tot de betaling die dezelfde dag al op je rekening stond. Mooi dat de hele afhandeling voor jou zo makkelijk voelde. Bedankt dat je dit met ons deelt. 😊 Team Trade in

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te dicen que haces el pago único 169…

Te dicen que haces el pago único 169 euros y no pagas o falso terminas pagando eso mensualmente te dicen que vas a ganar dinero y a dia de hoy despues de 5 meses no he ganado nada dinero solo he perdido el dinero que les pago

8. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vlotte afhandeling en redelijke…

Vlotte afhandeling en redelijke vergoeding.
Telefoon gerecycled!

20. November 2025

Antwort von Trade in

Leuk om te horen, Harry! Fijn dat alles vlot is afgehandeld en dat je de vergoeding als redelijk ervaart. Extra bedankt dat je je telefoon hebt laten recyclen, daar zijn we en de planeet blij mee. 🌳 Team Trade in

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr