Trafigo Bewertungen 2

2,9

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Omkring 50% dyrere …

Dette taxaselskab går til den yderste grænse med priserne. En tur som min Uber app (med Dantaxi) opgjorde til 210 kroner under samme forhold endte på langt over 300 kroner med Trafigo. Må grine lidt over at Dankort regningen viser registrering af Trafigo hos Vejle Ost samt at der var indkøbsposer med spaghetti bag i vognen. Fremadrettet husker jeg at bruge min Uber app. Alligevel lidt underligt at man bliver guidet hen til en Trafigo vogn på Aarhus Banegård.

15. März 2026

800 kr

800 kr. for 20 km – over egne takster og uden prisoplysning

Trafigo oplyser takster på deres hjemmeside og giver indtryk af gennemsigtighed. Min oplevelse var det stik modsatte.

Jeg betalte 800 kr. for en tur på ca. 20 km – en tur som hos andre taxaselskaber typisk koster omkring 400 kr. mindre. Chaufføren undlod at oplyse mig om prisen, undlod at gøre opmærksom på, at turen var væsentligt dyrere end normalt, og gav mig dermed ingen reel mulighed for at vælge fra.

Jeg bad ikke selv om en kvittering, men blev heller ikke tilbudt en, og først efterfølgende stod det klart, at prisen oversteg Trafigos egne oplyste takster men også opererer med takster der er langt over taksterne ved andre selskaber.

Trafigos efterfølgende håndtering har været at fralægge sig ethvert ansvar og placere det fuldt ud hos kunden – også selvom:
• prisen overstiger deres egne offentliggjorte takster
• chaufføren ikke oplyser pris eller prisniveau
• kunden ikke tilbydes kvittering

At henvise til kundens ansvar i en situation sent om aftenen, hvor man som kunde ikke har mulighed for at kontrollere taxameter eller vilkår, fremstår efter min opfattelse som bevidst udnyttelse.

Det skal også nævnes at virksomheden efterfølgende var svær at identificere, da de benytter flere navne - Connect Aps og Trafigo. Flere mailadresser oplyst vha. Googlesøgninger var inaktive og først efter en længere “eftersøgningsproces”, fandt jeg frem til ejeren af virksomheden på Facebook. Det virker både uprofessionelt og mistænksomt.

Jeg vil aldrig benytte Trafigo igen. For mig står selskabet tilbage som et eksempel på, hvorfor man bør være yderst varsom med taxaselskaber, der ikke reelt er gennemsigtige. Husk at tjekke hvilken taxa I stiger ind i en iskold og sneende nat.

Dyre lærepenge. Kan ikke anbefales.

30. Jänner 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen