Vi har i dag fået leveret sushi fra Umashi. Deres januar tilbud. Levering kom som aftalt 👍🏻 Men sushien smagte ikke frisk, og hvad de end havde puttet på, så gjorde det intet godt. Det der skul... Mehr ansehen
Jeg hentede en nytårsmenu til 2 personer, og vi blev meget skuffede over, den slet ikke svarede til det beskrevne i forhold til prisen. Jeg ringer til UMASHI og får fat i en Julie, som er så venli... Mehr ansehen
Take away hos Umashi er en tålmodighedsudfordrende oplevelse... Som angivet på billedet er der levering kl. 19:05, en SMS kort tid efter angiver levering kl. 19:15 og efter 2 opringninger kom maden... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen anbefaling herfra
Vi har i dag fået leveret sushi fra Umashi. Deres januar tilbud.
Levering kom som aftalt 👍🏻
Men sushien smagte ikke frisk, og hvad de end havde puttet på, så gjorde det intet godt. Det der skulle være lunt, var koldt osv.
Vi endte med at smide over halvdelen ud.
Så desværre ingen anbefaling herfra.
En ansat JULIE- bare et stort tak!
Jeg ringer til UMASHI og får fat i en Julie, som er så venlig og lydhør. Hun beklager og spørger, om jeg bor inde i Odense, for så er jeg velkommen til at komme og hente mere, at de vi syntes manglede.
Da jeg ankommer tager Julie imod mig, hvorefter hun går i køkkenet for at hente det, vi syntes var mangelfuldt, og hun kommer tilbage med endnu en hel nytårsmenu, for som hun sagde: "Vi sætter pris på glade og tilfredse kunder"
Julie....du får vores bedste anbefalinger! Hvor var du sød, og jeg håber at både din chef og de kunder du betjener i restauranten må se og mærke dine kvaliteter.
Godt nytår og på gensyn i restauranten!! 🎩🎶🥂🎻🎉
Forsinkelse er en dyd...?
Take away hos Umashi er en tålmodighedsudfordrende oplevelse...
Som angivet på billedet er der levering kl. 19:05, en SMS kort tid efter angiver levering kl. 19:15 og efter 2 opringninger kom maden 19:50.
Men - sidst vi bestilte, ventede vi i over 1 time - på restauranten, fordi vi selv ville hente. Og så er er 3 kvarters forsinkelse selvfølgelig en forbedring :o)
Forårsrullerne var bløde og kolde, spydene kolde, sushien lunken.
Lyver om maden
Ik nok avocado, en tomat, slaasket salat, 3 stuk mango (på billedet kan jeg tælle seks)🙄🖕🏻
Dårlig service
Jeg fik diarre
God pris, god kvalitet og god service
Umashi Odense er vildt lækkert! Godt udvalg, hurtig levering, vildt fedt med så meget studierabat !
Sushi og service under niveau.
Virkelig dårlig oplevelse med sushi fra…
Virkelig dårlig oplevelse med sushi fra umashi storms pakhus. Smagsløst alt for stor stykker og klistret melet ris
Virkelig elendig sushi
Virkelig elendig sushi. Alt for store stykker. Smagsløse og sushi der ikke kunne hænge sammen.
En nytårsmenu man ikke vil servere for gæster
Dårlig oplevelse
Jeg vil gerne dele min oplevelse på Umashi. Vi havde desværre en uheldig oplevelse med en omgang takeaway, eftersom vi opdagede en parasit i tunen. Vi gjorde øjeblikkeligt restauranten opmærksom på dette, men oplevede ikke, at det ikke blev behandlet tilstrækkeligt seriøst. Situationen resulterede i, at en stor del af den serverede sushi måtte kasseres. Jeg håber, at restauranten vil overveje denne håndtering fremover.
Topmålet af dårlig kvalitet!!
Skulle ha checket Trustpilot før vi spiste middag her… mage til dårlig kvalitetssushi er ikke set før.. moset kønsløst indhold i alle rullerne, dog var California værst og helt uspiselige! Hverken børn eller voksne kunne spise dem. Tjeneren var helt upåvirket af kritikken som blev leveret pænt.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. På alle planer. Dårlig service både telefonisk og ved levering. Manglede dele af ordren som var vigtig ift én person som ikke spiser sushi. Så kunne ville de først kompensere ved næste ordre i fremtiden, hvilket jeg jo ikke kunne bruge til noget. Så ville de efterlevere til over en time senere end bestilt, hvilket jo ikke virker som en opgradering på en fejl de har lavet. Måtte hænge på vent i knap et kvarter i tlf førend der kom en løsning. Super dårlig stil, og kan bestemt ikke anbefale stedet!
Elendig service!
Havde bestilt mad til afhentning. Havde brug for at ændre bestillingen og prøvede at ringe til umashi. Ringede i over tre kvarter. Telefonen blev taget en enkelt gang, hvorefter den blev lagt på bordet med et "Umashi et øjeblik". Der hang jeg så i 10 minutter uden røret blev samlet op. Ringede op igen uden svar. Han op til sidst. Simpelthen for ringe service.
Roskildesyge efter Sushi fra Umashi
Efter at have spist take away fra Umashi Odense, ligger vi alle med opkast, kvalme, diarré, feber og mavesmerter. Vi har ikke haft tæt omgang med de andre som er blevet syge, og ved derfor det er maden. Vi mistænker at fødevarende har været inficeret med roskildesyge. Sushien havde en meget fiskede lugt og virkede varm.
Vi bestiller aldrig sushi der fra igen og fraråder andre at gøre det!
Tvivl om hygiejne og håndtering af mad som ikke var på køl
Købte Sushi til 4 - vi blev alle syge i flere dage. Køber aldrig mad herfra igen 😳☹️🫣
Rullerne var kastet i boxen, meget kedelig sushi
Rullerne var var ikke rullet ordentligt og faldt fra hinanden, de var kastet ind i boxen, de så meget grim ud og IKKE indbydende . Ingen spændende smag i sushi.
Det er ikke billig mad, så, de kunne godt gør sig lidt mere umage.
Sidste gang vi handler der
Syg med kvalme og mavekramper efter at…
Syg med kvalme og mavekramper efter at have spist sushi der… dårlig hygiejne eller fordærvede fødevarer…det er sidste gang, vi spiser der
Vi bestilte sushi for to.
Vi bestilte sushi for to.
Kundeservicen er dårlig. De virker ligeglad
Rullerne var så amatøragtige at jeg aldrig har set noget lignende. De var ikke rullet ordentligt og faldt fra hinanden.
Vi endte også med mavesmerter og dårlig mave bagefter.
Har aldrig spist noget så ringe🤢 Vi…
Har aldrig spist noget så ringe🤢 Vi var fire veninder der havde bestilt sushi fra umashi for over 800 kr. Sushien var uspiseligt, salaten var gammelt, fisken var IKKE frisk og risen var tørt. Kæmpe skuffelse og spild af penge.
Vi var bange for at blive syge, så dårligt var maden.
Katastrofalt fald i niveau.
Vi spiste på restauranten en menu til 625 kr. Umashi har altid tidligere været garant for super smag og vi er kommet der meget. Skuffelsen var derfor enorm, da vi blev præsenteret for 56 stykker sushi, som smuldrede og flød ud på brættet. Det gør knapt så meget, hvis bare det smager godt - men heller ikke her kunne Umashi levere. Rispapirrullerne var udtamponeret med en stor mængde vammelt udseende surimifars, som voksede i munden og og smagte dårligt. En stribe uramaki med samme fars indeni var direkte uspiselig. Wasabien var kluntet anrettet og lignede med sine tørre skorper noget, som havde været serveret på et andet bræt tidligere. Vi var hundesultne men mistede på rekordtid appetitten. Målt på antallet af spisende i restauranten denne fredag aften kl 19,hvor der plejer at være fyldt op med mennesker, er vi ikke de eneste som har erfaret Umashis fald fra 5-stjernet til 1-stjernet restaurant. Hvor er det dog en skam.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.