Underdog Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onderbroeken zijn fantastisch vandaar 2 sterren ipv 1 ster. Klantenservice is drama ik heb 160 euro uitgegeven voor 11 onderbroeken. Vervolgens een pakketje gekregen met 6 stuks maar. Mail gestuurd m... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Boxershorts zijn op zich prima, alleen 1 boxershort te weinig ontvangen, ook na 4 dagen wachten op levering. Twee e-mails naar support gestuurd en na meer dan week nog geen reactie. Telefoonnummer ont... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je van de wijde boxershort houdt is dit jouw product. De fijne katoenen stof schuurt niet en blijft mooi in de wasmachine. 1 keer in de boxershort niet bezorgd of nooit aangekomen. Gemaild binnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De onderbroeken zitten lekker en zijn top, in eerste instantie leek ik bij een klacht afgewimpeld te worden. Echter het bleek dat door drukte bij de klantenservice of problemen met spam mail het even... Mehr ansehen

1. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij regelen dat mannen altijd frisse boxershorts in huis hebben zodat zij zorgeloos hun ding kunnen doen.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin december een probeer boxershort aangevraagd. Eind december in de brievenbus gekregen echter 2 dagen later al een 2e betaalde boxer ontvangen.
Ik ben direct gestopt ben met de Membership en inmiddels 4x een email gestuurd over een factuur.
Echter totaal GEEN reactie en zojuist voor de 5e keer een aanmaning gehad met dreiging incasso.
Met Underdog kan je blijkbaar niet in contact komen...

Update 03-02-2022
Helaas nog geen email/reactie gehad van Underdog wat ze wel direct schrijven onder mijn ervaring.

27. Jänner 2022

Beste Herwin,

Wij hebben drie weken geleden gereageerd op uw mail, maar hier is destijds blijkbaar geen goede oplossing uit gekomen. Wij hebben nogmaals contact opgenomen per e-mail en hopen zo samen tot een goede oplossing te komen!

Nice boxershorts and service

Nice quality and design. Nice to give and nice to wear (according to my boyfriend ;)). The customer service is very friendly and quick in replying!

24. Jänner 2022

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, na 1 keer wassen zat er al een gat in. Abonnement proberen stop te zetten maar website werk niet.
Absoluut niet doen.

22. Jänner 2022

Antwort von Underdog

Beste Jelle, wat vervelend om te horen dat de boxershort niet beviel. We hebben je een extra boxershort opgestuurd omdat er natuurlijk geen gat in de boxers hoort te zitten. Ook hebben we je membership stop gezet, zoals genoemd in het mailcontact. Hopelijk is het zo weer opgelost! Anders kan je ons altijd mailen via support@underdog.nl

Na 4 dagen opgezegd

Na 4 dagen opgezegd, moet ik verplicht nog een maand opzegtermijn uitzitten? Ik dacht gratis uitproberen zonder verplichtingen? Niet netjes. Daarnaast ontevreden over de kwaliteit, naden zaten los.

21. Jänner 2022

Antwort von Underdog

Beste M. PJ, wat vervelend om te horen dat de boxershort niet de kwaliteit had die je van ons mag verwachten. We kunnen je een extra boxershort opsturen omdat er natuurlijk geen gat in de boxers hoort te zitten. Ook hebben we je membership stop gezet, zoals genoemd in het mailcontact. Hopelijk is het zo weer opgelost! Anders kan je ons altijd mailen via support@underdog.nl

Goede onderbroeken, fijne service

Onwijs leuk concept! Onderbroeken zijn ook van goed materiaal en zitten fijn. Helaas is tot 2 keer toe mijn onderbroek niet geleverd. Gelukkig ben ik door Stefan goed en snel geholpen en zijn ze uiteindelijk alsnog geleverd.

12. Jänner 2022

Great quality boxershorts

Great quality boxershorts. I've had a problem with the delivery of the wrong size shorts, but it got handled perfectly by customer service.

11. Jänner 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds niks mogen ontvangen.

Ik heb nog steeds niks mogen ontvangen.
Net weer contact gehad dus we wachten af..

6. Dezember 2021

Antwort von Underdog

Beste Tom, het is natuurlijk niet onze bedoeling dat je niets ontvangt.. Misschien is er iets fout gegaan bij het adres of het order-pick proces. Hopelijk is het ondertussen opgelost! Anders kan je ons altijd mailen via support@underdog.nl

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Reageert nergens op.

2. Dezember 2021

Antwort von Underdog

Beste Floris, het is natuurlijk niet onze bedoeling dat je geen reactie ontvangt.. We groeien snel en zullen alle openstaande vragen oplossen, maar in het begin helaas niet altijd zo snel als we willen. Hopelijk is het ondertussen opgelost! Anders kan je ons altijd mailen via support@underdog.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

komen de afspraken niet na en laten…

komen de afspraken niet na en laten niks meer van hun horen jammer genoeg. Heb ze de mogelijkheid gegeven en die hebben hun niet aangepakt dus bij deze de beloofde slechte review

12. November 2021

Antwort von Underdog

Beste Herman, het is natuurlijk niet onze bedoeling dat je geen reactie ontvangt.. Hopelijk bevallen de boxershorts die we extra opgestuurd hebben! Als we je nog ergens anders mee kunnen helpen, kan je ons altijd mailen via support@underdog.nl

na 2 weken nogsteeds niks ontvangen en geen antwoord van de klantenservice

Ik heb nog steeds mijn onderbroek van vorige week maandag niet ontvangen (dit zou mijn eerste keer zijn). Ik heb hier al 2 mails over gestuurd omdat er toen stond dat ik al een tweede bestelling kreeg (2 dagen later) voor 12.99 maar daar had ik niks van aangezet.

Ik vind het heel jammer want het concept is top maar als ik ze niet ontvang en als de website mij niet duidelijk aangeeft wanneer ik wat krijg dan is het niet zo handig als ik dacht. Het is dan makkelijker om gewoon meerdere onderbroeken ergens anders te bestellen, ik had het leuker gevonden als het allemaal automatisch ging en ik niets hoefde te doen. Ik vind het vooral jammer dat ik geen antwoord krijg op mijn verzoek, ze zijden dat ik een nieuwe zou krijgen maar die heb ik nog steeds niet. Ik heb mijn account dan ook stop moeten zetten omdat ik niet wist als het geld van mijn rekening zou blijven afschrijven zonder dat ik er wat voor kreeg...

1. November 2021

Antwort von Underdog

Beste A. Smallenbroek, het is natuurlijk niet onze bedoeling dat je geen reactie ontvangt.. We groeien snel en zullen alle openstaande vragen oplossen, maar in het begin helaas niet altijd zo snel als we willen. Hopelijk is het ondertussen opgelost! Anders kan je ons altijd mailen via support@underdog.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr