We hebben boeken teruggestuurd in enveloppe van VanDijk naar Antwoordnummer. In brievenbus gegooid en dus geen verzendbewijs. VanDijk heeft in mail de ontvangst bevestigd, maar nu zeggen ze dat een va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In 2022 heb ik via studers/studystore (beide gestopt in 2023 vanwege aanhoudende klachten) boeken besteld, maar die heb ik nooit ontvangen. Ik heb maanden moeten bellen om mijn geld terug te krijgen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eén ster is nog teveel. Mijn dochter heeft haar boeken ingeleverd, maar volgens het meisje dat scande kwam ze een boek tekort. Waarop ze zegt: 'dat kan niet, ik wil de stapel controleren'. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Boeken zijn door weigering retour gestuurd terwijl dit onmogelijk was omdat we op vakantie waren.Meerdere berichten gestuurd die onbeantwoord bleven. Boeken zijn niet bij een PostNL punt terecht gekom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VanDijk verzorgt voor veel scholen in Nederland de levering van fysieke schoolboeken en online lesmateriaal. De school bepaalt zelf welke lesmethodes worden gebruikt. Op basis daarvan stellen wij in opdracht van de school de leermiddelenpakketten samen en leveren deze vóór de start van het nieuwe schooljaar uit (mits op tijd besteld). Een groot deel van de schoolboeken wordt meerdere jaren gebruikt. Door boeken na elk schooljaar opnieuw in te zetten, voorkomen we verspilling en houden we de kosten voor scholen en leerlingen zo laag mogelijk. Aan het einde van het schooljaar leveren leerlingen hun boeken weer in volgens de afspraken die de school hierover heeft gemaakt. De ingeleverde boeken worden door ons gecontroleerd en gescand, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden door een volgende leerling. Zodra deze controle is afgerond, ontvangen de leerling en ouders/verzorgers een inleverbewijs. Soms blijkt tijdens de controle dat een boek ontbreekt of zo beschadigd is dat het niet meer herbruikbaar is. In dat geval moet het boek worden vervangen voordat een volgende leerling ermee kan werken. De kosten hiervan worden namens de school door VanDijk verwerkt en gefactureerd. Natuurlijk kunnen er vragen ontstaan over een beoordeling of een factuur. Ben je het niet eens met een beoordeling van een beschadigd boek of denk je dat er iets niet klopt? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen op leerlingen.vandijk.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Ben je tevreden over onze service? Dan waarderen we het als je een review achterlaat.
Dieselstraat 1 , 8263 AE, Kampen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von VanDijk
Ze hebben mijn vragen goed beantwoord en mij geholpen met een oplossing

Antwort von VanDijk
Snelle en goede service bij de beschadigde boeken die we hebben ontvangen.

Antwort von VanDijk
Mijn probleem was super snel opgelost:)

Antwort von VanDijk
Na het blijven hangen van mijn pakket bij post.nl ben ik snel en goed geholpen door de klantenservice. Fijn om serieus geholpen te worden, is niet meer vanzelfsprekend.

Antwort von VanDijk
De levering voor het nieuwe schooljaar bevatte 1 boek wat losse bladzijden had. Dit is zeer snel opgelost door van Dijk!

Antwort von VanDijk
Ze reageren snel en vriendelijk. Informatie is duidelijk!

Antwort von VanDijk
Hele snelle reactie. Fijne service!

Antwort von VanDijk
I was answered fast and sufficiently, thank you for the service!

Antwort von VanDijk
Snel en accuraat geholpen via whatsapp.

Antwort von VanDijk
Snelle en eenvoudige afhandeling van de vraag

Antwort von VanDijk
Ik ben zeer tevreden omdat ik goed en snel geholpen ben.

Antwort von VanDijk
We zijn super tevreden over Van Dijk. Snelle reactie en actie. Goed bereikbaar tijdens de zomerperiode via WhatsApp.
Top ga zo door!

Antwort von VanDijk
Boeken nat geregend doordat de bezorger ze tijdens de vakantie naast de kliko heeft gezet terwijl we niet thuis waren.
Via app contact en direct een compleet nieuwe set toegestuurd gekregen…
Top service!

Antwort von VanDijk
Een ander product ontvangen dan besteld! Bedrijf reageert niet op e-mail.

Antwort von VanDijk
Veel verschillende communicatie opties. Zowel op de app als via de website snelle reactietijd. Boven verwachting opgepakt inhoudelijk.

Antwort von VanDijk
Er was helaas iets verkeerd gegaan. Super fijn geholpen. Kon met het retourticket alles terugzenden en opnieuw bestellen. Erg blij met deze vlotte oplossing.

Antwort von VanDijk
Ik had een vraag mbt een bestelling. Erg snel en duidelijk geholpen door de klantenservice

Antwort von VanDijk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.