We hebben boeken teruggestuurd in enveloppe van VanDijk naar Antwoordnummer. In brievenbus gegooid en dus geen verzendbewijs. VanDijk heeft in mail de ontvangst bevestigd, maar nu zeggen ze dat een va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In 2022 heb ik via studers/studystore (beide gestopt in 2023 vanwege aanhoudende klachten) boeken besteld, maar die heb ik nooit ontvangen. Ik heb maanden moeten bellen om mijn geld terug te krijgen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eén ster is nog teveel. Mijn dochter heeft haar boeken ingeleverd, maar volgens het meisje dat scande kwam ze een boek tekort. Waarop ze zegt: 'dat kan niet, ik wil de stapel controleren'. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Boeken zijn door weigering retour gestuurd terwijl dit onmogelijk was omdat we op vakantie waren.Meerdere berichten gestuurd die onbeantwoord bleven. Boeken zijn niet bij een PostNL punt terecht gekom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VanDijk verzorgt voor veel scholen in Nederland de levering van fysieke schoolboeken en online lesmateriaal. De school bepaalt zelf welke lesmethodes worden gebruikt. Op basis daarvan stellen wij in opdracht van de school de leermiddelenpakketten samen en leveren deze vóór de start van het nieuwe schooljaar uit (mits op tijd besteld). Een groot deel van de schoolboeken wordt meerdere jaren gebruikt. Door boeken na elk schooljaar opnieuw in te zetten, voorkomen we verspilling en houden we de kosten voor scholen en leerlingen zo laag mogelijk. Aan het einde van het schooljaar leveren leerlingen hun boeken weer in volgens de afspraken die de school hierover heeft gemaakt. De ingeleverde boeken worden door ons gecontroleerd en gescand, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden door een volgende leerling. Zodra deze controle is afgerond, ontvangen de leerling en ouders/verzorgers een inleverbewijs. Soms blijkt tijdens de controle dat een boek ontbreekt of zo beschadigd is dat het niet meer herbruikbaar is. In dat geval moet het boek worden vervangen voordat een volgende leerling ermee kan werken. De kosten hiervan worden namens de school door VanDijk verwerkt en gefactureerd. Natuurlijk kunnen er vragen ontstaan over een beoordeling of een factuur. Ben je het niet eens met een beoordeling van een beschadigd boek of denk je dat er iets niet klopt? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen op leerlingen.vandijk.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Ben je tevreden over onze service? Dan waarderen we het als je een review achterlaat.
Dieselstraat 1 , 8263 AE, Kampen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Een boek teveel ontvangen.
Even een appje en vervolgens duidelijk en snel afgehandeld.

Antwort von VanDijk
Snelle en duidelijk reactie op vragen. Super.

Antwort von VanDijk
Snelle antwoord op mijn vraag en oplossing van mijn probleem, heel vriendelijk. Dank u wel

Antwort von VanDijk
Voor de fouten van VanDijk problemen gehad. Slecht bedrijf, klantenservice die je absoluut niet wilt helpen.

Antwort von VanDijk
Mijn zoon kreeg zijn boeken en leen boeken maar die zagen er zo slecht uit dat ik nieuwe heb aangevraagd. Deze hebben ze ook netjes naar mij gestuurd.

Antwort von VanDijk
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag

Antwort von VanDijk
We kregen in ons boekenpakket 2 heel erg beschadigde boeken maar via app contact werd dit gelijk opgepakt en zonder enige moeite werden de boeken opnieuw besteld .
Goede service van de medewerker complimenten.

Antwort von VanDijk
Wat een vreselijk bedrijf om zo te worden afgescheept. Een boek wat nooit is ontvangen dan had ik het maar binnen 30 dagen moeten doen.
Andere boeken heb ik meerdere malen gemaild dat mijn zoon zijn boeken te laat heeft ontvangen of niet had gekregen.
Nu heeft van Dijk gemeld dat er een boek van Nederlands is verstuurd staat op de lijst. Wij hebben het boek nooit ontvangen. Mijn zoon heeft tijdens de les steeds moeten meekijken met een klasgenoot doordat mijn zoon zijn boek niet had gekregen.
Nu doordat wij binnen 30 dagen geen melding hebben gedaan hun fout moeten oplossen om €56 te betalen de factuur is onderweg.
Zo wordt je gemaild afgezet en afgescheept treurig het is geld verdienen over andermans rug.
Teleurstellend!!
Ik ben geschrokken van de reviews hier op Trustpilot. Ook ik heb slechte ervaringen met Van Dijk, maar ik lees hier nog slechtere ervaringen. Dat dit bedrijf schoolboeken mag versturen namens zoveel scholen is zorgwekkend. Ze doen helemaal niks voor je en denken alleen vanuit zichzelf. Er wordt geen enkele moeite gedaan en je wordt op een vervelende manier afgewimpeld. Dat je als bedrijf op deze manier nog bestaat met al deze slechte ervaringen is eigenlijk bizar.
Edit: De reactie hieronder zegt eigenlijk alles. Dit is helemaal niet waar ik problemen mee had. Je reageert op iets waar het niet over gaat.

Antwort von VanDijk
Ik was snel en op vriendelijke manier geholpen. Hartelijk dank!

Antwort von VanDijk
Ze varen heel vriendelijk met mij en ze reageerde snel

Antwort von VanDijk
Super goed geholpen door LR. Geen idee wat je echte naam is, maar hij/zei is een topper !!

Antwort von VanDijk
Service heel vlotjes! Super snel geholpen! Zeer tevreden!

Antwort von VanDijk
Ik ben via whatsapp heel snel en netjes geholpen door een medewerker. Het probleem werd direct opgelost.

Antwort von VanDijk
Snel en makkelijk te bereiken via WhatsApp. Binnen enkele minuten een reactie en al mijn vragen snel beantwoord.

Antwort von VanDijk
Ze verdienen helemaal geen ster! Afhandeling vreselijk.
Dubbele levering boeken gekregen vorig jaar en ene helft gelijk in augustus 2023 netjes opgestuurd in doos en bijgevoegd etiket naar Antwoordnummer 600 opgestuurd. Jaar later krijg je te horen niet ontvangen.
Heb laten zien dat ze opgestuurd zijn maar heb de track & Trace op dit moment niet. Helaas jammer voor u mevrouw dan kunnen wij niks beginnen.
Als ik al deze recensies lees, wat ik mij kan begrijpen, hebben ze het bij Van Dijk niet goed op de orde!!
Totaal niet vriendelijk en zoek het maar uit.
Volgens mij zijn de boeken netjes binnengekomen maar zo kunnen we extra winst maken!!
Vreselijk!

Antwort von VanDijk
1 ster is al te veel. Waardeloos personeel en bedrijf. Klachten worden niet opgelost. Het hele schooljaar gemeld aan Van Dijk en aan school dat er een boek niet geleverd is. Dit meerdere keren in het schooljaar aangegeven. En uiteraard gaan ze nu een factuur sturen voor een boek wat niet geleverd is omdat het volgens hun administratie, wat niet op orde is, wel geleverd is. En wat krijg je als antwoord: u heeft nog tot 1 aug de tijd om het boek in te leveren. Grappenmakers! Lezen ze de mails niet goed ofzo???? Wordt een beetje lastig om een boek in te leveren wat nooit ontvangen is. Ook weer een klacht bij de school neergelegd om aan te duiden met wat een waardeloos bedrijf de school samenwerkt. Dit wordt een kort geding.

Antwort von VanDijk
Mijn dochter heeft een pakket schoolboeken verstuurd via PostNL naar Van Dijk op 25-10-2023 met track en trace bewijs.
Pakket wordt door PostNL ontvangen maar het track en trace systeem meldt dat het bezorgmoment niet is gehaald en dat het later wordt bezorgd.
Vervolgens wordt de datum op de track en trace doorgehaald en wordt de track en trace nooit meer bijgewerkt.
Van Dijk komt daarna met berichten dat het pakket niet is ingeleverd en claimt meer dan €500,00 omdat de boeken niet zouden zijn ingeleverd. Daarop is gereageerd dat de boeken wel zijn ingeleverd en is ook bewijs zoals track en trace barcode opgeleverd.
Ik ontvang daarna bericht van Alektum dat er een incassoprocedure gestart zal worden.
Gebeld met Alektum die van niets blijkt te weten omdat Van Dijk op papier van Alektum deze notitie heeft geschreven. Dossier is nog helemaal niet bekend bij Alektum. Maar de medewerkster die ik spreek hoort mij aan en meldt dat deze case niet opgepakt zal gaan worden omdat het geen kans van slagen heeft. Of ik wil wachten totdat Alektum zelf contact opneemt want dan heeft ze het dossier en kan er goed op reageren. Samenvatting van het gesprek: Wacht maar even af tot het dossier bij ons is en dan komt het goed.
Alektum meldt vervolgens dat de boeken te laat zijn ingeleverd. Dat er in verband met latere toetsen ed uitstel is aangevraagd en gekregen op het inlevermoment is gemist. Pas nadat ik hen daarop heb gewezen erkennen ze dat maar blijven vervolgens verschuilen achter bewijs van de track en trace.
In de tussentijd heb ik wel bij PostNL navraag gedaan hierover. Wat blijkt is dat Post naar antwoordnummers en postbussen vaak in bulk worden afgeleverd. Dat wil zeggen dat de poststukken in een rolcontainer worden gestopt die vervolgens als eenheid bij de ontvanger wordt afgeleverd. De afzonderlijke poststukken worden niet separaat gescand.
Nu blijkt dat Alektum helemaal niet wil helpen. Er wordt gevraagd naar track en trace bewijs terwijl dat niet geleverd kan worden omdat de poststukken niet afzonderlijk worden gescand.
Of ik bewijs wil leveren dat PostNL de stukken niet afzonderlijk scant? Ik heb gevraagd om de gegevens die bij Alektum zijn vastgelegd mbt het gesprek wat ik gevoerd heb met een van de medewerkers. Ik dat gespreksverslag staat “Klan beweert dat de poststukken niet worden gescand”.
PostNL levert mij een mail waarin het proces staat beschreven dat de stukken niet individueel worden gescand.
Alektum wijst bezwaar nu toch af.
Kortom: Van Dijk geeft instructie dat track en trace gebruikt moet worden om bewijs van insturen te hebben, maar die track en trace kan daar helemaal niet voor gebruikt worden. En Van Dijk gebruikt dat om over de rug van scholieren/studenten geld te genereren.
Ik overweeg om hierover aangifte te gaan doen bij politie wegens poging tot oplichting.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.