Dit is een fijne garage, waar je vriendelijk en snel wordt geholpen door aller aardigst en deskundig personeel. Service staat hoog in hun vaandel! Ze helpen je goed en doen ook wat extra's. En al... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vrijdagmiddag, lekke band op de ringweg zuid, bergingsbedrijf dropt ons om 16.55 bij Van Mossel, ondanks dat over 5 minuten het weekend voor de garageploeg begint worden we direkt geholpen, een half u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Winterbanden wissel ging weer fout. Met een andere lease auto al problemen gehad en nu wederom voor niks heen gereden. Geen winterbanden op locatie. Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevest... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandaag pech langs de weg. Fantastisch op weg geholpen door anwb en voor finale check naar de dealer in Heerenveen. Auto helemaal gecontroleerd op potentiële motorschade. Gelukkig niets aan de hand.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben

Ze helpen je goed en doen ook wat extra's.
En als wachtende klant is er geen nee te koop; van koffie, thee en water tot een vers croissantje! En dat in een werkelijk super schone garage; werkelijk alles is spic en span en glimt en glanst je tegemoet.
En na elke onderhoudsbeurt wordt je auto gewassen.De reparaties en het onderhoud worden snel, vakkundig en deskundig verricht.

Zeer Goed bedrijf.
Ze komen hun afspraken na.
Leon is ook een top directeur , altijd tijd voor je
En de werknemers achter de Balie zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam en natuurlijk de verkopers ook.
Ga zo door!

Antwort von Van Mossel Hyundai
Ik ben ben geholpen door Roberto. Gezien het verschil met een nieuwe auto hebben wij gekozen voor een nieuwe auto ipv demo.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Fijn contact, goede en eerlijke uitleg. Vertrouwen gegeven en dat is ruimschoots waargemaakt

Antwort von Van Mossel Hyundai
Telefonische bereikbaarheid kan veel beter. De gesprekken gaan via een callcenter. Het kost veel moeite om een van de mensen van de garage/werkplaats te spreken te krijgen. Dat was ik bij Nissan heel anders gewend.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Moet weer naar de garage, er is vergeten om te resetten. Komt steeds een melding in het daschbord over een aantal dagen onderhoud

Antwort von Van Mossel Hyundai
Het bedrijf werkt netjes , maar prijsopgaves vooraf komen niet overeen met de afrekening.
Gevraagd wat een beurt kostte en een afspraak gemaakt. Op de dag van de beurt bleek de werkelijke prijs ruim 200 meer te zijn.
Het kopen van een los interieurlampje kostte meer dan twintig minuten. Hoewel ...waarschijnlijk langer, want na twintig minuten was een driekoppig team er nog steeds niet uit wat je voor zo'n aankoop zou moeten rekenen. Boos de winkel verlaten, en daarna ook helemaal niets meer gehoord.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Kwam net wat te vroeg in de pauze volgens mij, 2 van de drie werknemers in de showroom zeiden liever geen goedemiddag.
Bandenwissel duurde vrij lang, 4 banden bijna 2 uur.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Deskundig en vriendelijke service; prijs zoals afgesproken; tijdig uitgevoerd.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Winterbanden wissel ging weer fout.
Geen winterbanden op locatie.
Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevestiging van deze nieuwe afspraak aan moeten want deze niet ontvangen. De rare blokken voor de balie geven ook het gevoel van een muur waar je eerst lang moet.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Ik ben vrijdag 7 november naar de Winterinspectie voor mijn Hyundai I 10 geweest,bij van Mossel in Leeuwarden
Alles was goed,zag er goed uit.
Goede Service en vriendelijk personeel.
een kop Erwtensoep gehad,bij het wachten.
En na afloop een Thermomok mee gekregen.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Sleutel inleveren ging makkelijk en auto was op tijd gereed.
Klus is netjes en snel geklaard, personeel was vriendelijk.

Antwort von Van Mossel Hyundai
Snelle en vriendelijke servicemedewerkers aan de balie. Werkzaam heden zijn professioneel uitgevoerd.
Wij hebben een Hyundai Tucson occasion gekocht. Wij werden heel plezierig en vriendelijk geholpen door Detlef Mooi. Goede uitleg gekregen over de auto. Na onze aankoop werden een week of 2 later gebeld door Detlef of het goed ging met de auto, en of er nog vragen waren. En dat wij altijd welkom zijn in Heerenveen als er nog vragen zijn. Kortom, een aanrader!

Antwort von Van Mossel Hyundai
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.