Het contact was goed en professioneel. Toen ik de auto kwam halen lieten ze een before and after foto zien, leuk! De auto werd mooi opgepoetst geleverd en nadat ik een geluidje hoorde in de auto we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Helaas weer gebruik van moeten maken, maar wederom topservice en erg vriendelijk geholpen. Ik hoop er lang geen gebruik van te hoeven maken, maar als het dan toch nodig is, word je hier perfect geholp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om te beginnen viel het me op dat het een hele nette, lichte en schone garage is. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en naast dat m'n deuk en krassen netjes gerepareerd zijn was het ook geen e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik werd erg goed geholpen. Fijne medeweker die met rust en aandacht je helpt als je vol.stress met een kapotte auto binnenkomt
Unternehmen hat geantwortet
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Pascalweg 29, 4104 BE, Culemborg, Gelderland, Niederlande

De auto werd mooi opgepoetst geleverd en nadat ik een geluidje hoorde in de auto werd er meegeluisterd. Al met al top service!

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
1e De hoge onkostenrekening zal nog nader worden toegelicht, daarom op dit moment hierover nog geen beoordeling. Voorlopig 3 sterren
2e Uitgevoerde reparaties prima 5 sterren
Gemiddeld voorlopig dus 4 sterren.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
heel fijn geholpen, en goed werk gedaan ✅

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Alles was heel duidelijk, goeie vervangende auto en vriendelijke mensen.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Helaas weer gebruik van moeten maken, maar wederom topservice en erg vriendelijk geholpen. Ik hoop er lang geen gebruik van te hoeven maken, maar als het dan toch nodig is, word je hier perfect geholpen.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Heel blij met de reparatie. Heel
Netjes afgewerkt. Zowel ontvangst als aflevering.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Alles zeer top geregeld, vriendelijk geholpen!

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Super service! Van a tot z. Uitstekende communicatie. Top!

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Uit hun duim gezogen prijzen, lachwekkend en te achterlijk voor woorden.
Ik als vrouw belde op voor een offerte van mijn auto, €900 zou het kosten. Ik vond dit al belachelijk hoog en liet een kennis (man) een paar dagen later bellen voor hetzelfde, €300 werd er tegen hem gezegd.
Gewoon ronduit oplichterij, €600 verschil.
Hierdoor een andere garage in Culemborg gebeld, bij deze zou het €300 kosten inclusief gratis leenauto. Ik ben geswitcht van garages, bij hun gaat het tenminste wel eerlijk.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Fatsoenlijke behandeling. Netjes afgewerkt!

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
De schade is perfect geprepareerd. Eric is niets meer van te zien. Hulde aan het personeel voor de vakbekwaamheid en de service

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Goede en snelle service, vriendelijk geholpen en ontvangen.
Zeker een aanrader.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
De auto na herstel weer opgehaald, zowel van binnen als buiten weer spik en span . Blij met het meedenken om de auto te behouden .

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Fantastische binnenkomst netjes gewoond gestaan. En mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Dikke 10

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Zeer positief, goed geïnformeerd over de schade en keurige snelle afwikkeling.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Ik ben vriendelijk te woord gestaan en naast dat m'n deuk en krassen netjes gerepareerd zijn was het ook geen enkel probleem om als service ook 2 andere krassen even "bij te tippen".
Bij ophalen van de auto bleek hij ook helemaal netjes gewassen en gestofzuigd.
Chapeau chapeau

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.