Ford Van Mossel Roosendaal vind ik persoonlijk een zeer fijne garage. Alper heeft mij geholpen aan een prachtige Ford Transit Custom, volledig uitgerust en in uitstekende staat. Mocht er iets zij... Mehr ansehen

Wat een service bij Van Mossel Ford Roosendaal! Dit terwijl wij een occasion bedrijfsauto hebben gekocht en er alleen Bovag garantie op de auto zat, voor 3 maanden, heeft dit bedrijf er alles aan ged... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Van Mossel Ford - Roosendaal
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Belder 34, 4704 RK, Roosendaal, Nederland, Niederlande
- 088 001 4660

Profiteer nu van topdeals!
Ford Van Mossel Roosendaal vind ik…
Mocht er iets zijn geweest, dan werd dit altijd snel en professioneel opgepakt en was de zorg voor de bus uitstekend. Ook wat betreft service en leenvoertuigen ben ik telkens prettig en vakkundig geholpen.
Tot op heden rijd ik in een mooie, goed onderhouden Transit Custom en ben ik zeer tevreden over de samenwerking en service. Ik rij veel kilometers maar wel met de geruststelling dat mijn bus het allemaal aan kan.
tevreden klant reageert
afspraak maken ging goed.
tijdstip onderhoud ging goed.
duidelijke factuur.
Met zorg voldoende tijd genomen voor…
Met zorg voldoende tijd genomen voor het probleem.
Goede service Van Mossel Roosendaal …
Wij zijn al jaren klant bij van Mossel Ford, na overname van Automtions Ford Breda en daarvoor Ford Tigchelaar Breda. Uiteindelijk zijn we naar Van Mossel Ford Roosendaal overgestapt omdat dit beter uitkwam voor de haal en brengservice.
Ook bij het laatste onderhoud aan onze Fiesta zijn we weer heel goed geadviseerd, geholpen en alles netjes uitgevoerd conform overleg. Na afloop de auto keurig op tijd en helemaal schoon terug gekregen.
Ben best tevreden
Ben best tevreden, maar een op een aantal punten heeft men wat steken laten vallen.
Lege tank en slecht functionerend binnenlicht. Wordt allemaal herstelt
Snelle afspraakwissel
Ik had een online afspraak gemaakt voor een kleine onderhoudsbeurt. Ik kreeg sneller dan verwacht de melding dat de motorolie nu vervangen moest worden. Na een telefoontje naar de werkplaats in Roosendaal kon ik dezelfde week nog terecht voor het onderhoud in plaats van 4 weken later.
Goede communicatie en duidelijkheid.
Goede communicatie over de noodzakelijke werkzaamheden van de onderhoudsbeurt en alles is naar tevredenheid uitgevoerd.
Goed geholpen en uitleg.
Geweldige service
Een gebruikte auto gekocht waar helaas van alles mee aan de hand bleek te zijn na een aantal maanden. Ze hebben er alles aangedaan om alles op te lossen, toen dit niet helemaal lukte is de auto teruggenomen en heb ik er een andere auto gekocht. Nu na bijna een jaar met de andere auto( die echt heel fijn is) te hebben gereden zijn er een paar kleine puntjes die niet helemaal goed zijn en ook nu weer is de service top. Ze hebben zelf gekeken of het opgelost kon worden, maar omdat het een KIA is nu de mogelijkheid gekregen om bij een KIA dealer het op te laten lossen op hun kosten. Vestigingsdirecteur Alper Altun krijgt bij deze een groot compliment voor de goede service en de prettige manier van contact hebben. Als ik op zoek ga naar een andere auto is dit het bedrijf waar ik als eerste weer naar toe ga
Goede verkoper niet te opdringerig
Goede verkoper niet te opdringerig , relaxt gevoel.
Uitermate tevreden
Uitermate tevreden. Deskundig, vriendelijk en eindresultaat (beurt, nieuwe banden, uitlijnen, schijven, blokken) helemaal naar wens!
Zoals altijd vriendelijk en ter zaken kundig
Zoals altijd wordt je vriendelijk ontvangen, heel klantvriendelijk, daarnaast is men ter zaken kundig en denkt men met je mee, zoals bijvoorbeeld dat er komende tijd misschien kosten aan komen zoals banden of een distributieriem die vervangen moet gaan worden, altijd alles heel transparant en geen verrassingen, je krijgt vervangend vervoer als je wilt of je kan er op wachten als dat eventueel tot de mogelijkheden behoord. Als er eventueel iets vervangen of gerepareerd moet worden krijg je een telefoontje en of sms, met wat er stuk is of vervangen moet worden met de kosten daarvan, alles heel transparant en geen verrassingen.
1 ster is nog te veel
Kan niet anders dan 1 ster geven. Nog nooit zulke waardeloze service bij een garage ervaren. Na een defect vanuit een terugroepactie door Ford doorgestuurd naar deze garage, omdat er verder geen andere garages beschikbaar waren om de elektromotor te vervangen. Conform voorwaarden zou mijn eigen auto gehaald en gebracht worden en tijdens de reparatie zou ik een leenauto meekrijgen. Allen is niet gebeurt. Uiteindelijk maanden mijn auto kwijt geweest. Contact met de werkplaats is slecht en je hoeft geen hulp te verwachten. Na terugkomst van de auto blijkt deze lakschade te hebben, laad de accu nagenoeg niet meer op en maakt de motor vreemde geluiden wat wederom tot een defect heeft geleid. Op vragen en klachten wordt ook niet gereageerd. Rechtzaak tegen deze oplichters volgt!
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, denkt met de klant mee.
Wordt goed op de hoogte gehouden tijdens reparatie.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.