Banner for Van Mossel Renault

Van Mossel Renault Bewertungen 297

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ion, in roeselare bij garage Van Mossel Renault was supervriendelijk gast . alles was perfect duidelijk. alles perfect begrepen. Waarvoor dank

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben voor het eerst een Renault aangeschaft en deze bevalt ons uitstekend. De begeleiding en contact met Thomas Verhagen verliep zeer goed en n wij zijn dan ook erg tevreden. Mvrgr Ernst jan e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Mehr ansehen

1. Renault-Händler

Über Van Mossel Renault

Vom Unternehmen geschrieben

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Renault

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ervaring met een nare smaak

Eens maar nooit meer. Een fors bedrag vragen over een huurauto en een fors bedrag vragen over 1 uurtje werk waarbij de BTW hierin niet eens is meegenomen. Ik ben een Renault rijder maar bij dit bedrijf zal ik nooit en te nimmer een auto kopen.
Heel gemakkelijk verdient allemaal.

16. Juli 2025

Top service

Vanaf het 1e moment dat ik een auto wilde kopen.Tot het moment dat ik de auto had gekocht en opgehaald heb ben ik uitstekend en deskundig geholpen.
Top service

8. Juli 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Beste Jurgen, bedankt voor de mooie complimenten en heel veel plezier met je auto!

Fantastic service

Fantastic service. Went out of their way to help us get our car repaired. Highly recommend.

4. Juli 2025

Hallo meneer McDonald

Gelukkig kunnen we u mooi op tijd helpen voor uw vakantie. Hartelijk dank voor deze mooie review.

Mgr Team van Mossel Wijk bij Duurstede

Renault scenic e tech

Renault scenic e tech aangeschaft , perfect geholpen en geadviseerd door Joey . Goede service en ook begeleiding tijdens het gehele proces.

2. Mai 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent bij de aanschaf van uw Renault Scenic E-Tech. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service en begeleiding. We wensen u veilige en plezierige kilometers toe!
Dank voor uw feedback!

Van Mossel Gorinchem

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

druk druk druk.

on-line een afspraak gemaakt voor een proefrit bij deze vestiging.
bij
Op de afgesproken dag en tijd moesten we op zoek naar een verkoper, er was maar een verkoper beschikbaar en een trainee. Bij terugkomst van de proefrit waren de verkoper en de trainee de in in te ruilen auto nog aan het bekijken.
het verkoop proces werd enigzinds afgeraffeld. nadat we beslist hadden om de auto (waar we een proefrit mee hadden gemaakt) te kopen en het eens waren over het bij te betalen bedrag werd e.e.a. snel op papier gezet en afgerond. hierna ging de verkoper snel door naar de volgende klant.
De aflevering van de auto ging ook wat rommelig, geen aankoop presentje omdat deze niet aanwezig waren en in nalevering stonden. Dit is niet de eerste auto die we bij van Mossel hebben gekocht maar bij de vorige aankopen was het toch beter geregeld en had de verkoper meer tijd een aandacht voor de klant

2. Juli 2025

Geweldige aankoopervaring van Mossel Renault Roosendaal

Goed ontvangen en geholpen bij de aankoop van onze Renault Symbioz TCe 160.
Na een fijne ontvangst en een zeer geslaagde proefrit echt super geholpen bij de aankoop van de Renault Symbioz.
De verkoopmedewerkster Tessa is een spontane vrolijke jongedame met passie voor haar werk en een fijn klantengevoel, een goede aanwinst voor het verkoopteam Roosendaal.
Een bijzondere prettige ervaring en een goed gevoel bij van Mossel Renault Roosendaal

27. Juni 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent bij de aankoop van uw Renault Symbioz. We zijn blij te horen dat de proefrit en de hulp van onze medewerkster zo positief zijn ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder!

Fijne en goede service

Ik had een klein probleem met de Renault Modus, die ik rij. Ben vervolgens naar Van de Mossel Renault Breda gereden, om advies te vragen. Ik werd daar vriendelijk te woord gestaan en er werd ook gelijk naar het euvel gekeken en opgelost.
Kortom een klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Ik kan alleen maar zeggen Op en top service``. dank hiervoor.

19. Juni 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Wat fijn dat we u zo snel en goed hebben kunnen helpen met uw Renault Modus! We zijn blij te horen dat u onze klantgerichte aanpak waardeert en danken u hartelijk voor de mooie woorden over onze service.

Al ruim 10 jaar maken zij mij blij

Al ruim 10 jaar maken zij mij blij met goede service en adviezen, ook als het hen minder oplevert, maar voor mij beter is. Ook na de overname door van Mossel blijven de mensen van v/h Kerkhof Visser de verwachtingen iedere keer weer waarmaken of overtreffen.

18. Juni 2025

Beste Henk,

Wat leuk dat u de tijd neemt om zo'n mooie review over ons te schrijven, hartelijk dank hiervoor!

Wat mij nog enthousiaster maakt is dat wij u al 10 jaar blij kunnen maken met onze service. Op naar de volgende 10 jaar!

Fijne dag toegewenst namens het hele team uit Tiel.

Thomas van der Lienden
Salesmanager Van Mossel Tiel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week dinsdag (treinstaking).

Vorige week dinsdag (treinstaking).

Onderweg naar mijn werk hoorde ik een geluid.
Bout in de band. PECH
De reparatie was super snel verholpen!
Hij overhandigde me de sleutels en ik kon gelijk doorrijden. GELUK!
Dat scheelt weer in tijd, zei hij.

Heel hartelijk bedankt,
mevrouw Heller

10. Juni 2025

Goedemiddag Mevr. Canvas

We hebben u met plezier geholpen in toch al een vervelende situatie.

Mgr. Team van Mossel Wijk bij Duurstede

Aanrader dankzij klantgerichte ervaring

Ondanks dat ik uiteindelijk geen aankoop heb gedaan bij Van Mossel Renault Rotterdam Alexander, wil ik dit filiaal toch van harte aanbevelen. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Ben Hooijberg. Hij nam de tijd om al mijn vragen helder te beantwoorden en dacht actief mee. Ben zat er scherp op, waardoor zaken snel geregeld konden worden en hij was bovendien altijd goed bereikbaar voor aanvullende vragen. Het was prettig om met zo’n betrokken en deskundig iemand contact te hebben. Kortom: topservice, ook zonder uiteindelijke aankoop.

6. Juni 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Beste Julia, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Jeroen van Dongen
Vestigingsdirecteur
06-26056618

Zeer klantvriendelijke benadering

Zeer klantvriendelijke benadering, ze doen echt hun best om je te helpen.

12. Juni 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Wat fijn dat onze klantvriendelijke aanpak zo gewaardeerd wordt en we u goed konden helpen. Dank voor de mooie woorden!

Vriendelijk Personeel

Altijd een vriendelijke ontvangst
en waar mogelijk altijd een tussenoplossing geven
tussen de werkafspraken door

13. Juni 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Wat fijn dat u onze vriendelijke ontvangst en flexibiliteit waardeert. We zijn blij te horen dat we u goed van dienst kunnen zijn! Dank voor uw feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verkoper was zeer behulpzaam en…

De verkoper was zeer behulpzaam en legdealles.goed uit en.kan hem altijd.bellen

12. Juni 2025

Beste heer Ruskus,

Bedankt voor het achterlaten van deze 5 sterren review.

Thomas van der Lienden
Salesmanager Van Mossel Tiel

Perfecte service…

Zeer vriendelijk en eerlijk ontvangen en geholpen door Melvin.

24. Mai 2025

Antwort von Van Mossel Renault

Hartelijk dank voor uw positieve review! Ik ben blij te horen dat u tevreden bent, en ik wens u dan ook heel veel plezier en veilige kilometers met de Renault Clio! Graag tot ziens.

Top ervaring

De service en de begeleiding

31. Mai 2025

Goedemiddag Ellie,

Bedankt voor deze positieve review, nogmaals fijne km's met de Twingo.

Ivo van Achthoven
Van Mossel Renault Spijkenisse

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 3x uitstel van leveren

Na 3x uitstel van leveren, werd de auto geleverd zonder afleverbeurt, waar toch ruim voor betaald moet worden. De gemaakte afspraken bij aankoop, zijn op 1 na, niet nagekomen.
Uiteindelijk auto retour, en elders op zoek.

27. Mai 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr