Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  2. Poolbedarf
  3. Bademodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

156 Bewertungen

Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja

Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!! Dni.
Stroje były mi potrzebne na wyjazd, z którego już wróciłam. Jestem bardzo rozczarowana…. I straciłam nadzieję na odzyskanie pieniędzy. Nie polecam….

4. Mai 2026

Przesyłka na czas!!

Przesyłka na czas!!
Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pasy - komfort i bezpieczeństwo dla rodzica i maluszka ! :)

7. Mai 2026

Hej wioleta rompa,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! 😊

To niesamowite słyszeć, że nasza kamizelka pozwala Wam na swobodne i bezpieczne pływanie kajakiem. Cieszymy się, że takie detale jak gwizdek, odblaski i wygodne pasy zapewniają Wam pełen komfort oraz bezpieczeństwo na wodzie 🙌

Życzymy Wam mnóstwa fantastycznych chwil i wielu wspaniałych wspólnych przygód 🌊

Najlepsze pływackie pozdrowienia, Emil / Watery 💙

Przesyłka jeszcze nie dotarła

Przesyłka jeszcze nie dotarła, długi czas oczekiwania. Gwarantowana wysyłka i doręczenie 3 dni robocze. Brak konkretnej informacji o szacowanym terminie doręczenia. Wprawdzie na e-maila odpowiedź przychodzi ale bez konkretów. Zamówienie zrobione 3/05 a jest już 13/05

13. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłam sluchawki do plywania 1 maja…

Niestety bardzo rozczarowujące doświadczenie z watery.pl⁠�. Po złożeniu zamówienia otrzymałem informację, że paczka jest już w drodze, a po kilku dniach okazało się, że przesyłka nie została nawet nadana. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje — konsultanci na czacie przerywają rozmowę, na maile nikt nie odpowiada, a pod polskim numerem infolinii można porozmawiać wyłącznie po angielsku.
Przy zakupie deklarowano wysyłkę w ciągu 3 dni roboczych, tymczasem paczka dotarła dopiero po dwóch tygodniach. To były moje pierwsze i zdecydowanie ostatnie zakupy w tym sklepie. Nie polecam.

1. Mai 2026

Pierwszy mój zakup

Pierwszy mój zakup, szybka bezproblemowa przesyłka, na bieżąco informacje o przesyłce są wysyłana na emaila no i rewelacyjny produkt, najwyższa jakośc wykonania, jestem bardzo zadowolony i zamierzam w niedługim czasie ponownie zrobić zakupy

30. April 2026

Antwort von watery.pl

Hej Robert! Bardzo dziękuję za Twoją opinię! 🙌 To wspaniale słyszeć, że Twój pierwszy zakup przebiegł tak pomyślnie i że jesteś zadowolony z najwyższej jakości wykonania produktu oraz naszych powiadomień o przesyłce. 🌊 Już nie możemy się doczekać Twoich kolejnych zakupów u nas! 😊 Najlepsze pływackie pozdrowienia, Emil / Watery 💙

Świetne

Świetna komunikacja z klientem. Akcesoria do pływania wykonane z dobrej jakości materiałów. Eleganckie sakwy do przenoszenia dołączone do akcesoriów.

8. Mai 2026

Cześć Magda!

Dziękujemy za opinię! Bardzo nas cieszy, że doceniłaś nasze eleganckie sakwy oraz wysoką jakość materiałów. Staramy się, aby kontakt z nami był zawsze pomocny, byś mogła w pełni cieszyć się chwilami w wodzie 🙌

NIE POLECAM!!!!

Nie polecam sklepu watery!!! Będę zgłaszać sprawę na policję. Nie otrzymałam przesyłki, pieniądze z rachunku pobrane. Kontakt utrudniony mówią, ze przesyłka dostarczona a nigdy jej nie otrzymałam. Nie dostałam potwierdzenia zamówienia na emaila . Brak indywidualnego konta klienta z loginem i hasłem żeby sprawdzić zamówienie. Wysłałam do sklepu potwierdzenie przelewu na 1271 zł! a mimo to brak zamówienia i informacji co z moją przesyłką... Uważajcie na ten sklep.

17. April 2026

Cześć Edyta

Przykro nam, że sytuacja była dla Ciebie tak frustrująca.

Chcemy jednak doprecyzować, że byliśmy z Tobą w bezpośrednim kontakcie mailowym i prowadziliśmy dialog w sprawie tej przesyłki. Z naszej strony sprawdziliśmy status u przewoźnika, który oznaczył paczkę jako doręczoną, dlatego rozpoczęliśmy standardową procedurę wyjaśniającą.

Rozumiemy, że w takiej sytuacji oczekuje się szybkiego i jednoznacznego rozwiązania. Właśnie dlatego pozostajemy w kontakcie i nadal pracujemy nad wyjaśnieniem sprawy, aby ustalić, co dokładnie się wydarzyło z przesyłką.

Zależy nam na rzetelnym zakończeniu tej sprawy i dziękujemy za dotychczasową komunikację.

Z pływackimi pozdrowieniami 🏊

Sklep dramst

Po mojej wcześniejszej opinii sklep odpowiedział publicznie, przyznając, że: – termin dostawy był kluczowy
– nie został dotrzymany
– sytuacja była problematyczna
Niestety, w prywatnej korespondencji nadal otrzymuję zupełnie inne odpowiedzi – sklep odmawia zwrotu środków i powołuje się na standardową procedurę zwrotu, ignorując fakt niedotrzymania warunków umowy.
Zamówienie zostało złożone wyłącznie ze względu na gwarantowaną dostawę do środy – co nie zostało spełnione. W efekcie nie mam możliwości odebrania przesyłki (wyjazd), więc produkt jest dla mnie bezużyteczny.
Odstąpiłem od umowy z powodu niewywiązania się z jej warunków.
Sprawa została zgłoszona do Europejskiego Centrum Konsumenckiego (ECC-Net).
Na ten moment sytuacja wygląda tak: co innego komunikacja publiczna, a co innego realne działania wobec klienta.
Jeśli sklep faktycznie chce rzetelnie zakończyć sprawę – oczekuję: – anulowania zamówienia
– zwrotu pełnej kwoty bez dalszego przeciągania
Na ten moment nie mogę polecić zakupów, szczególnie jeśli komuś zależy na terminowej dostawie.

3. Mai 2026

Cześć Daniel😊

Dziękujemy za ponowne opisanie sytuacji 💙

Rozumiemy, że najbardziej frustrująca jest rozbieżność między komunikacją publiczną a prywatnymi odpowiedziami. Jeśli termin dostawy był dla Ciebie kluczowy i nie został dotrzymany, komunikacja powinna być jasna, spójna i konkretna – bez sprzecznych informacji.

Rozumiemy również, że w obecnej sytuacji produkt nie spełnia już swojej pierwotnej funkcji, skoro nie masz możliwości jego odebrania. To naturalne, że oczekujesz odpowiedzialnego i jednoznacznego podejścia do sprawy.

Prosimy o przesłanie numeru zamówienia do nas, abyśmy mogli ponownie, kompleksowo przeanalizować sytuację i wrócić do Ciebie z jasną odpowiedzią.

Zależy nam na rzetelnym zakończeniu tej sprawy.

Dramat

Dramat, moje zamówienie najpierw szło 2 tygodnie, następnie po mojej interwencji zostało zmienione i wysłane ponownie. Niestety zupełnie na inny adres, niż podałem w zamówieniu.
Nie kupujcie tam nic !!!

24. April 2026

Cześć Paweł 😊

Bardzo nam przykro czytać o takiej sytuacji 💙

Długie oczekiwanie na przesyłkę, a następnie ponowne wysłanie jej na inny adres niż podany w zamówieniu – to oczywiście nie powinno mieć miejsca. Rozumiemy, jak bardzo frustrujące musi to być.

Chcielibyśmy dokładnie sprawdzić, co się wydarzyło i dlaczego adres został zmieniony. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia do nas, abyśmy mogli jak najszybciej przeanalizować sprawę i przedstawić Ci konkretne wyjaśnienie oraz dalsze kroki.

Zależy nam na wyjaśnieniu tej sytuacji w rzetelny sposób.

Plecak

Bardzo fajny plecak z mnóstwem przydatnych kieszeni.

Hej Krzysztof,

Dzięki za opinię! To super, że plecak i te wszystkie przydatne kieszenie Ci się podobają 🙌 Życzymy samych udanych przygód z nowym sprzętem 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo sprawna obsługa zamówienia od…

Bardzo sprawna obsługa zamówienia od początku do końca

Cześć Ania!

Dzięki za Twoje słowa! Super, że obsługa zamówienia przebiegła tak sprawnie od początku do końca. Do zobaczenia w wodzie! 🌊

Błyskawiczna dostawa

Błyskawiczna dostawa, super jakość

13. April 2026

Cześć Krzysztof,

Dziękujemy! Cieszymy się, że dostawa była błyskawiczna i jakość Cię zadowala. Do zobaczenia w wodzie! 🌊🙌

Najlepsze pływackie pozdrowienia, Emil / Watery 💙

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jedna gwiazdka to za dużo… towaru nie…

Jedna gwiazdka to za dużo… towaru nie dostałem od miesiąca. Twierdzą że wysłali, nie wiadomo gdzie jest paczka, pieniędzy nie chcą zwrócić. Jedyne co zostaje to UOiK

Cześć Pawel,

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro słyszeć o Twoim doświadczeniu ⭐️

W pełni rozumiemy Twoją frustrację związaną z nieotrzymaniem zamówienia oraz sytuacją dotyczącą paczki i zwrotu środków. To zdecydowanie nie jest standard, jaki chcemy oferować naszym klientom, i szczerze przepraszamy za cały przebieg tej sprawy.

Chcemy podkreślić, że nie pozostawiamy żadnej sprawy bez rozwiązania. Dlatego skontaktowaliśmy się z Tobą bezpośrednio e-mailem, aby wspólnie przeanalizować sytuację i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Mamy nadzieję, że odpowiesz na naszą wiadomość, abyśmy mogli jak najszybciej wyjaśnić, co się stało, i doprowadzić sprawę do właściwego zakończenia.

Dziękujemy za zwrócenie nam uwagi na problem – Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam ulepszać nasze procesy, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Z pływackimi pozdrowieniami 🌊
Katrine / Watery.pl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The experience was seemless and The…

The experience was seemless and The delivery was on time. Headphones arę working as expected

9. April 2026

Hi Mateusz!

Thank you for the review! 🙌 It’s great to hear that the experience was seamless and the headphones are working exactly as expected. 🌊 We hope you enjoy them in the water! 😊

Best swimming greetings, Emil / Watery 💙

Oszuści !!!

Oszuści !!!! Zamówienie 30.03 paczka nie została wysłana mamy 16.04 i zbywają mnie mailami, że paczka zaginęła, totalne oszustwo! Znam zasady paczkomatu doskonale
Sprawę zgłaszam na policję.
Przestrzegam innym i odradzam zakupu !!!!

16. April 2026

Cześć Sylwia,

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro słyszeć o Twoim doświadczeniu ⭐️

W pełni rozumiemy, jak frustrujące musiało być opóźnienie w dostawie oraz niepewność co do tego, gdzie znajduje się Twoja paczka. To zdecydowanie nie jest standard, jaki chcemy oferować naszym klientom i szczerze przepraszamy za cały przebieg tej sytuacji - zarówno w zakresie dostawy, jak i komunikacji.

W naszym systemie widzimy, że w Twojej sprawie zostało już znalezione rozwiązanie. Mamy nadzieję, że jest ono dla Ciebie satysfakcjonujące i że sprawa została zakończona w odpowiedni sposób. Jeśli jednak tak nie jest, bardzo prosimy o ponowny kontakt, abyśmy mogli to sprawdzić i upewnić się, że otrzymasz właściwą pomoc.

Traktujemy Twoją opinię bardzo poważnie i wykorzystujemy ją do ciągłego ulepszania naszych procesów, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się swoją opinią.

Z pływackimi pozdrowieniami 🌊
Katrine / Watery.pl

Polecam Watery

Polecam Watery! Szybka dostawa, produkt bez zastrzeżeń😁

15. April 2026

Antwort von watery.pl

Cześć Katarzyna, Dziękujemy za polecenie! 🙌 Super, że dostawa była szybka 🚚 i produkt Ci odpowiada. Baw się dobrze w wodzie! 🌊 Najlepsze pływackie pozdrowienia, Emil / Watery 💙

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pierwsze zamówienie z WATERY.PL :-)

To było moje pierwsze zamówienie z watery.pl.
Wszystko poszło sprawnie bez żadnych kłopotów.
Towar zgodny z moim zamówieniem i oczekiwaniem.

10. April 2026

Cześć Jerzy,

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że Twoje pierwsze zamówienie przebiegło tak sprawnie i produkty w pełni spełniły Twoje oczekiwania 🙌 Mamy nadzieję, że nowy sprzęt sprawi Ci mnóstwo radości w wodzie 🌊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Czas realizacji zamówienia nie podobał…

Czas realizacji zamówienia nie podobał mi się 7dni roboczych czekałem na plecak.

13. April 2026

Cześć Wojtek 😊

Dziękujemy za opinię 💙

Rozumiemy, że 7 dni roboczych oczekiwania na plecak to długi czas – zwłaszcza jeśli liczyłeś na szybszą realizację. To nie jest standard, do którego dążymy, i przepraszamy za wydłużony czas dostawy.

Jeśli chcesz, podeślij nam numer zamówienia, a sprawdzimy dokładnie, co wpłynęło na opóźnienie. Każda taka sytuacja pomaga nam usprawniać proces wysyłki.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Przesylka nie dotarla do zamawiajacego

Jak na firme ktora szczyci sie szybka przesylka - nic bardziej mylnego. Moje zamowienie z dnia 31.03. do dzis (12.04.) nie opuscilo magazynu. Nie wiem co sie dzieje z paczka ani kiedy do mnie dotrze. Support, owszem, odpowiada szybko, jednak bez skutecznej pomocy. Nie polecam.

31. März 2026

Cześć Julita 😊

Dziękujemy za szczerą opinię 💙

Jeśli zamówienie z 31.03 do 12.04 nie opuściło magazynu, to zdecydowanie nie jest to standard, do którego dążymy – szczególnie gdy komunikujemy szybką wysyłkę. Rozumiemy, że brak konkretnej informacji o statusie paczki jest bardzo frustrujący.

Przepraszamy również, jeśli odpowiedzi z supportu nie przyniosły realnego rozwiązania. Sama szybka odpowiedź nie wystarczy, jeśli sprawa nie posuwa się do przodu.

Prosimy, prześlij nam numer zamówienia jeszcze raz w wiadomości prywatnej. Sprawdzimy status bezpośrednio w magazynie i przekażemy Ci jasną informację, co dokładnie się dzieje oraz kiedy możesz spodziewać się rozwiązania – czy to wysyłki, czy innej formy rekompensaty.

Chcemy doprowadzić tę sprawę do końca w konkretny sposób.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moja paczka zamówiona 11.03 nie dotarła…

Moja paczka zamówiona 11.03 nie dotarła do dzisiaj (8.04). Obsługa mnie zbywa pisząc ciągle te same maile ze szukają przesyłki. Oszuści !!!! Nie zamawiajcie!!!!

11. März 2026

Cześć Kamila 😊

Bardzo nam przykro czytać o takiej sytuacji 💙

Jeśli paczka zamówiona 11.03 nadal nie dotarła do 8.04, to oczywiście jest to zbyt długi czas oczekiwania. Rozumiemy też, jak frustrujące może być otrzymywanie podobnych odpowiedzi bez konkretnej informacji.

Zapewniamy, że nie ignorujemy sprawy – w takich sytuacjach jesteśmy zależni od przewoźnika i prowadzimy formalne poszukiwanie przesyłki. To niestety czasem wydłuża proces, ale nie oznacza, że sprawa zostanie pozostawiona bez rozwiązania.

Prosimy, wyślij nam numer zamówienia jeszcze raz (najlepiej w wiadomości prywatnej), a sprawdzimy status ręcznie i przekażemy Ci jasną informację o dalszych krokach – czy to ponowna wysyłka, czy zwrot środków.

Chcemy to jak najszybciej doprowadzić do końca.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr