Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Mehr ansehen
Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!! Dni.
Stroje były mi potrzebne na wyjazd, z którego już wróciłam. Jestem bardzo rozczarowana…. I straciłam nadzieję na odzyskanie pieniędzy. Nie polecam….
Przesyłka na czas!!
Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pasy - komfort i bezpieczeństwo dla rodzica i maluszka ! :)

Antwort von watery.pl
Przesyłka jeszcze nie dotarła, długi czas oczekiwania. Gwarantowana wysyłka i doręczenie 3 dni robocze. Brak konkretnej informacji o szacowanym terminie doręczenia. Wprawdzie na e-maila odpowiedź przychodzi ale bez konkretów. Zamówienie zrobione 3/05 a jest już 13/05
Niestety bardzo rozczarowujące doświadczenie z watery.pl�. Po złożeniu zamówienia otrzymałem informację, że paczka jest już w drodze, a po kilku dniach okazało się, że przesyłka nie została nawet nadana. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje — konsultanci na czacie przerywają rozmowę, na maile nikt nie odpowiada, a pod polskim numerem infolinii można porozmawiać wyłącznie po angielsku.
Przy zakupie deklarowano wysyłkę w ciągu 3 dni roboczych, tymczasem paczka dotarła dopiero po dwóch tygodniach. To były moje pierwsze i zdecydowanie ostatnie zakupy w tym sklepie. Nie polecam.
Pierwszy mój zakup, szybka bezproblemowa przesyłka, na bieżąco informacje o przesyłce są wysyłana na emaila no i rewelacyjny produkt, najwyższa jakośc wykonania, jestem bardzo zadowolony i zamierzam w niedługim czasie ponownie zrobić zakupy

Antwort von watery.pl
Świetna komunikacja z klientem. Akcesoria do pływania wykonane z dobrej jakości materiałów. Eleganckie sakwy do przenoszenia dołączone do akcesoriów.

Antwort von watery.pl
Nie polecam sklepu watery!!! Będę zgłaszać sprawę na policję. Nie otrzymałam przesyłki, pieniądze z rachunku pobrane. Kontakt utrudniony mówią, ze przesyłka dostarczona a nigdy jej nie otrzymałam. Nie dostałam potwierdzenia zamówienia na emaila . Brak indywidualnego konta klienta z loginem i hasłem żeby sprawdzić zamówienie. Wysłałam do sklepu potwierdzenie przelewu na 1271 zł! a mimo to brak zamówienia i informacji co z moją przesyłką... Uważajcie na ten sklep.

Antwort von watery.pl
Po mojej wcześniejszej opinii sklep odpowiedział publicznie, przyznając, że: – termin dostawy był kluczowy
– nie został dotrzymany
– sytuacja była problematyczna
Niestety, w prywatnej korespondencji nadal otrzymuję zupełnie inne odpowiedzi – sklep odmawia zwrotu środków i powołuje się na standardową procedurę zwrotu, ignorując fakt niedotrzymania warunków umowy.
Zamówienie zostało złożone wyłącznie ze względu na gwarantowaną dostawę do środy – co nie zostało spełnione. W efekcie nie mam możliwości odebrania przesyłki (wyjazd), więc produkt jest dla mnie bezużyteczny.
Odstąpiłem od umowy z powodu niewywiązania się z jej warunków.
Sprawa została zgłoszona do Europejskiego Centrum Konsumenckiego (ECC-Net).
Na ten moment sytuacja wygląda tak: co innego komunikacja publiczna, a co innego realne działania wobec klienta.
Jeśli sklep faktycznie chce rzetelnie zakończyć sprawę – oczekuję: – anulowania zamówienia
– zwrotu pełnej kwoty bez dalszego przeciągania
Na ten moment nie mogę polecić zakupów, szczególnie jeśli komuś zależy na terminowej dostawie.

Antwort von watery.pl
Dramat, moje zamówienie najpierw szło 2 tygodnie, następnie po mojej interwencji zostało zmienione i wysłane ponownie. Niestety zupełnie na inny adres, niż podałem w zamówieniu.
Nie kupujcie tam nic !!!

Antwort von watery.pl
Bardzo fajny plecak z mnóstwem przydatnych kieszeni.

Antwort von watery.pl
Bardzo sprawna obsługa zamówienia od początku do końca

Błyskawiczna dostawa, super jakość

Antwort von watery.pl
Jedna gwiazdka to za dużo… towaru nie dostałem od miesiąca. Twierdzą że wysłali, nie wiadomo gdzie jest paczka, pieniędzy nie chcą zwrócić. Jedyne co zostaje to UOiK

Antwort von watery.pl
The experience was seemless and The delivery was on time. Headphones arę working as expected

Antwort von watery.pl
Oszuści !!!! Zamówienie 30.03 paczka nie została wysłana mamy 16.04 i zbywają mnie mailami, że paczka zaginęła, totalne oszustwo! Znam zasady paczkomatu doskonale
Sprawę zgłaszam na policję.
Przestrzegam innym i odradzam zakupu !!!!

Polecam Watery! Szybka dostawa, produkt bez zastrzeżeń😁

Antwort von watery.pl
To było moje pierwsze zamówienie z watery.pl.
Wszystko poszło sprawnie bez żadnych kłopotów.
Towar zgodny z moim zamówieniem i oczekiwaniem.

Antwort von watery.pl
Czas realizacji zamówienia nie podobał mi się 7dni roboczych czekałem na plecak.

Antwort von watery.pl
Jak na firme ktora szczyci sie szybka przesylka - nic bardziej mylnego. Moje zamowienie z dnia 31.03. do dzis (12.04.) nie opuscilo magazynu. Nie wiem co sie dzieje z paczka ani kiedy do mnie dotrze. Support, owszem, odpowiada szybko, jednak bez skutecznej pomocy. Nie polecam.

Antwort von watery.pl
Moja paczka zamówiona 11.03 nie dotarła do dzisiaj (8.04). Obsługa mnie zbywa pisząc ciągle te same maile ze szukają przesyłki. Oszuści !!!! Nie zamawiajcie!!!!

Antwort von watery.pl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.