Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pierwszy mój zakup, szybka bezproblemowa przesyłka, na bieżąco informacje o przesyłce są wysyłana na emaila no i rewelacyjny produkt, najwyższa jakośc wykonania, jestem bardzo zadowolony i zamierzam w... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Wszystko bez zarzutu
Wszystko przebiegło zgodnie z planem nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaplusowaliście bardzo za to że znalazłem okularki (arena cobra ultra swipe fire flow) których nigdzie nie było a bardzo chciałem je mieć. Dzięki za to!

Oszuści
Złożyłam reklamację na strój kąpielowy zgodnie z wytycznymi firmy. Zamiast zwrotu środków wysłali mi kolejny strój. Towar kolejny raz odesłałam i 3 miesiąc czekam na zwrot środków. Wysoka niekompetencja i oszustwo.
Zdecydowanie NIE polecam

Profesjonalne podejście do klienta
Profesjonalne podejście do klienta, wyniku zaginięcia przesyłki. Szybko rozwiązany problem.

Extra sklep!
Wielki wybór, super marki, extra promocje, a no i wysyłka - przyszłona następny dzień! 🫣🫢

Antwort von watery.pl
Bardzo fajne opisane informacje o…
Bardzo fajne opisane informacje o statusie mojego zamówienia, bardzo szybka dostawa mimo iż szła z innego państwa.

Przejrzyście i łatwo
Na stronie wszystko jest przejrzyste, sa wszystkie ważne informacje o produktach, spoko wygląd strony, bezproblemowe uzupełnianie danych

Antwort von watery.pl
Wyraźny obraz i jeszcze większa radość z pływania!
Kupiliśmy dziecku okularki do pływania z korekcją i to był strzał w dziesiątkę. Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo, produkt w pełni zgodny z opisem. Okularki są wygodne, szczelne i faktycznie poprawiają widzenie pod wodą – młody pływak w końcu widzi tor, a nie tylko domyśla się, gdzie płynie 😉 Zdecydowanie polecamy!

Rozczarowanie
Rozczarowanie. Przesyłka szybko przyszła, ale nie z moim zamówieniem. Mimo natychmiastowej wysyłki zwrotnej, kosztowało to nieskończoną ilość maili oraz miesiąc czekania, zanim przyszło prawidłowe zamówienie.
Szkoda, bo szeroki asortyment.

Deklarowany termin dostawy
Zamówiony towar świetny. Termin realizacji dłuższy niż deklarowany na stronie watery. Kontakt telefoniczny działa. Komunikacja w angielskim.

Antwort von watery.pl
Otrzymany produkt jest zgodny z opisem…
Otrzymany produkt jest zgodny z opisem zamieszczonym w sklepie internetowym. Cały proces obsługi zamówienie przebiegł sprawnie, bez komplikacji.

Sprawna realizacja zamówienia
Sprawna realizacja zamówienia. Bardzo dobra informacja o etapach procesowania. Cena produktu jak przystało na liczący się profesjonalny sklep internetowy. Produkt w oryginalnym opakowaniu dobrze zabezpieczony na czas transportu. Po prostu skandynawska solidność.

Dostawa przebiegła ekspresowo
Dostawa przebiegła ekspresowo, nie było żadnych problemów

Niezbędne zakupy …
Córka wypatrzyła sobie świetnie okularki do pływania, jest bardzo zadowolona, zakupy przebiegły sprawnie i przyjemnie, dorzucilismy makaroniki i strój kąpielowy wszystko niezbędne przy nauce pływania, napewno wrócimy na zakupy do sklepu watery

Antwort von watery.pl
Dostaje się informacje twoje zamówienie…
Dostaje się informacje twoje zamówienie płynie do ciebie a po trzech dniach paczka nawet nie nadana. Kontakt żaden. Dzwonisz na numer polski i automat wyjaśnia ci że w Polsce możesz sobie pogadać jedynie po angielsku. Nic tylko zgłosić to do że że rzecznika praw konsumenta. Na maile zero odpowiedzi.

Antwort von watery.pl
Produkt odpowiada opisowi i moim…
Produkt odpowiada opisowi i moim wymaganiom. Jest ok można go polecić . Można poprawić transport produktu.

Bardzo fajna wanna warta polecenia
Bardzo fajna wanna warta polecenia

miłość od pierwszego wejrzenia
Strój spodobał nam się od pierwszego wejrzenia. Wyczerpujący opis dał nam pewność, że będzie pasował jak ulał. Kontakt ze sprzedającym był na bieżąco w świetnym wydaniu, a sam produkt.... dopłynął do nas mega szybko. Pozostaje życzyć sobie i wszystkim tak udanych zakupów -)

Chciałem kupić ABC nurka
Chciałem kupić ABC nurka, dla mojego wnuczka, który leci do Egiptu . Artur jr ma 7 lat ....
Niestety , nie mam doświadczenia w pływaniu i zdałem się na doświadczenie. Kupię drogie, to będzie dobre.....
No i kupiłem u konkurencji zestaw dla dorosłych . Pletwy rozmiar 45 🙃.
Już jak zobaczyłem paczkę, to wiedziałem , że coś 'nie tak '.
Miała prawie metr długości.
Znajomy mi powiedział; wyjdź na watery. pl i tam kupisz sprzęt, z którego wnuk będzie zadowolony o dojdzie jeszcze przed wyjazdem .
Tak się stało 🩵.
Sprzęt dojechał, przed odlotem i wnuk , był przeszczęśliwy ....
Szkoda, że nie zdążyłem kupić pokrowca wodoszczelnego, ale mam promkę, to mu kupię na Dzień Dziecka
Wakacje przed nami 🏝🏖🏜🤿

Nie polecam !!! Problem ze zwrotami
Kupiłem dwa kombinezony. Chcę dokonać zwrotu jednego z nich. Niestety, ale nie można dokonać zwrotu przez InPost (30 zł). Zgłaszam im problem kilkakrotnie, a oni każą zrobić zwrot droższą opcją DHL (45 zł). Nie polecam tej firmy Oszuści !!!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.