Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bardzo fajne produkty, szybka realizacja, przystępna cena. Estetycznie też wszystko na swoim miejscu. Wraz z rozwojem dziecka z pewnością będę wracać po kolejne produkty :).
Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Proste zamówienie i szybka dostawa. Zadowolona na 5 .

Antwort von watery.pl
Przede wszystkim, szybka dostawa na czym mi bardzo zależało. Świetnej jakości produkty. Zdecydowanie miałam w czym wybierać, mój chłopak bardzo, ale to bardzo zadowolony z produktów ☺️

Antwort von watery.pl
Zdecydowanie odradzam jeśli zależy na sprawnej dostawie. Produkty nie są wysyłane z Polski. W związku z tym czasy dostawy podane w informacjach przed i pozakupowych są fikcyjne; faktyczny czas oczekiwania kilkakrotnie dłuższy niż w przypadku polskich sklepów.

Antwort von watery.pl
Zamówiłam torbę wodoszczelną na prezent. Bardzo dobrze była opisana i zaprezentowana, a opinie innych klientów pomogły mi wybrać. Dodatkowo była wysłana sprawnie, tak by przed świętami dotrzeć.

Antwort von watery.pl
Okularki basenowe. Dla dziecka lat12. Syn ma dużą wadę wzroku, minus -13 Okularki zakupione na tej stronie, już wypróbowane. Sprawdziły się dobrze na basenie. Kupione okularki o mocy -8. Clivia, przezroczysto, niebieskie. Syn mówił, że komfort większy niż w zwykłych. Nie przeciekały. Dobrze się trzymają. Najważniejsze, że dziecko zadowolone i chce chodzić na basen.

Antwort von watery.pl
Szybko dostarczone zamówienie pomimo wysyłki z poza polski.

Antwort von watery.pl
Świetnie przygotowane zestawy ogon syrenki + monopłetwa. Szybko znalazłam taki w wymarzonych kolorach mojej córki :) sympatyczna informacja o wysyłce w formie filmiku, rozbawiła mnie ;) jesteśmy zadowoleni z zakupu :)

Kupiłem piankę w Watery.pl,
Myślałem: „zobaczymy”… a tu pełen czil.
Ciepła jak kocyk, a pływa się lekko,
Woda mnie niesie — serio, nie ściemniam, słowo.
Nie ciągnie, nie krępuje, zero walki z rękawem,
Zakładam ją szybciej niż kawę rano parzę.
Jeśli pływać, to wygodnie i bez marudzenia —
Watery.pl zna się na rzeczy. Zdecydowanie.

Antwort von watery.pl
Szybka przesyłka towar świetnej jakości.

Antwort von watery.pl
Zamówiłam kombinezon pływacki dla męża w ramach prezentu pod choinkę. W pośpiechu przygotowań przedświątecznych nie zauważyłam, że zaznaczyłam rozmiar XXL. I tutaj wielce pomocne okazało się Watery. Pomimo tego, że była niedziela!, po rozmowie telefonicznej udało mi się zmienić rozmiar na właściwy. Szacun dla firmy. Prezent dotarł wyjątkowo szybko, jeszcze czeka pod choinką na zjazd rodzinny i mam nadzieję, że kombinezon będzie równie udany jak obsługa w firmie Watery.

Antwort von watery.pl
Bardzo pozytywne, dostawa na czas mimo gorącego okresu przed świątecznego, paczka prawidłowo zapakowana.

Antwort von watery.pl
Szybka wysyłka duży asortyment. Ogólnie fajna pomysłowa i kreatywna strona

Antwort von watery.pl
Tragedia!!! Nikomu nie polecam tych oszustów. Zamówiłam ponczo na prezent na święta. Od 2 tygodni nie ma aktualizacji śledzenia, produkt gdzieś zaginął a firma ze mnie dosłownie kpi. Odpisują na maila co chwilę inne osoby, że aktualizują, że już niebawem będzie a przesyłki jak nie było tak nie ma. Na moje prośby o wysłanie innego poncza lub zwrotu pieniędzy abym mogła zakupić jeszcze inny prezent nie odpowiedzieli pozytywnie, pomimo że to po stronie sklepu leży odpowiedzialność za towar a nie kupującego! Także zostałam bez pieniędzy, bez produktu i bez prezentu na święta.

Antwort von watery.pl
Zamówienie przyszło solidnie spakowane, jakoś produktów bardzo dobra. Polecam.

Antwort von watery.pl
Zakup okularów z dużą wada ( jeden z dwóch sklepów internetowych , który to oferuje . Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt , informacja o każdym etapie wysyłki , polecam :)

Antwort von watery.pl
To trochę pogmatwane ale dzięki temu zamówieniu z narzeczonym wciąż o siebie walczymy.
Dnia gdy zamówienie przyszło wydarzyło się dużo złego i mieliśmy okropną kłótnie. Chciał mnie zostawić. To głupie ale w złości dałam mu prezent (słuchawki które u was zamówiłam) popłakał się gdy je otrzymał i wtedy odblokował tę twardą skorupę i postanowił o nas walczyć. Bardzo chciał to dostać i mówił o tym od lat. Moje doświadczenie jest niełatwe ale koniec końców szczęśliwe. Mam nadzieję

Sprawna realizacja zamówienia
Produkt dotarł zgodny z opisem
Polecam!

Antwort von watery.pl
Dostawa sprawna, wszystko zgodnienie z opisem.

Antwort von watery.pl
Dostępność produktów i rozmiarów porównując do konkurencji

Antwort von watery.pl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.