My experience unfortunately was the worst in my life. I bought 3 tights (for birthdays presents) to be delivered in Nov 2025 and It was delivered at wrong city, returned to store because I couldn’t pi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fått svar etter måneder uten svar, ikke mottatt varer, fikk beskjed om at det er nye eiere jeg måtte kontakte forbruker tilsynet. Synd, det har blitt sånn da jeg har vært fornøyd med tøyet for mange... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endelig er de back on track 💪👌Eyter ræva opplevelser h or kwg fikk kasta dritt etter meg i 2024 så holdt jeg meg langt unna. Etter å ha lest litt nå så har jeg de en ny sjanse da det er en favoritt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en tights og betalte med bankkort den 15.oktober. Pengene ble trukket fra konto samme dag. Det gikk flere uker uten varsel fra WeAreFit om at pakken vart sendt. Har sendt de tre mailer og ett... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
STYR UNNA!! De fortjener ikke 1 stjerne engang! Varer bestilt 6 desember i fjor. Hver gang jeg etterlyser status, får jeg svada svar, om jeg i det hele tatt får svar. Nå 6 mnd senere kan jeg ikke lenger logge inn for å sjekke ordren, får opp melding «siden finnes ikke».

Jeg har enda ikke fått pakken jeg bestilte for 6 måneder siden

Antwort von Wearefit
Samme som alle under! Bestilte i januar, ikke mottatt vare og kun useriøse svar. Nå skal de ha dokumentasjon på at jeg har betalt og ikke mottatt vare eller tilgodelapp…

Useriøs aktør.
Fremdeles ikke mottatt varer som ble bestilt i september 2023. Jeg har vært i kontakt med dem jevnlig for status og gang på gang har jeg fått lovnader om at varene sendes med den gang de kommer. Der i blant var det at de skulle jobbe hardt for å få sendt dem før jul 2023.
Jeg tok kontakt med dem på nytt i april 2024 og gav dem det de spurte meg om der i blant ordrene. Det gikk en måned uten svar før jeg på nytt kontaktet dem mai 2024.
Da får jeg beskjed om at de har gått over til nytt system og all informasjon de har hatt på min ordre ikke eksisterer lengre pga overgang.
Jeg må i følge dem, fremlegge ordebekreftelse, screenshot av betalingen og bevis på at jeg IKKE har mottatt varene eller fått igjen penger.
Jeg svarer med at dette er noe av det mest useriøse jeg har vært bort i, men kan fremlegg bevisene de spør om bortsett fra bevis på at jeg ikke har mottatt varene eller pengene fordi det vet jeg ikke hvordan man skulle ha gjort.
Svaret tilbake var at de ikke kom til å svare videre på mine forespørsler og de kommer til å bli arkivert hvis jeg ikke er mer hyggelig i tonen.
Saken er meldt til Forbrukerrådet og forbrukertilsynet. Så mitt råd til alle er å styre unna denne useriøse bedriften.

Antwort von Wearefit
Ikke mottatt varer fra januarsalget, er nå i slutten av mai. Ved mail får jeg svar der de spør etter ordrenummer (som er sendt x flere), å får deretter ikke svar. Ekstremt dårlig kundeservice. Anbefales ikke!

Antwort von Wearefit
Lik historie som alle andra her. Bestilte bevisst varer som stod med status lagerført. Kan se langt etter både produktene og penger. Bara svadder og tull i besvarelsene på mail. Kan ikke skjønne at dem fikk lov å slå seg konkurs og fortsette under annet AS. Burde ikke fått lov å drive et selskap.

Antwort von Wearefit
Samboer kjøpte julegave til meg, sendt november/ tidlig desember.
Varen kom aldri, sendte mail, fikk beskjed om at det var mye opprydding etter konkurs fra forgje eier. Men at han skulle få det tilsendt så fort det kom..
Nå er vi i mai, har purret MANGE ganger, men enda ikke fått varen, har bedt om å heve kjøpet. Men dem nekter...

Antwort von Wearefit
Har ventet i over 1 år på en vare, og 1/2 år på andre varer. Treg til å svare på kundeservice, og lover å sende varene uten at det skjer. Styr unna!
Bestilte en julegave 10 desember 2022, skulle komme på lager 15-16 desember. Over ett år etter, etter diverse purringer og enkelte svar, fikk jeg beskjed om at "tidligere selskap var konkurs" men at jeg kunne få en rabattkode på litt av beløpet og bestille på ny hos nytt selskap. Skulle selvsagt ikke gjort det, ny bestiling ble gjort 18 desember 2023 og har 5 mnd etter ennå ikke blitt sendt...

Antwort von Wearefit
Disse trekker penger for bestillingen, men har tilgode å levere varer. Har snart gått 2 mnd siden bestilling. Veldig leit da treningstightsen deres er bra.

Forbrukertilsynet\Forbrukerrådet
Blir å melde inn Wearefit til Forbrukertilsynet\forbrukerrådet. Ber alle om å gjøre det samme!!
Har brstilt en vare jeg ikke har mottatt. Har heller ikke fått tilbake pengene mine.

SVINDEL! Styr unna!
Varen bestilt og betalt 25.mars, men den kom aldri.
Kundeservice gir KUN ukonkrete svar på enkle spørsmål. Jeg var litt ufin i en epost - fikk beskjed om at de slutter å svare før tonen min blir hyggeligere. Jeg blir svindlet og må være hyggelig…
Bedt om heving av kjøp og pengene tilbake to ganger. Vært stille fra dem siden.
Utrolig at de får holde på!

Antwort von Wearefit
Leverer ikke varer. Får ikke pengene tilbake. Useriøs bedrift som ødelegger gode tights. Finn noen andre!! STYYYYYYR UNNA !!!!
Styr unna!!
Bestilte og betalte varer 25.feb-24 og har fortsatt ikke mottatt varene. Har sendt forespørsler flere ganger og får bare det jeg vil kalle svada-svar.
Tålmodigheten min er for lengst brukt opp så nå har jeg krevd pengene tilbake, så får vi se hvordan det går.

Antwort von Wearefit
Dette er den verste nettbutikk jeg har vært borti. Ikke klarer de å levere varen, tar evigheter før de svarer på henvendelser. Og når jeg da så meg nødt til å kansellere ordre fordi den enda ikke var levert etter 3 måneder så kommer ikke pengene mine heller slik det står i mail. Advarsel kjøp aldri varer herfra

Antwort von Wearefit
WARNING!!!!!! De sender ikke varene! Jeg gikk 5 på, burde ha lest anmeldelsene her inne først. Jeg ante ikke at det kunne være svindel da det er norsk selskap og fordi jeg har flere plagg fra we are fit kjøpt fra andre leverandører tidligere. Bestilte fra hjemmesiden deres wearefit.no (som av en eller annen merkelig grunn også sender ut troverdige nyhetsbrev jevnlig).

Antwort von Wearefit
Bestilte varer i januar 2024 og fikk aldri varene. Har hatt kontakt med kundeservice, men uansett hva jeg sier så sier de «varene er verdt å vente på»… har bedt om pengene tilbake flere ganger og de lovte å sende tilbake penger.. gått en måned og ikke fått de tilbake. Forbrukerrådet er kontaktet og anbefaler andre som venter å kontakte de og. STYR UNNA, har kjøpt og fått varer for noen år siden men det gjelder tydeligvis ikke lengre.
EDIT: Sendte de en mail og sa jeg hadde kontaktet TV2Hjelper deg og Forbrukerrådet, da fikk jeg vipps med pengene igjen dagen etter. IKKE GI DERE!!

Antwort von Wearefit
Bestilte varer for rundt 2000 kr, det gikk 6 mnd og fikk ingenting. Purret kontinuerlig til kundeservice (-service), som var særs lite imøtekommende. Det tok over 1 år før jeg fikk varene som var bestilt. Elendig firma, kundeservice og det som er.

Antwort von Wearefit
Styr unna!!!!!!! du får hverken varene eller pengene tilbake. Du får heller ikke brukt gavekort om du har det.
Bestilte varer som aldri kom. Ikke svar på flere måneder med henvendelser. Bare autosvar om at vi har mye pågang og ikke send flere e-poster. Varer skulle komme på lager jevnlig osv… aldri svar fra en person når jeg spurte om oppdatering eller å få pengene igjen. Pengene kom kun i retur når jeg tok kontakt med kredittkortselskap og meldte krav der.

Antwort von Wearefit
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.