Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god, venlig og effektiv kundeservice. Jeg har en Sage kaffemaskine og manglede en reservedel, som ikke sælges særskilt i Danmark. Anders fra Witt var en kæmpe hjælp og lykkedes med at fin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været til reparation 2 gange på 1 måned, og den fungere stadig ikke. Skrev til jer dagen efter den kom retur fra 2. Reparation d.23.3. Og har intet hørt fra jer siden . I er heller ikke til at kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sage Oracle Dual Boiler model 2025 døde under brygning (sort skærm) - under to mdr. gammel? Efter lidt længere ventetid er sagen løst over forventning - ombyttet til ny maskine 🙏🏻🎁 Stor tak... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte i januar en toaster hos Kop og Kande til 500,-. Jeg var så dum at jeg ikke gemte kvitteringen på den, da den var til mig selv. Efter at have brugt den højest 5 gange hænger brødet fast nå... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Elektronikbauteilen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Witt A/S er Nordens stærkeste brandhouse. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere. Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Kontaktinformationen

Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Hvis jeg kunne give 6 stjerner

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde de fået det!

Jeg har købt en IRobot Roomba J7, hvor der ikke længere var hverken fabriksgaranti eller købsgaranti på længere.
Da jeg får den hjem, virker støvsugeren, men den vil ikke lade mig opkoble den til min app. Jeg prøver og prøver, kontakter tidligere ejer og de får den slettet. Dog er det fortsat ikke muligt at opkoble til app..
Jeg forsøger at kontakte Witt med henblik på at få nulstillet den og fjernet tidligere bruger. De er så behjælpelige at sende sagen videre til eksperter i USA, for at se om de kan gøre noget derfra.
Svaret jeg får tilbage var at der ikke var noget at gøre.
DOG vælger IRobot i samarbejde med Witt at erstatte og ombytte min Roomba til en ikke kun fungerende, men helt ny model Roomba 705.
Jeg har modtaget denne og er overalt lykkelig for at få en støvsuger som fungerer fuldkommen optimalt!

6/5 stjerner herfra! Kan kun anbefales!

Hej Lasse

Wow! Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er helt vildt stolte af at gøre os fortjent til den. Vi håber, at du bliver glad for din Roomba 705.

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og gode reaktionstider

Super service og gode reaktionstider.
En mail blev fanget i mit spamfilter, men de fulgte selv op da de ikke havde hørt fra mig.

16. September 2025

Hej Jan

Tak for den pæne anmeldelse og de pæne ord om vores service og reaktionstider.

Ha' en god dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I det store hele en fin oplevelse

I det store hele en fin oplevelse. Havde en robotplæneklipper der fra den ene dag ikke virkede. Så den kom på værksted hos Witt. De har valgt at sende en ny da man ikke kan fikse problemet.

Det eneste jeg manglede var nogle status mails.

15. September 2025

Hejsa

Tak for anmeldelsen og de fire stjerner. Vi tager din feedback til eftertragtning.

Rigtig god dag.

Everdure 2021

Jeg fikk hjelp hele veien til p finne de som kunne løse

Hej Per

Tusinde tak for de pæne ord og de fem stjerner. Dem er vi rigtig glade for!

Virkelig god service

Virkelig god service.
Display på hårde hvidevare gik i stykker 2,5 år efter købsdato, Witt kvitterede med at sende reservedel ub! Fantastisk!

Hej Kewin

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for- og stolte af de fem stjerner⭐

God dag!

Service af Sage maskine

Jeg har en Sage espressomaskine, hvor Witt er serviceagent i Danmark.

Jeg har været i kontakt med deres serviceafdeling to gange vedrørende min maskine, og begge gange har jeg desværre været skuffet over oplevelsen.

I den seneste sag er de helt stoppet med at svare mig, selvom de tidligere lovede at vende tilbage. Jeg har fulgt op flere gange, men uden held.

Det giver mig ingen tryghed at skulle være afhængig af Witt for garanti og service. Derfor kommer jeg ikke til at købe Sage-produkter igen.

19. März 2025

Hejsa

Tak for din anmeldelse, selvom vi er kede af den ene stjerne. Jeg beklager at høre, at du ikke har fået svar, og jeg vil derfor gerne bede dig sende os en mail på info@witt.dk med emneteksten "TRUSTPILOT" - så kan vi finde en løsning på dit problem.

Lad høre fra dig.

Som sunket i jorden

Køber et Liebherr vinkøleskab ved Power. Det viser sig så, at "tip on door" fuktionen ikke virker. For at gøre det lettest for alle retter jeg henvendelse direkte til Witt. Dette kører også fint i starten, der bliver skrevet en masse frem og tilbage, og de indvilliger i at sende en montør ud for at se på problemet. Han kommer som aftalt, tjekker skabet, og konstatere at der er et print der er brændt af. De skaffer et ny print og vender tilbage.
Men nej, der er ingen der vender tilbage, og Witt er som sunket i jorden, absolut ingen respons af noget art. Simpelthen utroligt ringe kundeservice.
Nu må jeg så starte forfra og kører reklamationen igennem Power, så vi se om de kan komme i kontakt med Witt.

7. Juli 2025

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot, selvom vi er kede af den ene stjerne.

Jeg er ked af at høre, at du har manglet svar fra os. Jeg kan desværre ikke se din mail, hvorfor jeg gerne vil bede dig sende en ny mail på info@witt.dk, så vi kan få løst dit problem, så du igen kan få et fuldt funktionelt vinkøleskab⭐

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Shockingly poor product, non-existent support — Everdure and Witt A/S are a disgrace

I purchased an Everdure Fusion on May 13, 2025 — distributed by Witt A/S, who proudly advertise themselves as the official distributor for Everdure in Scandinavia and the UK. The grill arrived on May 27, already battered: a massive dent and crooked controls straight out of the box.

I immediately reported the damage and requested a replacement. Both Everdure and Witt A/S acknowledged it ONCE on June 3, claiming it was “in process in SAP”. Since then? Zero contact. Zero solution. Zero accountability.

Today is June 18 — over a month since I paid, nearly three weeks since I filed the complaint — and I’m still stuck with a broken grill that nobody wants to replace or collect.

For a so-called premium brand, this is scandalous. Both Everdure and Witt A/S clearly have no respect for paying customers:

They shipped out a defective unit without quality control.

They ignore emails and reminders.

They promise a solution, then vanish completely.

They hide behind vague excuses and pass the blame.

This fiasco has ruined my grilling season in Sweden, cost me time, money and patience, and shown me exactly how little these companies care once they have your money.

I have filed a formal dispute via Klarna and will escalate this further to the Swedish Consumer Agency (Konsumentverket) and ARN. I will also share my experience on every possible platform to warn others.

My advice: STAY AWAY from Everdure and Witt A/S. If anything goes wrong — and it probably will — you’ll be left alone with overpriced scrap metal and a black hole where customer service should be.

Update – July 2, 2025

Following my initial complaint, Witt A/S finally responded on June 30 offering to send a replacement grill and a branded apron as compensation. While I appreciate the gesture, this comes more than five weeks after the original delivery — and only after escalating the issue via Klarna and making plans to involve Swedish consumer authorities.

To be clear: Under Swedish consumer law (Konsumentköplagen §23), the buyer is entitled to a price reduction or refund if a defect is not resolved within a reasonable time — generally interpreted as 14 days. In this case, Witt neither delivered a replacement in time nor maintained meaningful communication throughout the process.

Offering an apron instead of acknowledging my lost time, ruined grilling season, and complete lack of service frankly just highlighted how little my experience as a paying customer was valued.

I have now cancelled the purchase entirely. Whether Witt will manage to collect the damaged unit they sent remains to be seen.

A real shame — for Everdure, and for the Heston Blumenthal brand which claims to stand for premium quality.

18. Juni 2025

Hi Rasmus,

Thank you for your review on Trustpilot.
I'm sorry to hear about your experience. We’ve sent you an email and are awaiting your reply.
Of course, we want to get your issue resolved.

Best regards,
Customerservice

Umulig kundeservice

Umulig kundeservice

Jeg sender mit robot støvsuger til dem

De sender en faktura med et tilbud. Jeg accepterer. De skriver jeg bare skal betale den - og her kortslutter det så. For hold op det er jo kropumuligt at få et svar der kan bruges.
Jeg har ringet. Jeg har skrevet jeg får bare den samme mail.

Jeg har bedt dem ringe til mig. Ingen ringer

11. Juni 2025

Kære Christina og Kailesh

Tak for jeres anmeldelse på Trustpilot.
Vi håber, at I siden jeres anmeldelse har fået svar fra vores teknikere, som aftalt telefonisk.
Er det mod forventning ikke tilfældet, bedes I ringe ind igen.

Sarah,

Witt er et svindelfirma

Witt er et svindelfirma. Købte en induktionskogeplade fra witt og efter en måned gjorde spændinger at der kom en lang flænge i overfladen pga fejl i glasset. Witt påstår at det ikke dækkes af garanti og sendte regning for service.
Desuden meget larmende produkt med små zoner der har svært ved at fange gryder.

22. April 2025

Kære Bjarke,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om din oplevelse.

Det lyder som en frustrerende situation, og vi forstår din skuffelse over både produktet og forløbet. Du er meget velkommen til at kontakte via https://service.witt.dk/ så vi kan få alle detaljer og se, om vi kan hjælpe med en løsning.

God service

Købte robotstøvsuger og fik en god service

4. April 2025

Hej Allan

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord. De varmer altid godt.
Rigtig god weekend.

Defekt induktionskogeplade

Jeg købte i 2020 en induktionskogeplade fra Witt. Ca. 1,5 år efter meldte den fejl og jeg fik skiftet al indmaden af en reparatør. Alt sammen indenfor garantien. Fik at vide at der nu igen var 2 års garanti kogepladen eftersom alt indmad var skiftet. Nu er kogepladen så igen kaput. Samme fejl og samme fejlmeddelse som sidst, desværre bare netop overskredet de to års garanti. Skousen vil ikke hjælpe pga den overskredne garanti. Witt vil heller ikke hjælpe selvom det tydeligvis er et fejlbehæftet produkt jeg har købt.
Synes virkelig det er utrolig dårlig kundeservice og jeg vil gerne advare alle mod at købe Witt produkter!

16. April 2025

Kære Karina,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om din oplevelse.

Det lyder som en frustrerende situation, og vi forstår din skuffelse over både produktet og forløbet. Du er meget velkommen til at kontakte os via https://service.witt.dk/ så vi kan få alle detaljer og se, om vi kan hjælpe med en løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

There is no customer service

There is no customer service. My order have been in weeks. Havent got confirmation email, or replay to emai i sendet .

15. April 2025

Hi Erno,

Thanks for reaching out, and thanks for the feedback here on Trustpilot.
I can not see what you have ordered, and your informations, so please contact us on info@witt.dk so we can help you get your order.

Have a great weekend.

Best regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt en Roomba støvsuger

Jeg har købt en Roomba støvsuger, den virker ikke, jeg kan ikke få fat i deres service afdeling, har skrevet, det har ikke svaret! MARERIDT!

4. April 2025

Hej Aurora

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Jeg kan se, at vi har svaret dig tilbage kort efter din første henvendelse, men hørte ikke tilbage fra dig herefter.
Send gerne en mail på info@irobot.dk så vi kan få dig gode venner med både robot og app igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min Everdure furnace gasgrill brændte…

Min Everdure furnace gasgrill brændte fuldstændig ned under en ellers normal grilning, materialet den er bygget af er åbenbart brændbart, hvilket var lidt af en overraskelse. Det blev ret farligt men heldigvis endte kun grillen med at blive ødelagt. Elendig kundeservice, de svarer ikke, eller sender en rundt i systemet, med samme resultat..

9. März 2025

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse – vi er meget kede af at høre om den oplevelse, du har haft med din grill.

Det lyder som en alvorlig og utryg situation, og vi forstår fuldt ud din frustration. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, hvis du kontakter os direkte på info@witt.dk så vi kan se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et liebherr køle-frys hos Pover…

Købte et liebherr køle-frys hos Pover til knap 19000 kr det ville hverken fryse eller køle di oplyste at det var Witt der havde reklamationen på skabet så jeg kontakter Witt der sender cj fra Aalborg ud til reparationen der bliver skiftet en ventil plus en printplade virker stadig ikke så di sender et nyt skab men nyere så god servic anbefaler Witt tak Thor

1. April 2025

Hej Christian

Tak for den fine anmeldelser og de 5 stjerner. De varmer godt sådan en fredag. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din service Thor har givet dig - det er hermed givet videre🤗

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen afhjælpning og respons på…

Ingen afhjælpning og respons på produkter der går i stykker inden for garantiperioden.

26. März 2025

Hej Ronni,

Tak for din anmeldelse her på trustpilot - vi er kede af at høre om din oplevelse her, og håber derfor at vi kan få en chance for at hjælpe dig med at få løst udfordringerne beskrevet ovenfor.

Jeg kan ikke se at der tidligere skulle have været dialog omkring din problemstilling, hvorfor jeg gerne vil bede dig om at rette henvendelse til vores reklamationsafdeling.

Det foregår enten på tlf. 70202323 eller ved at udfylde skemaet her: www.service.witt.dk

Så har de din konkrete ordre og produkt at tage udgangspunkt i. Håber det hjælper til en bedre oplevelse af produktet.

EN KLAR OMMER

Vi har købt en Witt Premium Icemaker. Vedlagt er et ark med QR koder, hvor man kan søge ind til Manualen. Eller - øhhh - vel kan man ej. Den side man bliver ledt ind til, er komplet ubrugelig. Søgefunktionen duer ikke - og når man efter megen besvær finder ind til manulerne, er der tale om 1273 forskellige produktmanualer, som man selv manuelt skal bladre igennem. Det er endnu ikke lykkedes at finde den til Icemakeren. ELENDIG SERVICE WITT - EN KLAR OMMER!!

21. März 2025

Hej Martin,

Witt induktionskogeplade

Købte en witt induktionskogeplade, som ikke virkede efter tilslutning ved elinstallatør. Firmaet Witt sender så en tekniker ud i ugen efter, som konstaterer en fejl fra fabrikken. Så skal vi vente en uge mere inden delen kommer og derefter havde en ny tid ved tekniker....som måske ligger en uge længere henne. Simpelthen en dårlig service. Det er sidste gang, jeg køber et produkt fra dem. Man har ikke tilbudt ombytning eller noget.

3. März 2025

Kære Susanne

Tak for din anmeldelse – og vi beklager den oplevelse, du har haft.

Vi forstår frustrationen over at modtage et defekt produkt og den lange ventetid på reparation. Det er ikke den serviceoplevelse, vi ønsker, og vi er kede af, at der ikke blev tilbudt en hurtigere løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os via https://service.witt.dk/ hvis du ønsker, at vi følger op på sagen.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr