Jeg fik udført en rhinoplastik hos kirurg Abdul for 4 måneder siden, og jeg er virkelig glad for resultatet indtil videre. Min næse ser naturlig og æstetisk ud, og Abdul har et godt øje for prop... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev opereret af Annette. Jeg fik skiftet mine 20 år gamle implantater samt et stort brystløft. Hele forløbet lige fra første samtale til operationen har været yderst trygt og klinikkens servi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i november sidste år fået et læbeløft af Annette Hougaard Chakera. Jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse. Fra start til slut blev jeg mødt med professionalisme, venlighed og omsorg.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik opereret min næse hos Abdul med et rigtigt flot resultat. Han ved, hvad han laver. De var alle super søde og dygtige på hospitalet, både direktøren, sekretæren, sygeplejerskerne og narkoselæge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vestre stationsvej 12, 1. sal, 2960, Rungsted Kyst, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg kan varmt anbefale AGATA. Det er første gang jeg er blevet opereret, og jeg var meget i tvivl om jeg skulle gøre det. Men Annette er så professionel, og gav mig den bedste rådgivning. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og Annette fulgte op lige efter, og flere gange efterfølgende. Jeg er så glad for det Annettes & AGATAS arbejde - topdygtig.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Faglighed og personale fås ikke bedre end her🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Har følt mig tryg lige fra den meget grundige forundersøgelse.
Resultatet er over alt forventning.
Virkelig en god oplevelse som jeg varmt vil anbefale andre.

⚠️LÆS OPDATERING MED TRUSLER NEDERST I OPSLAGET !⚠️
Vil på det KRAFTIGSTE anbefale at finde en anden næsekirurg end Abdul !
I 2023 skulle jeg have foretaget en mindre rettelse af et hump på næseryggen. Det gik HELT galt.
Resultatet blev ikke som lovet og aftalt. Jeg har STADIG resthump tilbage. Men hvad værst er -jeg endte med styrtblødning efter indgrebet. Blev indlagt på offentlig hospital, med en blodprocent så lav at jeg fik flere blodtransfusioner. Blødningen blev stoppet, men det har kostet mig et 2 cm stort hul på næseskillevægen.
Jeg har dermed betalt over 40.000,- for at få min næse ødelagt og har stadig resthump tilbage på næseryggen.
Abdul har efter samtale indgået en aftale om, at jeg frit må vælge en anden kirurg i Danmark, til at rette op på det tilbageværende resthump -på Abduls regning. Dette fordi alt min tillid til Abdul er væk !
I sidste ende kommer han og hans kone, som også arbejder i klinikken, med diverse undskyldninger for, at Abdul alligevel ikke kan overholde sin aftale om at betale en anden kirurg for at rette op på næsen.
Hér står jeg så i dag, 2 år senere, og er stadig ikke kommet i mål med hvad der skulle være 'et mindre indgreb'.
VÆLG derfor et andet sted !
Det her forløb har været så grotesk, uprofessionelt og utrygt.
⚠️OPDATERING, TRUSLER d. 26. januar. Kommentar til jeres svar:
Må sige jeg er MEGET forundret over jeres svar, AGATA
I har jo ellers lige sat jeres advokat til at true mig med 'bål og brand', hvis jeg ikke fjerner beskrivelsen af min oplevelse her på Trustpilot (!!)
(Nu begynder jeg så småt at forstå, hvorfor det overvejende er positive anbefalinger, man finder herinde.)
Måske I også har gjort det ved andre? Som har følt sig bange, og givet efter for jeres krav. Måske ikke.
Nu har I i hvert fald gjort det mod mig.
Så er meget overrasket over, at I nu vender på en tallerken - og har svaret mig i stedet for.
Andre skal dog vide hvilken slags behandling de kan risikere at komme ud for. Jeg fastholder derfor min anmeldelse her, på trods af truslerne.
AGATA, jeg er helt enig i, at styrtblødningen efterfølgende og behandlingen af denne, har medført skaden på min skillevæg. Jeg har aldrig påstået andet.
Kun at det er Abduls operation som har ført til, at styrtblødningen er opstået.
Sagens kerne er nu, at der ingen synlig ændring af humpet på næseryggen er.
Jeg kan desværre ikke dele billeder herinde, men før- og efterbilleder af næseryggen er ens.
Ingen vil kunne se hvad der er før og hvad der er efter, selvom meningen med operationen var, at fjerne det hump jeg er ked af. Jeg gav min tillid til Abul, og har betalt for et indgreb som har efterladt mig med intet, udover skaden og en meget traumatiserende oplevelse.
Abdul har derfor herefter aftalt at jeg kan få korrigeret næsen et andet sted, på hans regning.
Denne aftale mener han ikke længere at han kan honorere.
Han forsøger nu at bruge egne påståede grunde, som går stik imod hvad Rigshospitalet anbefaler. Det er Rigshospitalet som skal rette op på skaden, vel at mærke.
En specialiseret kirurg fra Rigshospitalet har vurderet hvordan operation af skaden på skillevæggen skal forløbe. Det er lægens vurdering, at skillevæggen udelukkende må repareres, EFTER at alt evt ønsket kosmetisk er færdiggjort. Ellers risikerer man, at reperationen af skillevæggen går i stykker igen, hvis en ny kosmetisk operation går galt.
Dette modsiger AGATA sig. De har tilsyneladende udnævnt sig selv til, at have mere viden om den slags forløb, end Rigshospitalets ekspert, som ellers til dagligt laver top avanceret indvendig næsekirurgi.
AGATA derimod udfører slet ikke den slags specialiseret kirurgi.
Men det er nu deres påskud for, hvorfor De IKKE længere kan være behjælpelige med betaling til en anden klinik, og dermed et brud på den aftale Abdul har indgået med mig!
Det mindste I, AGATA kunne gøre er, at holde jeres aftale, uden at jeg behøver en advokat. Alternativt kunne I give mig pengene tilbage, for et indgreb der ikke har andet end skadet mig. Og nu også bruges som trussel mod mig, så andre ikke finder ud af det 😳
Tænk at I vil synke så dybt, at sparke til en som ligger ned.
Nu kan jeg i stedet slås med advokater oveni, selvom det er mig der er offeret.
Tak for det Agata.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har haft et virkelig professionelt og trygt forløb hos Agata Klinik, og især Abdul fortjener stor ros. Han er utrolig ærlig og direkte på den gode måde og pakker ikke noget ind. Han var ærlig omkring hele forløbet og især omkring mine egne ønsker i forbindelse med min næseoperation. Faktisk satte Abdul ord på de ønsker, jeg ikke helt selv kunne formulere, hvilket gjorde mig meget tryg i beslutningen.
Han har et fantastisk øje for less is more looket, og man kommer ikke ud som et nyt menneske, men som en mere refined version af sig selv. Hans arbejde er meget diskret, og han ved, at det ofte er de små detaljer, der gør den store forskel.
Hele min proces har været 10 ud af 10. Alt fra konsultationerne med Abdul, til den betryggende narkoselæge og til sygeplejerskerne. En særlig tak til Cecilia, som tog sig af mig natten over med virkelig god energi, omsorg og humor. Det gjorde en kæmpe forskel.
Jeg var allerede tilfreds med mit resultat, da jeg fik casten af, selvom jeg selvfølgelig stadig var hævet. Nu, 6 uger efter, ligner jeg stadig mig selv, bare en tydeligt forbedret version, selvom jeg er fuldt bevidst om, at det endelige resultat først kan vurderes efter cirka et år.
Jeg har allerede anbefalet Agata Klinik til min veninde, som nu også skal have foretaget næseoperation i januar. Tusind tak til hele Agata teamet.
Mvh
En 21-årig, som var meget nervøs inden sit første møde med Agata 🤍

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Anette er dygtig og forstod præcis mine ønsker for et naturligt og balanceret udseende. Personalet har været omsorgsfulde, imødekommende og empatiske. Og resultatet af min brystforstørrelse med eget fedt er selvfølgelig blevet fantastisk.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg kan slet ikke anbefale Agata Privathospital nok!!!
Doktor Abdul og Aneela er bare helt unikke, både ekstremt dygtige og samtidig utroligt omsorgsfulde. Man føler virkelig, at man bliver lyttet til, set og guidet hele vejen igennem.
De skaber en tryg og afslappet stemning, hvor man kan stille alle sine spørgsmål uden stress eller pres.
Selve operationen var professionel, præcis og med fokus på det bedste resultat for mig.
Jeg er simpelthen så glad for resultatet, og hele oplevelsen fra start til slut var intet mindre end fantastisk.
Klinikken er moderne, ren og indbydende, hvilket gør besøget endnu mere behageligt.
Agata Privathospital lever virkelig op til sit ry som en klinik, hvor patientens tryghed og tilfredshed er i centrum.
Jeg vil uden tvivl vende tilbage, ved behov, og anbefale dem til alle, der søger professionelle og sikre behandlinger.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse og for jer og jeres vidunderlige personale / ansatte.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Explant + brøstløft + fedttransplantation med fedt fra hofter og arme til bryst. Helt igennem helt lykkelig over resultatet. Oplevelsen ift. vejledning, indgrebet, indlæggelse, samt efterbehandling af ar helt i top. Kan varmt anbefale Annette og klinikken.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Der kan siges meget godt om Annette, men det kan også gøres ganske kort. Hun er en meget, meget dygtig kirurg og har et meget, meget stort hjerte for sine patienter. Jeg kan varmt anbefale hende.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Annette har lavet mine øjenlåg og jeg er meget glad for resultatet. Hun er en meget behagelig og imødekommende kirurg. Bedste anbefalinger herfra.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg var ventet og velkommen, alt var på plads og Abduls arbejdet er fint arbejde. Han er dedikeret.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Følgte mig tryg og i gode kærlige hænder

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Annette er en helt fantastisk kirurg og behandler. Stemningen og personalet på Agata! Jeg følte mig så tryg. Havde en overnatning og blev forkælet. Følte mig meget tryg og godt behandlet og er meget tilfreds med resultatet. Næste gang jeg skal have et indgreb SKAL det være hos Agata og ved Annette.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg fik lavet BFO i sommers af Annette. Hun forstod hvad det var jeg ville have lavet og resultatet taler for sig selv. Jeg er mere end tilfreds og jeg elsker mine nye bryster!
Derudover, følte jeg mig enorm tryg hele vejen igennem. Det var enormt rart at det var med overnatning, så man havde nogle profesionelle tæt på sig, hvis man havde spørgsmål eller brug for hjælp det første døgn efter OP. Alt personale er søde og stedet er utrolig flot og indbydende! Kan kun anbefale Agata og Annnette 😍

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Anette er nok en af de mest naturlige forstående og professionelle kirurger, jeg har mødt. En virkelig fin balance mellem at forstå et menneske der er naturligt er nervøs og stiller mange spørgsmål men også at kunne rådgive fagligt på en virkelig kompetent måde, som man bliver tryg som patient. Og derudover er hun jo i fuldstændig skønt menneske

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg besluttede for lidt over et år siden, at få lavet en mommy makeover hos Agata efter at have besøgt 2 andre klinikker. Jeg var ikke i tvivl om, at valget faldt på dem. Jeg har fra første møde med Anette følt mig i de bedste hænder. Meget søde og kompetente sygeplejersker som tog sig af mig før, under og efter operationen. Anette er en super dygtig og meget professionel kirurg. Jeg er lykkelig for det flotte resultatet og har virkelig fået min selvtillid tilbage. Kan kun give Anette og hendes team de bedste anbefalinger.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg er så glad for mit resultat. Abdul er den bedste kirurg jeg har mødt. Jeg har haft en rigtig grim ar efter en operation i udlandet. Arret kom efter en stor nekrose, og jeg har været på forskellige steder; det var ikke ét enkelt sted, der kunne love mig, at det kunne blive pænt. Abdul sagde fra første gang, hvad han skulle gøre. Jeg har haft den bedste oplivelser på den bedste sted og bedste ophold på et rent og flot hospital. Jeg vil give mere end 5 stjerner, da jeg synes 5 er for lidt. Tusind tak, Agata, for alt.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg var noget nervøs over at skulle have fjernet et lipom, men alle var simpelthen så søde og kompetente og jeg havde en super fin oplevelse uden nogen problemer. Kan varmt anbefale Agata!

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Dejligt sted og rolige omgivelser. Jeg følfte mig meget tryg igennem hele forløbet. Lægerne er meget dygtige og gør alt for at forstå og opfylde ens ønsker. Vil bestemt anbefale Agata

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Fik i januar 2024 mmo med brystreduktion af Annette og Abdul. Har fået et virkelig flot resultat. For knap 3 uger siden har jeg fået fedtsuget mave, flanker, lænd og bh delle af Annette. Det er endnu for tidligt at se det endelige resultat, men allerede nu er jeg meget glad og tror at det lever op til mine forventninger. Annette er virkelig sød, grundig, lyttende og realistisk i forhold til hvad der kan lade sig gøre og hvilket resultat man kan forvente. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte Agata og Annette til mine operationer.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har i mange år været rigtig træt af de store fedtdepoter jeg havde på hofte og flanke.
Jeg har ledt efter en løsning og har prøvet forskellige steder, men intet hjalp.
En dag sad jeg og opsøgte oplysninger evt billeder, og der var netop en der havde krop som mig, som var blevet hjulpet på Agata Privathospital.
Jeg opsøgte dem, jeg fik en forundersøgelse hos Abdul, han er meget præcis, og kompetent, og ved lige præcis hvordan han hjælper dig med at få et super godt resultat, og han forklarer hvordan han vil gøre, så det passer til netop din krop. Jeg har været der 2 gange, det bedste team jeg har oplevet, den bedste kirurg og de sødeste sygeplejersker og super god narkoselæge.
Alt var klar når jeg er kommet, de gør mig tryg og de hver især hjælper virkelig meget.
De bedste resultater har jeg fået, jeg er virkelig taknemmelig, netop det har Abdul og hans team gjort for mig og det har gjort mig til en lykkelig dame.
Derfor anbefaler jeg helt klart Agata Privathospital, hvis du skal vælge et sted til din næste operation.
Stedet er lyst og venligt, dejlig atmosfære og skønt personale som modtager dig med det samme man kommer på besøg ved dem.
Fem stjerner er ikke nok til dem, 10+ for det bedste Privathospital.
Mvh Tina Mulvad

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.