afrader! verkopen zaken die retour zijn maar kompleet, echter geen support en blijkt de helft van het kinderspeelhuis te ontbreken
Bespaar je een hoop ellende.. blijf weg bij dit “bedrijf” Lees de reviews. Aantal jaar geleden ellende gehad met een aankoop waarbij zij mij een verkeerd artikel hebben opgestuurd. Ik had (door de rom... Mehr ansehen
Afhandeling en levering duurde iets langer dan verwacht, Ook omdat item als "in voorraad" stond ten tijde van bestelling, en dan plots niet meer in voorraad was toen ik aan het wachten was op lever... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
afrader
afrader! verkopen zaken die retour zijn maar kompleet,
echter geen support en blijkt de helft van het kinderspeelhuis te ontbreken
Betonmolen
Ik heb zeer slechte ervaringen met AP Onderdelen B.V..
Wij hebben hier een betonmolen aangeschaft (bestelnummer: INV159621, aankoopbedrag: €211) die bij levering direct al defect bleek te zijn. De trommel was duidelijk uit balans en functioneerde niet zoals je van een nieuw product mag verwachten. Dit netjes gemeld bij het bedrijf, inclusief duidelijke uitleg en bewijs.
In eerste instantie werd er gereageerd, maar de verantwoordelijkheid werd direct doorgeschoven naar de leverancier. Er werd geen concrete oplossing geboden, terwijl wij als klant gewoon bij hen hebben gekocht en zij dus het aanspreekpunt zijn.
Wij hebben vervolgens meerdere oplossingen voorgesteld, waaronder het leveren van een nieuw product, terugbetaling van het aankoopbedrag óf het retourneren van de betonmolen. Zelfs op het voorstel om het product terug te sturen is geen enkele reactie gekomen.
Uiteindelijk hebben wij een duidelijke deadline gesteld, omdat onze werkzaamheden stil dreigen te liggen — en daarna… helemaal geen reactie meer ontvangen.
Zeer teleurstellend. Slechte communicatie, geen verantwoordelijkheid nemen en totaal geen klantgerichte oplossing.
Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan als je waarde hecht aan service en snelle afhandeling bij problemen.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Ik heb deze houtkachel besteld omdat op de website expliciet stond dat het product op voorraad was met een levertijd van 3–7 werkdagen. Dat blijkt simpelweg onjuist.
Na ruim een week wachten was de bestelling nog niet verzonden, en na navraag bleek het product niet eens in hun magazijn aanwezig te zijn. Vervolgens krijg je te horen dat het “misschien” nog 1,5 week extra kan duren. Ondertussen blijft de kachel gewoon online staan met dezelfde levertijd, zelfs nadat ik dit meerdere keren heb aangekaart. Dat vind ik ronduit misleidend.
Op basis van de beloofde levertijd heb ik alle bijbehorende rookkanalen en materialen al bij een ander bedrijf gekocht. Daardoor zit ik nu vast en moet ik noodgedwongen blijven wachten, terwijl dit precies de periode was waarin ik de kachel nodig had.
De communicatie is beleefd, maar inhoudelijk komt het erop neer dat men geen enkele garantie kan geven en dat fouten op de website niet worden gecorrigeerd. Als klant draai je volledig op voor de gevolgen.
Dit is geen incident, maar een structureel probleem: beloven wat je niet kunt waarmaken en klanten vervolgens laten bungelen. Ik zou hier alleen bestellen als je het niet erg vindt om weken langer te wachten dan geadverteerd, of helemaal geen zekerheid wilt over levering.
Slechte verzening, slecht product en geen garantie
Voor evenementen wilde ik een stevige transportkar aanschaffen, van betere kwaliteit dan de karretjes die je in de bouwmarkt kunt kopen. Ik dacht een kar gevonden te hebben bij Vikingchoice, 500kg belastbaar en grote rubberen wielen.
Ruim op tijd de kar besteld, volgens de site volgende dag geleverd. Hier ging het mis, de kar kwam uiteindelijk 5 dagen te laat aan, maar gelukkig net op het moment dat we naar een evenement vertrokken. Helaas was de doos open en beschadigd, maar de inhoud was in orde.
Op het evenement bleek de kar klapperende en niet-draaiende wielen te hebben en onbruikbaar te zijn.
Door mijn eigen schuld was ik een dag te laat met retour melden en Vikingchoice wilde de kar niet terug nemen. Een argument was dat de kar was uitgepakt. Hier neemt Vikingchoice een loopje met het consumentenrecht, ik hed de kar gewoon mogen testen.
Afijn, ik was een dag te laat en heb gemeld dat ik de kar gerepareerd wilde hebben. De kar is te zwaar en groot om te versturen en ik heb aangeboden hem langs te brengen bij Vikingchoice in Arnhem. Vikingchoice wil de garantieaanvraag alleen behandelen als ik de kar opstuur, langsbrengen is geen optie. Het enige aanbod was het opzturen van een set nieuwe identieke wielen, maar dat gaat het probleem niet oplossen.
Ik zit nu dus met een niet werkende en redelijk dure transportkar opgezadeld.
Pas op met dit bedrijf, slechte verzending, slechte producten, slechte klantenservice en ze doen er alles aan om onder garantie uit te komen.
Besteld geen levering! Bestel hier niet
Besteld, betaald, 2 maal verzendlabel ontvangen maar nog steeds niks ontvangen. Meermaals contact gehad per mail en telefoon met een aan de telefoon amper te verstaan vertegenwoordigster. Bedrijf komt niet met een passende oplossing en lijken je niet serieus te nemen. Zowel DHL en DPD waar de verzendlabels aan zijn gemaakt weten van niks er is niks bij ze aangeboden ter verzending.
Bestelnummer: RTR13190
Lijkt een schijnonderneming onder namen retoertje.nl / ap onderdelen b.v. / vikingchoice.nl
Deurluifel besteld via bol.com
Deurluifel besteld via bol.com. Nog steeds niet geleverd. Lijkt een bedrijf dat niet bestaat.
Ik heb een uitlaat deel besteld .
Ik heb een uitlaat deel besteld .
Het was er super snel en goed verpakt .
Het enige was dat ik het laswerk niet mooi was .
Maar daar kunnen zij niets aan doen ,want ze maken ze niet zelf .
Toch een mailtje gestuurd en krijg 1 dag er na netjes een mailtje terug met excuus en of ik foto’s had .
Net alles opgestuurd .
Maar was best blij mij de nette mail.
De meeste denk zoek het maar uit .
Daarom 5 sterren
En voor de rest wachten we af
topdeal
Was erg bezorgd door de vele waarschuwingen, maar erg goed geholpen en binnen 4 dagen binnen. Echt een topbedrijf!
Na 16 dagen nog niets geleverd
Op 2 mei bestelling geplaatst. Vandaag op 19 mei is er nog steeds niets geleverd. Meest onbetrouwbare partner van Bol.com dat ik al ben tegen gekomen! Verkopen maar verder niets ondernemen. Hoezo kan deze winkel blijven verkopen?
Don't order from this company
Ordered a single bed from this company through Fruugo and after 3 weeks, we never received bed. Fruugo were brilliant to deal with and gave us a full refund but Ap-Onderdelen let them down completely. They are a scam
Niet geleverd pas op kom niet aan pas…
Niet geleverd pas op kom niet aan pas gewaarschuwd wel betallen maar niet geleverd
Ze rekenen €7,95 verzendkosten…
Ze rekenen €7,95 verzendkosten vervolgens verzenden zij via GLS wat de helft moet kosten
They sell scam products that does not…
They sell scam products that does not work.
They sell them via thrid party seller and dont accept returns or refund.
Slechte communicatie
Slechte communicatie
Reageren niet op mails
Verwachten dat je betaald zonder oplossing van hun zijde
Willen hun gelijk halen??
Wat een service.
Wat een service.
Het verkeerde onderdeel werd opgestuurd, oke kan gebeuren. Contact opgezocht via e-mail.
Zodat ik een retourlabel kan krijgen om het artikel terug te sturen en zij mij het juist artikel weer op kunnen sturen. het antwoord was of ik minimaal 5 fotos wil maken van de verpakking en de inhoud, en dat ze mijn 06 nummer graag willen. beetje vreemd maar prima.
Netjes alles doorgegeven.
Nu een week verder en nog helemaal geen reactie gehad. Net weer een email eruit gestuurd en ze tot morgen 9-8-2024 gegeven anders ga ik andere stappen zetten.
Koop hier niet!
Audi specialist weet alles van AUDI BEHULPZAAM EN GOEDE PRIJS VOOR DE ONDERDELEN
Super mooi interieur voor mijn vrouw haar Audi A 1 gekocht voor een zeer mooie prijs
Ik ken iedereen dit bedrijf aanraden personeel heel vriendelijk bakkie koffie stond klaar iedereen die Audi onderdelen zoekt ken ik dit bedrijf aanraden
Mijn bestelling niet gekregen
Mijn bestelling niet gekregen..oplichterij
Ap-onderdelen mijn ordernummer is
147294629.

Antwort von AP Onderdelen
zeer zeer slechte kwaliteit
zeer zeer slechte kwaliteit
via een website(sportdeal) doorgestuurd
via mail gereageerd, vriendelijk,die jongen doet ook zn best.
verwacht geen meewerking
Spoiler besteld geen levering
Spoiler besteld voor mijn auto… 1-2 werkdagen lever tijd. (Dacht het niet dus)
Daarna een mailtje naar het “bedrijf” gestuurd maar helaas geen reactie.
Ontwijk dit bedrijf
Blijf weg bij dit bedrijf
Ik heb een zeer onaangename ervaring met AP Onderdelen B.V. en deel de mening van anderen om bij dit bedrijf weg te blijven. Wat is er gebeurd?
Ik bestel eind 2023 via Bol.com een relaxstoel bij het bedrijf die ik krijg aangeleverd in een grote doos met alle onderdelen. Daarbij zijn alle boutjes, moertjes en ringetjes op één karton bevestigd wat heel handig was bij het zelf in elkaar zetten van de stoel.
De stoel bevalt me niet en ik stuur die terug na alle onderdelen weer ingepakt te hebben in dezelfde doos. Daarbij plak ik alle boutjes, ringetjes en moertjes weer zorgvuldig terug op dezelfde plaatsen op het karton waar ze oorspronkelijk ook zaten en stop dat ook nog in een apart tasje.
De doos wordt snel en goed terugbezorgd bij het bedrijf en wat schets mijn verbazing: ik krijg een foto toegestuurd van het bovengenoemde karton waarin de helft van de boutjes, moertjes en ringetjes ontbreken met de mededeling dat het zo is aangetroffen en of ik dat kan toelichten.
Ik geef aan alles zorgvuldig ingepakt te hebben en dat ik daarbij geholpen ben door twee mensen die ook getuigen zijn geweest van bovengenoemde. Ik eis mijn geld terug.
De gehele e-mail wisseling met het be3drijf hierover is ook leesbaar voor de zakelijke afdeling van Bol.com. Daar heb ik ook telefonisch contact mee en zij besluiten snel dat ik per omgaande mijn geld terug krijg. Dat is gebeurd en daarmee was voor het bedrijf het probleem opgelost: geen enkel woord waarom dit zo heeft kunnen gebeuren en een excuus daarvoor.
Een medewerker van het bedrijf zal het niet in zijn hoofd halen om bij zo'n retourzending een paar boutjes te stelen die je in de winkel voor een paar euro ook kan kopen. Voor mij is dit gewoon een bijzonder kwalijke poging .het bedrag dat ik voor de stoel betaalde (284 euro) niet terug te hoeven betalen, een andere verklaring is er niet.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.