Heb twee keer besteld bij retourtje.nl heb goede ervaringen gehad.Tweede keer Donderdag besteld en Maandag ontvangen.1e keer verzwaar vest om mee te sporten en 2e keer een hoes met toetsenbord voor... Mehr ansehen
Het feit dat je op geen enkele plaats een review kan achterlaten zegt genoeg. Dit bedrijf doet aan afzetterij, ze verkopen producten met misleidende foto's en beschrijving. Ze weigeren verantwoordelij... Mehr ansehen
Snelle levering beloven, maar het pakket komt pas na 2 weken aan. Bij levering bleek de zending ook nog eens onvolledig én beschadigd. Pas na ettelijke telefoontjes werd de levering compleet gemaakt,... Mehr ansehen
Besteld, betaald, 2 maal verzendlabel ontvangen maar nog steeds niks ontvangen. Meermaals contact gehad per mail en telefoon met een aan de telefoon amper te verstaan vertegenwoordigster. Bedrijf... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, waardeloze klantenservice. Verschrikkelijk bedrijf. Na bestelling (voordat bestelling verzonden was) al tweemaal (telefonisch en schriftelijk) contact gehad dat ik mijn bestelling wou annuleren. Hier is niks mee gedaan.
Kreeg ik een e-mail van de vervoerder, waarbij ik bij de vervoerder aan heb gegeven dat de bestelling retour afzender mocht (hier hadden ze een speciale knop voor). Is het pakketje bij de buren (zonder mijn goedkeuring) afgeleverd en ik krijg geen retourformulier.
Al met al communicatie kan beter naar de klant.
Zaterdag 8 Mei een bestelling geplaatst. Op de Website van Viking Choice (onderdeel ap-onderdelen) Stond aangegeven dat er 1-3 werkdagen levertijd was voor het gene wat ik heb besteld bij hun. Op 10 mei werd mijn bestelling bevestigd en kreeg ik in de mail uitleg dat ik mijn pakket voor woensdag 12 mei kon verwachten. Zodra het pakket verstuurd zou zijn zou ik een T&T krijgen. Woensdag 12 mei rond de klok van 17:00 nog geen T&T ontvangen. Hierop zelf contact opgenomen met AP-Onderdelen met de vraag hoelang het nog zou gaan duren. Ik kreeg reactie dat er een verzend label aan gemaakt was en ik mijn levering begin volgende week kon ontvangen. Ik was het hier uiteraard niet mee eens en ben toen terug gaan mailen. Aangezien er een levertijd van 3 werkdagen werd aangegeven op de website en het pakket na 4 werkdagen nog niet verzonden was wilde ik wel weten hoe het zat en of ze het niet vandaag nog kon verzenden aangezien er toch al een label was aangemaakt. Ik kreeg dat het ivm hemelvaart de volgende dag niet ging lukken en het op zijn vroegst vrijdag verzonden zou worden. 12 mei 18:45 kreeg ik nog een mail waarin stond dat mijn verzending klaar gemaakt was en deze binnen 2 werkdagen uitgeleverd zou worden. Ook zou ik een track en trace ontvangen.
Vanmorgen 14 mei 2021 stond er een leverancier op mijn stoep. Met jawel, mijn bestelling!
Ik heb hier helaas geen T&T van ontvangen dus was onwijs blij dat we thuis waren om de zware pakketten aan te nemen.
Al met al kan de communicatie beter maar ben ik blij dat mij pakketten voor dit weekend nog geleverd zijn zodat mijn vriend en ik mijn gym dit weekend nog in elkaar kunnen gaan zetten!
Leg klacht neer bij de ECC want wachten op AP onderdelen heeft geen zin
Leg klacht neer bij de ECC want wachten op ap onderdelen of vikingchoice heeft geen zin!
Ondertussen weer een maand verder en nog steeds geen vooruitgang.
In januari een bed besteld en dit werd onvolledig geleverd.
Eerst geprobeerd om de ontbrekende stukken te krijgen. We zijn 3 maanden aan ‘t lijntje gehouden.
Nu probeer ik m’n geld al een maand terug te krijgen, maar nu ook weer geen resultaat.
Ze leven hun eigen algemene voorwaarden niet na, noch het Europees Consumentenrecht. Dus heb ik een klacht neergelegd bij de ECC.
Tip aan iedereen die problemen met dit bedrijf heeft, doe dit ook dan hebben de misschien meer kans dat er iets beweegt.
Wat trouwens ook heel verdacht is, is dat ik toen ik eind januari nog keek op Trustpilot dit bedrijf 1 ster had en er enkel verhalen als het mijne opstonden. Nu plots zijn ze in 3 maand tijd van 1 naar 3,5 ster gegaan. En als je sommige van de positieve verhalen leest kan je afleiden dat deze niet echt zijn.
Dit bedrijf is pure oplichting in al zijn vormen.
Na 2 maanden wachten
Na 2 maanden wachten, nog niets geleverd!
Na vele verzoeken om ons geld terug te storten vandaag eindelijk bericht dat ze dit gaan doen!!! We houden jullie op de hoogte!
Ben bang dat we hier ook weer achteraan moeten gaan!!!
Niet bestellen hier! (Of zelfde ....bij vikingchoice)
Wat een slecht bedrijf!!!
Wat een slecht bedrijf!!!
Een maand lang bezig geweest om een paar onderdelen te krijgen voor een trampoline.
Geen reactie op mails, telefonisch slecht bereikbaar.
Als je ze uiteindelijk spreek beloven ze van alles maar er gebeurd niets.....we hebben het druk (moet je misschien niet pas om 10 uur beginnen)
Uiteindelijk lag een deel klaar, de rest konden ze niet bij komen in het magazijn!!!!
Uieindelijk niets ontvangen.
Dus gewoon naar een ander bedrijf gaan
Verschrikkelijk slecht bedrijf
Verschrikkelijk slecht bedrijf. Het product was slecht en bij retour duurt het al twee maanden en ik heb mn geld nog niet terug. Na twee weken zeiden ze. Over twee weken. Na een maand vragen ze gewoon waar ik het naar verzonden heb terwijl ik dat eerder al doorgegeven had en ze het al binnen hadden. Mail reacties gaan lange tijden over heen. Schoftig ik heb zelf ook drie webshops dus ik heb best begrip, maar zo zou ik mijn klanten nooit behandelen.
Geduldig zijn en volharden... maar de trampoline is wel top.
Eerlijk is eerlijk... een week geleden schreef ik nog een snoeiharde recensie over Vikingchoice. De reden? Ik bestelde een trampoline voor mijn kids en het leek uit te draaien op een ramp: de opgegeven levertermijn werd niet gerespecteerd en de respons die ik in eerste instantie van de klantendienst kreeg was onvoldoende of gewoon niet correct.
Na veelvuldig bellen en mailen, ontving ik uiteindelijk toch een track&trace code voor mijn trampoline. Na een kleine vertraging bij DHL werd deze dan bij ons thuis geleverd.
En alhoewel ik in het begin wat bedenkingen had bij de montage van de trampoline (en de stevigheid), was ik nadien wel overtuigd. De palen van de trampoline - waaraan je het net vastmaakt - zijn ingenieus bevestigd aan het onderstel en laten zich gemakkelijk monteren.
Ook het net is handig: je schuift het over de palen - die beschermd zijn met een speciale mousse - en hangt stevig vast. Bovendien is de bescherming dan ook nog eens extra beschermd tegen weer en wind.
Toch een minpunt: de montagehandleiding is in het Pools - dus je moet wel wat inzicht hebben om alle onderdelen op de juiste plaats te monteren. Bovendien zijn de onderdelen van het frame ingesmeerd met een soort olie (tegen het roesten?) dus het is een beetje een glibberboel.
Maar de trampoline is top, heel stevig en ziet er mooi uit.

Antwort von AP Onderdelen
Een bed besteld voor mijn zoontjes 3da…
Een bed besteld voor mijn zoontjes 3da verjaardag. Geen montage onderdelen ontvangen. Dit aangegeven, ze gingen dit asap na sturen. Na enkele weken geen nieuws, terug contact opgenomen. Ze hebbeb die onderdelen (10vijsjes) niet op stock, er is geen ruimte in hun depot?! Ze raden me aan dit zelf te gaan aankopen en een bedrag van 15€ terug te zenden. Als ik meedeel dat dit helemaal niet lukt, en dat ik wens dat zij dit bestellen en leveren, krijg ik de melding helaas.. als je het niet zelf doet dan ga je heel lang moeten wachten en de som van 15€ is volgens hun meer dan de onderdelen. Na meerdere klachten en mails na 3maand nog steeds geen onderdelen!
Jammer genoeg wel een lange levertijd
uitlaat besteld duurde een week en paste in een keer vervolgens is mijn auto weer goedgekeurd!! fijn bedrijf
Waar blijft mijn geld? Ongelofelijk slechte service! Zeer ontevreden!
Begin december '20 een bestelling geplaatst die binnen 2 a 3 werkdagen geleverd zou worden. Tot op de dag van vandaag is mijn bestelling niet geleverd. Ik begrijp dat december een drukke maand is maar ik vind het erg storend en onprofessioneel dat ik zelf steeds contact moet opnemen om de stand van zaken op te vragen. Tot op heden krijg ik steeds een vaag antwoord. Dit probleem (wat ikzelf niet heb veroorzaakt) wordt niet daadkrachtig afgehandeld. Er is totaal geen sprake van een goede service. Zojuist per mail een klacht ingediend via het mailadres van AP Onderdelen B.V. en via het mailadres van Vikingschoice.
Update (04-02-2021):
Nadat ik een klacht had ingediend werd er snel contact met mij opgenomen. Ik gaf aan dat ik mijn geld terug gestort wil hebben. Op 8 januari kreeg ik een mail waarin bevestigd werd dat mijn geld binnen enkele dagen op mijn rekening zou staan. We zijn wederom bijna een maand verder en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb dit bedrijf de afgelopen 2 maanden meerdere keren benaderd en meermaals de kans gegeven de situatie netjes op te lossen.
Ik laat dit vanaf nu via de geschillencommissie voor consumentenzaken lopen.
Uitstekende service
Uitstekende service! Netjes maatvoeringen opgevraagd van uitlaat Koleos bij fabrikant en snel ontvangen.
Zeer aantrekkelijke prijs ook, vele malen minder dan bij Renault! Een aanrader!
Binnen 3 dagen volgens afspraak geleverd.
Ontbrekend instructieboekje !
In augustus 2020 kocht ik de loopband Viking sport T-280 aan doch stelde deze pas recent op aangezien de vorige fout liep . Deze nieuwe gaat uitstekend doch ik vind slechts een instructieboekje in een Slavische taal ? Is het mogelijk er een Frans- of Engelstalige uitleg van te krijgen ? Bij voorbaat dank en met vriendelijke groeten .
Robert De Roeck 28/01/2021
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Onze kast begin oktober!! besteld en hij was er met een paar weken.
Alle dozen waren kapot, alsof ze er met hun busjes overheen gereden waren.
Uiteindelijk waren er 'maar' 2 onderdelen kapot. Deze zouden besteld en nageleverd worden.
Tot zover prima, maar toen begon het getouwtrek. We hoorden maar niks en op een gegeven moment toch maar gebeld. 'Ja, de nalevering wordt deze week geleverd'. Maar die week, helemaal niets. Bleek er toch niet bij te zitten. Continu valse beloften.
Nadat we een verkeerde nalevering hebben gekregen is me de moed in de schoenen gezakken.
Voor kerst zou de goede nalevering er echt moeten zijn, niet dus. De nieuwe belofte dat hij voor oud jaar geleverd wordt neem ik dus niet eens meer serieus.
Tussendoor is mijn vrouw bijna uitgerekend en het nesteldrang niveau begint zijn piek te naderen.
Alstublieft mensen, denk er nog een keer over na om hier wat te bestellen!
Van de zomer een zwembad besteld a 560…
Van de zomer een zwembad besteld a 560 euro. Na opzet blijkt deze defect te zijn, water loopt uit het bad. Na melding gemaakt te hebben werd er beloofd na 6 weken een nieuwe te ontvangen. Deze is niet geleverd. Gevraagd om het geld terug te storten, melden ze dat ze er nog eentje op vooraad hebben liggen en die op sturen. Na 3 weken niks ontvangen en wederom gevraagd om mijn geld terug, geven ze aan dat dit niet kan omdat het zwembad uit de doos is gehaald. Dat klopt dus niet met normaal geldende consumenten rechten. Ze wilden wel 70 euro compensatie geven voor een defect zwembad?! of volgend jaar weer proberen. Nu maar jurdische stappen ondernemen om toch wat terug te krijgen.
Valse beloftes
Bestel je een trampoline via AP onderdelen bij Viking, met de melding. 'Op voorraad' en voor 23.00 besteld, volgende dag in huis. Blijken het allemaal valse beloftes. Na 2 dagen 1 van de 2 pakketten ontvangen... na 2 weken! en reclamatie het 2e....
Wel n pluspunt. Het springfoek had een kras en binnen 2 dagen na reclamatie had ik n nieuwe van het merk funfit. Vandaar de score 2 en niet 1.... Verbeterpunt. Communicatie! Laat iets van je horen als een klant iets meld! Is dat nu zo moeilijk...
Verschrikkelijk slechte service
Bed besteld. Levering ging al moeizaam.
Na 1 week was het bed al kapot, na dagelijks contact te hebben, na één maand uiteindelijk 25 euro gekregen, zodat we het bed zelf konden gaan maken. Twee maanden later is het bed weer kapot en toen begon het gelieg, gedraai en uiteindelijk zelfs het gescheld. Ze maken klanten doodleuk uit voor leugenaar. Tot op de dag van vandaag is de kwestie niet opgelost.
Wanneer je contact met ze zoekt (gaat zeer moeizaam) doen ze in eerste instantie elke keer opnieuw alsof ze het verhaal voor het eerst horen en uiteindelijk hebben ze elke keer een andere smoes.
Helaas hebben we verzuimd vantevoren reviews over deze malafide onderneming te lezen, anders hadden we hier nooit wat besteld.
We zijn bezig serieuze juridische stappen tegen dit bedrijf te nemen, maar vragen ons tegelijkertijd ook af of ze onze tijd en energie wel waard zijn.
De consument moet echter wel voor de praktijken van dit bedrijf gewaarschuwd worden en beschermd zijn.
Werkelijk asociaal.
Het is een prima loopband.
Het is een prima, degelijk apparaat, en redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben niet erg licht, maar hij werkt perfect. Zit er over te denken om er nog een apparaat bij te nemen. We zijn er zeer tevreden over, mijn vrouw en ik. Het enige nadeel was de gebruiksaanwijzing. In het pools of zo, maar de Engelse is gewoon op aanvraag te krijgen, en dan is het goed te doen.
Betere service dan een van die idiote…
Betere service dan een van die idiote websites die ik ben tegengekomen
TOP 👍 alles netjes op tijd
Zeer tevreden product zoals omschreven…
Zeer tevreden product zoals omschreven snel geleverd goede prijs graag meer 10+
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.