Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde linker buitenspiegel toe. Echt waardeloos dit. Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoo... Mehr ansehen
Proof that you are a gang of crooks and liars can be found all over the internet. Only we DO file a lawsuit for this amount. Der Beweis, dass Sie eine Bande von Gaunern und Lügnern sind,... Mehr ansehen
Regelmatig iets nodig, laatste keer zaten ze ernaast. Radiateur voor Kia Picanto automaat, was 2.5 cm te hoog. paar maal met ze gebeld , zogenaamde expers die niets weten, ik had volgens hun n gemodif... Mehr ansehen
Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1 remklauw besteld….. vandaag woensdag nog steeds niks verzonden, gisteren al een mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie….. wat een ongelooflijk select bedr... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Onderdelen passen niet, zelfs na kenteken check
Denk alsjeblieft 3x na voordat je hier gaat bestellen. Als het onderdeel past, heb je echt wel een enigszins leuke deal te pakken, maar juist daar gaat het mis..
Als je gaat zoeken via kenteken of via Merk / Type / Motor krijg je (blijkbaar) gewoon onderdelen te zien die niet voor jouw auto bedoeld zijn. Dit geven ze ook gewoon toe en leggen daarna de verantwoordelijkheid bij jou neer.
Je moet eerst het oude onderdeel demonteren en vergelijken met het nieuwe onderdeel, als je DENKT dat dat klopt en het wil monteren, ben je direct al je rechten kwijt bij autodoc. Gaten komen niet overeen of zijn te klein. Schijven die net iets dikker zijn, je hebt gewoon pech.
Betaal gewoon 5 euro meer bij een bedrijf waar je wel op kan bouwen, in plaats van met deze oplichters in zee te gaan.
Houd onderdelen en betaling vast. Aangifte wegens diefstal volgt.
Op 12 september 2020 is een ECU met tellers en contactslot gekocht door mijn monteur op mijn kosten bij dit bedrijf. De ECU bleek defect dus retour gezonden conform Europese wettelijke bepalingen voor reparatie of een nieuw exemplaar. Indien beiden niet mogelijk is volgt restitutie aankoopbedrag.
Eigenaar Ron Klomp weigert en zegt dat het onderdeel door de auto (?) of monteur is stukgemaakt.
Ron Klomp heeft de onderdelen en de betaling ad. € 160,- in zijn bezit. Aangifte wegens diefstal volgt. Het betreft:
Ron Klomp
0223-660309
247autoonderdelen.nl
autorecycling-denhelder.nl
Waardeloze onderdelen site
Waardeloze onderdelen site. Sturen je van het kastje naar de muur als het gaat om de Garantie voorwaarden van de Remschijven van BOSCH. Dat Zo'n grote speler als Bosch Brembo en andere toeleveranciers hiermee in zee gaan is mij een raadsel.
Maar ja verkoopcijfers natuurlijk. De cijferkannonnen zitten niet alleen bij de overheid. Maar helaas ook bij de leveranciers. En minder als 1 ster kon ik helaas niet geven.
Grtjes
Aryan van Zon
Slechte producten…
Slechte producten en zeer slechte service.
Je besteld en je bevestiging is in het Nederlands, dan daarna wordt alles anders en ben je niet meer de klant maar een hoop stront, alles gaat in het Engels ook als je belt. Je klacht of vraag wordt helemaal niet serieus genomen en je wordt gewoon in de maling genomen. Het is net of er een aantal meiden uit de Thailand de telefoon beantwoorden en het allemaal uit een boekje lezen.
Waardeloos helaas
Waardeloos helaas. Verkeerde producten gekregen en andere was van zogenaamd van het merk Bosch, deze is na een maand kapot gegaan. Service kennen ze niet. Waardeloos! Zelf bestel ik al een tijdje bij Orange Automotive . nl Prijs en kwaliteit beide in orde!
auto- onderdelen24.nl autodoc
auto- onderdelen24.nl autodoc
mijn ervaring
zeer slecht de besteld onderdelen komen te laat en als ze verkeerd onderdelen hebt ontvangen.na retour sturen ze geen juist onderdelen terug maar ze leg je geld in de account van hun.ik heb diverse keren onderdelen besteld maar echt slecht service.
Weigert koppelingcilinder terug te nemen
Dit bedrijf werkt ook onder de naam autodoc en heeft lak aan de Nederlandse wet. In Nederland heeft men het recht fout en niet complete bestellingen terug te sturen. Als het bedrijf niet mee werkt mag de koper de koop ontbinden.
Dit bedrijf stuurde dus een niet complete koppelingsset op waardoor ik dus hals over kop een andere koppelingcilinder moest kopen bij de garage. De koppelingcilinder welke ik bij Autodoc kocht mocht volgens autodoc, ook al is hij niet compleet, enkel terug als hele set.
Autodoc verkoopt deze koppelingcilinder ook los,dus waarom de hele set terug? Wees blij dat ik niet alles terug stuurde.
Inmiddels betaald en vanaf nu zal ik zoveel mogelijk mensen waarschuwen voor dit amateuristische bedrijf.
they are slow
leveren niet zoals beloofd. als ze ooit leveren
Heb bij deze firma een voorbumper besteld. wacht al meer dan een week en zijn telefonisch niet bereikbaar.
hier dus nooit weer.
Zeer trage levering... Weet niet of ik mijn onderdelen nog zal ontvangen.
Ik heb (duurdere) onderdelen besteld omdat die op stock waren, helaas werden deze slechts na 4 dagen verstuurd met GLS. We zijn meer dan een week verder en nog steeds niets. Op mails wordt niet gereageerd en het pakket is nog niet eens bij het depot van GLS geraakt. Hier bestel ik nooit meer !
Wat heb heb je aan goedkoop als er veel…
Wat heb heb je aan goedkoop als er veel te laat geleverd wordt. 15 dagen op mijn spullen moeten wachten. Geven geen of heel laat antwoord op vragen.
Als ik een defecte auto heb dan wil ik hem snel repareren.
Ik bestel hier nooit meer iets, zelfs als ze goud aanbieden voor de helft van de prijs!!
Goedkoop is duurkoop
Goedkoop is duurkoop. Althans als je geen geduld hebt. Dit is de laatste keer dat ik hier iets bestel. Krijg ik na 3 dagen een berichtje dat de bestelling is ingepakt en na 4 dagen pas opgehaald door transporter. Hier komt nog het week-end bij en dan maar te hopen dat het maandag geleverd wordt. Dus hopelijk na een week in huis. Dit is al de tweede keer zo terwijl op de site staat dat alles in voorraad is en na 24-48 uur geleverd wordt. Daarbij komen er veel verzendkosten bij.
Verkeerde informatie, wrong information
Onlangs twee gasveren besteld bij autoonderdelen24.nl. Allereerst, vergeet het “.nl”, want je komt in Duitsland uit. Na het kenteken van mijn auto ingevoerd te hebben, verscheen er een lijst gasveren die geschikt zouden zijn voor mijn auto. De bovenste gekozen en laten komen. Deze veren bleken 3 cm te lang. Navraag bij auto-onderdelen.nl gedaan, waarop men mij vertelde, dat een gasveer niet terug genomen werd, omdat deze al op de auto gemonteerd was geweest. Verwijzen naar de informatie op hun site, naar aanleiding van het kenteken, maakte niet uit. Terugsturen, naar Duitsland, was te kostbaar. Hierop nog gereageerd, waarop ik als als antwoord kreeg, dan had ik de klantenservice maar moeten bellen met het VIN-nummer. Voor mij een omgekeerde wereld. Zorg eerst dat de informatie juist is.
Recently I purchased two gas springs at Auto-onderdelen.nl. Note that “.nl” is leading to a company in Germany. After filling in the number of the licenceplate of my car, a list of gas springs was shown. I chose the first one and ordered a set. After trying to mount one gas spring, I noticed these were too long, 3 cm.
Complaining resulted in the remark, the partially mounted gas springs could not be returned. That the information at their site was inadequate or misleading, did not make any difference. Response was I had to get in contact with their customers service and they could give me the right information based on the chassisnummer. Sorry? That is turning everything the other way arrond. First of all you have to make sure the info at your website is correct.
misleiding verzendkosten
Als je wat wilt bestellen wordt je genaaid met verborgen kosten. Heb je alles besteld, komen er ineens bezorgkosten bij.
Wil je direct met paypal betalen, zijn ze ook heel sneaky. Je ziet niet wat er bij paypal afgeschreven wordt, enkel hoe je wilt betalen. Dus staat er bijvoorbeeld 125 euro, schrijven ze 134,95 af, pure misleiding.
Gelukkig heb ik niet besteld en eerst uitgezocht.
nu al bijna 2 weken op mn bestelling aan het wachten…
nu al bijna 2 weken op mn bestelling aan het wachten, na een behoorlijk moeizaam bestelproces.
Ik had al gezien dat er in het account geen mogelijkheid is om (over een tijdje( je artikel nogmaals te bestellen....enorm omslachtige website.
Voortaan gewoon weer bij m'n oude leverancier bestellen, ook al duurt het daar normaal ook een dag of 5.
Nu maar hopen dat wanneer het eindelijk binnenkomt het allemaal past, want daar liegen de meningen in de recensies ook niet over.
Bizar slechte service
Bizar slechte service. Product werd gebroken geleverd, waarna zeer frustrerende communicatie volgde en er uiteindelijk niet voor het gebroken product gecompenseerd is. Er werd enkel in overmaat ingegaan op het feit of het product wel/niet compatibel is met mijn voertuig en of ik wel/niet gecertificeerd ben om het product zelf te installeren. Argumenten die absoluut niks te maken hebben met de (afwezige) kwaliteit waarin het product geleverd werd.
Big scale scam!
This website is owned by “Autodoc” parts, autodoc is the owner/fabricator of the parts with brand “Stark automotive”.
These parts are from very low quality but on their website they sell it at a higher price then the name brands which is strange but there is a reason for that.
If you buy a part from a quality name brand they send you exactly the same part from there rubbish Stark brand, if you complain to them about this and ask for the name brand part you bought, they tell you that they’re a awesome company because you got the more expensive (their rubbish stark) part for the price of the less expensive (brand name part).
This is why the stark parts are surprisingly expensive for such rubbish!
It’s all one big scam!!
Duitsland super traag
Onderdelen mogen dan wel goedkoop zijn maar de rest is ondermaats ,
Zit nu 2 weken te wachten op het onderdeel, het leveren van het onderdeel zou 3 dagen zijn. Nu 2 weken geen auto, en de communicatie is ook waardeloos
In het Engels krijg je een standaard mail op je vraag
Ook als het onderdeel niet goed blijkt te zijn gaat er zomaar een maand overheen voordat je het nieuwe onderdeel weer binnen krijgt
Je kunt beter iets meer betalen en dan de volgende dag het onderdeel binnen krijgen
Het onderdeel ligt nu al vanaf 9 april bij gls..transport en die zijn ook al zo traag ,mail gestuurd vandaag de 15de en kon nog wel eventjes duren
Nu alles geannuleerd . Duitsers gruwelijk traag
Geen probleem bij Auto-onderdelen24
De levertijden kunnen inderdaad oplopen. Houd daar rekening mee. Ik heb slechts heel goede ervaringen met dit bedrijf: De juiste onderdelen tegen heeeel scherpe prijs. En als je ook nog terugzendmogelijkheid van 100 dagen aanklikt, kan je alles zonder kosten terugsturen. Dit heb ik helaas al een paar keer moeten doen, omdat ik het verkeerde had besteld. Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Ik begrijp echt niet, dat onderdelen voor de door hun toegepaste prijzen geleverd kunnen worden.
Bende oplichters en leugenaars
Der Beweis, dass Sie eine Bande von Gaunern und Lügnern sind, finden Sie im gesamten Internet. Nur wir reichen eine Klage für diesen Betrag ein.
La preuve que vous êtes un gang d'escrocs et de menteurs peut être trouvée partout sur Internet. Nous seuls déposons une poursuite pour ce montant.
Het bewijs dat jullie een bende oplichters en leugenaars zijn is overal op het internet terug te vinden. Alleen wij spannen WEL een rechtzaak aan voor dit bedrag.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.