Auto-onderdelen 24/7 Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde linker buitenspiegel toe. Echt waardeloos dit. Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Proof that you are a gang of crooks and liars can be found all over the internet. Only we DO file a lawsuit for this amount. Der Beweis, dass Sie eine Bande von Gaunern und Lügnern sind,... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Regelmatig iets nodig, laatste keer zaten ze ernaast. Radiateur voor Kia Picanto automaat, was 2.5 cm te hoog. paar maal met ze gebeld , zogenaamde expers die niets weten, ik had volgens hun n gemodif... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1 remklauw besteld….. vandaag woensdag nog steeds niks verzonden, gisteren al een mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie….. wat een ongelooflijk select bedr... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters

Garantie afwikkelingen heel slecht geregeld ze doen er alles aan om er onder uit te komen ben al bijna 4 maanden bezig om een Airco pomp vergoed te krijgen die lek was gegaan binnen de garantietermijn dus mensen doe geen zaken met deze onbetrouwbare bedrijf en kijk voor ze uit!!!

10. Jänner 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bobines inbouwen is alleen toegestaan met een opleiding

Ik heb twee bobines besteld, het passende model. Dan ingebouwd en het auto reed niet meer. Dus oude bobine weer ingebouwd en auto rijdt. Contact opgenomen met de klantenservice. Eerst moet ik de VIN nummer meedelen, en als hun gezien hebben dat ik wet wel de correcte bobines heb, hebben ze mij gevraagd om een document te sturen van de opleiding de mij bevoegd om dit soort reparaties te doen. Of anders een factuur van de garage die het gedaan heeft. Om een bobine uit te wisselen is toch geen opleiding nodig. En ik schrijf in Nederlands maar krijg altijd Engelse reacties. Nooit meer bij hun bestellen.

5. Jänner 2020

Echt een oplichters bende

Echt een oplichters bende. Wees alstublieft zo wijs om ooit iets bij auto onderdelen24 of auto doc te bestellen want je krijgt gegarandeerd spijt. Het wordt tijd dat de overheid eens iets gaat doen aan dit soort walgelijke oplichters.

22. Dezember 2019

Moderne boeven

Ik heb een onderdeel voor mijn auto besteld die niet paste, dat kan gebeuren. Echter het tweede onderdeel kwam pas ná1,5 week, paste wel echter maar heeft een elektrische pomp die maar blijft draaien en dat geeft een hele hoge toon...

GARANTIE: vul even het warranty formulier in.... heb ik nu 3x gedaan en steeds krijg ik de vraag dit opnieuw te doen.
Volgens de wet is hun werkwijze gewoon strafbaar maar wie gaat er nu voor €71,00 een rechtszaak beginnen.

ADVIES: niets bestellen bij deze moderne boeven.

Lo de Rooij

12. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloos flut bedrijf....

Wat een waardeloos flut bedrijf..... werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt.
Ze sturen de verkeerde onderdelen , mailen je dan helemaal dood met allerlei stompzinnige vragen over wat je allemaal op moet sturen aan info, maar komen alsnog niet met een oplossing . Dan mag je na het maken van foto's ( heeft u de onderdelen gemonteerd, dan mogen ze niet terug....ook niet als zij dus de verkeerde hebben gestuurd )op je eigen kosten de rommel terug sturen en dan krijg je te horen dat als er waarde vermindering is aan de goederen ( lees n vlekje of schaafje door het monteren ) dit in mindering zal worden gebracht , en nog meer van die ongein ....
NIET DOEN , NIET BIJ ZE BESTELLEN ......EEN GROOT DRAMA !!!!
Als je er nu toch nog intrapt ,is het toch echt je eigen schuld.

11. November 2019

Hi everyone! My story

Hi Everyone!

I ordered something from them and it was broken. On the site you can find that transporttime is 2-3 days but it was longer than a week, so cost me money and time without the car. Beside that, i had to fix another autopart.
Mistakes can happen, i wrote an email about it, i have sent all they asked stickers,label,fotos.. they promised a fast answer and further investigation. Now.. after 2 months gone by ,still no answer,no informations. I've sent 3 emails about it with a friendly tone but still no responds.
I can't be more disappointed with this company. I suggest you to never order from them, find another website!!

Best wishes,
M.

19. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ontving de verkeerde remschijven…

Ik ontving de verkeerde remschijven voor mijn auto waardoor die na 2 maanden al krom begonnen te trekken. De schijven heb ik besteld op basis van hun filter en mijn ingevulde kenteken. Ik ben namelijk geen auto expert en vertrouwde daarom op hun website. Achteraf dit bij hun gemeld, maar ze wilde absoluut geen service lenen en dat het bestellen mijn verantwoorde is. Ze vertelde dat hun site alleen 100% te vertrouwen is als je op chassisnummer zoekt, maar dit kan helemaal bij hen!

10. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb geen slechte ervaringen met…

Ik heb geen slechte ervaringen met autoonderdelen24. 1x kreeg ik de verkeerde remschijven met verkeerde diameter welke ik via de chat functie goed ben geholpen en retour gestuurd heb waar ik kon kiezen voor geld terug of alsnog de goede schijven op te sturen, ik heb het laatste gekozen. Alle andere keren verliep het vlekkeloos.

8. September 2019

Slecht

Luchtfilter, op voorraad, besteld. Duurde 7 dagen voordat bestelling aankwam (Duitsland naar NL). Ik heb pakketjes uit China sneller ontvangen dan dit.

Grootste min voor mij is het retoursproces. Zeer slecht/niet duidelijk beschreven hoe dit werkt. Uiteindelijk maar zelf een retoursformuliertje in elkaar geflanst en het pakket voor €13 teruggezonden. Nu krijg ik 3 uur later een mailtje met een retoursformulier waarmee ik gratis het pakket terug had kunnen zenden. Binnen die 3 uur had ik natuurlijk al lang het pakket naar het postkantoor gebracht.

Contact opgenomen dat ik dit echt niet vind kunnen. Er staat immers nergens op de site dat je een retoursformulier krijgt waarmee je het pakket gratis retour kan zenden. Antwoord van medewerker was ronduit onbeleefd met als conclusie: "pech, je had ons eerst moeten mailen voordat je het pakket retour stuurde".

Voor mij geen bestellingen meer via deze site.

1. September 2019

Autoonderelen24/autodoc

Zulke. Bedrijven. Als autodoc.. Die zogenaamd de beste prijzen hebben.. Met inderdaad de slechtste service zouden verboden. Moeten zijn!!! Ze sjoemelen De boel. Als je je geld terug wilt.. Vragen ze dat ze nog toestemming nog van je. Krijgen om het terug te storten.. Anders kon je het geld bij hun bewaren op je account om later nog iets te bestellen. Maar je krijgt er geen telefoontje of bericht ervan.. En als consument maar afvragen waarom het zo. Lang duurt. Afschaffen die handel met een dikke boete erbij!!! En oja. Als je een bestelling doet. Krijg je een ander merk. Thuis gestuurd met de smoes van dat het uit de voorraad was en dat ze een "zogenaamde" vergelijkbare merk hebben verstuurd.. Wat helemaal. Niet zo is.. En doen ze ook nog is zonder je iets te laten weten..

26. August 2019

riekt naar scam praktijken

riekt naar scam praktijken;
je bestelt een A-merk die je kent en ontvangt vervolgens imitatie spul die je niet kent, zonder opgaaf van reden of enig bericht

10. Juli 2019

Op 12 maart iets bestelt

Op 12 maart iets bestelt, ze kunnen het gewenste niet leveren, 18 maart de order geannuleerd.
22 maart krijg ik bericht dat het is opgestuurd? Hoe dan?
Ik moet het eerst weigeren en als het retour is dan krijg ik naar 5 werkdagen mijn geld terug. Inmiddels is het 8 werkdagen later en ik heb nog steeds mijn geld niet terug, ik ben boos boos en woest!

Zo ga je niet met je klanten om!

Daarnaast is er niet eens een Nederlands sprekende medewerker!

5. April 2019

waardeloze firma

waardeloze firma . oplichting en bende bedriegers . betaald verkeerde stukken verzonden . lukt niet om deze te plaatsen op auto . na veel gechat en mails . onmogelijk mijn geld terug te krijgen

20. März 2019

Inderdaad waardeloos

Inderdaad waardeloos. Ze hebben meerdere webshops in alle Europese talen. Ze werken ook met een verouderde database. Toch begrijp ik niet waarom mensen in buitenland bestellen. Op de sites staat toch duidelijk dat ze in Berlijn zitten. Terugsturen en communiceren wordt dan toch wat moelijker. Gewoon Winparts of artaparts.

8. März 2019

Slechte communicatie, trage verzending

Vrijdag een bestelling geplaatst, en op Maandag nog geen reactie of mail over de verzendstatus, of een indicatie over de verzendtermijn. Tegenwoordig is het normaal dat een webshop ook in het weekend bestellingen verwerkt. Klant zijn auto staat stil, zou spoedig gerepareerd moeten zijn.

Bestelnummer 17158532

18. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze firma die haar afspraken niet nakomt en slechte kwaliteit levert.

heb in maart 2018 remschijven besteld bij auto-onderdelen24.NL en na een maand begon het stuur te trillen. klacht ingediend, remschijven teruggestuurd, rekening voor de demontage en nieuwe montage van de remschijven bijgevoegd want dat was volgens Auto-onderdelen24 allemaal verzekerd echter nu na 9 maanden nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik kreeg op 20 december de melding dat de onderdelen naar de fabrikant opgestuurd zijn. Sinds de eerste melding van mijn klacht tot op heden al tientallen emails verzonden echter ze blijven om de hete brei heen draaien en zoeken uitvluchten, diverse telefoontjes ontvangen van deze firma en veel beloftes door auto-onderdelen24 gedaan maar ze komen hun afspraken niet na en alles wijst erop dat ze onder hun garantieverplichtingen uit willen komen.
Communiceren in het Nederlands lukt ze ook niet want elke email die ik in het Nederlands verstuur wordt altijd in het Engels beantwoord. Nog niet zo'n probleem als ze hun verplichtingen nakomen maar ook dat doen ze niet.
Bezint eer je begint met deze firma, klaarblijkelijk ben ik niet de enige die problemen heeft met deze firma.
01-03-2019, inmiddels bijna één jaar verder, elke 2 weken heb ik mail contact met de firma en telkenmale krijg ik hetzelfde antwoord, de producent van de schijven heeft nog geen reactie gegeven. Hoe lang kun je dit vol blijven houden.
Waardeloze firma, houdt je aan het lijntje met loze antwoorden en komt geen van haar beloftes na (garantie).
Dit bedrijf moet een halt toegeroepen worden.

7. Jänner 2019

Onderdeel defekt

Onderdeel defekt en problem met garantie. Leveringkosten en zo. Gelukkig met Paypal betaald en daar is mogelikheid om een zaak te starten en betaling terug krijgen. Makkelijk naar 3 weken geld van Paypal terug ontvangen en Onderdeelen 24 (echte naam Autodoc) kan niks doen. Alle deze webshops met 24 in naam en met hoge tijd kortingen zijn gemaakt door deze oplichters. Als je here koopt moet je gewoon geluk hebben en geen uitzonderlijke onderdeleen bestelen.

11. Dezember 2018

Verdient geen ster

Verdient geen ster, Is werkelijk Autodoc Berlijn. Het duurde 2 weken voordat de bestelling geleverd werd.
let op achter veel auto onderdeel bedrijven op het web zit Autodoc Berlijn, voortaan check ik dit eerst.

15. November 2018

Pure oplichting

Pure oplichting! Na het netjes invoeren van mijn kenteken gaf de site aan dat het onderdeel past op mijn auto. Helaas was dat niet het geval, dus verkeerd voorgelicht. Retourneren zou net zo veel kosten dan ik terug zou krijgen voor het onderdeel. Zaak is niet opgelost, ik heb mijn verlies genomen.
Hele slechte service. Contact opnemen gaat moeizaam. Ik ontvang mailtjes van verschillende personen die niet op de hoogte zijn en sommige Engels spreken en andere weer Nederlands.

11. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr