Auto-onderdelen 24/7 Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde linker buitenspiegel toe. Echt waardeloos dit. Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Proof that you are a gang of crooks and liars can be found all over the internet. Only we DO file a lawsuit for this amount. Der Beweis, dass Sie eine Bande von Gaunern und Lügnern sind,... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Regelmatig iets nodig, laatste keer zaten ze ernaast. Radiateur voor Kia Picanto automaat, was 2.5 cm te hoog. paar maal met ze gebeld , zogenaamde expers die niets weten, ik had volgens hun n gemodif... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1 remklauw besteld….. vandaag woensdag nog steeds niks verzonden, gisteren al een mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie….. wat een ongelooflijk select bedr... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Onbetrouwbaar bedrijf

Ik heb helaas een erg negatieve ervaring met auto-onderdelen24.nl. Bestelde een aantal producten waaronder een uitlaat, hierdoor waren de verzendkosten bijzonder hoog (63 euro!). De artikelen waren echter voorradig volgens de website en de totaalprijs was nog altijd concurrerend ten opzichte van andere webwinkels. De bestelde uitlaat bleek echter niet op voorraad waardoor de bestelling pas ruim twee weken later werd bezorgd in plaats van na één of twee dagen. In de tussentijd heb ik regelmatig contact gezocht met de klantenservice en, later, met het transportbedrijf. De bestelling bleek namelijk ook nog een aantal dagen zoek toen deze eindelijk vanuit Duitsland was verzonden. Ik heb auto-onderdelen24 om compensatie gevraagd voor de hoge verzendkosten, het lange wachten en gebrek aan service en als oplossing een tientje op mijn 'shopping-account' aangeboden gekregen. Hiermee ben ik niet akkoord gegaan. Voor mij een harde les, ik doe geen zaken meer met dit buitenlandse bedrijf.

11. November 2018

Auto-onderdelen 24/7 oneerlijk bedrijf

slecht bedrijf , wilde set veren bestellen voor mijn auto . Kreeg tot twee keer toe een mail dat ik nog tijd had om ze voor 109 euro te bestellen . toen ik naar de winkelwagen ging om ze te bestellen kosten ze in eens 135 euro . vreemd bedrijf
Intussen contact gehad met hun en ze de screensafe laten zien van hun aanbieding voor 109 euro maar ze vinden het normaal om de prijs snel omhoog te gooien als je het er dan voor wilt bestellen .
Echt weer een louche internet bedrijf bah. Nu maand lang voor de gek gehouden door hun . zelfs voor leugenaar gezet door hun ,het kon niet dat ze het mij aangeboden hadden voor dat geld . heb ze aantal maal de screensafe gestuurd met hun aanbieding . En heb ze ook de screensafe gestuurd waarop ze kunnen zien dat ik ruim binnen de tijd gereageerd had dat de prijs in de winkelwagen niet overeen kwam met hun aanbieding . ook een vaag verhaal gekregen dat het een aanbieding was van eibach en dat het uitverkocht was . en later hadden ze het volgens hun niet aangeboden voor dat geld . Alles maar dan ook alles om er onder uit te komen .

Nog maal contact gehad met hun maar ze vinden het normaal om mails te sturen met aanbiedingen die ze niet waarmaken.
Ze sturen nu elke keer mail of ik tevreden ben met hun maar reageren nergens meer op . Is een buitenlands bedrijf ,zal daar wel normaal zijn om de mensen voor de gek te houden
Wederom contact gehad met hun maar ze willen niet leveren voor de door hun aangeboden prijs ,ze willen wel kijken of ze een goedkopere set kunnen leveren . die set wat ik ruim binnen de door hun aangegeven tijd wilde bestellen krijg ik niet voor dat geld .
Echt een ziek bedrijf steken de kop in het zand en gaan gewoon door met hun praktijken bah. bedrijf reageert nu afwisselend in het Engels en dan weer in het Nederlands maar oplossen willen ze het niet . Echt een super slecht bedrijf die er absoluut geen moeite mee heeft om de klanten voor de gek te houden . Net weer reactie gehad van hun (in het Engels weer ) ik moet het onderdeel maar bestellen voor de hogere prijs en als ik dan betaald heb gaan ze wel bekijken of ik nog extra korting kan krijgen pfff Nu weer contact gehad met hun ,ik moest mijn telefoon nummer even geven dan zouden ze mij bellen over deze kwestie . Heb ik gedaan en inderdaad werd ik gebeld voor in de middag . Deze meneer wist nergens van kende de hele kwestie niet en wist ook niet wat er intussen gebeurd was . Toen ik hem vertelde dat ik dat vreemd vond dat iemand die mij moet bellen over de kwestie nergens van op de hoogte is was het gesprek meteen afgelopen en sloot hij het gesprek af en hing op . Later kreeg ik weer een mail van hun dat het normaal is dat hun de prijzen veranderen ondanks dat ze mij zelf de onderdelen aanbieden voor een prijs . Die ene ster is nog te veel voor hun ze houden zich niet aan de Nederlandse wetgeving en doen gewoon waar ze zin aan hebben . verder werken ze aan geen een geschillencommissie mee volgens hun site . Heb nu weer contact gehad met hun , Ik ben een leugenaar het bestaat niet dat ik een aanbieding heb gehad voor 109 euro . Ik heb ze nu een keer of vijf een screensafe gestuurd met daarop de aanbieding voor 109 euro maar nog houden ze vol dat het niet zo is . Echt kansloos dit pfff. Weer contact gehad met hun maar ligt elke keer ergens anders aan bij hun maar nooit aan hun , de reacties komen van partnerbedrijf autodoc wat in feite het zelfde bedrijf is . Slechte revieuws worden niet geplaatst op hun eigen site . Als je de waarheid zegt over hun op hun Facebook pagina worden de commentaren weg gehaald en je word geblokt zodat je anderen niet kunt waarschuwen voor hun praktijken . Het moeder bedrijf in Duitsland waar de reacties vandaan komen vinden zichzelf een ander bedrijf als autodoc.nl terwijl het gewoon het zelfde bedrijf is .

8. Oktober 2018

Dramatisch slecht bedrijf

Dramatisch slecht bedrijf. In januari een luchtmassameter besteld. Er werd een ander merk geleverd en deze gaf na installatie allerlei foutmeldingen in het motormanagement. Retour gestuurd en nu na 8 maanden nog steeds aan het mailen dat het geld overgemaakt moet worden. Elke keer reactie dat het bij de producent ligt en ze niets kunnen doen.

5. September 2018

Zeer slechte shop & klantenservice

Bestelling na 8 dagen nog steeds niet geleverd, verschillende producten besteld waaronder 4 stuks aircoreiniger van het merk K2 W100 voor €3,58 per stuk, webshop mailt mij na 5 dagen bestelling geplaatst te hebben in gebrekkig & onduidelijk Engels dat ze mij een alternatief product willen aanbieden, naar mijn idee is het alternatief totaal iets anders en heb hier niet om gevraagd dus niet akkoord mee gegaan. Nu stellen ze voor maar 1 stuks aircoreiniger op te sturen omdat ze naar eigen zeggen maar 1 op voorraad hebben.
Ik heb voorgesteld dat ze de andere 3 stuks aircoreiniger later opsturen als er weer voorraad is, dit was mogelijk mits ik zelf de extra verzendkosten zou vergoeden. (de fout ligt toch niet bij mij)
Later maar weer op de site gekeken... wat blijkt; aircoreiniger geen €3,58 meer maar €7,45!
2x zo duur dus! waarschijnlijk is dit de reden dat ze mijn bestelling niet willen opsturen maar een gedeelte hiervan omdat ze een prijsfoutje hebben gemaakt, 8 augustus besteld en moment van schrijven 16 augustus en nog steeds niets ontvangen.
Ze hebben maar 1 email adres; info auto-onderdelen24.nl geen ander email adres om deze klacht neer te leggen dus klantenservice kan lekker zijn gang gaan met klanten zo negatief te behandelen!!
(negatieve review op auto-onderdelen24 site plaatsen niet mogelijk want moet eerst door webshop zelf worden goedgekeurd) (er staan natuurlijk alleen maar positieve reviews op)
Ik koop nooit meer iets bij auto-onderdelen24! OPLICHTERIJ EN ZEER ONBESCHOFTE KLANTENSERVICE!

16. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf waarbij medewerkers…

Zeer slecht bedrijf waarbij medewerkers geen nederlands kunnen praten. Ik heb 2 raammechanismes besteld (links en rechts apart) en krijg 2 stuks voor linkerkant met andere merken, terwijl dit voor elke raam 1 stuk bedoeld was. Na herhaaldelijk contact probeerden ze mij wijs te maken dat er één stuk toch voor de rechterkant is. Ik heb foto’s genomen maar toegeven zit niet in hun bloed en ben ik zogezegd diegene die in fout is.
Tevens moest ik de retour ook zelf betalen wat belachelijk is, omdat het onderdeel 60 euro kost en de retour zelf al 30 euro is. Dus besloot ik dat onderdeel als reserve te houden en heb ik ergens anders het ontbrekende stuk besteld. Schandalig vind ik dit!! Nooit meer iets bestellen bij deze leugenaars..

29. Juli 2018

Waardeloos

Zeer slechte levering.duurt minimaal 5 dagen voordat je producten hebt.klantenservice alleen via mail contact.wordt 1 dag later beantwoord.pakketdienst dpg is ook al niet best.verschrikkelijk.ik heb het direct terug laten sturen,via ander bedrijf dezelfde producten gekocht in de winkel.zelfde prijs

13. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

AUTOONDERDELEN24.NL adverteert als NL…

UPDATE:

Na lang wachten eindelijk email ontvangen dat het de fabrikant heeft mogen behagen dat ik mijn geld terug mag ontvangen.
Na veel moeite hebben ze in Duitsland mijn Iban bankrekeningnummer begrepen.
"Meneer, binnen 7 werkdagen staat het geld op uw rekening!"

Helaas na 2 weken nog steeds geen euro ontvangen.

Nogmaals: Weest gewaarschuwd om hier enige aankoop te doen!

AUTOONDERDELEN24.NL adverteert als NL bedrijf. Als je besteld blijkt het uit Duitsland te komen.
Ook ik ben opgelicht door hen. Als je reclameert dan word je door een slecht Engels sprekende medewerker te woord gestaan.
Na het plaatsen van een review alhier hadden ze ook nog het lef om dit te rapporteren.
Ik zou zogenaamd geen koper zijn of slechte service ervaring hebben gehad.
Nadat ik aan deze site bewijs heb overlegd is de review alsnog geplaatst.

Al met al een hele slechte ervaring met deze oplichters. Van mij mogen ze sterven, ik koop niet meer bij deze leugenaars.

9. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

na levering van onderdelen blijkt dat …

na levering van onderdelen blijkt dat er 2 stukken niet mee waren (na 3 weken en foto,s en mailen) nog geen antwoord ,maar alles is betaald en tot op heden hoor ik niets meer .NOOIT MEER KOOP IK DAAR NOG IETS
bestelling nr. 5787311

6. Juli 2017

Let op grote oplichters

order geplaats
op 3-11-2016 na een week wachten pakket kwijt gerakt door GLS
ik vroeg een oplossing veel bellen ( 10 keer ) 20 email wisseling
auto onderdelen 24 wilt niks terug betalen zoalng Gls het packt niet terug stuurd
echt schandalig
niemand beantwordt in NL
ik stuur nu 2 mail per dag sind een paar dagen
ik krijg standart email
zie ik als respektloos behandeling

( Thank you for your reply.
We would like to apologize for the created inconveniences and inform you that we cannot refund the money to you until we do not receive the package back. As soon as your package will arrive to us we will inform you.

Thank you for understanding, )

advies geen zaken doen het zijn oplichters !!!!!

dit zijn reel feiten alles is te bewijzen

voor auto-onderdelen : dat is mij order nummer bestelling 3699546

wij zijn een aantal mensen opgelicht door dit bedrijf
wij zijn op zoek naar een juridisch middel om dit bedrijf op de nationaal zwart lijst register te melden

idee zijn altijd welkom

6. Dezember 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

sturen een ander merk dan ik had besteld en weigeren de retourkosten te betalen, oplichters!

Ik heb een hele slechte ervaring met autoonderdelen.24. Ik bestel en betaal een merk en type remschijven, door hun website als geschikt voor mijn auto aangewezen(invullen kenteken en bouwjaar), dan sturen ze een ander 2de rangs merk die niet op mijn auto past. Ik bel met hun "Hotline" en niemand neemt op, ook niet de volgende dag. Ik stuur een email en krijg als antwoord dat het niet hun fout is en dat ik ze op eigen kosten retour moet sturen en dan misschien mijn geld terug krijg. Resultaat na lang mailen (elke keer weer herhalen dat het niet hun fout is), is dat ik mijn aankoopbedrag heb terug gekregen van 61 euro maar moest wel 34 euro retour transport betalen voor een fout die dit bedrijf gemaakt heeft. Ik koop er nooit meer.

27. Oktober 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr