Zeer goede service, ik was op zoek naar een goede laptop voor mijn bedrijf en er werd echt gekeken en geluisterd naar mijn wensen. Aantal opties per email ontvangen, bestelling via de site ging snel e... Mehr ansehen
Nadat een van onze Synology NAS'en er rokend mee ophield hadden we met grote spoed een vervanger nodig. Onze standaardpartners konden allen op zn vroegst de volgende dag leveren. Beat-it regelde voor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Beat-it.nl is sinds 2000 de leverancier voor uw hard- en software. Wij specialiseren ons in opslag en networking.
Kortenkampweg 6, 8161 BH, Epe, Niederlande
- 085-3036150
- info@beat-it.nl
- www.beat-it.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastische service
Fantastische service ! Laptop besteld op dinsdag omdat we deze woensdag nodig hadden. De levering werd echter in eerste instantie op donderdag gezet. Daarop gebeld en heeft men zonder aarzeling op woensdag alsnog een koerier ingezet om de laptop te brengen !
Top service !
Ik heb ze vandaag weer gebeld
Ik heb ze vandaag gebeld, zoals ik al had verwacht gaan de mensen niets doen aan het probleem . Zelf zeggen dat ze op tijd kunnen leveren en als ze dat niet doen en ik annuleer binnen de 10 dagen en ook dan geven ze niet thuis . Misschien dat het hier helpt . ik heb aangegeven dat ik dit op het review hier zal zeggenn en als antwoord krijg ik : doet u maar wat u wilt ........
het blijft arrogant en klant-onvriendelijk. oplossings gericht zeker niet.
dus bespaar u de moeite en passer dit bedrijf gerust er zijn betere....
wordt vervolgt
Goede service & Snelle levering
Goede service, goede communicatie en bereikbaarheid, zeer snelle levering en scherpe prijzen.
Great personal and quick service
Great personal and quick service. They respond to my emails even during the weekend. Recommended.
Prima geholpen
Snel geholpen en goed te woord gestaan. En gedaan wat beloofd is.
Prima verlopen
Besteld en netjes volgens afspraak geleverd.Top
communicatie kan echt beter
Op een verzoek een product dat defecten vertoont 13 maanden na aankoop opnieuw te mogen bestelling met een korting wordt helaas niet gereageerd. Op het feit dat Xerox aangeeft dat het gaat om eerder geregistreerde producten in België, dus tweedehands zouden zijn, is alleen ontkennend gereageerd. Je zou op zijn mist ter geruststelling een feedback verwachten in samenspraak met Xerox.
Al met al erg onzeker over dit bedrijf geworden, zal er dus niet meer iets kopen.

Antwort von Beat-it.nl
bestelling geannuleerd initiatief beat-it, geld niet terug na 6 weken.
Bestelling op 16 januari 2019 gedaan, toen op initiatief van beat-it op 24 januari 2019 geannuleerd, daar beat-it bij een vorige bestelling per abuis een verkeerd artikel had meegezonden, wat nog niet retour was gezonden door mij. Dit teveel geleverde artikel is op 28 janari door mij retour gezonden. Hierna een aantal keer gebeld en gemaild waar de terugbetaling van €1253,56. Nu 6 weken verder, is nog steeds het bedrag niet teruggestort. Ik begin fraude/faillissement te vermoeden. Ben gewaarschuwd.

Gister besteld
Gister besteld. Vandaag in huis. Helemaal TOP!
Resultaat nieuwe medewerker kan aanstaande maandag direct aan de slag met programmeren!
Snelle service!
snelle levering
Na enkele dagen wachten even nagebeld.
Daarna was de bestelling de volgende dag in huis.
Snelle levering en prima service.
Perfecte service zelfs na kantooruren
Perfecte service zelfs na kantooruren. Iemand uit de brand helpen heet dat. Thanks...
Super snelle levering en…
Super snelle levering en terugkoppeling. Simpel weg top.
Uitmuntende service zelfs na 17:00 uur
Mijn aankoop was snel verwerkt. De installatie verliep niet helemaal soepel, wat met name aan de miscommunicatie lag. Dat heeft Beat-It uiteindelijk goed en netjes opgepakt.
Prima
Bestelling & levering vlot verlopen volgens de vermelde leveringstermijn.
Houden woord, keurige ondersteuning
Tijd die je moet wachten na eerste contactname is wat te lang. Telefoon stuurde me de hele tijd door... Gelukkig nam de erg vriendelijke telefoniste op. Zo eentje die nog doet wat ze beloofde... Want inderdaad de correcte persoon belde mij niet zo lang erna terug. Ik werd instant geholpen en geïnformeerd. Mijn oude licentie werd me zoals beloofd ook keurig bezorgd. Heel goede ervaring dus. Tot zes jaar na datum nog steeds ondersteuning...
Onbereikbaar, reactie binnen 48 uur.
23 december 2018: besteld.
25 december 2018: gemaild met vraag of er misschien een levertijd bekend is. Ontvangst van mail ook bevestigd.
31 december 2018: gemaild met vraag of er iets bekend is.
3 januari 2019: Order geannuleerd
De grap is dat Beat-it.nl telefonisch al 2 weken onbereikbaar is ('vakantie') en belooft binnen 48 uur te reageren als je mailt. Inmiddels heb ik dus 10 dagen geleden, 240 uur geleden, gemaild, en 4 dagen geleden ook nog geremind. Geen reactie, geen communicatie, nog steeds compleet onbereikbaar.
Niet bestellen. Geld wordt afgeschreven, niets wordt geleverd.
Ook reviewen ze graag met het feit dat het bedrijf 'kinderachtig' is, de bestelling van ruim 700 euro is geannuleerd en hier wordt nooit meer zaken mee gedaan.
Reactie op de eigenaar; er wordt op het bandje aangegeven bereikbaar te zijn per e-mail binnen 48 uur. Dit klopt simpelweg totaal niet.

Antwort von Beat-it.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.