Zeer goede service, ik was op zoek naar een goede laptop voor mijn bedrijf en er werd echt gekeken en geluisterd naar mijn wensen. Aantal opties per email ontvangen, bestelling via de site ging snel e... Mehr ansehen
Nadat een van onze Synology NAS'en er rokend mee ophield hadden we met grote spoed een vervanger nodig. Onze standaardpartners konden allen op zn vroegst de volgende dag leveren. Beat-it regelde voor... Mehr ansehen
Tijd die je moet wachten na eerste contactname is wat te lang. Telefoon stuurde me de hele tijd door... Gelukkig nam de erg vriendelijke telefoniste op. Zo eentje die nog doet wat ze beloofde... Want... Mehr ansehen
Op een verzoek een product dat defecten vertoont 13 maanden na aankoop opnieuw te mogen bestelling met een korting wordt helaas niet gereageerd. Op het feit dat Xerox aangeeft dat het gaat om eerder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Beat-it.nl is sinds 2000 de leverancier voor uw hard- en software. Wij specialiseren ons in opslag en networking.
Kortenkampweg 6, 8161 BH, Epe, Niederlande
- 085-3036150
- info@beat-it.nl
- www.beat-it.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Aanrader!
Via Beat-it.nl een prachtige HP Workstation geselecteerd en besteld voor een scherpe prijs. Zelfs telefonisch waren ze ook goed bereikbaar om aanvullende informatie te verstrekken. En zeker zo belangrijk: binnen 24 uur na bestelling keurig geleverd!
Kortom aanrader!
Had een leuke PC besteld en kreeg per…
Had een leuke PC besteld en kreeg per ongeluk een veel betere! Reactie van Beat -IT was: "sorry voor het ongemak, hier kunt u niets aan doen. Veel plezier met uw geleverde PC"
Wat een service!
Great Service from Beat-it !!
They have been great to work with and have been a big help. I would definitely suggest Beat-it to others.
Prima service!
Ik ben tot heden door Raymo Gerrits uiterst correct en tijdig geholpen. Bedrijf is een aanrader!
Voorraad=NEE, Levering=NEE, Geld terug=NEE, Incassobureau (geld terug)=JA
Voorraad informatie klopt totaal niet en levertijden zijn totaal niet logisch. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice geen reactie of dagen wachten. Annuleren van bestelling wel direct reactie met bevestiging van de annulering. Vreemd dat het dan wel kan. Alleen jammer dat het terug betalen van geld totaal niet gebeurd ook niet na een herinnering van onze kant. Maar inzetten van incassobureau wil wel helpen. Maar dan beginnen ze bij de hand te doen over hun voorwaarden waar ze zich niet aan houden.
Net even andere reviews bekeken en het lijkt een soort patroon. Positieve berichten en steeds negatieve berichten met precies dezelfde strekking. Vooral de reacties bij negatieve berichten zijn zo geloofwaardig en klant waardig. Ben zeer benieuwd of meneer Raymo Gerrits mij ook gaat bedreigen met aangifte doen van smaad zoals bij alle andere negatieve reviews.
De negatieve reviews moet je maar eens serieus bekijken en hier lering uithalen en niet steeds naar de klant wijzen.
Meneer Raymo u speelt graag een spelletje met de klanten, prima maar niet over de rug van klanten. Ik speel geen spelletjes en houdt me puur aan uw gestelde voorwaarden! Of deze voorwaarden enigszins positief en netjes naar de klant opgesteld zijn? Nou NEE, klantvriendelijk is het geen zins.
REACTIE OP REVIEW VAN BEAT-IT:
Precies zoals verwacht geen sorry maar intern bij BEAT-IT gaat iets verkeerd en de klant moet maar even bellen. Nou even bellen, meerdere keren gedaan en daarnaast per email contact gehad en er gebeurd helemaal niks. Pas na het inschakelen van het incassobureau komen ze ineens in beweging. Geld overmaken en daarna sturen ze de volgende email naar het incassobureau:
=================================
LS,
Ik verwijs u naar de overeengekomen verkoopvoorwaarden, artikel 10.4. Met de debiteur is afgewikkeld.
PS grappig dat een technisch failliet c.q. zwaar verliesgevend bedrijf met dit soort spam op de proppen komt
drs. Raymo Gerrits
==========================================
Conclusie:
- BEAT-IT geeft niet de juiste informatie weer qua voorraad.
- Hierdoor geven ze de klant een indruk die niet klopt. --- Bel je hun dan is het vakantie en zijn ze niet bereikbaar.
- Email wordt niet of pas na een paar dagen beantwoord.
- Annuleer je de bestelling, dan gaan er dingen fout in hun systemen. En moet de klant hun contacteren om het goed te zetten. Maar dan gebeurd er nog niks.
- Geld terug duurt 2 maanden nadat incassobureau eerste brief stuurt.
- Negatieve review dan krijg je de wind van voren.
Belangrijkste conclusie: het is allemaal niet hun schuld, sorry hoor je nooit.
En Raymo waarom stuur je een link naar Google Maps van 1 van mijn studentenhuizen in een bericht, BEDREIGING?
=====================================
15 nov. 09:35 CET
Nee, ik ga geen aangifte doen wegens smaad. Je bent mijn tijd niet waard.
Link Google Maps
Lol
drs. Raymo Gerrits
==========================================

Antwort von Beat-it.nl
Alles netjes geleverd echter niet…
Alles netjes geleverd echter niet helemaal op tijd. Wij hebben zelf telkens moeten vragen om een statusupdate over de levering. Voor de rest prima geleverd en nette aankoop.
Ik bestel er de volgende keer weer!
Duidelijke site, bestelling snel te plaatsen en levering netjes op afgesproken tijd binnen!
Veranderd prijzen bij aanbelanden betaling
Ik heb geprobeerd een 12TB HDD te bestellen, maar helaas hebben ze de prijs tussen het bevestigingsoverzicht en de betaalpagina spontaan aangepast (met zo'n 150 euro, op een bestelling van 370 euro). Uiteraard viel een dergelijk verschil mij bij de betaling direct op en heb ik de betaling geannuleerd.
Na contact is er toegegeven dat een automatisch script heeft ingegrepen omdat de prijs niet goed zou zijn. Dat zou geen probleem zijn, ware het niet dat dit gebeurt is na het tonen van het besteloverzicht. De aanpassing is gedaan zonder verdere melding, en nooit getoond totdat ik bij de betaalpagina aankwam.
Nogmaals melden van het betreffende moment wordt binnen 10 minuten afgedaan met dat dat niet mogelijk is.
Als samenvatting: als je bij Beat-It wil bestellen, zorg er dan voor dat je het bedrag bij de iDeal betaling altijd verifieert met wat je verwacht, of desnoods een opname maakt van het bestelproces.
Klantenservice
Klantenservice reageert snel, maar kan zich helaas niet inleven in de klant en komt niet met een klantgerichte oplossing. Ontkennen van problemen beheersen ze wel.

Aanrader!
Prima service! Prima artikelen! Prima prijzen.
Een aanrader!
Prima webshop
Prima webshop, snelle levering zoals aangegeven.
Keurig een pvolgende e-mail m.b.t. Promo actie.
geen ervaring tot zoverre met aftersales.
Bestellen gaat eenvoudig
Bestellen gaat eenvoudig, levering vlot.
Vragen worden deskundig beantwoord met kennis van zaken.
Enkele dagen levertijd
Door aanvraag speciale prijs meerdere dagen levertijd.
Super snel en voert uit wat wordt…
Super snel en voert uit wat wordt beloofd, fijn een leverancier te hebben die dat op deze manier oppakt.
Goede prijs kwaliteit verhouding en…
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering, wat wil je nog meer.
Goede zaak
Goede zaak met goede prijzen en snelle service! :)
Zeer snelle levering en goeie…
Zeer snelle levering en goeie bereikbaarheid voor alle vragen!
Snelle en duidelijke service
Snelle en duidelijke service. Ze doen er alles aan om hun specifieke afspraken omtrent de levering na te komen.
Zeer klantvriendelijk
Supersnel antwoord op een vraag en vervolgens is de A3 printer de volgende dag al bezorgd!
erbarmelijke facturatiedienst
Ben al een half jaar aan het onderhandelen voor een factuur om dit te kunnen inbrengen in onze boekhouding
Beat-it slaagt er niet in, ondanks tientallen mails van een factuur juist op te stellen en reageren amper (behalve als je een review achterlaat op dergelijke site dan zijn ze er als de kippen bij)
indien u vanuit het buitenland een bestelling wil plaatsen : dan is mijn advies weg te blijven tenzij je het factuur niet nodig hebt

Zeer deskundig
Zeer deskundig. Alle vragen werden goed beantwoord en daar waar nodig werd eerst door hun uitgezocht en duidelijkheid verschaft. Levering was snel en goed geregeld. De nalevering was zelfs sneller dan verwacht. Ook een prima communicatie via email voor wat betreft het nog na te leveren product.UITSTEKENDE Web-Shop!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.