Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fortfarande bäst i branschen! Bodystore är det online-affär som jag rekommenderar mest av alla. De har det mesta och de flesta andra har svårt att konkurrera med dem. Kompletterar med Apotea för de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde kokosmjöl. Det mjöl dom skickade hade ett väldigt kort bäst-före-datum. Dom beklagade och jag returnerade påsarna. Fick pengarna tillbaka. Mycket extrajobb och inget mjöl blev det. Dom... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt svar av kundservice som också löste mitt "problem", toppen. Tycker överlag om min kontakt med Bodystore är proffsigt, snabba svar, vill hjälpa till o trevligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande. Snabbt svar, med tanke på att det är mitt i semestertider. Bra produkter till bra priser. Snabb leverans. Bra fraktalternativ. Jag är helnöjd.

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Bodystore.com är en hälsokostbutik på nätet. Hos oss hittar du ett brett sortiment av: Hälsokost och naturliga livsmedel, Sport- och träningstillskott, Träningskläder och träningsredskap, Ekologiska skönhetsprodukter såsom kosmetika, hud- och hårvård, Naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. Vi finns till för att förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och välmående till konkurrenskraftiga priser och samtidigt stötta och peppa våra kunder att leva ett sunt och hälsosamt liv.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

4,3

Alle Bewertungen

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skrev fel adress vid köpet och…

Skrev fel adress vid köpet och meddelade direkt till företaget via epost då telefon tiden var slut. Ringde på morgonen utan svar. Nu kräver de att jag betalar fraktens retur fast än varan ännu inte har skickats, eller att jag häver köpet vilket inte ens går via deras hemsida. Helt orimligt att de inte ens kan leverera till ombud när jag pröjsat extra för hemleveransen.

26. April 2022

Antwort von Bodystore.com

Hej, tråkigt att höra, vi har alltid fria returer hos oss.
Återkom gärna med ditt ordernummer här, så kan jag se vad som har skett med din order?

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Handlar väldigt ofta där men är så less…

Handlar väldigt ofta där men är så less på hur dom packar varorna. 9 av 10 gånger så är nåt intryckt, skadat mm. Köper tex 5 liters dunkar och nästan varje gång så är nåt. Lägg papper bubbelplast runt hela innehållet o inte bara överst el på ena sidan!! Posten är ju inte försiktiga precis.

18. April 2022

Hej,
Tack för din feedback! Och jag beklagar verkligen! Återkom gärna med bilder på hur det ser ut till vår kundservice, så kan vi ta det vidare till vårt lager. Vår mejl är kontakt@bodystore.com
Ha en fin dag!

Uselt

Uselt! Beställde en vara, det tog nästan tre dagar för den att lämna lagret. Sedan ytterligare ett par dagar för varan att komma fram (de tar dessutom betalt för frakten, vilket flera andra liknande butiker på nätet inte gör för samma vara såg jag senare). Jag ringde kundtjänst efter två dagar och fick ett drygt bemötande: "Du får ett mail när den har lämnat lagret". "Men jag undrar bara varför den inte skickats ännu?". "DU FÅR ETT MAIL NÄR DEN HAR LÄMNAT LAGRET!". Alltså, inget "jag ber om ursäkt att det tar lång tid just nu" etc.

9. April 2022

Hej,
Jag beklagar verkligen att du har fått detta bemötandet, så ska det naturligtvis inte vara.
Kan du återkomma här med ditt ordernummer så kan jag se vad som har skett?
Ha en fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en pakke protein pulver

Købte en pakke protein pulver, og da jeg fik den var der igen et hul i siden på den. Pakken var fyldt med pulver og da jeg hentede den dryssede der endda stadig pulver ud af den:(

Mega dårlig oplevelse

6. April 2022

Hej, beklagar detta.
Återkom gärna med ditt ordernummer till vår kundservice så kan vi hjälpa dig med att registrera en reklamation.
Mejladressen är kontakt@bodystore.com
Ha en trevlig helg!

Stort urval och många varumärken

Stort urval och många varumärken

Handlar ofta på Bodystore då de har så stor sortering och många olika varumärken . Deras priser är nästan alltid lägst också och det gör ju inget.
Ibland känns det som jag gör min veckohandling där.

Nyttiga hälsningar
Cellmemories

25. März 2022

Vad härligt att höra:)

Tack Sofia för grymt bra support! Rekommenderar bodystore.com utan tvekan

Beställde hem flera olika varor varav ena förpackningen var bruten, ganska ordentligt på det sättet att jag inte vågade förbruka produkten. Skrev till supporten.

Inom mindre än 24 timmar den Jan 19, 2022 svarade kundtjänst-medarbetaren Sofia. Som då hade redan skickat iväg en ny förpackning + registrerat min retur.

Fantastiskt snabb och smidig beställning och support vid problem! Kommer definitivt att beställa från bodystore igen. Rekommenderar :)

14. Februar 2022

Antwort von Bodystore.com

Tack! Så roligt att höra :)

Fel produkt = kundens problem

Fick fel produkt men enligt kundtjänst ingår det i Bodystores policy att ha rätten att ha fel bilder och text till sina produkter utan att kompensera kunderna för det.

26. November 2021

Antwort von Bodystore.com

Beklagar verkligen detta, vi skall ta vidare din feedback och undersöka detta.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Publicerade inte dåligt produktbetyg

Jag gav ett dåligt betyg åt en produkt, men de publicerade inte betyget eller det jag skrivit. Då är ju inte produktbetygen något värda.

26. Oktober 2021

Antwort von Bodystore.com

Beklgar verkligen det, vi skall ta vidare detta och undersöka saken.

So dissapointed !!!

So dissapointed !!!! Its been 11 days and i still didnt get my order.
When i Contact costumer service , i get an answer like how i dare to be angry about thei perfect service .
I will never order again !

8. Oktober 2021

Antwort von Bodystore.com

Very sorry for this, we take your feedback further.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Botten vad gäller leveranstid!

Bodystore är bra butik med stort utbud.
Men när det kommer till leverans är de botten! Man ska inte behöva vänta 10 dgr på att få sin beställning!

8. Oktober 2021

Antwort von Bodystore.com

Beklagar verkligen att din leverans dröjde så länge, givetvis skall det inte vara så. Vi ska ta din feedback vidare.

Smidigt och snabbt

Lika bra den här gången, som vid förra beställningen. Packat omkring 12 h efter min beställning. Bra sortiment och konkurrenskraftiga priser. Smidigt. Nöjd.

16. September 2021

Antwort von Bodystore.com

Vad roligt och höra att du är nöjd, vi tackar för din fina feedback!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fornøyd!

Noe lange leveranstider iblant, og hver gang jeg har bestilt noe tungt (f.eks kokosmelk eller olje på glassflaske) så har forpakningen vært ødelagt. Sist hadde han bak kassen på utlämningsstället sjekket at alt på min invoice fantes med i pakken, pga den var helt åpen..

Ellers strålende fornøyd, spesielt med utbudet!

8. September 2021

Antwort von Bodystore.com

Vi skall ta vidare din feedback kring packningen och leveransen, vad roligt och höra att du annars är nöjd!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mottatt helt andre varer enn det jeg bestilte

Ordrenr. Y0982378

Har bestilt varer flere ganger tidligere, uten større problemer.

Denne gangen har det skjedd noe ordentlig galt med deres sending av varer til meg.

Pakken jeg mottok i dag inneholdt IKKE det jeg har bestilt. Pakken inneholdt 2 vektputer 🤷.., istedenfor matproduktene jeg bestilte.

Jeg forstår at det må ha skjedd en tilfeldig og uheldig menneskelig svikt med en forveksling mellom meg og en annen kunde, eller lignende.

Men denne feilsendingen er ekstra frustrerende for meg, da dette var første gang jeg betalte ekstra frakt for ekspress levering og det hastet for meg å motta varene.
Samtidig er dette av inngripende helsemessige årsaker, et svært dårlig tidspunkt for meg å måtte bruke ekstra ressurser på å få ordnet opp i denne feilsendingen.

Jeg har tidligere i dag sendt mail til kundeservice om denne saken, inkl bildedokumentasjon, og bedt om svar i løpet av d.d.
Jeg har foreløpig ikke mottatt svar på mailen.

Jeg ber der om at dere umiddelbart sender meg de varene jeg har bestilt, slik at jeg får dette levert inneværende uke.

Videre ber jeg om tilsendt en ferdig adressert og frankert returlabel, som jeg kan feste på pakken jeg har mottatt med feil innhold - Samt at dere gjør en avtale med postfirmaet dere bruker, om at de henter denne pakken utenfor inngangsdøren min.
(Jeg har ingen mulighet for å komme meg til Post i butikk for å sende pakken i retur).

Jeg håper dere ordner opp i denne saken umiddelbart, slik at jeg får matvarene jeg bestilte i løpet av inneværende uke, og uten at jeg må bruke flere ressurser på dette og på å sende feilleveringen i retur.

Innhold og antall stjerner i nye anmeldelser av dere, vil avhenge av når og hvilken respons jeg får på min henvendelse og anmodninger i denne saken.

8. September 2021

Antwort von Bodystore.com

Beklagar detta som skett, ser att du mottagit svar ifrån oss under morgonen på ditt mejl.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

OK utbud men tyvärr långa leveranser

OK utbud men tyvärr långa leveranser. Tar oftast 1 vecka eller så. Senaste beställningen lade jag 4 dagar sedan och den är fortf inte ens på väg..... Finns konkurrerande leverantörer som levererar på 2 dagar!

3. September 2021

Antwort von Bodystore.com

Vad tråkigt att du upplever detta med leveranstiden, vi skall ta din feedback vidare för att förbättra detta.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender trælse reklame sms'er som er…

Sender trælse reklame sms'er som er svære at afmelde.

31. August 2021

Antwort von Bodystore.com

Vad tråkigt och höra att du upplever detta. Du kan givetvis avregistrera dig direkt i utskicket, alternativt kontakta oss så hjälper vi dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Website won't allow access without accepting cookies

Have ordered many items over the years from Bodystore without any problems. Now on the website, you are required to agree to Cookies to gain access, which is against GDPR rules. Will shop elsewhere.

28. August 2021

Antwort von Bodystore.com

Thank you for your feedback.
We are working on updating our cookie policy, so this will be taken care of soon.

Super butik & snabb leverans

Jag har handlat från Bodystore ett antal ggr nu, och jag är lika nöjd varje gång jag får hem produkterna. Bra priser, supersnabb leverans och superbra produkter.
Tack för att ni finns och har så mycket bra i erat sortiment.

27. August 2021

Antwort von Bodystore.com

Vad roligt och höra att du är nöjd, stort tack!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlat på Bodystore i flera år

Handlat på Bodystore i flera år, och handlar så ofta som varje månad. Ibland flera gånger i månaden. Aldrig haft några som helst problem och varor som finns i lager har jag nästan alltid inom två arbetsdagar vilket jag tycker är viktigt. Också alltid fått bra bemötande av kundtjänst. Konkurrenskraftiga priser, bra utbud, snabb (snabb nog iaf, är väl ganska standard idag) gratisfrakt samt bra kundtjänst - allt jag vill ha helt enkelt. Så länge man fortsätter så så blir jag kvar som (stor)kund.

18. August 2021

Antwort von Bodystore.com

Mycket roligt och höra att du är nöjd, vi är glada att du är vår kund!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr