Fortfarande bäst i branschen! Bodystore är det online-affär som jag rekommenderar mest av alla. De har det mesta och de flesta andra har svårt att konkurrera med dem. Kompletterar med Apotea för de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag beställde kokosmjöl. Det mjöl dom skickade hade ett väldigt kort bäst-före-datum. Dom beklagade och jag returnerade påsarna. Fick pengarna tillbaka. Mycket extrajobb och inget mjöl blev det. Dom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag beställde en vara till min hemadress men fick förhinder för längre tid varför jag inte skulle kunna hämta ut den. Jag mailade kundtjänst om situationen och den nya adressen där jag befann mig. Fi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag ställde lite frågor om vad jag skulle använda för produkter då jag är 67 år och inte tränat på många år och har börjat träna igen och fick mycket stöttning för mina frågor!
Unternehmen hat geantwortet
Bodystore.com är en hälsokostbutik på nätet. Hos oss hittar du ett brett sortiment av: Hälsokost och naturliga livsmedel, Sport- och träningstillskott, Träningskläder och träningsredskap, Ekologiska skönhetsprodukter såsom kosmetika, hud- och hårvård, Naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. Vi finns till för att förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och välmående till konkurrenskraftiga priser och samtidigt stötta och peppa våra kunder att leva ett sunt och hälsosamt liv.
HQ: Svetsarvägen 15, 17123, Solna, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Fullständigt genomusel service och ett oseriöst företag av stora mått! Varning! Köp inte från dessa. Läs recensioner på Facebook, osv så ser ni varför.

Antwort von Bodystore.com
Fantastiskt bra företag, med ett brett utbud, ofta till mycket konkurrenskraftigt pris.

Antwort von Bodystore.com
Mitt omdöme gällde inte Bodystore dk.
Det gällde Bodystore i Sverige
skitkonstigt att man måste gå via klarna för att kunna använda swish, att klarna sen ska verifiera en när man vill betala allt direkt med swish som redan är verifierat via bank id helt sjukt!
BLIR ÄVEN OTROLIGT OROLIG NÄR JAG LÄSER I RECENSIONERNA OM ALLA SOM INTE FÅTT SINA VAROR PÅ FLERA VECKOR. JAG MÅSTE FÅ MINA PRODUKTER INOM UTLOVAD LEVERANSTID ANNARS STÄLLER DET TILL DET NÅGOT OTROLIGT FÖR MEJ
verkligen sällsamt dåliga omdömen på frakt bodystore, sånt ska inte existera i ett företag som finns i samma land son kunden!!!

Antwort von Bodystore.com
Man hittar varorna som man önskar snabbt. bra pris och trevligt med en liten rabatt i dessa tider

Antwort von Bodystore.com
Alltid en bra upplevelse på Bodystore, vad man än vill ha hälsomässigt! Klockrent!

Antwort von Bodystore.com
Efter snabb hantering har jag fått nya produkter utan konstighet. Stort tack för er hantering!

Antwort von Bodystore.com
Ni har de produkter som jag vill ha. Leveranstiden är lagom. Jag är nöjd med deras erbjudande.

Antwort von Bodystore.com
Beställde pakke från Bodystore som aldrig blev levererad med helthjem. Behövde göra en POLISANMÄLAN innan jag skulle få en ny pakke. Helt sinnesjukt. Tog två dagar med melding hit och dit till Helthjem och bodystore sen till svar från bodystore att jag måste anmäla det till polisen för att dom ska kunna skicka ny pakke. Första polisanmälan i mitt liv för EN PAKKE. Sjukt dålig kundservice. Beställer jag produkter och betalar så förväntar jag mig att få dom. Sjukt styr. Vill bara ha min pakke. Stackars polisen om alla som inte får pakke från bodystore ska göra polisanmälan
Har i skrivande stund fortfarande inte fått någon ny pakke

Antwort von Bodystore.com
Bra priser och snabb leverans

Antwort von Bodystore.com
Beställ inte härifrån! Beställde en vecka sedan och den har fortfarande inte ens skickat ordern . Trots att den skulle levereras senast efter 3 dagar. Kontaktade kundtjänst om att annullera beställningen och dem påstod att det gått för långt i deras process. Vilken jäkla process. Dem ljög. Paketet var inte ens skickat. Tre dagar senare har dem fortfarande inte ens sänt beställningen. Första och sista gången jag beställer därifrån. Blir gymgrossisten och proteinbolaget hädanefter. Råder samtliga att göra detsamma. Polisanmälan blir det då dem vägrar återbetala.

Antwort von Bodystore.com
Ikke køb på den danske bodystore.dk
De reagerer ikke på henvendelser.
Du kan ikke bytte returnere varen.

Antwort von Bodystore.com
Supersnabb leverans, jag beställde på måndagen och hade produkterna redan på onsdagen. Produkterna var som förväntade.

Antwort von Bodystore.com
Bodystore har ett fantastiskt bra utbud av ekologiska produkter! Jag handlar regelbundet matvaror och kosttillskott från dem. Enkelnavigerad hemsida, och billiga hemleveranser vilket är extra praktiskt när man som jag handlar storpack av vätskor i glasflaskor!

Antwort von Bodystore.com
Enkel å bestille, gode priser, varen kom fort frem, godt innpakket, veldig fornøyd
Stort utbud av hälsokost. Snabb leverans. Bra priser. Det är alltid kampanjer på olika varor. Mycket nöjd!!

Antwort von Bodystore.com
Håll er till kundens uttryckliga köp önskemål.
Att ideligen få kunden att göra återköp är så dålig marknadsföring för er. Nu är jag en av dem som kommer att sprida den informationen i mitt nätverk.
Skärpning !!!
Gör om och gör Rätt !
Per

Antwort von Bodystore.com
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.