Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fortfarande bäst i branschen! Bodystore är det online-affär som jag rekommenderar mest av alla. De har det mesta och de flesta andra har svårt att konkurrera med dem. Kompletterar med Apotea för de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde kokosmjöl. Det mjöl dom skickade hade ett väldigt kort bäst-före-datum. Dom beklagade och jag returnerade påsarna. Fick pengarna tillbaka. Mycket extrajobb och inget mjöl blev det. Dom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde en vara till min hemadress men fick förhinder för längre tid varför jag inte skulle kunna hämta ut den. Jag mailade kundtjänst om situationen och den nya adressen där jag befann mig. Fi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag ställde lite frågor om vad jag skulle använda för produkter då jag är 67 år och inte tränat på många år och har börjat träna igen och fick mycket stöttning för mina frågor!

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Bodystore.com är en hälsokostbutik på nätet. Hos oss hittar du ett brett sortiment av: Hälsokost och naturliga livsmedel, Sport- och träningstillskott, Träningskläder och träningsredskap, Ekologiska skönhetsprodukter såsom kosmetika, hud- och hårvård, Naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. Vi finns till för att förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och välmående till konkurrenskraftiga priser och samtidigt stötta och peppa våra kunder att leva ett sunt och hälsosamt liv.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

4,3

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bodystore är sjysta när jag missat att…

Bodystore är sjysta när jag missat att lägga in en vara i beställningen. Det har hänt ett par gånger och de har då hjälpt mig kunna få med varan i paketet ändå eller låtit mig göra en beställning utan fraktkostnad i efterhand. Snabb service, dessutom

13. September 2023

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Handlat i många år hos er

Handlat i många år hos er. Tråkigt att det nu är ändringar vad gäller den rabattkod jag brukar använda. Brukar anv koden FANNY.. Nu när jag beställde o la t den så blev det dyrare än innan kod. Antar att det nu inte går att att anv kod o era kampanj priser tillsammans? Då finns det ingen anledning för mig att handla för köpkravet. Kommer att bli mindre köp efter detta.

8. September 2023

Oseriösa försäljningsmetoder

Använder sig av stresskapande funktioner direkt efter köp där de "erbjuder" produkter som man måste köpa inom 3 minuter annars försvinner erbjudandet. En seriös aktör skulle inte sjunka så lågt att spela på folks "fear of miss out" för att hetsa dom till att konsumera mera.

16. August 2023

Antwort von Bodystore.com

Hej, Tack för din feedback :)
Jag ska framföra detta vidare, vi har enbart fått positiv feedback för detta tidigare.
Hoppas du får en trevlig helg!

Toppen på alla vis!

Har länge varit kund och är mycket nöjd. Alltid snabba leveranser, bra priser, bra produkter och god kundservice. Förmånliga medlemserbjudanden inklusive bonus.

16. August 2023

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varför har ni inte Swish?

Det står att swish är ett betalningsalternativ, men det finns ingen swish att betala genom. Man måste gå in på Klarna och de ska ha det som alternativ, men det har de inte. VEM har inte swish idag???

28. Juli 2023

Antwort von Bodystore.com

Beklagar att du haft problem med betalningen av din beställning. Vi erbjuder swish som betalningsalternativ via Klarna. Vänligen hör av dig till vår kundservice via mejl: kontakt@bodystore.com så skall vi försöka hjälpa dig :)

Bra och seriöst företag

Jag har handlat från Bodystore under 7-8 år. Jag är väldigt nöjd med hur de hanterat de skador eller mindre bra emballagerade paket som skickats ut till mig, när jag kontaktat dem. Det är många gånger fraktföretagen som förstört paketen men ett flertal gånger även alldeles för dåligt emballage kring produkterna som legat löst i ett aningens för stort paket. Det har resulterat i att jag fått flera helt öppna trasiga paket och varor bl.a glasflaskor med olja i. Jag har också haft kontakt kring rabattkoder mm och har fått vänliga svar. Jag har dock märkt på senare tid att det finns en stress hos personalen som kan uttrycka sig aningens pressat.

1. Juli 2023

Antwort von Bodystore.com

Härligt att höra att du är nöjd med oss, du är välkommen åter :)

Helnöjd!

Beställde varor på lördagen och idag måndag kunde jag hämta ut mitt paket. Dessutom bra pris på det jag beställde. Allt välemballerat!
Rekommenderas!

9. Juni 2023

Antwort von Bodystore.com

Vad roligt att höra :) Du är välkommen tillbaka!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig mer köp från Bodystore!

Bodystore tar ej hand om reklamationer på ett kundvänligt sätt. De lägger hela kostnaden och ansvaret på kunden!! Fy tusan vad dåligt! Aldrig mer Bodystore!!

17. Mai 2023

Antwort von Bodystore.com

Hej, detta låter väldigt märkligt.
Kan du återkomma här med vilket ordernummer som det gäller?
Så kan jag undersöka vad som har skett med din beställning.
Ha en fin dag :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick detta svar från Bodystore på…

Jag fick detta svar från Bodystore på min reklamation.

Svar från Bodystore.com

4 dagar sedan
Hej Peter, Jag har skickat ett mejl till dig, återkom gärna med svar på det mejlet, så kan jag hjälpa dig vidare.
Ha en fin dag!

Varor för över 3 000 kr förstördes och jag erbjuds en ersättning på 100 kr. Sedan vill Bodystore att jag skall skicka tillbaka alla skadade produkter (som jag redan kasserat) vilket kostar betydligt mer än 100 kr. Jag kan bara rekommendera att andra personer aldrig köper produkter från detta "skurkföretag"

14. Mai 2023

Antwort von Bodystore.com

Hej Peter, Jag har bett dig svara på det mejlet så vi kan ta diskussionen vidare via mejl och inte här på Trustpilot. Så vi kan komma överens om en lösning på det som har skett med ditt ärende.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta kundservicen jag varit med om!

Bodystore tar inget ansvar för reklamationer, allt ansvar läggs på kunden fast det är de som skickat fel varor, dessutom var varorna trasiga. Helt makalöst dåligt! Uselt!

2. Mai 2023

Antwort von Bodystore.com

Hej, Tråkigt att höra! Kan du här återkomma med vilket ordernummer som det gäller, så kan jag undersöka vad som har skett med ditt ärende?

Kan ikke afmelde sms

2. April 2023

Antwort von Bodystore.com

Vi kan självklart hjälpa dig att avregistrera dig ifrån SMS, återkom till vår kundservice via mejl: kontakt@bodystore.com med ditt telefonnummer. Ha en härlig dag :)

Ruggigt dålig kundservice

Ruggigt dålig kundservice. Beställ någon annanstans!

Beställde två varor på kampanjpris och när leveransen dröjde hörde jag av mig till deras kundservice som meddelade att transportör missat scanna mina varor. Det skulle klassas som en reklamation och jag skulle få nya varor utskickade. Problemet blev nu att en av varorna inte fanns i lager, flexibel som jag är erbjöd jag mig att ta två av samma vara. Det gick inte. Då erbjöd jag mig att lägga om min order om jag kunde erhålla samma pris, det gick bra. Dock var jag tvungen att ligga ute med mer pengar då och få det återbetalt senare.. När återbetalningen för första beställningen kommer så är det på ett för litet belopp.

Ni hör… Bodystore har uppenbarligen inte förstått hur man arbetar med kundnöjdhet. På Gymgrossisten skickade de ut nya varor samma dag samt gav mig 30% på nästa beställning och en extra produkt som kompensation för strulet. Snacka om dag och natt..

Uppdatering: #829721
Ni vill alltså att JAG ska stå för leveranskostnaden trots att ni inte levererat min vara? Skrattretande.

24. März 2023

Antwort von Bodystore.com

Tack för att du har uppdaterat här med ditt ärendenummer, jag kommer kolla igenom ärendet och återkomma till dig via mejl. Jag beklagar att det har varit krångligt med din leverans.
Hoppas du får en fin helg! :)

Detta var verkligen tråkigt att läsa!
Finns det möjlighet att du kan återkomma här med vilket ordernummer som detta gäller? Så jag kan få undersöka vad som har skett i detta fallet? Hoppas du får en trevlig helg!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Långvarig (mångårig) trogen kund väljer nu andra butiker (tyvärr)

Långvarig (mångårig) trogen kund, har älskat servicen och beställt hos er varje gång. Tyvärr har det skett allt fler försämringar. Varorna är nu dyrare än hos många konkurrenter. Fri frakt gäller nu från över 299, det är kanhända förståeligt. Dock har även Refunder-rabatten sänkts. Studentrabatt gäller nu endast vid köp över 399, vilket är lite väl snålt. Det är för dyrt och jag har tyvärr börjat välja andra butiker.

6. März 2023

Antwort von Bodystore.com

Hej, jag beklagar att du känner så här. Vi kommer att ta din feedback vidare. Hoppas Du kommer tillbaka till oss:)

Är stor kund

Är stor kund, beställer varje månad. Har fungerat perfekt i flera år. Bra sortiment, några få saker beställer jag från andra. Tack, ni gör det bra! 😊

26. Jänner 2023

Antwort von Bodystore.com

Härligt att höra, du är välkommen åter :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser, håller utlovad leveranstid

Mycket bra priser för tillskott. Inge problem med leveransen. Visserligen tog det några dagar att få leveransen, men den kom inom utlovade 2-3 vardagar så inget att klaga på.

24. Jänner 2023

Antwort von Bodystore.com

Härligt att höra att du är nöjd :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Finns ingen anledning att välja Bodystore

Finns ingen anledning att välja Bodystore över valfri konkurrent.

Uppdatering:
De vill även att jag gör deras jobb åt dem.

29. Jänner 2023

Antwort von Bodystore.com

Återkom gärna vad vi kan göra för att du ska välja Bodystore? :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lång leveranstid!

Jag är tyvärr beredd att hålla med många andra omdömen här. Har beställt från Bodystore i många år och det har fungerat i stort sett bra. Nu börjar jag bli fundersam över den långa leveranstiden.

Jag lade en beställning i tisdags och igår lördag kom mail om att de har skickat varorna. Okej det var en helgdag i fredags men det känns som lite för lång tid. Kan jämföra med ett konkurrerande företag på nätet där jag gjorde en beställning i onsdags och de skickade varorna SAMMA dag och varorna levererades dagen efter.

En positiv sak är att det känns trevligt att det dyker upp en bonuscheck ibland från Bodystore efter att man handlat.

7. Jänner 2023

Antwort von Bodystore.com

Hej, Jag beklagar det var lite längre leveranstid än väntat, men hoppas ändå du är nöjd med din beställning :)

Full pott fem stjärnor.

Tredje gången jag handlar på BodyStore. Snabba leveranser till lägsta pris. Bra support. Inget att klaga på. Full pott fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Jänner 2023

Härligt att höra :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr