Inmiddels vaste klant en altijd super tevreden! Ik bestel hier inmiddels regelmatig en de levering is altijd snel en netjes. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze echt met je meedenken wanneer er iets is... Mehr ansehen
Super mooie kwaliteit, heel blij met de artikelen van By Kie the label, jammer dat ze er voor nu mee stoppen, maar ik snap het wel.,het ziet er toch allemaal even mooier uit dan gewone confectiekledin... Mehr ansehen
Super webshop! Hele lieve leuke meiden die je heel goed helpen met items en maatadvies! Hierdoor weinig tot geen retouren en anders zijn die ook mega snel verwerkt! Hele blije klant! Ga zo door Guys❤️... Mehr ansehen
Ik meldde een opmerking m.b.t. de labels die in je nek irriteren. Echter kreeg ik meteen een onprofessionele reactie zonder enig begrip, “het is niet mogelijk dit artikel te retourneren als je het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede service.
Vaker besteld en altijd goed en snel geleverd
Helaas nu 1 keer een bestelling waarbij een item ontbrak maar dit is snel en goed opgelost!!
Trui besteld via een vriendin gister…
Trui besteld via een vriendin gister opgehaald en er zat een gat in bij mijn arm en na 3 u dragen is dat gat heel groot geworden jammer de trui is heel mooi maar kwalitatief niet zo goed ben benieuwd hoe dit nu kan opgelost worden

Het is een fijn bedrijf
Het is een fijn bedrijf. Mooie kleding en geeft erg goed advies over de maten/ kleding.
Klantenservice is ook goed ! Denken altijd met je mee !
Voor de zoveelste keer blij!
Weer voor de zoveelste keer blij met m'n bestelling en de service! Door de black friday drukte miste ik een item in m'n bestelling, maar met een mail naar de klantenservice werd dit zo snel mogelijk opgepakt & verzonden! Super voor de snelle service & altijd blij met mijn items! Voor zover ik weet nog nooit iets retour gestuurd door de goede maatadviezen! Super service!
Ik heb een retour gestuurd die daar op…
Ik heb een retour gestuurd die daar op 14-11 aangekomen is op 2-12 nog geen geld ontvangen. Gemaild maar helpen me niet goed verder, slechte klantenservice zou hier niets bestellen!
Ik had een bestelling gedaan tijdens…
Ik had een bestelling gedaan tijdens een geweldige actie, helaas was er iets mis gegaan en was mijn bestelling niet doorgekomen. Een paar dagen later toch nog met de actie mijn truien mogen bestellen. Wat een top service, ik ben super blij met jullie.

Favo webshop
Favo webshop! Ik bestel altijd graag bij bykie. Ik heb nu ook weer een super leuk pak kunnen scoren en de basics zijn altijd top. Aanrader!
Ben super blij met de Kyana Polo…
Ben super blij met de Kyana Polo Sweater Navy Blue,💙 ze hebben altijd super leuke kleding!☺️
Helaas nu al 2 keer iets fout met…
Helaas nu al 2 keer iets fout met retouren en het duurt elke keer erg lang voor het opgelost word Verder wel leuke kleding

Antwort von By Kie
By kie heeft super mooie kleding en de…
By kie heeft super mooie kleding en de verkopers helpen je altijd als je vragen hebt en de kleding is super mooi en goede prijzen. Ik raad aan aan andere mensen om hier te kopen. Sinds ik koop bij by kie voel ik mij zo goed in de kleding. Thanks by kie.

Antwort von By Kie
heel tevreden over mijn nieuwe…
heel tevreden over mijn nieuwe jeans💕snelle levering!

Geen reactie
Shirtje besteld. Na een keer dragen veranderde de kleur op sommige plekken. Hiervan een mailtje gestuurd en mij werd beloofd dat ik een nieuw shirt zou krijgen. Maand geen reactie gekregen. Ik heb opnieuw een mailtje gestuurd maar geen reactie meer. Ik bestel er niet meer!

Top service
Ik had een pantalon in de verkeerde maat binnengekregen. Ik had gemaild en er werd gelijk actie ondernomen vanuit By Kie, wat een goede service. Ik ga zeker vaker bestellen! Buiten dit om hebben ze ook ontzettend leuke kleding.

Goede klantenservice
Ik had een pantalon ontvangen welke de eerste dag al schade had, dit werd super netjes opgelost en ik kreeg een nieuwe broek toegestuurd. Hartstikke leuke kleding & goede service.

Antwort von By Kie
Mijn dochter wacht nu nog steeds op…
Mijn dochter wacht nu nog steeds op haar geld nav een retournering, ondanks de belofte dat dit binnen 14 dagen gebeurd. Helaas zijn we nu 18 dagen verder en op mail wordt niet gereageerd

Super lieve medewerkers
Super lieve medewerkers! Helpen je heel goed in de live!! Alles kwam heel snel binnen en de kwaliteit is echt top!!🩷🩷🩷

Super snelle levering
Super snelle levering, mooie kwaliteit, lieve meiden bij de tiktok lives
😘

Antwort von By Kie
Heel blij met mijn bestellingen
Heel blij met mijn bestellingen. Alles word optijd verzonden en vaak de volgende dag al binnen. Super lief en hulpzaam personeel, altijd tevreden met de items !:)

Antwort von By Kie
Bestelde bij ByKie 2 jeans en een trui…
Bestelde bij ByKie 2 jeans en een trui .
Super super tevreden goede maat en super goede kwaliteit.
Meiden allen daar heen
Lieve groetjes evelien

Antwort von By Kie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.