Kjøpte Pc via Proshop. Etter kort tid begynte den å restarte hele tiden. Ble sendt i retur og Elcare skiftet hovedkort, så kom problemet tilbake men ikke så ofte, sendt tilbake da påstår de at de ik... Mehr ansehen
Minulla oli drone huollossa ja kyseisen laitteen mukana oli Kauko ohjain missä oli muistikortti. Kyseinen laite, kun tuli takaisin ohjaimesta olikin hävinnyt muistikortti. Otin yhteyttä heihin kysyin... Mehr ansehen
Jeg sendte inn pc min og trodde det ikke skulle gå langt tid jeg venter først i 3 uker og så fikk jeg mail om at det skulle ta 3-4 dager til jeg skulle fått den tilbake men det gjorde det aldri jeg ve... Mehr ansehen
Skrivaren blev fixad och fungerar nu bra; var lite orolig först eftersom bläcket tycks ha torkat under frakten, men det löste sig. Började bli orolig för att paketet kommit på villovägar när jag int... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Elcare Nordic offers a unique Nordic concept for service and repairs of home electronics. Our 3 large central workshops combined with an extensive transport and logistics setup serve the 4 Nordic countries with a wide range of services. In addition to being a service partner to manufacturers, retailers and other B2B entities, we also offer our services to the consumer market.
Norwegen
- www.elcare.com
Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Betalingspåminnelse!
Betalingspåminnelse!! For hva da?? Har aldri vært bort i firma :(
Mangler cover etter retur fra service
Amatöörejä
Yrityksen laskutus on Ruotsissa, ja kommunikointi ei suju Suomen liiketoiminnan kanssa yhtään. Lähettävät tuotteen takuuhuollosta laskun ensin minulle, eli kuluttajalle, mikä pitäisi mennä suoraan tuotteen myyjälle. Toiseksi takuuhuolto on kuluttajalle maksutonta. Aivan helvetin ala-arvoinen lafka, suoraan sanottuna amatöörejä. Ei kannata asioida heidän kanssaan, vaikka suomen päässä hoitavatkin huollot ihan hyvällä ammattitaidoilla.
Företaget är en ren bluff
Företaget är en ren bluff. Otroligt missnöjd, fick en faktura på 700 kr på ”undersökning” utan reperation.
Fick ligga ute med 4000kr i 6 månader
Fick ligga ute med 4000kr i 6 månader, Fick sen veta att datorn inte gick att reparera. Fick tillbaka mina pengar men sen fick jag ett inkassokrav där de krävde pengar för frakt. Dålig info och svårt att få kontakt med kundservice.
Fikk reparert en prosjektor
Fikk reparert en prosjektor. Fungerer igjen og alt gikk sømløst.
Måske verdens dårligste reparationsfirma?
Ekstremt dårlig service. Uprofessionelt firma. Efter indsendt TV blev hovedproblemet løst under garanti dog ikke defekt earc hdmi. Efterfølgende indsendt igen uden løsning på problemet med faktura til følge. Deres påstand: ingen fejl konstateret. Nu trues med inkasso da jeg ikke vil betale.
Scam-oppførsel
Jeg har fått en faktura fra dere, eller nei...en betalingspåminnelse uten noen faktura. Uten engang å spesifisere hva det egentlig er jeg liksom skal betale for. Jeg har ingenting utestående hos dere. Ikke svarer dere meg på epost heller, selv etter en hel arbeidsdag! Luktet scam av hele greia!
Absolut legendary service.
Absolut legendary service.
My electric bicycles battery died over the winter, which was a big bummer and definitely not something I had planned on my yearly to do list.
I asked Elcare what a new battery would cost, as the only replacements I could find were from a Chinese webside with no clear model or specifications.
After just a few hours from opening the case, I was offered a new battery replacement free of charge, even though the unit is over two years old.
I’ve had a few issues with the bike in the past, which came into consideration, all of which were more or less resolved of course. But I absolutely did not expect this level of service. That is truly what going above and beyond means.
I am sincerely surprised, and I love it!
Have an absolutely amazing day and week ahead!
Usel kundservice och lika dålig övrig…
Usel kundservice och lika dålig övrig service. Svarar aldrig i telefon eller på mejl och försöker medvetet lura kunder på produkterna som skickas in.
BLUFF FÖRETAG - VÄNLIG VARNING
Lämnade in tv med kortslutning. Fick tillbaka tv med krossad, böjd skärm och repor. Vägrade reklamation trots anmälan samma kväll som mottaget paket. Kräver nu pengar för arbetet. Kundservice är totalt horribel, ger olika besked och har svarstider som varierar mellan att skriva 23.30 samma kväll på en vardag och 2 veckor. Man ljuger dessutom för att försöka få en att betala fakturan. BESTRID ALLA FAKTUROR FRÅN DETTA BLUFF FÖRETAG.
Ärendet är anmält till ARN och Konsumentverket. Jag uppmanar alla att göra detsamma. LG borde skämmas som rekommenderat detta.
Ingen informasjon om ferdigstilt reparasjon
Hva var det som gikk galt? Jo, jeg har fått epost om å vurdere opplevelsen min med Elcare, men jeg har ikke hørt noe om reparasjonen bortsett fra at de har mottatt den! Mulig jeg burde vært grei og tatt dette som bekreftelse på at den er ferdig og så ventet og sett om de har gjort jobben. Men ærlig talt, dette er en absurd grad av inkompetanse.
Påstod att defekt produkt fungerar
Satunnaista laatua
Häiriöisellä kuvalla oleva tietokoneen näyttö meni Gigantin kautta takuukorjaukseen Elcarelle. Pakkasin laitteen huolellisesti alkuperäiseen laatikkoonsa, mukana kaikki, mitä myyntipakkauksessa alun perin oli. Paketissa menivät siis myös näytön mukana tulleet kaapelit (myös käytössä), jotta niiden avulla voi tarvittaessa todeta häiriön syyn.
Näyttö oli ilmeisesti korjauskelvoton, ja Elcare tilasi tilalle vaihtolaitteen. Kun nyt sain laitteen huollosta, ei huoltotoiminnasta jää kovin järjestelmällistä kuvaa. Alkuperäinen pakkaus on korvattu jollain ylisuurella peruslaatikolla, ja virta-, HDMI- sekä DP-kaapelit on hukattu. Mukana oli myös ylimääräinen tukijalka. Gigantin huoltolähetteeseen on kirjattu ”Accessories: koko myyntipakkaus”, kuten asiaa laitetta huoltoon viedessä painotin.
Gigantti hoiti tilanteen pahoitellen mallikkaasti ja lähetti puuttuvat kaapelit saman tien omista varastoistaan.
Nyt toki jännätään vielä sitä, onko vaihtonäyttö kunnossa, kun en sitä ilman kaapeleita voinut vielä todeta.
Aikaisempi läppärin takuukorjaus Gigantti → Elcare sen sijaan meni hyvin, vaikka sen korjaukseen kuluikin aika tasan kuukauden päivät. Sen alkuperäinen laatikko oli vielä tallessa, ja muutenkin läppäri palautettiin korjattuna, siistissä kunnossa ja nätisti pakattuna.
Elcaren palvelun laatu vaikuttaa siis riippuvan täysin siitä, minkälainen henkilö sattuu olemaan laitteesi huollosta vastuussa. Luulisi huoltotoiminnan olevan järjestelmällisyyttä vaativaa hommaa, mutta Elcaren tapauksessa tämä ei valitettavasti näytä aina toteutuvan.
Edit: Koska toimitettu näyttö on nyt todettu toimivaksi ja siistissä kunnossa olevaksi, nostan arvosanaa 2/5 → 3/5.
De skickar faktura gång på gång utan…
De skickar faktura gång på gång utan att de utfört något arbete. Jag avböjde kontakt med dem då jag löste problemet själv. Ett jäkla dåligt företag.
Tusen Hjertelig Takk For Hjelpen!!!
Tusen Hjertelig Takk For Hjelpen!!!
Top Service!!!
De har sendt mig en inkassoadvarsel for en reparation, hvor de ikke kunne finde fejlen. Forfærdelig kundeservice og forfærdelig behandling af sine kunder.
De har sendt mig en inkassoadvarsel for en reparation på et TV, som ikke har
Elendig "service"
Elendig "service", ja tror faktisk slet ikke der har været nogen.
Min søns el løbehjul som er købt i Elgiganten har været i udu næste lige fra den første uge af han får det hjem.
Da det så afleveres til tjek/service 1 måned efter købsdatoen, så får vi afvide at det er total skadet med fugt....
Vi forstår ingenting??? De har heller ikke dokumentation/billeder på "problemet" så vi tvivler at de har kigget på hvad der egentlig er galt....
Der er ikke kommet andet tilbagemeldingen og nu står min søn uden løbehjul...
Elgiganten som det er købt I, har da også bare de mest ucharmerende servicemedarbejder ved skranken....
2 unge knægte med ingen forståelse for kunden, og da jeg spurgte om betydningen af et ord der blev sagt ift løbehjulet, blev jeg bedt om selv at slå ordet op, for han kunne jo ikke vide hvad der var værkstedet havde skrevet.....
F... Elcare og F... Elgiganten
Det har tagit mer än 8 veckor för byte…
Det har tagit mer än 8 veckor för byte av trasig utedel på vår luftvärmepump. Det är kallt ute och vi har ingen värme på övervåningen.
ObsKommunikation/hantering av ärendet är under all kritik
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.