Kjøpte Pc via Proshop. Etter kort tid begynte den å restarte hele tiden. Ble sendt i retur og Elcare skiftet hovedkort, så kom problemet tilbake men ikke så ofte, sendt tilbake da påstår de at de ik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Minulla oli drone huollossa ja kyseisen laitteen mukana oli Kauko ohjain missä oli muistikortti. Kyseinen laite, kun tuli takaisin ohjaimesta olikin hävinnyt muistikortti. Otin yhteyttä heihin kysyin... Mehr ansehen
Jeg sendte inn pc min og trodde det ikke skulle gå langt tid jeg venter først i 3 uker og så fikk jeg mail om at det skulle ta 3-4 dager til jeg skulle fått den tilbake men det gjorde det aldri jeg ve... Mehr ansehen
Skrivaren blev fixad och fungerar nu bra; var lite orolig först eftersom bläcket tycks ha torkat under frakten, men det löste sig. Började bli orolig för att paketet kommit på villovägar när jag int... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Elcare Nordic offers a unique Nordic concept for service and repairs of home electronics. Our 3 large central workshops combined with an extensive transport and logistics setup serve the 4 Nordic countries with a wide range of services. In addition to being a service partner to manufacturers, retailers and other B2B entities, we also offer our services to the consumer market.
Kontaktinformationen
Norwegen
- www.elcare.com
Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
2 uker ventetid, slettet telefon og fjernet skjermbeskytter uten grunn
Jeg leverte inn en iPhone med knust bakglass for reparasjon hos Elcare. Jeg fikk opplyst at reparasjonen skulle ta 3–5 virkedager. Telefonen ble først returnert etter ca. 2 uker.
Da jeg mottok telefonen var den gjenopprettet til fabrikkinnstillinger, noe jeg ikke kan se noen grunn til at skulle være nødvendig ved bytte/reparasjon av bakglass. I tillegg hadde dere fjernet beskyttelsesglasset som satt på skjermen, selv om skaden kun gjaldt baksiden av telefonen.
Dette oppleves som unødvendig og lite profesjonelt. Når både innholdet på telefonen er slettet og tilbehør fjernet, uten at dette var varslet eller begrunnet, skaper det også usikkerhet rundt hva som faktisk er gjort med enheten. For alt jeg vet har jeg fått tilbake en annen telefon enn den jeg sendte inn.
Elcare er en ekstra forsikring vi har…
Elcare er en ekstra forsikring vi har tilkøbt til vores opvaskemaskine. Vi skulle maile til dem hvad problemet er, har ikke hørt fra dem, så ringede i går og fik en nordmand i røret efter 2 timers venten, han kunne sige at de først kontakter mig i næste uge. Det er ikke ok at vente så længe på at få repareret sin opvasker. Vil ikke anbefale at tilkøbe en ekstra forsikring hvor det er et udenlandsk firma der står for repetitionen, de sender nok også en mand derfra.
Hold jer langt væk fra produkter der…
Hold jer langt væk fra produkter der samarbejder med de her tosser.
Horribel support som slutar svara när…
Horribel support som slutar svara när det blir för jobbigt med lösningar. LG använder Elcare som reparatör. Dom borde FIMPA detta bolag.
En stjerne er litt for mye egentlig
En stjerne er litt for mye egentlig ! Har sendt en tv to ganger til reparasjon, men den har fortsatt samme feil som første gang. Etter det har jeg ringt flere ganger de siste to ukene. Fikk beskjed om å opprette ny sak. Maken til arroganse har jeg aldri vært borti. Sist spurte jeg om å få snakke en voksen! Tv er kjøpt hos Netonnet. Men hjelper lite når de kjøper tjenester av sånt møkkafirma.
Elcare tager ekseptionelt lang tid
Jeg have smadret min pc skærm som er ret vigtig til min skole, da jeg går over i Elgiganten og det eneste jeg gerne vil vide er hvor lang tid det ca tager, er det eneste svar jeg for tilbage “det bliver dyrt, som i rigtig dyrt” det er ikke noget problem, men så svare hun endelig at de plejer at være ret hurtige, jeg fik en besked for 2 uger siden om at nu er den ankommet til værkstedet, men det er sørme nogle lange pauser de holder, for de er sgu ikke kommet videre endu, og jeg venter stadig. Stram op elvarme
Använder sig elgiganten fortfarande av…
Använder sig elgiganten fortfarande av dessa vid nästa TV köp blir det att handla på POWER istället👍
Seg service och återkoppling när det gäller grejer man använder varje dag, otrevlig kundtjänst och inga alternativ från elgiganten.
Min skrivare började överhettas och…
Min skrivare började överhettas och skriva ut defekta bilder. Det var som att man skrapat av bilden och att flingorna av det som skaparades av hamnade längre ner på pappret.
Lämnar in den på NetOnNet som skickar den hit och får efter en vecka
"Hittar inget fel. Skrivit +30 sidor med original toner. Kan ske med riktigt dålig tredjeparts toner. Har man otur fastnar papper och bränner fast i fuser pga läckande toner med fel konsistens. Returneras"
Det stämmer att jag inte använder Brother orginal toners, men vem f*n har råd med det?
De säger inte heller att det är felet, utan "har man OTUR" så kan det fastna.
Skrivaren skickades med tonerna i, de konstaterar inte att det faktiskt är så.
De säger inte om de pritnade text eller om de printade bilder, då jag printar helsidor med bilder.
Jag lämnade in den med kommentaren att jag printar med tjockare glättade sidor och att det är där jag har problem. Tror f*n att de inte hittar fel när de inte ens felsöker det området jag säger är fel!
Om de printat med glättat papper, som jag kunnat skicka, samt bilderna jag printar, med mina tredje hands toner och kan 100% konstatera att det är på grund av tonerna så hade jag fått bita i det sura äpplet och acceptera det. Men de gör absolut minimal effort, om de ens försökt!
Inte nog med det, min skrivare höll ju på att överhetas, den var varm som en ugn, en brandfara, de konstaterar inte heller att åtgärder har behövts där heller. De konstaterar inte att den inte är en brandfara! De bara släpper den med "hittar inga fel".
De konstaterar inte om de bara rengjorde något som ajg kan lära mig att rengöra. Deras svar är ett icke svar!
Det är så minimal effort så det är skrämmande!
De ringer inte och frågar mig någonting om vad jag upplevt för fel. De är HELT ointresserade av att veta mer, göra ett bra jobb, och sen kommer det kosta mellan 700 till 1600 kr, jag vet inte förrän jag skall hämta ut den.
De flesta människor har inte kvar sina kunder om de är så ointresserade som Elcare är och tar så högt betalt!
Jag kan för mitt liv inte förstå varför NetonNet sammarbetar med denna verkstaden!
TV trasig dåligt ljud
TV trasig dåligt ljud. Skulle lagas på garantin. Klargjordes fraktkostnad för emballage. Döm om min förvåning när jag erhöll faktura där det sades att ingenting var gjort. Därför debiterades arbetstid och transportkostnader då garantin inte skulle gälla i detta fall.
Jag ser med egna ögon att en högtalare är bytt.
Till råga på allt är det i stort hopp löst att få kontakt. USELT!!
Very poor
Very poor, slow, expensive repaired once, which subsequently broke again. Sent a second time and said the unit is broken and was water damaged with an attached file, which is missing. Odd emails late at night (in Danish). Not great.
An update 2026-02-10.
Given Elcare wanted 824 SEK to get them back and this is the second time I had them repaired, (note 500+ SEK to throw them away). I didn't believe them so paid, so I charged them overnight and they worked, today.
Conclusion, they (Elcare) saw the pads, which do need a clean or even a new recharagable battery, that is why I sent them.
I can't speculate but I wonder of Elcare *really* checked as the first repair did not work. 800+ SEK for a view. Saying the headphones are damaged without proof is not OK (attached, but nothing). Close to suspect.
De skickade vår dysom tillbaka utan…
De skickade vår dysom tillbaka utan repairing
Very unprofessional behavior
Very unprofessional behavior. They seem focused only on increasing visits and asking for payment, with little concern for proper service.
Vi købte nyt TV hos Elgiganten okt
Vi købte nyt TV hos Elgiganten okt. 2025.
27. dec. 2025 indleverede vi TV'et til rep., da det viste dobbeltbillede.
Vi har ventet og ventet, og har henvendt os adskillige gange hos Elgiganten.
I dag kom der så et svar fra Elcare, samme intetsigende svar. Intet om, hvornår vi kan vente vort TV tilbage. Aldrig mere Elgiganten, der må have det overordnede ansvar for samarbejdet.
Helt ny Pixel 10 Pro som var trasig vid…
Helt ny Pixel 10 Pro som var trasig vid köp, lämnade in på Elgiganten som vägrade byta varan, dom ansåg att dom måste skicka den på service till elcare Nordic.
Telefonen var på reparation i 4a veckor. Får tillbaka samma telefon, fortfarande trasig, och elcare hittade inga fel.
Jag fick oxå betala för frakten och servicen.
Ikke reperert ingen informasjon
Dessverre etter 18 dager på servis tablet er videre ikke reperert og ingen informasjon/tilbakemelding. Ingen mulighet å klage eller finnes indormasjon.
Skadad och trasig
Tog lång tid, skrivaren skadad och trasig när den kom tillbaka. De glömde att skicka tillbaka elkabeln.
Yritys ei suostunut kommunikoimaan
Yritys ei suostunut kommunikoimaan. En saanut mitään tietoja siitä, mikä laitteessani oli vialla tai ei ollut tai mitä sille tehtiin. Huoltoa edeltävä ongelma jatkui huollon jälkeen. Hukkareissu ja tuhlattuja resursseja, koska etukäteen tai jälkikäteen ei suostuttu kommunikoimaan asiakkaan kanssa eikä neuvomaan.
This company deserves all the given crap
Oh boy, isn't this a company. I'm trying to get them to fix my sony headphones but they keep sending them back in the same condition. They claim there is nothing wrong with them, even though they malfunction daily. Can't say I recommend them. Avoid at all cost! They also sent me an invoice, but I have disputed it.
Kontaktade elgiganten för att skicka in…
Kontaktade elgiganten för att skicka in mitt headset på garantiärende då det gått sönder. Blev ombedd att skicka in det till Elcare nordic, så gjorde som jag blev ombedd. Slutar med att man får ett kostnadsförslag på ca 800kr även fast det skulle vara ett garantiärende. Orkade inte krångla så betalade ändå, och nu har det gått över 2 månader utan respons, samt att de inte svarar på mail. Företaget var väldigt snabb med all kontakt/info tills betalningen kom, efter det skiter dom fullständigt i dig eller vad service innebär. Såg även i ärendet att det var nedstängt nu, har varken fått mail eller en produkt utskickad till mig. Oseriöst företag som elgiganten samarbetar med.
Uppdatering: Nu påstår de att jag godkände att headsetet skulle skrotas, fast jag egentligen godkände reperation samt betalade kostnadsförslaget på 800kr. Headsetet kostade 3500kr, och nu betalade man 800kr för reperation. Istället skrotar företaget headsetet och säger att jag missförstått. Trots att jag har kvar alla mail/dokument där jag ombeddes betala för reparation.
Varning för ett riktigt pajas företag
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.