Ferdinands Bøfhus, Ringsted Bewertungen 453

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har flere gange besøgt stedet. Nu “holder vi en pause”… Var ude at spise med et vennepar. Dårlig oplevelse denne gang. Bøfferne er gode - men dyrt, da div. garniture, osv kommer oveni. Rigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det her sted er helt klart et af de bedste i Ringsted, når du kan lide godt kød. Stemningen er både pæn og rar, så du kan slappe af og nyde din mad. Det gør, at aftenen føles lidt mere speciel – d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte takeaway Beef&ribs til 4 + 1 x ribs menu. Det var super lækkert og bøfferne og ribs var så møre og salaten var også virkelig lækker. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling herfra.... Mehr ansehen

1. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Den dejligste mad

Den dejligste mad, skønne råvarer og super service af et dejligt oplagt personale . Kommer helt sikkert igen. Super dejlig oplevelse og anbefales helt sikkert 💯

17. Mai 2025

Kære Nickie
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte feedback med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Rigtig god mad

Rigtig god mad, og betjeningen helt i top...👍

17. Mai 2025

Kære Carsten,
Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi bliver altid glade, når både mad og betjening bliver fremhævet – det er netop samspillet mellem god service og kvalitetskød, vi stræber efter hver eneste dag.
Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart hos Ferdinands Bøfhus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var god service og lækkert mad

10. Mai 2025

Kære Khosrow Bayat

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os og fremhæver både den gode service og den lækre mad – netop dét er hjertet i alt, vi gør hos Ferdinands Bøfhus.

Vi brænder for at servere kvalitetskød i hyggelige omgivelser, og vi går aldrig på kompromis med hverken råvarer, tilberedning eller nærværende betjening. Derfor varmer det os ekstra meget, når gæster som dig bemærker og værdsætter netop disse ting.

Vores team – både i køkkenet og blandt vores tjenere – arbejder hver dag for at give alle gæster en gennemført oplevelse, uanset om man kommer for at fejre en særlig anledning eller blot ønsker en god bøf i godt selskab. Din positive tilbagemelding motiverer os til at blive ved med at gøre vores bedste.

Vi håber, du snart får lyst til at besøge os igen. Måske skal du prøve en af vores nye retter – eller bare nyde din favorit endnu en gang. Vi glæder os under alle omstændigheder til at byde dig velkommen tilbage i vores restaurant.

Tak fordi du valgte at dele din oplevelse – det betyder mere, end du tror.

Lækkert som altid

Wow! Hvis man kunne give stjerner med bacon på, havde Ferdinans Bøfhus fået seks ud af fem.

Burgeren var ikke bare en burger – det var en oplevelse. Perfekt stegt bøf, sprød bacon, frisk salat og en bolle så blød og lækker, at man skulle tro, den kom direkte fra en sky. Og prikken over i’et? En skive agurk sat som et lille trofæ – den burger vidste, den var noget særligt.

Fritter? Sprøde udenpå, bløde indeni, og saltet lige tilpas. Og dyp til? Ja tak – både mayo og ketchup var on point.

Betjeningen var smilende og professionel, og hele stemningen på stedet var hyggelig og afslappet. Man føler sig hjemme, men bliver samtidig forkælet som en konge.

Alt i alt: Ferdinans Bøfhus leverer ikke bare mad – de leverer glæde på en tallerken.

2. Mai 2025

Kære Thomas Mulvad Knudsen

Tak fordi du tog dig tid til at skrive så hjerteligt om dit besøg hos os. Det glæder os enormt at vide, at vi kunne gøre din aften helt særlig. Hos os handler det ikke kun om mad, men om at skabe gode minder – og dine ord viser, at vi er på rette vej.

Dit engagement og din begejstring inspirerer hele teamet til altid at søge nye højder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og lover at gøre vores ypperste for at levere endnu flere uforglemmelige øjeblikke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hjertevarm Valentinesaften med…

En hjertevarm Valentinesaften med skønne smagsoplevelser 🥰
Vi valgte at fejre Valentinesdag på Ferdinands Bøfhus, og det var uden tvivl det bedste valg vi kunne have taget. Atmosfæren var romantisk og hyggelig, perfekt til en aften, hvor vi ville forkæle os selv.
Servicen var i verdensklasse. Lige da vi ankom, blev vi mødt af et smilende personale, der sørgede for, at vi følte os velkomne og godt tilpas. Vi blev hurtigt betjent, men på en måde, der aldrig føltes forhastet. Aftenen startede med en hjemmelavet tatar af okseinderlår, krydret til perfektion med kapers, skalotteløg og en cremet sennepsdressing
Til hovedret valgte vi grillet Wagyu Striploin. Må sige det var en imponerende udskæring. Den blev serveret med en pommes anna og en intens rødvinssauce. Kødet var stegt til perfektion - saftigt, mørt og fuld af smag 🥩
Til dessert fik vi en pandekage med vaniljeis og appelsinsauce, - en perfekt afslutning på aftenen.

Kære Nazik
Tusind tak for jeres varme og detaljerede anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I valgte at fejre Valentinsdag hos os, og at aftenen blev en uforglemmelig oplevelse.

Vi bestræber os altid på at skabe en god stemning, og det betyder meget for os at høre, at I fandt atmosfæren både romantisk og hyggelig. Vores personale lægger stor vægt på at levere en service i topklasse, og vi er glade for, at I følte jer velkomne og godt taget imod fra start til slut.

Det lyder som om, I fik en fantastisk menu sammensat af nogle af vores bedste råvarer. Vores hjemmelavede tatar er en klassiker, hvor vi nøje udvælger de bedste ingredienser for at sikre en perfekt smagsbalance. Wagyu Striploin er en af vores mest eksklusive udskæringer, og det glæder os at høre, at I satte pris på både tilberedningen og de velvalgte tilbehør. Afslutningen med pandekage, vaniljeis og appelsinsauce lyder som en skøn måde at runde aftenen af på.

Vi sætter stor pris på jeres ros og håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart – uanset om det er til en romantisk aften, en særlig begivenhed eller blot en aften, hvor I ønsker at forkæle jer selv med en lækker middag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En aften med perfekt tilberedte bøffer…

En aften med perfekt tilberedte bøffer og fantastisk vin.

Vores Valentinsdag på Ferdinands Bøfhus var intet mindre end en kulinarisk oplevelse! Fra første øjeblik blev vi mødt med smil og en velorganiseret service, der gjorde aftenen helt perfekt. Personalet var utrolig imødekommende og sørgede for, at vi følte os velkomne.De havde et stort kendskab til menuen og hjalp os med at finde den rette vin til vores retter - og de ramte plet!

Til forret nød vi en ovnbagt laks, der blev serveret med sesam og en syrlig ponzusauce, som virkelig fremhævede fiskens friskhed.
Til hovedret valgte vi Chateaubriand for to, en udsøgt udskæring af oksemørbrad, der blev serveret med grillede asparges, bearnaisesauce og sprøde fritter. Kødet var perfekt rosa i midten og så mørt, at det næsten ikke behøvede en kniv.

Til dessert delte vi en luftig soufflé med Grand Marnier, som var en smagseksplosion af citrus og sødme - en vidunderlig afslutning på aftenen.

Vi glæder os allerede til næste besøg

Kære Duygu,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse fra jeres besøg på Ferdinands Bøfhus Her på Trustpilot. Det glæder os utroligt meget at læse, at I havde en aften, der levede op til jeres forventninger – og måske endda overgik dem. Vores mål er netop at skabe uforglemmelige øjeblikke for vores gæster, og det lyder til, at vi ramte plet.

Vi er begejstrede for, at I nød hele jeres måltid, lige fra den velkommende atmosfære og den imødekommende service til de kulinariske oplevelser. Det betyder meget for os at høre, at vores team kunne gøre jeres aften særlig ved at guide jer til de rette vinvalg og sikre, at I følte jer velkomne og velplejede. Vores medarbejdere sætter en ære i at have et godt kendskab til menuen og vores vine, så det er fantastisk at høre, at det blev bemærket og værdsat.

Vi er glade for, at I nød vores ovnbagte laks som forret. Vi stræber efter at skabe retter, der fremhæver råvarernes kvalitet og smag, og det lyder til, at kombinationen af sesam og ponzusauce ramte rigtigt for jer.

Chateaubriand for to er en af vores mest elskede retter, og vi er så glade for, at I havde en god oplevelse med den. Det er netop den perfekte tilberedning – mør, saftig og rosa i midten – der gør denne ret så særlig.

Og så er det dejligt at høre, at I afsluttede jeres måltid med vores Grand Marnier-soufflé. Den luftige og citrusprægede dessert er en favorit blandt mange af vores gæster, og vi er begejstrede for, at den også faldt i jeres smag.

Det er bemærkelser som jeres, der inspirerer os til at fortsætte med at levere den højeste kvalitet i både mad, drikke og service. Vi sætter stor pris på jeres tilbagemelding og ser frem til at byde jer velkommen igen, når I ønsker endnu en kulinarisk oplevelse.

Eksklusiv Wagyu-oplevelse

Eksklusiv Wagyu-oplevelse – Perfekt til Valentinsdag

Vi besøgte Ferdinands Bøfhus på Valentinsdag og blev forkælet med en oplevelse, der overgik vores forventninger. Stemningen var romantisk med dæmpet belysning og en hyggelig atmosfære, der gjorde aftenen helt speciel.

En serviceoplevelse i særklasse. Fra vi trådte ind, til vi gik derfra, var servicen upåklagelig. Personalet var utroligt venlige og vidende om menuen, hvilket gjorde det nemt at vælge den perfekte ret. Vores tjener sørgede hele aftenen for, at vi manglede intet.

Vi startede med en smagfuld hummerbisque, der var fyldt med intens skaldyrssmag og perfekt afrundet med et strejf af cognac og fløde.

Til hovedret valgte vi den eksklusive Wagyu Ribeye, som blev serveret med trøffelmos og en lækker rødvinssauce. Kødet var så mørt, at det nærmest smeltede på tungen, og den cremede trøffelmos tilførte en luksuriøs dybde til retten.

Desserten var en hjemmelavet panna cotta, den silkebløde vaniljecreme var prikken over i’et.

Ferdinands Bøfhus leverer en spiseoplevelse, der er værd at huske. Kvaliteten af råvarerne, den fremragende service og den hyggelige atmosfære gør restauranten til et oplagt valg – ikke kun til Valentinsdag, men også til enhver særlig anledning.

Kære Muhlis

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig, at I havde en uforglemmelig Valentinsdag hos os, og at både atmosfæren, maden og servicen levede op til jeres forventninger.

Vi sætter en stor ære i at skabe en særlig oplevelse for vores gæster, og det betyder meget for os at høre, at vores Wagyu Ribeye, hummerbisque og panna cotta har efterladt et så godt indtryk. Vores team bestræber sig altid på at levere service i særklasse, så det er en fornøjelse at vide, at I følte jer godt taget imod og forkælet hele aftenen.

Vi håber at byde jer velkommen igen snart – uanset om det er til en romantisk aften eller en anden særlig anledning.

Dårlig kvalitet

Læderbøf til guldpris
Jeg skulle have en dejlig aften med min kæreste.
Vi korsede os over priserne - og derfor var vores forventninger også dertil.
Vi fik begge en oksefilet, hvor den ene er super mør og lækker - den anden var lige til at knække tænderne på.
Det er først da min kæreste og jeg smager hinandens bøf, at der er noget helt galt med min.
Tjenerne var simpelthen ikke serviceminded og havde virkelig ingen intentioner om at godtgøre vores utilfredshed!
Jeg kunne finde en bøf i Netto der var af samme ringe kvalitet som det jeg fik, for 319,- (!!!)
Der var noget koldt uimponerende gulerodsmos, syltede rødløg og nogle sprøde et eller andet på toppen samt en lille kartoffel. Jeg er da kun glad for at jeg fik bestilt deres garniture ved siden af.
Det er simpelthen under al kritik med den service og ikke mindst servicen!!!
Jeg anbefaler ikke dette sted til andre, og ligger ikke en krone deroppe igen…
Skuffende er ikke ordet….

Kære Julie V,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at vi ikke levede op til dine forventninger. Vi går meget op i kvaliteten af vores kød, og det undrer os, at den ene bøf var mør, mens den anden var sej, da de blev skåret fra samme stykke oksefilet.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at jo mere en bøf steges, desto mere saft trækkes der ud, hvilket kan resultere i en mere tør tekstur. Derfor anbefaler vi, som det også fremgår af vores menukort, at bøffer ikke steges mere end medium.

Vores tjenere spørger altid kort tid efter servering, om alt er i orden, og om der mangler noget. Derfor undrer det os, at du ikke nævnte din utilfredshed på stedet, da vi naturligvis gerne ville have haft mulighed for at rette op på oplevelsen. Vi modtager normalt meget ros for både vores mad og service, så det er ærgerligt, at du ikke oplevede det samme.

Vi gør altid vores bedste for at skabe en god madoplevelse og en hyggelig aften, men en vellykket restaurantoplevelse kræver også dialog. Hvis noget ikke lever op til dine forventninger, er det vigtigt at sige til med det samme, så vi har mulighed for at rette op på det. Desværre kan vi ikke ændre på en oplevelse dagen efter, men vi ville meget gerne have haft chancen for at finde en løsning, mens du var her.

Vi har desuden bemærket, at du har skrevet to anmeldelser om præcis samme oplevelse, én under navnet Julie V og én under navnet V. Vi lytter altid til vores gæsters feedback, men ønsker også, at det foregår på en fair måde.

mvh.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Til at starte med virker stedet meget…

Til at starte med virker stedet meget hyggeligt. Vi nåede dog dårligt at sætte os før nabobordet blev tømt, imens gæsterne blot var ude for at trække frisk luft. Skidt pyt, det kan ske. Vi bestiller 2 identiske bøffer, den ene kommer og er ok imens den anden er sej som læder. Personalet kommer på intet tidspunkt og spørger ind om alt er som det skal være. I løbet af 30 minutter har der været 4 forskellige tjenere igennem hvor den ene tjener glemmer vores tilbehør og kommer med en smart-i-en-fart replik om at han kun er født med 2 arme, hvilket hurtigt fjernede alt hygge over stedet. Da vi påtalte tjeneren at kødet var enormt sejt og ikke tilfredsstillende bliver vi blot mødt med tavshed og en "nå..jaa...". Næsten 800kr for 2 personer endte vi med at betale, for en bøf der kunne findes i enhver slagter for 49,- og ubehøvlet personale der ikke havde en særlig stor sans for service og behandling af kunder. 1 stjerne :-)

Svar:
Bøf blev bestilt medium - og var stegt medium. Det er ikke første gang jeg er på et bøfhus, så din antagelse er ganske forkert.

Korrekt, 4 tjenere som ikke én gang spørger om hvordan maden var. Personalet er dårligt trænet, kort og simpelt.

Du nævner 2 anmeldelser. Korrekt, 2 personer og 2 anmeldelser.

God dag :-)

Kære V,

mvh.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En provinsiel skamplet uden lige..

En provinsiel skamplet uden lige..
Dyr, sløj cafémad pakket ind i provinsens fortolkning af mash, sammenligneligt med et visit på café korn.
Jeg forstår på ingen måde hvorfor anmeldelserne er så gode - hvilken form for vivaldi gastronomi er standarden i Ringsted??

18. Jänner 2025

Kære Martha,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os at forstå, hvad du specifikt var utilfreds med – om det drejede sig om maden, servicen, indretningen eller noget helt andet. Vi stræber altid efter at levere den bedste oplevelse for alle vores gæster, og vi sætter pris på konstruktiv feedback.

Med hensyn til vores anmeldelser er vi stolte over, at 99 % af alle vores anmeldelser fra Trustpilot, Google og TripAdvisor ligger på 4 stjerner eller derover. På Trustpilot har vi over 425 anmeldelser, på Google over 900 anmeldelser og på TripAdvisor mere end 250 anmeldelser. Dette vidner om, at størstedelen af vores gæster er meget tilfredse med deres besøg. Vi er dog bevidste om, at vi ikke kan tilfredsstille alle, men vi bestræber os på at gøre det bedste for alle vores gæster.

Vi vil også gerne fremhæve, at Ferdinands Bøfhus har eksisteret siden 1990 – før restauranter som Café Vivaldi (1999), MASH (2009) og Café Korn (2016). Siden 2007 har vi været en del af Ringsted, hvilket er et bevidst valg, fordi vi er stolte af at servere ærlig og kvalitetsmad til vores gæster her i provinsen med samme koncept siden starten, så jeg forstår ikke din sammenligning med Mash look a like!

De bedst Hilsner
Marco Ferdinands Bøfhus.

Mad og personalet til et stort 10+ tal

Fejrede idag 10 års bryllupsdag hos Ferdinands bøf hus og alt var bare fantastisk fra start til slut og så var de smadder søde.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der og kan kun rose dem og deres mad☺️👍👌

29. November 2024

Kære Emilie
Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I valgte at fejre jeres 10-års bryllupsdag hos os, og at både maden og servicen levede op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres ros og glæder os over, at vi kunne være med til at gøre jeres dag ekstra speciel. Det betyder meget for os at skabe gode oplevelser for vores gæster, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Endnu en gang stort tillykke med bryllupsdagen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at besøge…

Altid en fornøjelse at besøge Ferdinands Bøfhus i Ringsted.
Fantastisk mad, og lige så god service.

Både Marco, men særligt også den unge mand Philip yder en fantastisk god service.

En klar anbefaling. Vi kommer gerne så tit vi kan.

14. Oktober 2024

Kære Julie,
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du altid har en god oplevelse, når du besøger Ferdinands Bøfhus. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både maden og servicen. Marco og Philip vil blive glade for at høre, at deres indsats bliver bemærket og værdsat – vi er stolte af at have dem som en del af vores team.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart, og vi vil gøre vores bedste for at fortsætte med at levere fantastiske oplevelser.

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, veltilberedt og super betjening

8. Oktober 2024

Kære Robin

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Ferdinands Bøfhus! Det glæder os virkelig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi sætter en ære i at servere mad af højeste kvalitet og sørge for, at vores gæster får en mindeværdig oplevelse. At høre, at du synes, maden var både lækker og veltilberedt, er lige præcis det, vi stræber efter hver dag. Vores køkken arbejder hårdt for at sikre, at hver bøf og hver ret er perfekt tilberedt, og det betyder meget, at det bliver bemærket.

Vi er også rigtig glade for, at du oplevede vores service som super. Vi gør alt, hvad vi kan, for at alle gæster skal føle sig godt taget imod og få en professionel, men samtidig personlig service. Din ros går videre til vores team, som vil blive meget glade for at høre det.

Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen snart til endnu en god oplevelse her hos os.

Mange tak for besøget, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og meget venlig betjening også…

God og meget venlig betjening også rigtig god mad alt var bare i orden. Mvh. Mogens

5. Oktober 2024

Kære Mogens
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte anmeldelse med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og god service.

De var virkelig søde og hjælpsomme og frem for alt så var maden og vinen fantastisk. Det gik også rimeligt hurtigt på trods af en fyldt restaurant.

Mvh Benny

27. September 2024

Kære Benny

Venlig modtagelse

Venlig modtagelse
Vi fik en to retters, en lækker creme rørt tun til foreret og en lækker mør bøf stegt helt perfekt.
En fantastisk oplevelse

28. September 2024

Kære Christina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem formidabel oplevelse..

En helt igennem formidabel oplevelse... på en helt almindelig fredag.
Vi fik rejecocktail til forret, hvor salaten var sprød, rejerne friske og dressingen perfekt hjemmerørt.
Hovedretten var Oksemørbrad - Tenderloin, fra USA. Først kom tjeneren med Islandsk røget flagesalt.. hvor duften gav associationer af at side foran et bål selv. Med den røgede flagesalt, medfulgte vulkansk flagesalt - også fra Island. Denne var jeg selv særligt betaget af.
Kødet var særdeles mørt og velstegt, løgringe og pommes sprøde. Garnituren var krydret med smage som eksploderede i munden på en. Rødvinssovsen - ej at forglemme, komplimenterede retten perfekt.
Et fif, er at dyppe kødet i rødvinssovsen og derefter drysse den røgede flagesalt ovenpå, så røgsmagen kommer op i ens næse.
Sidst, men ikke mindst, - særdeles opmærksomme og høflige tjenere.

2. August 2024

Kære Jesper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fryd for både øje og mave

Vi var 4 sultne gutter der prøvede Ferdinads på en travl fredag. Hold nu op det var fryd både for øjet og for maven. Både maden og servicen var god. Kan ikke andet end at anbefale stedet.

19. April 2024

Kære Gunay,
Tusind tak for din positive anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser hos Ferdinands Bøfhus.
Det glæder os utrolig meget at høre, at I havde en fantastisk oplevelse på en travl fredag. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, både når det gælder maden og servicen, og vi er glade for, at vi har formået at levere dette til jer.
Din anbefaling betyder meget for os, og vi er meget taknemmelige for dit besøg. Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage på Ferdinands Bøfhus i den nærmeste fremtid.
Endnu engang tak for din anmeldelse.
Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed oplevelse jeg lige må dele

Super fed oplevelse jeg lige må dele! Jeg var inde hos ferdinands på en travl lørdag med mine 2 små børn, hvor vi virklig fik en god fornøjelse. Personale var så rare selvom mine børn var lidt for energiske og fik os virklig til at føle os velkommen!! Udover det var menuen virklig lækker og fin tilberedt, helt sikkert et sted jeg kan anbefale!!

4. Mai 2024

Kære Mida samidovic

Virkelig godt

Virkelig godt.
Jeg besøgte Ferdinands med min veninde, det har vi ikke fortrudt. Dejligt med opmærksomme tjenere, Super lækker tapas til forret, virkelig mør mørbrad til hovedret stegt medium som ønsket. Virkelig godt bøfhus med hyggelige omgivelser, dejlig betjening og godt mad, vi kommer helt sikkert igen.

6. Mai 2024

Kære Elmira Jusufi

Ferdinands Bøfhus, Ringsted

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr