Jeg bestilte en ordre på 2 store billeder en søndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne få 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg første ordre, og den blev også regis... Mehr ansehen
Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bøger om året. Den første bog jeg lavede var ikke så god, men dette var min egen fejl, skulle lige lære systemet at kende, men efter denne ene ha... Mehr ansehen
Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid været super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobøger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... Mehr ansehen
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine børn som har lavet en fotobog af hvert af deres børn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgængelig måde at bruge sine fotos på... Mehr ansehen
Über FotoSjov.dk ©
Vom Unternehmen geschrieben
Højkvalitets fotobøger
Den bedste måde at bevare de gode minder
• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens største digitaltrykkeri

Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lære af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.

Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
Læs mere om vores garantier
c/o LaserTryk.dk A/S, Buskmosevej 4, 6300, Gråsten, Dänemark
- 87 303 101
- info@fotosjov.dk
- www.fotosjov.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har kun godt at sige om ForoSjov
Jeg har kun godt at sige om ForoSjov. Det er let at bruge deres værktøjer, de har fantastisk kundeservice og svarer hurtigt ved henvendelse - og hvis man ikke er tilfreds, sørger de for at udbedre evt. fejl, så du får et bedre resultat. Jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale FotoSjov 🤗
Fantastisk kundeservice og gode produkter
Fantastisk kundeservice, nemt system at bruge, hurtig levering og så er produktet rigtig fint oveni. Jeg har købt en hel del fotobøger ved dem som jeg nemt selv har kunne designe og jeg har været meget tilfreds hver gang.
Vi giver Foto Sjov mere end 5 Stjerner.
Vi giver Foto Sjov mere end 5 Stjerner.
Et fantastisk firma at handle med.
Hvis man har spørgsmål , på telefon eller mail,
altid den allerbedste service .
Vores sidste oplevelse
Bestilte 6 albums på 96 sider til vores børn efter en skøn ferie i den Tyrkiske skærgård .
Vi havde inviteret 4 generationer afsted , for at fejre runde fødselsdage og jubilæer .
På sidste side i bogen var alle 14 samlet til familie fotos,
Desværre var der sket en fejl hos FotoSjov,hvor billedet var blevet forskubbet så 2 af vores børnebørn ikke var med, dette var et stort problem for mig. Da de to drenge havde båret deres mormor i kørestol op og ned af trapper hele ferien , de var en uvurderlig hjælp.
Jeg spurgte hos Fotosjov, om det var muligt at lave et løst billede , som jeg kunne lime på…..hvor alle var med også de to skønne drenge, dette blev afvist,da det ikke ville blive godt .
Vi blev tilbudt 6 nye…..så flot en gestus …..og med stor taknemmelighed sagde vi ja tak.
Alle har modtaget deres albums, som gjorde stor glæde.
Tusinde tak til Mads & Fotosjov.
Fra Per & Lone
Jeg vil gerne give 100 stjerner!
Jeg har brugt Fotosjov flere gange - altid med en super oplevelse. Både brugervenligt, kvalitetsmæssigt og med god service 🙏 Jeg modtog mit senest produkt i lørdags - og jeg er ovenud lykkelig. Jeg ville ønske jeg kunne give Fotosjov 100 stjerner 👑⭐de har været SÅ hjælpsomme undervejs over telefonen og svaret hurtigt på mine mails og de gjorde alt hvad de kunne, for at jeg kunne nå at få min flotte Fotobog og kunne give den i gave i lørdags 😍🤩KÆMPE tusind tak for jer og for Fotosjov. Bogen er virkelig flot, prisen er god og jeres program er meget brugervenligt. Og så er det fedt at den store Fotobog kan laves på 300 sider 👌når nu man har meget på hjerte. Jeg er meget tilfreds og anbefaler Fotosjov til alle ❤️
Imponerende service og super flot fotobog!
Jeg bestilte en fotobog med billeder fra en polterabend, men havde ved en fejl brugt min anden mailadresse og troede derfor, at jeg ikke modtog en bekræftelse. Jeg kontaktede FotoSjov.dk, og de svarede med det samme og hjalp mig både med at ændre mailen og få ordren igennem. Allerede 24 timer senere havde jeg bogen i hænderne! Fantastisk kundeservice og virkelig flot kvalitet af produktet. Kan varmt anbefales – jeg handler helt sikkert her igen.
Flot resultat af fotohæfte
Vi er en cykelklub, som har været afsted på en tre dags tur, hvilket gav mig 200 fotos til et klassisk fotohæfte, (Avanceret designer) og jeg er meget tilfreds med resultatet, hvilket de andre også vil være, da jeg har bestilt en kopi til hvert medlem.
Cykelhilsen Connie
Øv, dårlig oplevelse
Øv, har desværre haft en dårlig oplevelse med dette firma.
Jeg bestilte 6 kopper med simple motiver på (eget billede), og kvaliteten er bare ikke særlig god. Langt ringere end jeg har prøvet hos andre firmaer. Billedet falmede meget hurtigt.
Jeg tog kontakt til kundeservice, og der var rn der svarede, som lovede at melde tilbage, når han havde undersøgt det, men er aldrig vendt tilbage. Det synes jeg er rigtig ærgerligt, og vælger dem ikke igen.
God kunderservice og produkt!
God kunderservice og produkt!
Jeg bestilte en billedbog som bryllupsgave, som ankom i første omgang med en lille skade på ryggen. Fik tilsendt en ny bog uden besvær og havde en god korrespondance med firmaet.
Super god oplevelse, og hurtig anden forsendelse.
Stor ros til firmaet Fotosjov
Stor ros til firmaet Fotosjov. Jeg havde skrevet forkert i en tekst på den bog jeg havde lavet og modtaget.
Jeg fik besked på, at jeg bare kunne lave en kopi, rette teksten og bestille igen. Den bog der var fejl i skulle jeg blot returnere og jeg ville få mit beløb refunderet. Fantastisk service, når man selv var skyld i fejlen.
Meget hurtige svar på spørgsmål til projektet
Fotosjov har ydet en på alle måder super service igennem hele projektets forløb. Jeg havde visse udfordringer undervejs, men fik nyttige tips og hjælp, når jeg havde brug for det. Altid med venlighed og godt humør. Jeg vil til enhver tid bruge Fotosjov til mine fremtidige fotobøger og kan på det varmeste anbefale dette firma.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, nem at sætte op på siden, billig...
Tiptop👍🏼
Utrolig god kundeservice med hurtig svartid, og rigtig flotte produkter. Kan klart anbefales😊
Super service fra Fotosjov.dk
Super service fra Fotosjov.dk!
På en eller anden måde endte min A4-fotobog med at blive bestilt som en A5-fotobog. Sikkert en fejl 40 herfra, men den gode supporter fra Fotosjov.dk hjalp mig med at konvertere det på rekordtid. Tusind tak for hjælpen.
Dårlig redigeringsprogram
Virkelig god kundeservice! Har købt flere bøger herfra.
Men virkelig dårlig redigeringsprogram, der ikke kan klare upload af 100 billeder på én gang, hjemmesiden fryser og det er ikke muligt at fortryde Smart Design-funktionen.
Det orker jeg ikke at bruge tid på mere.
Der er altid god service og nogle virkelig flotte produkter. Det går relativt hurtigt fra man bestiller og værktøjet til at redigere fotobøger er nemt at bruge.
Vi har ca. 10 forskellige fotobøger fra firmaet.
Der er nem kontakt til kundeservice.
De bedste anbefalinger herfra.
Fantastiske produkter og service
Fantastiske produkter og service. Altid hurtig levering og en fotobog i høj kvalitet. Kundeservice er altid behjælpelige ved spørgsmål. Fik lavet en fotobog ved et andet firma, men da jeg ikke var tilfreds søgte jeg tilbage til dette firma.
Hurtigt, nemt og billigt
Hurtig levering, meget billigt!
Bestilte kort til konfirmation og de blev meget fine og med kuverter så var det bare en meget fin pris. Tak til fotosjov for en god købsoplevelse. Jeres program kunne godt have lidt flere finesser, men til prisen synes jeg I er super.
Køber helt sikkert her igen
Køb fotobøger og plakater. Fuldt tilfreds med både pris, kvalitet og leveringstid. Samtidig reageres der hurtigt ved henvendelse.
Nem at lave sin egne fotobog
Nem at lave sin egne fotobog, og kvaliteten og prisen er helt ok. Så 5 stjerner herfra.
Kan varm anbefale deres fotobøger
Jeg er en glad og tilfreds kunde.
Jeg har to gange bestilt fotobøger hos Fotosjov.
Det er nemt at navigere rundt på hjemmesiden i opsætningen af bogen. Og man kan gemme sit projekt, hvis man ikke bliver færdig på en aften.
Bøgerne er i fin kvalitet både, hvad angår billederne i bogen og bogen som helhed.
Den første bog er blevet brugt flittigt, men holder stadig kvaliteten.
Hvis man har spørgsmål får man hurtigt svar pr. mail fra kundeservice (max den følgende hverdag).
Der var desværre en teknisk fejl i min seneste bog, men med kontakt til kundeservice blev fejlen hurtigt rettet og jeg modtog en ny bog uden beregning.
Jeg kan varmt anbefale fotosjov.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.