Bestilte en eftermiddag og allerede dagen efter kunne jeg hente pakken. I pakken var en lille håndskrevet hilsen og en pakke tees. Klar anbefaling herfra.
God service og meget hjælpsomt personale. Har de ikke lige den rigtige størrelse har jeg oplevet de skaffe varen på under 24 timer - ganske enkelt fantastisk. Minder meget om den gode service man får... Mehr ansehen
Højt serviceniveau og fantastisk betjening. Hurtig svar og hurtig levering. Bestiller onsdag og fredag ligger varer i postkasse. Endvidere en fin overraskelse i pakken. Her lå en pakke tee, et par... Mehr ansehen
Bestilte et sæt regntøj og fik en helt fantastisk service i forhold til at fremskaffe den rigtige størrelse, som ikke lige var på lager. Fik rigtig god vejledning mht. størrelse,. Hele tiden mails f... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Passioneret golfshop der brænder for at finde nicheprodukter til dig! Vi forsøger at yde den bedste service hver dag og gør alt for at hjælpe dig.
Skovsvinget 25, 3480, Dänemark
- Butik@grevernesgolfshop.dk
- www.grevernesgolfshop.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god oplevelse …
Hurtig levering og fuld gennemsigthed
Hurtig levering og fuld gennemsigthed. Købte et par golfsko, og min oplevelse har været at de har styr på deres salgsproces.
Fandt et godt tilbud på en golfbag
Fandt et godt tilbud på en golfbag. Levering 26 timer efter bestilling- høj klasse. Jeg vender tilbage.
Super god og personlig service
Super god og personlig service samt hurtig levering. Vil helt sikkert handle her igen😊
Kan varmt anbefales
Det er bare en forretning man kun kan være meget tilfreds med. Har handlet der flere gange. Altid hurtig levering. Bestilte i går eftermiddags. I dag kl 14.30 lå pakken i pakkeboksen. Og så var der en lille gave. Jeg er så tilfreds
Super service!!.
Bestilte et par golfsko den ene dag og modtog skoene 24 timer senere.
Pakken indeholdt en sød hilsen fra Rikke og en pose med tees, pitchfork og marker.
En helt igennem dejlig oplevelse!.
En Golfshop der er fyldt med det lækreste tøj og mange andre ting.
En Golfshop med et stort og varieret udvalg. Fra jeg bestilte min nederdel til jeg modtog den gik der 1 dag. Der var en personlig hilsen med sammen med en pitcfork, blyant, markeringsmærke & masser af træ tres.
Super god service og guidning
Super god service og guidning.
Stort sortiment i tøj og udstyr.
Mange skønne styles i friske farver.
Tøj i alle størrelser.
Hvis noget er udsolgt forsøges det at skaffes hjem.
Effektivt og nemt!
Effektivt og nemt! Varen blev sendt med det samme og jeg modtog den inden for to hverdage. Med i pakken var der en masse små 'gaver', som kan bruges ude på golfbanen (tees, pitchfork m.m.). Grevernesgolfshop kan helt sikkert anbefales. Service i høj klasse 👍🏼
Super hurtig modtagelse af pakken og…
Super hurtig modtagelse af pakken og fin lille gave tak 👍🏻😀🤗
Fuld tilfredshed.
Super hurtig levering. Venlig og rar kommunikation. Kan anbefales.
Knud, Haderslev
Hurtig ekspedition og tilfreds med…
Hurtig ekspedition og tilfreds med varen.
Og hyggeligt med et lille "kort" med "ha´ en skøn dag"
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse - jeg blev fittet til en ny SC putter af Robert - og handlede i shoppen hos Rikke - kan kun anbefales!
Bare en god oplevelse
2 dage efter bestilling kom varerne som bestilt. Lille gave i form af tees, pitchfork og markeringsmærke. Og det bedste af det hele (udover megaskarpe priser på de varer jeg købte...) var at der var en håndskrevet hilsen vedlagt. "ha en skøn dag :-) Mvh Nicolai"
Det er sgu da lækkert :-D
Torben
Varerne kommer superhurtigt
Varerne kommer superhurtigt. God information undervejs fra køb til levering.
Stort udvalg af varer.
Virkelig godt sted at handle
Lilian
Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering. Bestilte 2/12-24 leveret til pakkeshop 3/12-2024. Afsendt med det samme fra virksomheden. Dejligt med hurtig ekspedition🤩
Yderst tilfredstillende oplevelse også med den lille ekstra ting jeg fik med.
Super lækre varer
Super lækre varer, også i online salget!
Kig ind, du vil ikke fortryde det💚🏌️
Super hurtig levering!
- og hyggeligt med en lille overraskelse og hilsen i pakken🌞🤘
En klar 5er :)
Købte et par golfsko, de passede ikke, så sendte de et andet par og de passede så heller ikke :) Ringede for vejledning. Blev mødt af et smil og en god snak. De tog begge par retur uden nogen form for bøvl :)
KÆMPE anbefaling her fra og en stor 5er.
Dag til dag levering, helt suverænt.
Bestilte en TaylorMade putter mandag og…
Bestilte en TaylorMade putter mandag og den var hos mig allerede tirsdag.
Super hurtig forsendelse.
5 stjerner herfra 👍🏻
Levering, service og troværdighed
Hurtig levering, som lever op til hjemmesiden. Produktet er helt perfekt og ekstra god service med i pakken. Tak!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.