Bestilte mine varer torsdag, havde dem lørdag morgen, så levering gik hurtigt. Hyggeligt med en håndskrevet hilsen i pakken. Første gang jeg har bestilt på hjemmesiden, men ikke sidste.
God service og meget hjælpsomt personale. Har de ikke lige den rigtige størrelse har jeg oplevet de skaffe varen på under 24 timer - ganske enkelt fantastisk. Minder meget om den gode service man får... Mehr ansehen
Højt serviceniveau og fantastisk betjening. Hurtig svar og hurtig levering. Bestiller onsdag og fredag ligger varer i postkasse. Endvidere en fin overraskelse i pakken. Her lå en pakke tee, et par... Mehr ansehen
Bestilte et sæt regntøj og fik en helt fantastisk service i forhold til at fremskaffe den rigtige størrelse, som ikke lige var på lager. Fik rigtig god vejledning mht. størrelse,. Hele tiden mails f... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Passioneret golfshop der brænder for at finde nicheprodukter til dig! Vi forsøger at yde den bedste service hver dag og gør alt for at hjælpe dig.
Skovsvinget 25, 3480, Dänemark
- Butik@grevernesgolfshop.dk
- www.grevernesgolfshop.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fin golfjakke
Fin golfjakke , passer i størrelsen, lyn hurtig levering , håndskrevet hilsen fra Rikke + tee + blyant , det bliver man da overrasket over på den fede måde.
Golf hilsen fra Bodil
Hurtig levering indenfor 3 dage og en…
Hurtig levering indenfor 3 dage og en lille pakke med blyant og tee fulgte med ,Plus et sødt kort . Kan anbefale denne butik og service
2 køb = 2 * alle forventninger opfyldt
Det er 2. gang jeg køber hos Greverne. Hver gang gode tilbud, super hurtig levering + en lille håndskreven hilsen med i pakken. Greverne kan varmt anbefales.
Havde købt en demo driver
Havde købt en demo driver. Jeg havde spurgt om det var muligt at få loftet ændret fra 9 til 10,5 grader. Dette var gjort da jeg modtog den og nøglen fulgte med. God service og varen blev hurtig afsendt. Kan anbefale at handle hos dem😊
gode priser og god service
Super service og gode priser ⛳️⛳️
God oplevelse online
Produkterne levede op til forventningen og super hurtig levering.
Dejlig overraskelse med en lille ekstra gave og kort.
Hurtig levering og god service!
Hurtig levering - varen levede op til forventningerne
Rigtig fin webshop
Hurtig levering. Lækre varer 🏌🏻♀️🤗
Gode priser
Gode priser, overskuelig hjemmeside, hurtig levering
Kvalitet og hurtig levering
Hver gang oplever jeg lynhurtig levering og varer, der er i super kvalitet. Kan ikke gøres bedre👏
Hurtig levering med et par perfekte golfbukser!
Hurtig levering med et par perfekte golfbukser og et godt tilbud på golfbolde.
Pænt men en lille personlig hilsen, og lidt ekstra i 'posen'!
Det betyder noget og man føler sig godt behandlet.
Super oplevelse.
Udemærket hjemmeside, nem at tilgå. Hyggeligt med en personlig hilsen. ;-)
Vær opmærksom på at hvis du handler i…
Vær opmærksom på at hvis du handler i deres fysiske butik, kan du ikke få dine penge tilbage. Super ærgerlig at købe en julegave der, og når så modtageren ikke kan bruge gaven, kan du ikke få dine penge retur (kun et tilgodebevis). Her vil jeg nok ikke handle igen.
Super dejlig købsoplevelse
Super dejlig købsoplevelse, efter meget søgen havde Grevernes Golf Shop lige det jeg skulle bruge.
Kæmpe plus er den super hurtige levering!
Kan klart anbefale denne side og ikke sidste gang jeg handler her.
Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering. Alt var som det skulle være
Hurtig
Hurtig, god og venlig betjening ( havde spørgsmål og ringede til butikken).
Kan anbefales
Super..!!!
Nem bestilling, hurtig levering og jeg er nu klar til i morgen.. 👍👍👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.