Bestilte mine varer torsdag, havde dem lørdag morgen, så levering gik hurtigt. Hyggeligt med en håndskrevet hilsen i pakken. Første gang jeg har bestilt på hjemmesiden, men ikke sidste.
God service og meget hjælpsomt personale. Har de ikke lige den rigtige størrelse har jeg oplevet de skaffe varen på under 24 timer - ganske enkelt fantastisk. Minder meget om den gode service man får... Mehr ansehen
Højt serviceniveau og fantastisk betjening. Hurtig svar og hurtig levering. Bestiller onsdag og fredag ligger varer i postkasse. Endvidere en fin overraskelse i pakken. Her lå en pakke tee, et par... Mehr ansehen
Bestilte et sæt regntøj og fik en helt fantastisk service i forhold til at fremskaffe den rigtige størrelse, som ikke lige var på lager. Fik rigtig god vejledning mht. størrelse,. Hele tiden mails f... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Passioneret golfshop der brænder for at finde nicheprodukter til dig! Vi forsøger at yde den bedste service hver dag og gør alt for at hjælpe dig.
Skovsvinget 25, 3480, Dänemark
- Butik@grevernesgolfshop.dk
- www.grevernesgolfshop.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Levering, service og troværdighed
Hurtig levering, som lever op til hjemmesiden. Produktet er helt perfekt og ekstra god service med i pakken. Tak!
Tak for god personlig service og hurtig…
Tak for god personlig service og hurtig levering
Hurtig levering og fin lille gave i pakken
Vi bestilte noget tøj og fik varerne ret hurtigt, sammen med en håndskrevet hilsen og en fin lille gave. Kan varmt anbefales!
Fantastisk - hurtig levering
Har nu købt tøj online to gange og begge gange har de leveret dagen efter, med sød hilsen og varerne har altid levet op til forventninger.... så varm anbefaling herfra.
Super oplevelse
Super - effektiv - lige til og bare et godt sted at handle
Altid super service og hurtig levering.
Hurtig levering og god service.
Lynhurtig levering.
Hurtig levering!
Bestilte varen om fredagen og modtog den allerede om lørdagen.
Det kan man kalde hurtig levering!
Og ikke nok med det, så havde de også sendt en lille gave med.
Alt i alt, 5 stjerner herfra!
5 stjernet købsoplevelse
5 stjernet købsoplevelse - fra produkt udvalg, priser, til super hurtig levering med PostNord
Super hurtig levering
Super hurtig levering , god service
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Meget hurtig levering og produktet - en regnhat - var helt som på billedet. Første gang jeg handler der, og jeg kommer gerne igen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Tak for det.
Kommer gerne igen
Super personlig service, man føler sig rigtig godt tilpas, selv efter en online ordre og har ikke handlet der før. Gode produkter til fine priser
Super hurtig levering
Hurtig levering - godt udvalg.
Lille hilsen samt ekstra ting - jeg er helt vild med oplevelsen og måden de forstår kundeservice.
Tak. 💪
Cobra Wedge 52
Havde bestilt en Cobra Wedge 52 gammel model. Blev ringet op da den ikke var på lager mere, og fik tilbudt den nye model til samme pris. Cobraen blev leveret dagen efter. Go’ service og hurtig levering.
God og hurtig service 👍
Virkelig en god handel
Virkelig en god handel, hurtig og lige en personlig hilsen.
Kan varmt anbefale at handle hos dem.
Sanne nyhus
Super hurtig levering, med en lille hilsen om “rigtig god dag” fra Filippa 😃
Tak for hilsen
Kan anbefales at handle dér ⛳️
Mvh
Annette
God og hurtig levering
God og hurtig levering. Varen jeg bestilte lever fuldt op til mine forventninger.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.