Heatlets Bewertungen 351

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet med det firma i flere år og det er altid en god kvalitet af træpiller. Da jeg for et par dage siden fik leveret 3 paller træpiller, havde fragtmanden væltet den ene palle og smidt d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har dags dato modtaget min GRATIS levering af briketter PÅ EN IKKE BROFAST Ø. Og det er altså den fineste service jeg har prøvet længe. En service som INGEN andre i Danmark yder, så vidt jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan absolut ikke anbefales. Mangler stadig at få leveret nr 2Palle 8mm træpiller!!' Den 30/12 købte jeg online 2 paller 8mm træpiller ( ordre nr2007).. D.6jan fik jeg leveret 1 palle!!, har efterføl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allerførst stor tak til vognmanden, der igen kørte pallen med træpiller helt ned i vor carport, og det på trods af sne i indkørslen. Kvaliteten af træpillerne er som sædvanlig i top - dog har kvalitet... Mehr ansehen

1. Unternehmen für Festbrennstoffe
  2. Kessel- und Heizungstechnik

Über Heatlets

Vom Unternehmen geschrieben

Uanset hvilken type træpiller, du vælger hos os, er vi din garanti for høj kvalitet – hver gang. Et lavt vand- og askeindhold sikrer dig en høj brændværdi, hvor dit fyr kan udnytte pillerne optimalt, og du får mest mulig varme ud af hver enkelt træpille.

Alle vores træpiller er lavet af savsmuld, der oprindeligt kommer fra ansvarlige skovbrug, der enten er FSC®- eller PEFC™-certificerede, eller hvor træet er FSC-kontrolleret. Det betyder, at træet kan spores hele vejen fra skoven og frem til dig, og at produktionen er sket med respekt for både natur og mennesker, dyr og planter.

Og så kan du endda gå skridtet videre. For vælger du PremiumPlus, får du FSC-certificerede træpiller pakket i poser af 50% genbrugsplast, og de paller, som du modtager træpillerne på, er endda også FSC-certificerede, så du trygt kan genanvende dem. For hver palle du bestiller, planter vi et træ i en dansk folkeskov, så vi i fællesskab bidrager til at beskytte vores drikkevand, sikre levesteder for dyr og planter og bevare biodiversitet.

License Code: FSC® C125676.
License Code: PEFC/09-31-131.

Sikker webshop
Vores webshop er e-mærket, så du er garanteret sikker nethandel.

Vi leverer gratis i hele Danmark til fastland og brofaste øer. Bestiller du inden kl. 11, leverer vi allerede dagen efter i 95% af tilfældene. Løse træpiller klarer vi i løbet af 7 dage.

Åbningstider
Du kan kontakte os på tlf. 93805899 mandag til fredag kl. 9:00 – 12:00. Skriver du til os på kontakt@heatlets.dk, vender vi tilbage til dig inden for 24 timer på hverdage.

Godt at vide
Hvordan opbevarer du bedst dine træpiller? Hvad betyder brændværdi? Hvor mange træpiller skal du bruge om året? Vi giver dig svar på disse og mange andre spørgsmål her – ligesom du også finder gode råd til fyring med træpiller, så dit fyr kan udnytte træpillerne optimalt.

Læs mere på heatlets.dk

Kvalitet og ansvarlighed i hver eneste træpille

Vom Unternehmen geschrieben

Hos os kan du være sikker
Vores webshop har e-mærket for sikker nethandel.

Sikker webshop

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

351 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utrolig ringe levering

Det er nu anden gang jeg oplever at bestille 5-6 paller træpiller, og at de stadig ikke er leveret efter +10 dage. Jeg har netop måtte rykke for hvornår de leverer.

Når man skriver at man i 95% af tilfældene leverer dag til dag, så må man bare konstatere at de så virkeligt er lige glade med deres sidste 5% af kunderne.

19. September 2025

Hej

Jeg er ked af at det er din oplevelse..

Vi leverer faktisk i 95% af tilfældene, men når vi kører kampagner med nedsat pris, er der forlænget leveringstid, det har vi også haft skrevet på siden siden 29-8 og har det stadig

Du må meget gerne kontakte kundeservice på tlf. 70111427, så kan de hjælpe med en leverings dag

Go dag

Super service og produkt

Det er første gang, jeg bestilte en palle Premium træpiller 6mm 10kg 900 kg, hos Heatlets, da jeg viste det er et super godt produkt.

Jeg bestilte før en weekend, men tirsdagen efter havde jeg ikke fået leveret dem endnu, så jeg skrev til kundeservice og fik som lovet svaret inden for 24 timer af Naja, som kunne sige at fragtmanden havde forsøgt at lever, men ikke kunne af en eller anden grund og at de så ville kører ud med deres egen bil.

Et par dage senere blev de så leveret uden problem, med deres egen bil, hvor chaufføren var super venlig og kørte den helt ind i min carport og kunne ikke se hvad problemet havde været for fragtmanden.

Jeg super glad for den service de har leveret, nu der var et lille problem med leveringen. Rigtig mange tak for det.

Det er bestemt ikke, sidste gang jeg bestiller træpiller direkte hos Heatlets

8. August 2025

Hej Ahlefeldt-Laurvig

Tak for din anmeldelse, den er er vi rigtig glade for

Hvor er jeg glad for at høre du er tilfreds med både produktet og kundeservice.

Godt du ringede til os, så Naja og dig kunne løse det med leveringen

5 stjernede produkter, 5 stjernede service

Levering inden for 24 timer.

22. April 2025

Hej Munir

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Jeg er super glad for du er tilfreds med vores produkter, samt vores service. Det sender jeg straks videre. Så er jeg også glad for vores hurtige levering fungerede...

Ask Brændetårn

Sidst på eftermiddagen d. 8-1-2025 fik jeg leveret et brændetårn ovntørret Ask, af Danske Fragtmænd.
El palleløfter kunne ikke løfte tårnet, så brændetårnet måtte lirkes/tippes af lastbilen- og blev stillet midt i min indkørsel, og halvt ude på vejen.
Jeg var derfor nødsaget til straks at bære alle brændestykkerne ind.
Jeg konstaterede til min forbavselse, at rigtig mange, og ja rigtig mange brændestykker var angrebet af Insekter, Råd og Svamp !!!!
Endnu større blev min forbavselse, da jeg ydermere konstaterede, at alle, og jeg mener samtlige brændestykker i hele tårnet var mega små.
Brændestykkernes længde målte fra
min. 12 cm til max 22 cm ! - trods Heatlets på deres hjemmeside skriver; “Brændestykkernes længde er
ml. 23 og 27 cm” !
Salgsbedrag - ja, vel egentlig svindel -ikke et eneste stykke brænde i hele brændetårnet målte over
22 cm !!!!
Efterflg. har jeg klaget, og tillige fremsendt flere foto som dokumentation til Heatlets.
Flere samtaler og sms resulterede i, at Heatlets sendte mig en “kompensation” på kr. 350.-
Jeg følte ikke beløbet var tilfredsstillende ift. den dårlige kvalitet af et brændetårn jeg havde betalt og modtaget, så endnu flere sms’er frem og tilbage.
Endnu en person kom på sagen, og stillede mig en yderligere kompensation i udsigt - men intet yderligere modtaget/hørt !
En virkelig dårlig oplevelse, og ikke mindst en virkelig dårlig kunde behandling !
Handler aldrig med Heatlets mere !
Mvh.
Jan Byrgesen
28-1-2025

8. Jänner 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af, at du er utilfreds med din leverance og den kompensation, du har modtaget ad to omgange.

Da vi talte med dig oprindeligt, forklarede vi, at leveringen med Danske Fragtmænd ville være til kantsten. Til gengæld ville den med sikkerhed være den hurtigste levering, og det var derfor, du valgte denne løsning. Fotos fra leveringen viser, at brændetårnet blev placeret i siden af indkørslen, så vi er ærgerlige over, hvis det alligevel skulle have været til gene.

Jeg kan til gengæld godt forstå, du undrede dig over, at der var brændestykker, der var kortere end de oplyste 23-27 cm. Vi har kigget grundigt på de 7 billeder, du har fremsendt, hvor de er målt til ca. 22 cm og et enkelt på 16 cm. På baggrund af dine oplysninger er vi for en sikkerheds skyld i gang med at tjekke de tårne, vi har på lager. Det samme gør vi med hensyn til angrebne brændestykker, som dog desværre er nærmest umuligt helt at undgå, selv om vi anstrenger os for, at det ikke skal forekomme.

Vi har gjort os umage for at løse sagen, og derfor gav vi dig også den yderligere kompensation, hvilket vi orienterede dig om.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uddybning.

Hilsen Peter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en palle af 6mm…

Jeg havde bestilt en palle af 6mm Heatlets PremiumPlus FSC® træpiller.
Jeg snakkede med Naja fra deres kundeservice i løbet af uge. Jeg aftalte med hende, at det skal leveres ind ved indkørslen. Det var den også og det stod lige ved porten så vi kunne flytte det uden besvær. Super god service!

4. Dezember 2024

Hej Aston

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Hvor er jeg bare glad for du har haft fat på Naja i kundeservice. Jeg er ligeledes glad for du har fået en super service fra hende og leveringen gik som aftalt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service har købt før kan kun…

Rigtig god service har købt før kan kun anbefales 🇩🇰👍👍

3. Dezember 2024

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for

Hvor er det godt at høre du er tilfreds med vores service, samt du har købt før. Det er vi faktisk lidt stolte af

Leveringen var en farce

Leveringen var en farce. Verdo er orienteret om hændelsesforløbet, og har anbefalet mig en anden leverandør.

18. November 2024

Hej Peter

Vi er simpelthen så kede af den måde, din levering er forløbet. Og vi er meget taknemmelige for, at du har ringet til os for at fortælle, hvad der er sket undervejs, så vi også fik mulighed for at kompensere dig.

Jeg håber, du har mod på at handle hos os en anden gang. Som vi allerede har talt om, vil levering med mobiltruck være på plads i hele landet inden for kort tid.

Ha' en dejlig weekend - og endnu engang et stort undskyld for al besværet.

Top kvalitet

Top kvalitet meget lidt aske når de først er prøvet er man ikke i tvivl om de er det helt rigtige produkt 👍

16. November 2024

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Hvor er det godt at høre du er du er tilfreds med askeniveauet, og jeg er glad for du har det helt rigtige produkt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte søndag fik dem mandag…

Bestilte søndag fik dem mandag formiddag vi bruger altid heatlets god kvalitet på træpiller

14. November 2024

Hej L. Pamhede

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for

Hvor er det godt at høre den hurtige levering fungerede som den skulle. Jeg er glad for at høre kvaliteten er god på træpillerne, det betyder noget

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og lev

Super god service og lev. Til tiden

5. November 2024

Hej Brian

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Dejligt at høre du er tilfreds med både vores service og det blev leveret til tiden

Rigtig go dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling og hurtig levering🤘

31. Oktober 2024

Hej Jan

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Kort og præcist nem bestilling og hurtig levering, noget af det vi gerne vil stå for

Hurtig levering.

11. November 2024

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Godt at høre den hurtige levering fungerede som den skulle

Rigtig go dag

Køb af træpiller

Alt som forventet.
Fin pris.
Levering perfekt.

5. November 2024

Hej L. Zwisler

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for

Hvor er det skønt at høre alt gik som det skulle, både med leveringen og at du er tilfreds med prisen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en palle træpiller til…

Jeg bestilte en palle træpiller til Bornholm vel vidende, at firmaet kun tilbød gratis transport til brofaste øer. Hurtigt fik jeg svar via mail, at de desværre ikke leverede til Bornholm. En opringning til den mest imødekommende medarbejder gjorde det alligevel muligt med levering til Bornholm, og jeg modtog træpillerne to dage senere. En virkelig god oplevelse!

6. November 2024

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Hvor er jeg glad for du havde fat på vores kundeservice, og i fandt en god løsning til din levering på Bornholm. Godt at høre det gik som det skulle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var ikke langtids levering

Der var ikke langtids levering, og piller blev kørt ind i indkørslen, selvom der er perlesten,👍 til chaufføren

29. Oktober 2024

Hej Claus

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Hvor er det godt at høre den hurtige levering fungerede. Jeg sender tommelop videre til vores chauffør

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og da jeg kom hjem var…

Hurtig levering og da jeg kom hjem var de allerede båret ind i skuret og stablet. Men det var måske mere min søn der fortjerner nogle af stjernerne der for at have båret ind.

Køber fra heatlets hvert år, altid god kvalitet, og hurtig levering

31. Oktober 2024

Hej Mike

Ja, den med at bære ind må give 5 stjerner til din søn

Godt du er tilfreds med leveringstiden og kvaliteten. Jeg er bare så glad for at høre du handler hos os hvert år, 1000 tak for det

Virkelig en lækker træpille

Virkelig en lækker træpille
Og en super go service

Whats not to like 😁

1. November 2024

Hej Martin

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for

Jeg er bare glad for at høre du er tilfreds med vores service og ikke mindst kvaliteten på træpillerne

Nemt at bestille

Nemt at bestille, god kvalitet

1. Oktober 2024

Hej Rene

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for

Godt at høre du syntes det nemt at bestille, og du er tilfreds med kvaliteten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er ovenud tilfreds med Heatlets.

Jeg er ovenud tilfreds med Heatlets.
De har en meget meget sød og venlig kundeservice.
Træpillerne er af prima kvalitet.
Og leveringen af træpillerne er helt i top!

30. Oktober 2024

Hej Anne

tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for

Hvor er jeg glad for du har været i kontakt med kundeservice, og du havde en god oplevelse. Jeg er ligeledes glad for du er tilfreds med kvaliteten og leveringen

Peter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr