Jeg har handlet med det firma i flere år og det er altid en god kvalitet af træpiller. Da jeg for et par dage siden fik leveret 3 paller træpiller, havde fragtmanden væltet den ene palle og smidt d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har dags dato modtaget min GRATIS levering af briketter PÅ EN IKKE BROFAST Ø. Og det er altså den fineste service jeg har prøvet længe. En service som INGEN andre i Danmark yder, så vidt jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan absolut ikke anbefales. Mangler stadig at få leveret nr 2Palle 8mm træpiller!!' Den 30/12 købte jeg online 2 paller 8mm træpiller ( ordre nr2007).. D.6jan fik jeg leveret 1 palle!!, har efterføl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Allerførst stor tak til vognmanden, der igen kørte pallen med træpiller helt ned i vor carport, og det på trods af sne i indkørslen. Kvaliteten af træpillerne er som sædvanlig i top - dog har kvalitet... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Vores webshop er e-mærket, så du er garanteret sikker nethandel.

Grønlandsvej 28, 8700, Horsens, Dänemark
Det er nu anden gang jeg oplever at bestille 5-6 paller træpiller, og at de stadig ikke er leveret efter +10 dage. Jeg har netop måtte rykke for hvornår de leverer.
Når man skriver at man i 95% af tilfældene leverer dag til dag, så må man bare konstatere at de så virkeligt er lige glade med deres sidste 5% af kunderne.

Antwort von Heatlets
Det er første gang, jeg bestilte en palle Premium træpiller 6mm 10kg 900 kg, hos Heatlets, da jeg viste det er et super godt produkt.
Jeg bestilte før en weekend, men tirsdagen efter havde jeg ikke fået leveret dem endnu, så jeg skrev til kundeservice og fik som lovet svaret inden for 24 timer af Naja, som kunne sige at fragtmanden havde forsøgt at lever, men ikke kunne af en eller anden grund og at de så ville kører ud med deres egen bil.
Et par dage senere blev de så leveret uden problem, med deres egen bil, hvor chaufføren var super venlig og kørte den helt ind i min carport og kunne ikke se hvad problemet havde været for fragtmanden.
Jeg super glad for den service de har leveret, nu der var et lille problem med leveringen. Rigtig mange tak for det.
Det er bestemt ikke, sidste gang jeg bestiller træpiller direkte hos Heatlets

Antwort von Heatlets
Levering inden for 24 timer.

Antwort von Heatlets
Sidst på eftermiddagen d. 8-1-2025 fik jeg leveret et brændetårn ovntørret Ask, af Danske Fragtmænd.
El palleløfter kunne ikke løfte tårnet, så brændetårnet måtte lirkes/tippes af lastbilen- og blev stillet midt i min indkørsel, og halvt ude på vejen.
Jeg var derfor nødsaget til straks at bære alle brændestykkerne ind.
Jeg konstaterede til min forbavselse, at rigtig mange, og ja rigtig mange brændestykker var angrebet af Insekter, Råd og Svamp !!!!
Endnu større blev min forbavselse, da jeg ydermere konstaterede, at alle, og jeg mener samtlige brændestykker i hele tårnet var mega små.
Brændestykkernes længde målte fra
min. 12 cm til max 22 cm ! - trods Heatlets på deres hjemmeside skriver; “Brændestykkernes længde er
ml. 23 og 27 cm” !
Salgsbedrag - ja, vel egentlig svindel -ikke et eneste stykke brænde i hele brændetårnet målte over
22 cm !!!!
Efterflg. har jeg klaget, og tillige fremsendt flere foto som dokumentation til Heatlets.
Flere samtaler og sms resulterede i, at Heatlets sendte mig en “kompensation” på kr. 350.-
Jeg følte ikke beløbet var tilfredsstillende ift. den dårlige kvalitet af et brændetårn jeg havde betalt og modtaget, så endnu flere sms’er frem og tilbage.
Endnu en person kom på sagen, og stillede mig en yderligere kompensation i udsigt - men intet yderligere modtaget/hørt !
En virkelig dårlig oplevelse, og ikke mindst en virkelig dårlig kunde behandling !
Handler aldrig med Heatlets mere !
Mvh.
Jan Byrgesen
28-1-2025

Antwort von Heatlets
Jeg havde bestilt en palle af 6mm Heatlets PremiumPlus FSC® træpiller.
Jeg snakkede med Naja fra deres kundeservice i løbet af uge. Jeg aftalte med hende, at det skal leveres ind ved indkørslen. Det var den også og det stod lige ved porten så vi kunne flytte det uden besvær. Super god service!

Antwort von Heatlets
Rigtig god service har købt før kan kun anbefales 🇩🇰👍👍

Antwort von Heatlets
Leveringen var en farce. Verdo er orienteret om hændelsesforløbet, og har anbefalet mig en anden leverandør.

Antwort von Heatlets
Top kvalitet meget lidt aske når de først er prøvet er man ikke i tvivl om de er det helt rigtige produkt 👍

Antwort von Heatlets
Bestilte søndag fik dem mandag formiddag vi bruger altid heatlets god kvalitet på træpiller

Antwort von Heatlets
Super god service og lev. Til tiden

Alt som forventet.
Fin pris.
Levering perfekt.

Antwort von Heatlets
Jeg bestilte en palle træpiller til Bornholm vel vidende, at firmaet kun tilbød gratis transport til brofaste øer. Hurtigt fik jeg svar via mail, at de desværre ikke leverede til Bornholm. En opringning til den mest imødekommende medarbejder gjorde det alligevel muligt med levering til Bornholm, og jeg modtog træpillerne to dage senere. En virkelig god oplevelse!

Antwort von Heatlets
Der var ikke langtids levering, og piller blev kørt ind i indkørslen, selvom der er perlesten,👍 til chaufføren

Antwort von Heatlets
Hurtig levering og da jeg kom hjem var de allerede båret ind i skuret og stablet. Men det var måske mere min søn der fortjerner nogle af stjernerne der for at have båret ind.
Køber fra heatlets hvert år, altid god kvalitet, og hurtig levering

Virkelig en lækker træpille
Og en super go service
Whats not to like 😁

Antwort von Heatlets
Jeg er ovenud tilfreds med Heatlets.
De har en meget meget sød og venlig kundeservice.
Træpillerne er af prima kvalitet.
Og leveringen af træpillerne er helt i top!

Antwort von Heatlets
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.