Frank er god til at forklare og instruere. Hvis der er nogle der spøger om jeg kender en kørelærer til trailer kort (be) vil jeg anbefale Ibsen Køreskole
Mikael Persson Jeg vil godt sige at der var en vildt god service i forhold til imødekommenhed og forståelse samt godt humør og god undervisning med høj udtalelse af det man skulle vide noget om o... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Ibsens køreskole! Efter 48 år med alm. kørekort skulle jeg nu bruge trailerkort til kombinationen elbil/campingvogn. Tak til Frank, som på en både professionel og behagelige må... Mehr ansehen
Virkelig kompetent kørelærer, forstår at formidle teknik og kørsel på en god måde. Frank er virkelig en lun og rar fyr og samtidig en kultiveret person😉 kan kun anbefales herfra.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Utrolig behagelig kørerlære
Utrolig behagelig kørerlære som er i besiddelse af stor tålmodighed. For mig har det været et helt igennem fantastisk forløb at erhverve trailerkørekort. Endnu engang kæmpe tak for din måde at være på Frank.
Rigtig god sommer!
Hilsen Bente Scharff
Frank kørelærer vil sine elever det…
Frank kørelærer vil sine elever det absolut bedste, og han giver simpelthen ikke op, før end at man har forstået teorien iøog praktiken. Og det bedste af det hele, er at det hele bliver sagt med humor og et smil. Ibsens køreskole, kan varmt anbefales.
Super undervisning
Super undervisning. Let forståeligt.
Afslappende køretimer med kyndig vejledning og hjælp.
Tænker det er godt for dem med meget nervøsitet.
Meget professionelt forløb
Meget professionelt forløb, og lækker skolevogn.
Frank er en meget behagelig kørelærer.
Behagelig og rar kørelære
Frank er som person utrolig rar og behagelig og det smittede af på min tilgang til opgaven.
Hans tålmodighed rakte til alle mine spørgsmål 😊
Og så er Frank meget professionel.
Kan kun på det varmeste anbefale Ibsens køreskole! TAK😊
Frank er bare super.
Frank er bare super.
Frank er en faglig dygtig og meget behagelig person at køre hos.
Bil og trailer er tiptop.
Kan kun give min allerbedste anbefaling.
Frank er en virkelig god kørerlærer!
Jeg valgte Ibsens køreskole for at tage stort trailer-kørekort.
Frank er en rigtig god og grundig kørelærer!
Køreprøven var let som en leg efter tre grundige køretimer hos Frank!
Selvom det var lidt hårdt for stoltheden at have en kørerlærer siddende ved siden af efter 18 år med alm. kørekort.
Tingene er bare i orden
Tingene er bare i orden. Der arbejdes professionelt.
God undervisning af Frank
God undervisning af Frank, både i teorilokalet og på vejen.
Frank er et fantastisk menneske
Frank er et fantastisk menneske. Jeg kunne slet ikke bakke med en trailer da jeg startede hos Frank på
Trailer kørekort men på 2 gange lærte Frank mig alt og bestod ved første prøve. Tak til Frank for hans gode humør og tilgang til tingene.
Frank er en fremragende lærer
Frank er en fremragende lærer, og bilen er komfortabel, ren og nem at køre. 5*
Kompetent og velstruktureret…
Kompetent og velstruktureret undervisning på en venlig og afslappet måde.
Fint forløb med både B/E og C ved…
Fint forløb med både B/E og C ved Frank.
God og velstruktureret undervisning!
Struktureret og vel tilrettelagt forløb.
Helt sikkert 5 stjerner
Helt sikkert 5 stjerner
…..til Frank👍
Det har været lærerigt og sjovt🍀😃
Bedste anbefalinger
Tina Høgh
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole! 5 stjerner
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse.
Jeg fik et trailerkørekort og har intet at klage over. Frank var super behjælpelig med alt!
Trailerkørekort
Ingen tvivl, verdens bedste kørelærer. Meget tålmodig og god til at forklare tingene. Kan varmt anbefales ☺️
Ibsens køreskole er helt fantastisk…
Ibsens køreskole er helt fantastisk specielt kørelærer Frank er meget tålmodig høflig og flink han giver sig god tid til at hjælpe og snakke med eleven og er helt stille og rolig og har altid godt humør det er meget rart Være sammen med ham helt fantastisk køreskole kan ikke anbefale dig nok til at tage trailer kørekort hos ham
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.