Très déçu par Impermo et surtout par leur manière de traiter leurs clients. J’ai commandé un carrelage présenté comme « Granada Beige Natural ». À la réception, surprise : le carrelage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verf besteld en betaald via afrekenen als gast. Op de website staat levertijd 1 dag. Nu 8 dagen verder, helemaal niets vernomen met uitzondering dit verzoek tot review. Dus ook geen bevestigingsmail... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In de showroom super geholpen door Elke Hendriks. Heeft meteen verzending geregeld voor de proeftegels. Dacht ook mee ovetr hoe de lange overbruggings periode op te lossen. Ze gaf ook een alternati... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De medewerkers helpen en adviseren. Er wordt een account voor je aangemaakt waarin je jouw offerte kunt bekijken en aanpassen. We zijn een paar keer in de winkel geweest alvorens te beslissen, maar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Impermo, gespecialiseerd in tegels, natuursteen en parket biedt topkwaliteit aan fabrieksprijzen in 10 toonzalen in heel België.
Tiensesteenweg 127, 3800, Sint-Truiden, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Na het plaatsen van een eerdere grote bestelling bleek dat we na het leggen van de vloer 1 pak van 2m² te weinig hadden. In de winkel had men ons verzekerd dat bijbestellen onmiddellijk mogelijk is, en ook op de website wordt de benodigde vloer geafficheerd als 'vandaag besteld, vandaag in huis'. Echter als je de bestelling wil plaatsen dan is de vroegst mogelijke leverdatum plots pas over 2 weken. De klantendienst contacteren levert helemaal niets op: ondanks dat maar over 1 pak gaat (dat bovendien hoort bij een voorafgaande grote bestelling) weigeren ze daar gewoon om je te helpen. Ik was trouwens van plan om in de nabije toekomst uit te kijken naar natuursteen om ons terras te renoveren maar dat zal zeker en vast niet bij impermo zijn. Dan hadden jullie maar niet in mijn gezicht moeten liegen wat betreft de levertermijn van een kleine bijbestelling, en dan hadden jullie je maar wat hulpvaardiger moeten opstellen als dat niet het geval blijkt te zijn

Antwort von Impermo
Nooit zaken mee doen, klantenservice heeft niets op orde. Kunnen uiteindelijk niet leveren op afgesproken datum, dus order moet midden in de verbouwing elders last-minute geplaatst worden.
Order wordt geannuleerd, vervolgens blijft het bedrijf je spammen of je wel even voor niet geleverde producten wilt betalen.

Antwort von Impermo
Customer service is inexistent.
They sent me something different. Than I ordered, and there is nobody helping you out to solve it.

Antwort von Impermo
Slechte communicatie ivm levering stond gepland op datum maar de chauffeur had beslist om de goederen niet af te zetten omwille er niemand aanwezig was terwijl ik daar wel aanwezig was te lui om uit camion te stappen en eens aan de ruit te komen kloppen denk ik ! Goed ik gebeld naar klantendienst om andere datum in te plannen dit ging normaal de vrijdag zijn daar ganse dag aanwezig geen levering te zien ! Ik terug gebeld naar klantendienst daar wist de externe chauffeur van geen levering dus dan terug gebeld naar klantenservice waarop dit dan de dinsdag zou gebeuren krijg ik de dag ervoor telefoon van mijn gebuur dat er palletten voor de voordeur staan ! Terplaatse geweest dan om alles binnen te plaatsen waarop de levering met dumawal ontbreekt en heleboel gebroken tegels in de pallet zitten na communicatie met klantenservice is volgens hun alles correct verlopen en willen ze niets doen dus blijf ik bedrogen achter en heb betaald voor iets dat ik niet gekregen heb dus mensen denk 2 keer na voor je iets besteld bij impermo en betaal niet het gehele factuurbedrag op voorhand zoals ik gedaan heb !

Antwort von Impermo
Wanted to place an sample box online but you have to make an account first. Ok but it keeps saying I have wrong phone number entered when it is correct and the common format. Tried to call customer service but it answered they are out of office today (13 Jan) on a Monday. Ok how do I make an order?

Antwort von Impermo
via internet besteld, was een nalevering op een eerdere bestelling, was een bevestiging per mail dat geleverd zou worden week later, dus niet, hoor je niets meer, wel betaald! Na vele telefoontjes en lang in de wacht staan eindelijk contact, 3 weken later leveren, na nog meer mails levertijd van 3 weken terug gebracht naar 2 weken later leveren dan door impermo bevestigd. slechte communicatie en geen probleem oplossend vermogen

Antwort von Impermo
Goede online service en behulpzame medewerkers die de order goed en snel begeleiden. Nu wachten op de levering van de materialen.

Antwort von Impermo
Wij voeren een aankoop uit waarbij ons geen melding wordt gemaakt van de komende serieuze kortingen op het aangekocht product. Nog geen maand later promoten ze dit product op hun site aan aan serieuze kortingen.
Bij contact met de klantendienst bevestigen zij dat wij teveel betalen en dat er een nodige compensatie zal volgen. 3uur later krijgen wij droogweg een mail waarin ze vermelden dat zij toch niks van compensatie voorzien.
Pas op voor je zaken aankoopt en informeer naar concrete kortingen. Haal je bestelling ook niet direct af. Want indien deze nog niet afgehaald was zou hier wel nog een wijziging mogelijk geweest zijn ... (is hun uitleg)

Antwort von Impermo
Mooie tegels, nergens anders te vinden. Goede support en vriendelijke levering.

Antwort von Impermo
Wij zijn supertevreden met Impermo, en vooral ook met onze contactpersoon Kevin, zelfs als je twijfelt over je bestelling of levering ze denken steeds met je mee en hebben veel begrip! Dank jullie wel voor de goede service! Groetjes Nicky & Désirée

Antwort von Impermo
Van onze tegels breken aan de bovenkant stukjes af .
Bij het snijden, bij het slijpen , ook bij het reinigen. Ze liggen een paar maanden en er zijn al van zeker 5 tegels stukken afgebroken.

Antwort von Impermo
Terrastegels besteld en leverdatum afgesproken. Leverdatum door onvoorziene omstandigheden verlaat met 2 weken. Iedereen weer moeten uitstellen om de vloer te leggen. De dag van de levering geen tegels geleverd. 3 maal contact gehad met de klantenservice. Drie keer beloofd ze komen eraan ! Niets gehad en nu is het weekend. Vloerlegger moeten afzeggen en wat nu. Klantenservice ? Morgen terug bellen meneer ……. Belachelijk klantenservice dient om het op te lossen niet om te zeggen bel morgen maar terug

Antwort von Impermo
September 2022 heb ik een vloer van Imperno laten leggen de tilestone heartline brandy. Na minder dan 2 jaar was er al slìjtage zichtbaar en nu zien we waar het meest belopen is. Bij bepaalde tegels is de kleur voor 50% weg.

Antwort von Impermo
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Antwort von Impermo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.