Impermo Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Très déçu par Impermo et surtout par leur manière de traiter leurs clients. J’ai commandé un carrelage présenté comme « Granada Beige Natural ». À la réception, surprise : le carrelage... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Verf besteld en betaald via afrekenen als gast. Op de website staat levertijd 1 dag. Nu 8 dagen verder, helemaal niets vernomen met uitzondering dit verzoek tot review. Dus ook geen bevestigingsmail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de showroom super geholpen door Elke Hendriks. Heeft meteen verzending geregeld voor de proeftegels. Dacht ook mee ovetr hoe de lange overbruggings periode op te lossen. Ze gaf ook een alternati... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De medewerkers helpen en adviseren. Er wordt een account voor je aangemaakt waarin je jouw offerte kunt bekijken en aanpassen. We zijn een paar keer in de winkel geweest alvorens te beslissen, maar... Mehr ansehen

1. Heimwerkermarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Impermo, gespecialiseerd in tegels, natuursteen en parket biedt topkwaliteit aan fabrieksprijzen in 10 toonzalen in heel België.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hulpvaardigheid nul komma nul

Na het plaatsen van een eerdere grote bestelling bleek dat we na het leggen van de vloer 1 pak van 2m² te weinig hadden. In de winkel had men ons verzekerd dat bijbestellen onmiddellijk mogelijk is, en ook op de website wordt de benodigde vloer geafficheerd als 'vandaag besteld, vandaag in huis'. Echter als je de bestelling wil plaatsen dan is de vroegst mogelijke leverdatum plots pas over 2 weken. De klantendienst contacteren levert helemaal niets op: ondanks dat maar over 1 pak gaat (dat bovendien hoort bij een voorafgaande grote bestelling) weigeren ze daar gewoon om je te helpen. Ik was trouwens van plan om in de nabije toekomst uit te kijken naar natuursteen om ons terras te renoveren maar dat zal zeker en vast niet bij impermo zijn. Dan hadden jullie maar niet in mijn gezicht moeten liegen wat betreft de levertermijn van een kleine bijbestelling, en dan hadden jullie je maar wat hulpvaardiger moeten opstellen als dat niet het geval blijkt te zijn

13. März 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback – we vinden het erg jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je na een grote bestelling slechts één pak extra nodig hebt en dit niet meteen geleverd kan worden, zeker als er tijdens je eerste bezoek de indruk is gewekt dat dit vlot mogelijk zou zijn.

Hoewel het product inderdaad op voorraad kan zijn, moeten alle webshop- en bijbestellingen toch door het volledige logistieke planningsproces, net zoals reguliere leveringen. Door de huidige drukte in onze magazijnen is de levercapaciteit tijdelijk beperkt, waardoor we de snelste leverdatum soms pas enkele dagen of weken later kunnen toewijzen.

Dat neemt niet weg dat we dit duidelijker hadden mogen communiceren, zowel online als in de winkel. Je opmerking nemen we dan ook mee om onze service en communicatie te verbeteren.

Mocht je alsnog openstaan voor een oplossing of verdere toelichting, dan bekijken we dit graag samen met jou.

Het Impermo Team

Nooit zaken mee doen

Nooit zaken mee doen, klantenservice heeft niets op orde. Kunnen uiteindelijk niet leveren op afgesproken datum, dus order moet midden in de verbouwing elders last-minute geplaatst worden.
Order wordt geannuleerd, vervolgens blijft het bedrijf je spammen of je wel even voor niet geleverde producten wilt betalen.

8. März 2024

Beste mevrouw Van Etten,

Bedankt voor uw bericht en uw review. We vinden het jammer dat uw ervaring met Impermo niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en willen graag verduidelijken hoe de situatie verlopen is vanuit onze kant.

Uw bestelling betrof een artikel dat speciaal op maat werd besteld bij onze leverancier, volledig volgens de specificaties van uw aanvraag. Zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden, waarmee u akkoord bent gegaan bij het plaatsen van de bestelling, vallen zulke maatwerkproducten niet onder het herroepingsrecht.

Daarnaast geldt bij bestellingen binnen Impermo de voorwaarde dat het volledige bedrag vooraf betaald moet zijn voordat levering kan plaatsvinden. U gaf aan akkoord te gaan met betaling vooraf, op voorwaarde dat de levering op de voorziene datum kon doorgaan. Op dat moment was de levering echter afhankelijk van beschikbaarheid bij de leverancier, iets wat ook steeds wordt gecommuniceerd bij maatwerk.

Aangezien de goederen reeds besteld en in productie waren, en er geen geldig herroepingsrecht van toepassing is, kon uw eenzijdige annulatie helaas niet kosteloos verwerkt worden. In dergelijke gevallen zijn wij gerechtigd om de volledige betaling te blijven opeisen.

De communicatie die u nadien ontving is dan ook in lijn met deze openstaande verplichting.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard open voor dialoog.

Het Impermo Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Customer service is inexistent.

Customer service is inexistent.
They sent me something different. Than I ordered, and there is nobody helping you out to solve it.

18. Februar 2025

Dear Maria,

We tried to contact you via email on Friday, but have not received a response to date. In addition, we have noticed that you are sending inappropriate messages via WhatsApp to our staff and that you do not answer when we try to contact you by phone.

We would like to resolve your situation, but can only do so with your cooperation. We kindly ask you to respond to our emails or contact us by phone so that we can help you further.

Best regards

The Impermo team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie ivm levering stond…

Slechte communicatie ivm levering stond gepland op datum maar de chauffeur had beslist om de goederen niet af te zetten omwille er niemand aanwezig was terwijl ik daar wel aanwezig was te lui om uit camion te stappen en eens aan de ruit te komen kloppen denk ik ! Goed ik gebeld naar klantendienst om andere datum in te plannen dit ging normaal de vrijdag zijn daar ganse dag aanwezig geen levering te zien ! Ik terug gebeld naar klantendienst daar wist de externe chauffeur van geen levering dus dan terug gebeld naar klantenservice waarop dit dan de dinsdag zou gebeuren krijg ik de dag ervoor telefoon van mijn gebuur dat er palletten voor de voordeur staan ! Terplaatse geweest dan om alles binnen te plaatsen waarop de levering met dumawal ontbreekt en heleboel gebroken tegels in de pallet zitten na communicatie met klantenservice is volgens hun alles correct verlopen en willen ze niets doen dus blijf ik bedrogen achter en heb betaald voor iets dat ik niet gekregen heb dus mensen denk 2 keer na voor je iets besteld bij impermo en betaal niet het gehele factuurbedrag op voorhand zoals ik gedaan heb !

3. Februar 2025

Beste,

We begrijpen dat uw ervaring met de levering niet naar verwachting is verlopen en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. We hebben alle details nagegaan bij onze externe transportfirma en hebben ondertussen contact met u gehad via e-mail.

Een vervangorder is reeds opgemaakt en zal morgen geleverd worden. Daarnaast zijn we uw dossier verder aan het onderzoeken om uw vraag tot compensatie of vervanging correct te behandelen. We houden u hiervan op de hoogte en doen ons best om tot een passende oplossing te komen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Het Impermo-team

snel en prima product.

9. Jänner 2025

Beste Tica

Bedankt voor uw positieve feedback!

Fijn om te horen dat u snel geholpen bent en tevreden bent met het product.

Als u ons nog enkele contactgegevens nalaat via yuri@impermo.be dan bezorgen we u een kleinigheidje ter bedanking voor uw vertrouwen en mooie woorden.

Hopelijk tot binnenkort bij Impermo!

Ik ben tevreden!

Ik ben tevreden, de stalen kwamen keurig binnen.

8. Jänner 2025

Beste Els

Bedankt voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat de stalen keurig bij u zijn aangekomen. We zijn blij dat u tevreden bent!

We wensen u veel plezier met uw aankoop en succes met de keuze.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

unclear online purchase experience

Wanted to place an sample box online but you have to make an account first. Ok but it keeps saying I have wrong phone number entered when it is correct and the common format. Tried to call customer service but it answered they are out of office today (13 Jan) on a Monday. Ok how do I make an order?

13. Jänner 2025

Dear An,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear about the difficulties you experienced while trying to place an order. We want to clarify that our customer service team is available every day via phone from 9:00 AM to 6:00 PM, and on Saturdays from 9:00 AM to 1:00 PM.

It’s unfortunate that you encountered an issue with the phone number format during your online order process. Have you tried entering it via ‘0031’? That's the format the site takes it at. If you’re still having trouble, please don’t hesitate to reach out to us during our opening hours. We’re here to assist you with placing your order or resolving any issues.

Thank you for bringing this to our attention, and we look forward to helping you soon!

Best regards,

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

21. Dezember 2024

Beste Feline

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden!

Het doet ons plezier om te lezen dat uw levering goed verpakt zat en dat deze snel bij u is toegekomen. We hopen dat u dus veel plezier zult hebben van uw aankoop!

via internet besteld

via internet besteld, was een nalevering op een eerdere bestelling, was een bevestiging per mail dat geleverd zou worden week later, dus niet, hoor je niets meer, wel betaald! Na vele telefoontjes en lang in de wacht staan eindelijk contact, 3 weken later leveren, na nog meer mails levertijd van 3 weken terug gebracht naar 2 weken later leveren dan door impermo bevestigd. slechte communicatie en geen probleem oplossend vermogen

28. November 2024

Beste Berkvens,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de communicatie en het proces rondom je nalevering niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

We hebben inmiddels het probleem opgelost en je levering kan nu binnen een week plaatsvinden. We begrijpen dat de vertraging frustrerend was en danken je voor je geduld.

Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen.

Kimberley
Impermo Klantendienst

Goede en snelle service

18. November 2024

Beste Chantal

Bedankt voor uw fijne woorden!

Het doet ons deugd te vernemen dat u tevreden bent over onze verleende service! Uw mooie woorden zijn een motivatie voor het hele team.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aangekochte goederen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede online service en behulpzame…

Goede online service en behulpzame medewerkers die de order goed en snel begeleiden. Nu wachten op de levering van de materialen.

4. November 2024

Beste Wim

Hartelijk dank voor uw fijne feedback!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze online service en dat onze medewerkers u goed en snel hebben kunnen begeleiden bij uw bestelling.

Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, en het doet ons deugd dat dit ook in uw geval is gelukt.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben of extra hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Alvast veel succes met uw werkzaamheden en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens verwelkomen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongemelde actie, geen compensaties, tegenstrijdige communicatie

Wij voeren een aankoop uit waarbij ons geen melding wordt gemaakt van de komende serieuze kortingen op het aangekocht product. Nog geen maand later promoten ze dit product op hun site aan aan serieuze kortingen.
Bij contact met de klantendienst bevestigen zij dat wij teveel betalen en dat er een nodige compensatie zal volgen. 3uur later krijgen wij droogweg een mail waarin ze vermelden dat zij toch niks van compensatie voorzien.

Pas op voor je zaken aankoopt en informeer naar concrete kortingen. Haal je bestelling ook niet direct af. Want indien deze nog niet afgehaald was zou hier wel nog een wijziging mogelijk geweest zijn ... (is hun uitleg)

22. Oktober 2024

Beste Annelies,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen je frustratie en streven ernaar om onze klanten steeds transparant te informeren over kortingen en promoties. Onze klantendienst heeft recent contact met je opgenomen om een passende overeenkomst te bespreken, en we blijven beschikbaar voor verdere toelichting om samen een oplossing te vinden.

Aarzel niet om ons te contacteren zodat we dit zo snel mogelijk kunnen afronden.

Mooie unieke tegels

Mooie tegels, nergens anders te vinden. Goede support en vriendelijke levering.

12. Juli 2024

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze unieke tegels en de service die we bieden. Het is altijd ons doel om een uitstekende klantervaring te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Mocht je in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beste Susanne,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat uw bestelling netjes en mooi bij u thuis is geleverd.
Als blijk van onze waardering sturen we u graag een klein pakketje toe. We hopen dat u hier veel plezier van zult hebben.

Kimberley  - Impermo Customer Care

Wij zijn supertevreden

Wij zijn supertevreden met Impermo, en vooral ook met onze contactpersoon Kevin, zelfs als je twijfelt over je bestelling of levering ze denken steeds met je mee en hebben veel begrip! Dank jullie wel voor de goede service! Groetjes Nicky & Désirée

23. Juli 2024

Beste Nicky en Désirée,

Hartelijk dank voor jullie enthousiaste review! We zijn blij te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service en de hulp van Kevin. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, zelfs bij twijfelgevallen.

Bedankt voor jullie vertrouwen en de vriendelijke woorden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Van onze tegels breken aan de bovenkant…

Van onze tegels breken aan de bovenkant stukjes af .
Bij het snijden, bij het slijpen , ook bij het reinigen. Ze liggen een paar maanden en er zijn al van zeker 5 tegels stukken afgebroken.

1. Juni 2024

Beste,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met de kwaliteit van uw tegels. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden en we begrijpen uw teleurstelling.

Om dit probleem verder te onderzoeken en op te lossen, zouden wij graag meer details willen ontvangen over uw bestelling en de situatie. Kunt u alstublieft contact met ons opnemen via e-mail op kimberley@impermo.be? Vermeld hierbij uw bestelgegevens en indien mogelijk enkele foto's van de beschadigde tegels.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen en u de service bieden die u van ons mag verwachten.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en we zien uw bericht graag tegemoet.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Terrastegels besteld en leverdatum…

Terrastegels besteld en leverdatum afgesproken. Leverdatum door onvoorziene omstandigheden verlaat met 2 weken. Iedereen weer moeten uitstellen om de vloer te leggen. De dag van de levering geen tegels geleverd. 3 maal contact gehad met de klantenservice. Drie keer beloofd ze komen eraan ! Niets gehad en nu is het weekend. Vloerlegger moeten afzeggen en wat nu. Klantenservice ? Morgen terug bellen meneer ……. Belachelijk klantenservice dient om het op te lossen niet om te zeggen bel morgen maar terug

5. Juli 2024

Beste Gert,

Bedankt voor uw review en uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze leveringsdienst en klantenservice. Wij begrijpen hoe frustrerend en ontwrichtend dit voor u moet zijn geweest, vooral gezien de planning die u had voor het leggen van uw terrastegels.

Helaas kunnen wij zonder verdere gegevens uw dossier niet nakijken om de situatie specifiek te beoordelen en op te lossen. Wij willen dit echter graag zo snel mogelijk rechtzetten. Kunt u alstublieft contact met mij s opnemen via e-mail op kimberley@impermo.be? Vermeld hierbij uw bestelgegevens zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen snel van u te horen zodat we dit probleem naar behoren kunnen oplossen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kleur gaat van de tegels

September 2022 heb ik een vloer van Imperno laten leggen de tilestone heartline brandy. Na minder dan 2 jaar was er al slìjtage zichtbaar en nu zien we waar het meest belopen is. Bij bepaalde tegels is de kleur voor 50% weg.

3. Juli 2024

Beste Marc Van Dijck,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met de tegels die u bij ons heeft gekocht.

Wij willen deze kwestie graag verder onderzoeken en oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met mij via kimberley@impermo.be? Ik sta klaar om u te helpen en samen te zoeken naar een geschikte oplossing.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw feedback en hopen dit snel voor u op te lossen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, maar tegels kapot jammer genoeg

Prima opgelost!

28. Juni 2024

Beste Toos,

Bedankt voor je review.

We zijn blij te horen dat de snelle levering naar wens was en dat we het probleem met de kapotte tegels naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We streven ernaar om altijd de best mogelijke service te bieden en waarderen je feedback enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs kwaliteit verhouding en…

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

6. Juni 2024

Beste Jordy,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering.
Als dank voor uw review sturen we u graag een kleinigheidje op. Houd uw mailbox in de gaten!

Kimberley - Impermo Customer Care

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr