Duidelijke uitleg in verschil van kosten maar niet alle aanbieders staan ertussen. Mijn huidige energieleverancier stond er niet tussen en daar kon ik niet mee vergelijken. Wel fijn dat alles meteen... Mehr ansehen
Contract is geannuleerd zonder duidelijke reden van opgaaf en zonder daarover voldoende duidelijk te communiceren. Ik kwam daar helaas te laat achter. Het contact met de helpdesk (chat) daarover was n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goed en snel geregeld en geen gezeur te weinig schadevrije jaren of te hoge leeftijd. Ik zit met te weinig schadevrije jaren omdat ik jarenlang een oldtimer heb gehad, nou dan ben je bij de mee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De website werkt erg goed. Alleen maar lof hierover. Echter, het offer dat ik heb gekregen en geaccepteerd, heeft een achteraf betaalde korting, waardoor ik per saldo per maand meer ga betalen. Dit ka... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dat wil iedereen. Maar je vaste lasten uitzoeken en vergelijken voelt vaak als gedoe. Gelukkig kan dat anders. Of het nu gaat om je verzekeringen, je energiecontract, een hypotheek of internet, tv en bellen: je regelt het met Independer eenvoudig zelf, zonder ingewikkelde kleine lettertjes en mét een duidelijk overzicht. Al ruim 25 jaar helpt Independer miljoenen Nederlanders om grip te krijgen op hun geldzaken. Zo zie je in een paar klikken welke autoverzekering het beste bij je past, hoe je bespaart op je energierekening, of welke hypotheek aansluit bij jouw wensen. Je vergelijkt niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden en de klantenservice van aanbieders. Je houdt bovendien altijd de volledige regie en regelt alles p het moment dat het jou uitkomt. Omdat dit volledig eerlijk en transparant gebeurt, weet je met ‘even independeren’ precies waar je aan toe bent.
Celebeslaan 2, 1217 GV, Hilversum, Niederlande
- www.independer.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Independer.nl NV
Moaten hebben mie al jaren geld…
Moaten hebben mie al jaren geld bespaard bedankt he

Antwort von Independer.nl NV
Wederom een goede keuze kunnen maken…
Wederom een goede keuze kunnen maken vanuit het aanbod, gemakkelijk en snel geregeld.
Zoals ik van jullie gewend ben.

Heel goed geholpen
Heel goed geholpen. Alles heel duidelijk

Antwort von Independer.nl NV
Duidelijkheid en optie om te…
Duidelijkheid en optie om te vergelijken.

Zeer teleurstellend
Ik heb een allrisk verzekering voor mijn auto via Independer bij ASR. Afgelopen week werd mijn auto aangereden door een bestuurder terwijl het geparkeerd stond. Alles netjes met andere bestuurder afgewikkeld maar Independer is extreem slecht bereikbaar. ASR geeft aan dat Independer volmacht heeft en alles voor mij moet regelen maar ik ben zelf overal achteraan aan het gaan en heb totaal geen vertrouwen in hun en het vertegenwoordigen van mijn belangen. Echt om te janken dit!! Praktisch onbereikbaar en als je iemand spreekt dan zijn ze onkundig en kennen ze de polisvoorwaarden niet eens. Afsluiten gaat heel makkelijk maar als je eenmaal een beroep wil doen op ze dan doen ze het minimale… erg jammer

Antwort von Independer.nl NV
Op zoek naar nieuw energiecontract is niet moeilijk
Op zich is het zoeken naar een zo gunstig mogelijk energiecontract duidelijk en niet moeilijk. Maar graag had ik de maandbedragen inclusief en exclusief de korting in één venster gezien. Nu moet je even verder zoeken of zelf uitrekenen.

Antwort von Independer.nl NV
De vergelijking was heel snel gemaakt…
De vergelijking was heel snel gemaakt en scheelde mij erg veel tijd als ik alles zelf had moeten uitzoeken

Antwort von Independer.nl NV
Ik kom graag telefonisch in contact met…
Ik kom graag telefonisch in contact met een medewerker van Independer. Dit gaat om een zorgelijk iets. Het internet staat er vol mee en wat mij betreft gaat dit om zorgelijke praktijken omtrent de auto verzekering van Mintley waarbij Independer een persoonlijk belang heeft. Ik zou graag willen dat dit wordt opgepakt. Alvast bedankt!

Antwort von Independer.nl NV
Duidelijke informatie en snel geregeld

Antwort von Independer.nl NV
Ik krijg allemaal mailtjes van…
Ik krijg allemaal mailtjes van verzekeringen die ik afgesloten zou hebben, terwijl dit niet het geval is. Reactie om te annuleren blijft uit

Antwort von Independer.nl NV
Ik weet nog niet of het allemaal goed…
Ik weet nog niet of het allemaal goed is gegaan. Website was duidelijk en nu afwachten of de keuze / leverancier die gemaakt is ook het het allemaal ook goed oppakt. Dus de vraag of het allemaal goed gegaan is komt veel te vroeg en heeft dus geen nut

Antwort von Independer.nl NV
Het ging snel en makkelijk
Het ging snel en makkelijk. De informatie was uitgebreid en genoeg om een goede keuze te kunnen maken.
Jammer dat ook Independer met de werkwoorden hype meedoet, met hun “Hoe was het independeren?” Spreek gewoon Nederlands. En wees eens origineel of hebben jullie hetzelfde reclamebureau als Bol?

Antwort von Independer.nl NV
Omdat ik sindsdien rust heb !!

Antwort von Independer.nl NV
Goedlopende duidelijke website dus…
Goedlopende duidelijke website dus overstap naar nieuwe energie leverancier zo geregeld. Ook e email berichten omtrent het verloop van de aanvraag waren duidelijk.

Antwort von Independer.nl NV
Super snel en makkelijk je ziet gelijk…
Super snel en makkelijk je ziet gelijk wat er het beste bij je past voor de goeskoopste prijs echt top!

Antwort von Independer.nl NV
Prijzen van energie werd bij independer…
Prijzen van energie werd bij independer rooskleuriger voorgesteld.

Antwort von Independer.nl NV
Independer wel eerder gebruikt en ook…
Independer wel eerder gebruikt en ook nu weer. Tevreden over de site en de vergelijkingen van aanbieders. Dat gaat snel, overzichtelijk en helpt je enorm om een goede afweging te maken.

Antwort von Independer.nl NV
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.