Independer.nl NV Bewertungen

3 044
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke uitleg in verschil van kosten maar niet alle aanbieders staan ertussen. Mijn huidige energieleverancier stond er niet tussen en daar kon ik niet mee vergelijken. Wel fijn dat alles meteen... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Contract is geannuleerd zonder duidelijke reden van opgaaf en zonder daarover voldoende duidelijk te communiceren. Ik kwam daar helaas te laat achter. Het contact met de helpdesk (chat) daarover was n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed en snel geregeld en geen gezeur te weinig schadevrije jaren of te hoge leeftijd. Ik zit met te weinig schadevrije jaren omdat ik jarenlang een oldtimer heb gehad, nou dan ben je bij de mee... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De website werkt erg goed. Alleen maar lof hierover. Echter, het offer dat ik heb gekregen en geaccepteerd, heeft een achteraf betaalde korting, waardoor ik per saldo per maand meer ga betalen. Dit ka... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dat wil iedereen. Maar je vaste lasten uitzoeken en vergelijken voelt vaak als gedoe. Gelukkig kan dat anders. Of het nu gaat om je verzekeringen, je energiecontract, een hypotheek of internet, tv en bellen: je regelt het met Independer eenvoudig zelf, zonder ingewikkelde kleine lettertjes en mét een duidelijk overzicht. Al ruim 25 jaar helpt Independer miljoenen Nederlanders om grip te krijgen op hun geldzaken. Zo zie je in een paar klikken welke autoverzekering het beste bij je past, hoe je bespaart op je energierekening, of welke hypotheek aansluit bij jouw wensen. Je vergelijkt niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden en de klantenservice van aanbieders. Je houdt bovendien altijd de volledige regie en regelt alles p het moment dat het jou uitkomt. Omdat dit volledig eerlijk en transparant gebeurt, weet je met ‘even independeren’ precies waar je aan toe bent.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

3044 Bewertungen

Good fast and that’s all

Good fast and that’s all

30. Juli 2026

Dear Michal,

Thanks for your review! It’s great to hear that you found our service fast and good. We do our best to make everything as simple as possible for our customers. See you next time!

Kind regards,
Webcare Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moaten hebben mie al jaren geld…

Moaten hebben mie al jaren geld bespaard bedankt he

28. Juli 2026

Beste Teun,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom een goede keuze kunnen maken…

Wederom een goede keuze kunnen maken vanuit het aanbod, gemakkelijk en snel geregeld.
Zoals ik van jullie gewend ben.

Beste Alex,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Alles heel duidelijk

Beste Fulko,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Geniaal

Geniaal. Ik maak graag gebruik van jullie ✌️😎

28. Juli 2026

Beste Ronald,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service graag gebruikt! We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijkheid en optie om te…

Duidelijkheid en optie om te vergelijken.

Beste Kuria,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Zeer teleurstellend

Ik heb een allrisk verzekering voor mijn auto via Independer bij ASR. Afgelopen week werd mijn auto aangereden door een bestuurder terwijl het geparkeerd stond. Alles netjes met andere bestuurder afgewikkeld maar Independer is extreem slecht bereikbaar. ASR geeft aan dat Independer volmacht heeft en alles voor mij moet regelen maar ik ben zelf overal achteraan aan het gaan en heb totaal geen vertrouwen in hun en het vertegenwoordigen van mijn belangen. Echt om te janken dit!! Praktisch onbereikbaar en als je iemand spreekt dan zijn ze onkundig en kennen ze de polisvoorwaarden niet eens. Afsluiten gaat heel makkelijk maar als je eenmaal een beroep wil doen op ze dan doen ze het minimale… erg jammer

Beste Matt,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad na de schade aan je geparkeerde auto. We begrijpen goed dat je in zo'n situatie wilt kunnen vertrouwen op een snelle en deskundige afhandeling, zodat je niet zelf overal achteraan hoeft.

Het is natuurlijk extra frustrerend dat je moeite hebt gehad om ons te bereiken en daarbij het gevoel hebt gekregen dat je onvoldoende werd geholpen. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Ook begrijpen we dat dit invloed heeft op het vertrouwen dat je in de verdere afhandeling van je schade hebt.

We vinden het jammer om te horen dat je de indruk hebt gekregen dat je belangen niet goed worden vertegenwoordigd. Juist bij een schade willen we je zo goed mogelijk ondersteunen en duidelijkheid bieden over de vervolgstappen.

We raden je aan contact op te nemen via de chat voor de snelste hulp en kijken graag met je mee naar je dossier om te beoordelen wat de huidige status is en waar we je verder kunnen helpen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Op zoek naar nieuw energiecontract is niet moeilijk

Op zich is het zoeken naar een zo gunstig mogelijk energiecontract duidelijk en niet moeilijk. Maar graag had ik de maandbedragen inclusief en exclusief de korting in één venster gezien. Nu moet je even verder zoeken of zelf uitrekenen.

Beste Simon,

Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Deze exacte berekening kan je inzien als je op het i'tje klikt naast de maandprijs! Als er verder iets is waar we aan kunnen werken voor die vijfde ster, laat het ons weten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De vergelijking was heel snel gemaakt…

De vergelijking was heel snel gemaakt en scheelde mij erg veel tijd als ik alles zelf had moeten uitzoeken

Beste klant,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kom graag telefonisch in contact met…

Ik kom graag telefonisch in contact met een medewerker van Independer. Dit gaat om een zorgelijk iets. Het internet staat er vol mee en wat mij betreft gaat dit om zorgelijke praktijken omtrent de auto verzekering van Mintley waarbij Independer een persoonlijk belang heeft. Ik zou graag willen dat dit wordt opgepakt. Alvast bedankt!

Beste Larissa,

Op jou naam kan ik helaas geen gegevens vinden bij ons, ik heb informatie bij je opgevraagd zodat wij contact met je kunnen opnemen! Je kan ook zelf via de chat contact met ons opnemen of telefonisch.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke informatie en snel geregeld

Beste Rachel,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en duidelijk hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik krijg allemaal mailtjes van…

Ik krijg allemaal mailtjes van verzekeringen die ik afgesloten zou hebben, terwijl dit niet het geval is. Reactie om te annuleren blijft uit

Beste Richard,

We kijken graag met je mee om te achterhalen waar deze berichten vandaan komen en om ervoor te zorgen dat eventuele onjuiste gegevens worden onderzocht. Neem hiervoor gerust contact met ons op, zodat we dit verder kunnen uitzoeken. Ik heb ook aanvullende info bij je opgevraagd om mee te kunnen kijken.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik weet nog niet of het allemaal goed…

Ik weet nog niet of het allemaal goed is gegaan. Website was duidelijk en nu afwachten of de keuze / leverancier die gemaakt is ook het het allemaal ook goed oppakt. Dus de vraag of het allemaal goed gegaan is komt veel te vroeg en heeft dus geen nut

25. Juli 2026

Beste Ton,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk hebt ervaren en gemakkelijk een keuze hebt kunnen maken.

We begrijpen tegelijkertijd heel goed wat je bedoelt. Op het moment dat je net een aanvraag hebt gedaan, is het vaak nog te vroeg om te beoordelen of alles daadwerkelijk goed is verlopen. De uiteindelijke ervaring hangt natuurlijk ook af van hoe de leverancier de aanvraag oppakt en of de overstap soepel verloopt.

Je feedback over de timing van het reviewverzoek nemen we daarom graag mee. Dank dat je dit met ons deelt.

Gewoon goed

Beste Henk,

Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Als er iets is waar we aan kunnen werken voor die vijfde ster, laat het ons weten!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het ging snel en makkelijk

Het ging snel en makkelijk. De informatie was uitgebreid en genoeg om een goede keuze te kunnen maken.
Jammer dat ook Independer met de werkwoorden hype meedoet, met hun “Hoe was het independeren?” Spreek gewoon Nederlands. En wees eens origineel of hebben jullie hetzelfde reclamebureau als Bol?

Beste Marinka,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat ik sindsdien rust heb !!

Beste Ton,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende keer! We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goedlopende duidelijke website dus…

Goedlopende duidelijke website dus overstap naar nieuwe energie leverancier zo geregeld. Ook e email berichten omtrent het verloop van de aanvraag waren duidelijk.

Beste Peter,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super snel en makkelijk je ziet gelijk…

Super snel en makkelijk je ziet gelijk wat er het beste bij je past voor de goeskoopste prijs echt top!

21. Juli 2026

Beste Wever,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prijzen van energie werd bij independer…

Prijzen van energie werd bij independer rooskleuriger voorgesteld.

22. Juli 2026

Beste klant,

Wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt dat de energieprijzen rooskleuriger zijn voorgesteld dan ze uiteindelijk blijken te zijn. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je op basis van de vergelijking een bepaalde verwachting hebt gekregen.

De tarieven en besparingen die wij tonen zijn gebaseerd op de gegevens die je invult en de informatie die wij van energieleveranciers ontvangen. Het uiteindelijke maandbedrag en voorschot worden door de leverancier zelf vastgesteld. Als dit afwijkt van wat je vooraf verwachtte, kan dat natuurlijk voor verwarring zorgen.

We vinden het belangrijk dat onze vergelijkingen zo duidelijk en transparant mogelijk zijn en nemen je feedback daarom serieus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Independer wel eerder gebruikt en ook…

Independer wel eerder gebruikt en ook nu weer. Tevreden over de site en de vergelijkingen van aanbieders. Dat gaat snel, overzichtelijk en helpt je enorm om een goede afweging te maken.

21. Juli 2026

Beste PvdH,

Team Webcare

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr