jysk-diner.dk Bewertungen

1 741
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne man give mindre en 1 stjerne havde jeg gjort det. 1. For lidt mad, selv om det ikke smagte godt, varder ikke nok..bestilte til 30 personer..vi var 17...de fleste fik 1 spiseskefuld kartoffel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte mad til mandens 50 års fødselsdag. Maden smagte godt, der var meget mad for pengene. Virkelig nemt at betale, betalings oplysninger kommer i ordre bekræftelsen. Kanon kunde service... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt fødselsdag 14/9 med stege menu med diverse. Alt fungerede - maden kom som aftalt og lige til at gå til efter “køreplanen”. Alt var veltilberedt og smagte “som vor mor ville lave det” STOR R... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en helt igennem vidunderlig oplevelse! Nem bestilling og hurtig feedback. Super sød og rar chauffør. Og ikke mindst virkelig lækker mad i rigelige mængder🥰 vi er ovenud tilfre... Mehr ansehen

1. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

Jysk Diner - Catering i særklasse! God smag, kvalitet og gode tilbud - Det skal være nemt med gæster. Jysk Diner skaber rammerne for en god og vellykket fest med festmad leveret lige til din dør. Hos Jysk Diner er du i centrum, og forberedelserne omkring festmaden både før, under og efter festen er små. Bestil mad ud af huset til din kommende fest fra vores Diner Transportable, vi bringer festmad ud i hele Jylland, Fyn og på Sjælland til en utrolig skarp pris, og vi henter selv servicen efter festen. Det er nemt. Jysk Diner har mange års erfaring med mad ud af huset og catering, her bliver maden lavet af professionelt og faguddannet personale. Vores store succes med mad ud af huset bygger på de mange anbefalinger fra vores tilfredse kunder, som har sat stor pris på vores rigtige gode mad, service, kvalitet og priser. Vi har siden 2003 leveret mad ud til over 85.170 fester. Vi er i dag selvudnævnt eksperter inden for diner transportable. Vi laver også special tilbud på større arrangementer med mad ud af huset. Kontakt os Tlf. 70250102.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1 741)

74 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synd jeg kun kan give 5 stjerner.

Synd jeg kun kan give 5 stjerner.
Fik en luksus middags arrangement til mange personer.
Alt var bare perfekt, og mod lille betaling afhentede de alt service de havde brugt til levering.
Så absolut anbefaling herfra, uagtet jeg aldrig har brugt dem før. Håber næste bestilling, som jeg agter at udføre, er af samme høje kvalitet og kundeservice niveau.

26. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Fantastisk service og mad

Lige fra første kontakt med Jysk diner har der været rigtig god service! Nemme at få kontakt med, altid en løsning, og så var maden virkelig lækkert, der var mere end rigeligt mad. Den aller varmeste anbefaling fra os

19. Oktober 2024

God og lækker mad

God og lækker mad, var godt tilberedt og der var rigeligt mad med, kunne godt have været 10 mand mere og så ville der også være nok.
Kunne godt finde på at bestille igen en anden gang

27. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maden blev leveret inden for den lovede…

Maden blev leveret inden for den lovede tid. Kødet var mørt og smagte godt. Også de to saucer smagte rigtig godt. Gæsterne var meget tilfredse med den menu (Party buffet), vi havde valgt. Eneste minus var, kartoflerne med persille ikke var så varme og måtte en tur i ovnen.
Emballagen, som skulle retur, blev afhentet mandag formiddag.
Det var første gang vi har prøvet Jysk Diner og det gør vi gerne igen.

14. September 2024

Uspiseligt fra Greve afdelingen

For ca. 3 uger siden afhentede fra deres produktion i Aarhus en forret med tun mouse, salatbar og kød retter, som på alle måder var ok.

Jeg var derfor ikke bange for igen at bestille ved Jysk Dinner, Vi afhentede fra Deres produktions sted i Greve, da festen blev afholdt på Sjælland, en forret tun mouse og salat med pasta, bulgur salat, samt brød og smør til, tun mouse lignede noget der var pakket for 2 dage siden brun i siderne og vendte næsten op ad, mange af vores gæster spiste det ikke, og andre spiste meget lidt af det, der var næsten igen pynt af det modsat det vi fik fra Aarhus af. salaten kedeligt og lignede igen noget der var lave mange dage før, brød, og dressing ok. min bror var inde med servicen mandag, og ville reklamere over det, og fik den besked at det kunne man ikke tage i mod der. jeg ringede så til Jysk Diner i Aarhus tirsdag, talte først med en medarbejder som katagorisk sagde man ikke kunne reklamere så sent, det skulle ske ved afhentning, mine børn står jo ikke og vender samtlige kasser rundt for at se om alt er ok. jeg bad så medarbejderen vende problematikken med hans chef, hvilket resulterede i samme tilbagemelding. så ingen undskyldning eller dekort, på trods af det var uspiselig undtaget brødet :-(

Jeg har intet problem med at betale for fade der er gået i stykker eller mangler, og min kritik går udelukkende på kvaliteten af det i leverem uanset hvornår det skulle være reklameret, vi står ikke midt i fest og begynder at kontroller maden, så hvis du begynder at dække dig ind med jeg skulle være blevet sur over vi skulle betale for fade der var gået i stykker eller at reklamationen kom for sent ind, så synes jeg det viser hvordan I driver Jeres virksomhed, min reklamation gik udelukkende på dårlig mad som var samme forret, tun mouse, salat der var meget kedelig og lignede noget det var tilberedt en del dage før afhentning, du kan vælge at tage kritikken til dig eller lade være det er helt op til dig, jeg synes bare ikke det var i orden

7. September 2024
jysk-diner.dk-Logo

Antwort von jysk-diner.dk

Vedr. levering til Extra Fabriksparken ApS Att: Lars Melchior Hansen

Jeg beklager at den ekstra regning på de ødelagte fade skal give anledning til denne anmeldelse.

LØRDAG
Tilbehøret á kr. 65 + forret blev gennemgået og kvitteret for, da det blev afhentet fra vores kølerum Lørdag. Vi fik oplyst fra vores køkkenchef, at I selv afhentede tilbehøret i en varm personbil på en 27 grader varm sensommerdag. Og at det først blev serveret 4 timer efter I selv havde afhentet tilbehøret.

Vi bliver ikke kontaktet eller modtager en reklamation den lørdag heller ikke i de 4 timer inden servering. Vi bliver heller ikke kontaktet den efterfølgende dag som vil være naturligt i en reklamation omkring fødevare. Alt dette som står beskrevet tydeligt i jeres bekræftelse, som I har kvitteret for at I har accepteret og læst.

MANDAG
Mandag da I aflevere service retur, fortæller en fra jeres firma at den store stegebuffet I fik i august fra en anden afdeling i Jylland, var noget helt andet i forhold det tilbehør á 65 pr. kuv. Og forret som I fik i lørdags.

De fik en god snak, omkring det tilbehør, som jo ikke var noget som kunne sammenlignes med den store stegebuffet som I fik sidst, fra en anden afdeling. Så opdager vi der mangler fade, og efter et opkald til dig, betaler vedkommende dem lidt modvilligt. Nu ønsker han så at klage over dette tilbehør, hvor vores personale så henviser til kundeservice.???

ONSDAG
Du kontakter os, og nu er der kritik på alt og antyder nu til at tilbehøret og forretten slet ikke kunne spises?? Hvilket er nyt for os.

Vi tager jeres kritik til efterretning og beklager at de ødelagte fade skulle ødelægge en ellers god mad oplevelse i august 2024.

Kundeservice, Jysk Diner

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kundeservice… når du først har lagt en ordre

Ifm. min datters barnedåb (slut juni), bestilte vi buffet fra Jysk Diner til ca. 40 personer. Jeg var løbende i dialog med dem, inden jeg afgav en ordre - for at være sikker på hvad jeg kunne forvente ift. de forskellige retter, levering, håndtering af maden mm.

Jeg fik at vide, at jeg kunne kontakte dem et par dage inden levering og få at vide hvornår chaufføren ca. ville være ved os, samt at jeg kunne forvente, at vi var nogle af de første på ruten (indenfor et tidsinterval på 1,5 time) - ift. hvor chaufføren startede sin rute/vi skulle have leveret. Jeg fik oplyst, at den varme mad ville blive leveret lun i varmekasser og kunne komme direkte på buffeten (bortset fra sovs der skulle varmes og stege der skulle skæres), mens resten kunne holdes lunt i ovnen.

Da jeg kontakter dem få dage inden levering, ligger vi så som nogle af de sidste på ruten. Efter en masse snak frem og tilbage, sættes vi på en ny chaufførs rute med levering 45 min. tidligere. Jeg får at vide, at jeg skal forvente plus/minus 15 min. ift. leveringstidspunktet.

På dagen blev maden leveret 40-45 min. efter oplyst tidspunkt og der var mange ting galt. Fx var alt det mad der burde være varmt koldt, lasagnen var blevet mast (så osten sad på stanniolen i stedet for på lasagnen), de bagte kartofler havde stået under noget tungt og var blevet mast flade/flækkede, kalveculotten havde fået så meget varme at den ikke kunne genvarmes uden at få for meget, og sovsen smagte ikke af noget.

Vi havde også bestilt et par veganske kuverter. Kødet til de resterende kuverter var lagt ovenpå de veganske kartofler og der var løbet kødsaft ned over dem. Maden i de veganske kuverter var meget tør og kedelig (der var kun en sur sød sauce ved siden af, selvom jeg i telefonen var blevet forsikret om, at der var dressing vendt i de forskellige salater).

På dagen forsøgte vi helt hektisk at få det bedste ud af maden, ved at bruge tid på at genvarme det hele.

Da jeg efterfølgende kontakter Jysk Diner og fortæller om min oplevelse, får jeg at vide, at de har leveret indenfor det 1,5 times interval og således ikke for sent. Da jeg forklarer, at jeg havde fået at vide, at jeg skulle forvente plus/minus 15 min. ift. levering (ikke plus 40-45 min.), husker medarbejderen godt dette, men hans kommentar er, at jeg ikke skal tage det han siger så bogstaveligt som jeg gør. Jeg føler mig dårligt behandlet og beder om at tale med en overordnet, da jeg ikke bryder mig om, at der peges fingre af mig som kunde, når jeg refererer til noget han selv har sagt.

Jeg taler herefter med en anden medarbejder, der viser forståelse for min dårlige oplevelse, og han vil undersøge, hvad der kan gøres.

Jeg tilbydes et mindre tilgodehavende på en fremtidig ordre eller nogle flasker vin. Jeg udtrykte, at jeg ikke var tilfreds med denne løsning, og medarbejderen ville undersøge yderligere muligheder og vende tilbage - dette dog først når nogle bestemte medarbejdere var tilbage fra ferie (da det er start-midt juli).

Jeg hører intet tilbage og kontakter dem derfor selv her midt september (hvor jeg tænker sommerferien må være ovre). Medarbejderen, jeg senest talte med, siger at han godt kan se, at der var noget med en utilfreds kunde, men han har intet noteret, ift. vores aftale om at han skulle gå videre med sagen og vende tilbage.

Han undersøger efter vores samtale mulighederne og meldingen jeg får er, at fordi vi ikke kontaktede dem på dagen, så de havde mulighed for at efterlevere ny mad, så kan der ikke gives kontant kompensation, men kun de allerede foreslåede muligheder.

Jeg stiller mig uforstående overfor dette, da vi jo på dagen brugte vores tid på hurtigst muligt at få noget nogenlunde varmt mad på bordet, til en masse mennesker der i forvejen havde ventet længe, og at jeg ikke kunne se, hvordan en efterlevering var en løsning - da vi i så fald ville skulle vente endnu længere, på at maden blev lavet og leveret, og så først ville kunne spise frokostbuffet tidligst midt på eftermiddagen. Svaret til dette var, at vi så alligevel skulle have kontaktet dem, og så kunne de evt. selv konstatere, at det ikke var muligt for dem at nå at levere ny mad, og så måske på den baggrund vælge at kompensere os kontant.

Jeg har overfor Jysk Diner udtrykt, at jeg er meget utilfreds med deres håndtering af denne sag, og at jeg finder det problematisk, at alt kan lade sig gøre/fikses/blive som man gerne vil have, lige indtil man faktisk har lagt en ordre og er afhængig af at deres ord holder stik.

Jeg afventer nu levering af nogle flasker vin som kompensation, men efter at have lagt en ordre på over 6000 kr., man kan roligt sige, at lidt vin ikke ligefrem er tilstrækkeligt, til at jeg har lyst til at være kunde en anden gang. Hvis de ville erkende, at fejlen lå hos dem (ift. vildledende vejledning og mangelfuld mad) og kompensere kontant, så kunne jeg måske overveje det.

30. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung
jysk-diner.dk-Logo

Antwort von jysk-diner.dk

Kære Malene

Jeg er ked af misforståelsen omkring leveringstiden på din bestilling i juni måned, og at det så gav anledning til en general ærgerlig oplevelse.

Vi har leveret maden inden for det aftale tidsinterval, som nævnt i din ordrebekræftelse.

Vi har forsøgt at pejle os ind på leveringstiden før festen og oplyste dette med forbehold. Det var ikke sådan du oplevede det. Du kontakter os flere dage efter festen og vil have penge retur på baggrund af leveringstiden.

Det kan vi ikke imødekomme. Men på baggrund af din frustration omkring denne misforståelse, ville vi gerne tilbyde dig en erkendtlighed, da vi selvfølgelig er glade for dig som kunde. Vi respektere dit fravalg af vores tilbud.

Vi er super ærgerlig over at du opfattede det anderledes, men takker for den gode dialog efterfølgende.

Rikke, Jysk Diner

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr