Kunne man give mindre en 1 stjerne havde jeg gjort det. 1. For lidt mad, selv om det ikke smagte godt, varder ikke nok..bestilte til 30 personer..vi var 17...de fleste fik 1 spiseskefuld kartoffel... Mehr ansehen
Jeg bestilte mad til mandens 50 års fødselsdag. Maden smagte godt, der var meget mad for pengene. Virkelig nemt at betale, betalings oplysninger kommer i ordre bekræftelsen. Kanon kunde service... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi holdt fødselsdag 14/9 med stege menu med diverse. Alt fungerede - maden kom som aftalt og lige til at gå til efter “køreplanen”. Alt var veltilberedt og smagte “som vor mor ville lave det” STOR R... Mehr ansehen
Tusind tak for en helt igennem vidunderlig oplevelse! Nem bestilling og hurtig feedback. Super sød og rar chauffør. Og ikke mindst virkelig lækker mad i rigelige mængder🥰 vi er ovenud tilfre... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Jysk Diner - Catering i særklasse! God smag, kvalitet og gode tilbud - Det skal være nemt med gæster. Jysk Diner skaber rammerne for en god og vellykket fest med festmad leveret lige til din dør. Hos Jysk Diner er du i centrum, og forberedelserne omkring festmaden både før, under og efter festen er små. Bestil mad ud af huset til din kommende fest fra vores Diner Transportable, vi bringer festmad ud i hele Jylland, Fyn og på Sjælland til en utrolig skarp pris, og vi henter selv servicen efter festen. Det er nemt. Jysk Diner har mange års erfaring med mad ud af huset og catering, her bliver maden lavet af professionelt og faguddannet personale. Vores store succes med mad ud af huset bygger på de mange anbefalinger fra vores tilfredse kunder, som har sat stor pris på vores rigtige gode mad, service, kvalitet og priser. Vi har siden 2003 leveret mad ud til over 85.170 fester. Vi er i dag selvudnævnt eksperter inden for diner transportable. Vi laver også special tilbud på større arrangementer med mad ud af huset. Kontakt os Tlf. 70250102.
Landsdækkende diner transportable, ., ., Dänemark
- info@jysk-diner.dk
- www.jysk-diner.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Julemiddag for 10 part 2
Julemiddag for 10 part 2
Jysk Diner bliver ved med at gøre mig ansvarlig for deres fejl. Sagen overgår nu til inkasso har de varslet d.6/1, jeg har dog endnu ikke hørt fra et inkassofirma. Jeg har klaget direkte til Jysk Diner over deres behandling af sagen. Efterfølgende fastholder de fortsat at holde mig økonomisk ansvarlig. Jeg er terminalt syg og skal bruge al min energi på sådan noget pjat som dette, det er virkelig udmattende. Hvor er menneskeligheden henne?
Følgende har jeg skrevet til Jysk Diner dags dato.
Jeg forstår at I fastholder jeres krav om betaling for noget jeg ikke har bedt om.
D. 27/12 kontakter jeg jer da jeg havde håbet på en kompensation fra jer for det i udsatte mig for d. 23/12 med afhentning af maden. Hvor I fortalte min hjemmehjælper at I ville komme og afhente det fejlleverede mad inden kl. 12.00. Maden bliver ikke hentet og hun er nødt til at gå videre.
Da jeg er terminalt syg hvilket også er påpeget flere gange undervejs er jeg nødt til at hvile mig flere gange dagligt.
Jeg blev ved med at ringe for at medvirke til at ordne det. Kl. 13.30 meddeler jeg jer at jeg må gå i seng og slukker for telefonen.
Jeg har på ingen måde tilbageholdt maden men forsøgt efter bedste evne at hjælpe. I overholder ikke de tidspunkter i melder ud til mig og der bliver jeg taget til gidsel i at der ikke er styr på tingene fra jeres side. Jeg har oven i købet taget kontakt til dem der skulle have haft det mad jeg fik leveret. Jeres tilbud om at ombytte maden uden at jeg har sikkerhed for at I kommer retur med min rigtige bestilling er jeg ikke ligefrem klar på da tilliden til jer daler gennem de mange timer alt dette står på. Ydermere har jeg ingen garanti for hvordan min oprindelige bestilling i mellemtiden er blevet opbevaret.
Derfor mener jeg at det er fuldstændigt urimeligt at I forsøger at pålægge mig betaling for jeres rod.
Hilsen Helle
Se citeret tekst

Antwort von jysk-diner.dk
Har tidligere fået lækker mad hos jer.
Har tidligere fået lækker mad hos jer.
Men hold da op jeres nytårs buffet, var elendig. Kartoffelsalat fyldt med dild, har jeg sku aldrig fået en en kartoffelsalat. Pastasalat manglede dressing, var møg tør. Kødet var nogenlunde, men det fyldte kalkun var ikke særlig fyldt.
Må sige jeres mad desværre er gået den forkerte vej.

Antwort von jysk-diner.dk
Dejlig veltilberedt mad og der var nok…
Dejlig veltilberedt mad og der var nok af det

Antwort von jysk-diner.dk
Super god service- hurtig respons på…
Super god service- hurtig respons på mail. Lækker mør and og alt hvad der hører til en juleaften. Gav mulighed for nærvær og samtaler, istedet for stå i køkkenet hele dagen.
Klart anbefales !

Mad til Bryllup
Jysk Diner leveret mad til vores Bryllup 7/12 og vi må sige vi var blæst bagover,
maden var super god, og blev leveret pænt på fade så det var dejlig nemt for vores køkkenpersonale at få på bordene, udover maden var super god kan vi også bekræfte der var rigligt med mad til vores gæster
stor anbefaling herfra

Kan varmt anbefale Jysk Diner
Kan varmt anbefale Jysk Diner. Super lækker mad og til en god pris. Havde bestilt mad her til min 32-års fødselsdag, og vi var alle glade for det. Kartoflerne vi fik var lidt tørre, men ellers rigtig god mad.

Super dejlig mad
Rigtig godt udvalg af mad til en super pris.
Nem bestilling
Alt ok ved aflevering og afhentning.
Og selvfølgelig super dejlig mad.
Kan bestemt anbefales til andre og vi kommer også til at bruge dem igen.

Masser af lækkert mad
Masser af lækkert mad, det så lige så lækkert ud som det smagte.
Maden blev leveret til tiden, og god kommunikation fra ordren til mad på bord.

Julefrokost tapas
Julefrokost tapas
Vi vil gerne fortælle jer om vores oplevelse med julefrokost tapas, som vi bestilte til 10 personer, til levering den 16.11.
Det var en meget skuffende oplevelse og meget pinligt at servere så kedeligt mad for gæster.
For at tage det fra en ende -
Roastbeefen, smager af ingen ting, kunne komme fra en kedelig pålægspakke fra netto.
Kyllingen på salatblade, var tør og havde en sær bismag
Leverpostejen smager af inden ting & bacon manglede
Fiske fileten var tør
Ribbenstegen var kedelig og sværdene fuldstændigt bløde og kedelige, - blev varmet efter jeres anvisning- men stod ikke til at redde, da sværdene var lige som sålelæder
Osteanretning - er måske et flot ord, for at smide 2 klumper ost på er fad.
Frikadellerne var det værste, de var så tørre at vi ligefrem måtte spytte den ud. Det var en sær rodet blanding af små kanonkugler og 5 store indtørrede klumper, som måske var noget genbrugt falaffel, for de smagte ikke af kød.
Det eneste mad som var acceptabelt var pandkagerouladen og ris ala mande, begge dele spiste gæsterne sig mætte i 🤷 da alt andet var en rigtig kedelig oplevelse.

Lækker Lækker mad
Lækker Lækker mad. Masser af ros fra vores gæster,vi bestiller gerne igen.
Flot pyntet.
Det var virkelig lækker tapas med stege vi fik. Friske råvarer, flot pyntet og rigelig mad.😀👍👍
Skuffende grill-tilbehørs buffet…
Vi bestilte en grill-tilbehørs buffet, men vi endte med at smide langt det meste af den kolde kartoffelsalat ud da kartoflerne ikke var kogt ordentligt og flødekartoflerne virkede ikke til at have set skyggen af fløde, men en form for mornay sovs og var nærmest uden smag, blev næsten heller ikke spist. Har henvendt mig til dem og blev lovet at de ville vende tilbage, men har ikke hørt fra dem igen.
Jeg kontaktede jysk-diner mandag efter festen lørdag, mener det er så hurtigt det kan være. Jeg blev ikke informeret om at der ville gå en uge, men fik indtryk af at det ville jeg med samme dag. Når et selskab på 30 personer har samme oplevelse af maden ikke er ok, er det en let løsning blot at sige, det tager vi til efterretning.

Lækker mad
Lækker mad, rigeligt af det. Nem aflevering af service. Fik dog ikke besked før afhentningen.
Fantastisk service og rigtig god mad og…
Fantastisk service og rigtig god mad og leveret til tiden kan kun anbefales 🙂👍
Kan varmt anbefale Jysk diner...
Kan varmt anbefale Jysk diner...
Maden kom til tiden...Vi bestilte Italiensk buffet..Der var rigeligt mad og det var lækkert....Servicen blev afhentet som aftalt.
Helt igennem en god oplevelse
Havde bestilt VIP Buffet med lidt…
Havde bestilt VIP Buffet med lidt ekstra til 32 personer
Buffeten kom inden for den aftalte tid
Maden den sad lige i skabet
Så når jeg holder noget igen,så bliver maden fra Jysk Dinner
Kent Ebbesen
Den bestilte mad var god og leveringen…
Den bestilte mad var god og leveringen kom til tiden
Levering til tiden
Levering til tiden. Maden levede op til beskrivelse og mine forventninger
Rigtig god oplevelse👍
Lækker mad
Lækker buffet. Vi bestilte til 20 personer og der var rigeligt mad. Nem levering og afhentning af service. Super hurtig ekspedition og nemt at komme i kontakt med Jysk Diner. Kan anbefale Jysk Diner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.