Ik had een trui besteld, zat bij levering een weeffout in, een gat. Dus ik wil terugsturen, ik wacht al 3 weken op een reactie. Geen teken van leven. Bestel hier niets, de klantenservice is ruk.
Ik heb een erg goede ervaring gehad met Tim (Klantenservice) van Meid in the City. Ik was best ongerust toen ik mijn bestelling had geplaatst toen ik de reviews las mbt eerdere ervaringen van kla... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gat in trui, nul reactie
Jammer dit
Had een leuk jurkje besteld. Deze was aan de kleine kant. Dan denk je even retourneren. Nou meid in de City wat een gedoe, maar goed alle stappen gedaan. Jurkje geretourneerd en toen werd het stil, heel stil..... Paar keer gemaild, nooit reactie op mijn mail gehad en nooit mijn geld terug gekregen. Heel jammer dit.
WAT EEN BAGGER BEDRIJF!!!!
Wat een vreselijk bedrijf. Bestel hier NOOIT dames!!
Het begint al met het feit dat je eerst een retour moet aanvragen. Dit duurt vervolgens dagen voordat je een reactie krijgt. Uiteindelijk heb ik per mail van Tim (ik lees in onderstaande revieuws al meerdere slechte verhalen over deze Tim. Wie is het en waarom is hij en het bedrijf ZO onklantvriendelijk!!) akkoord gekregen op mijn retour. Aangezien ik op dat moment ziek op bed lag heb ik de retourzending 1 dag (!!!) later op de bus gedaan.
Na 1,5 maand nog steeds niks gehoord en ook geen bedrag teruggestort gekregen. Toen zelf een mail gestuurd naar de klantenservice. Toen kreeg ik een bericht terug van Tim dat ik te laat was met de retourzending en dat hij het niet meer in behandeling kan nemen. Ik ben dus volgens hem 1 dag te laat en dan kan het niet meer?! BELACHELIJK!!!!!
Daarnaast is de kwaliteit ook echt belabberd. Ik weet niet hoe Yvonne dit mooi op de foto heeft gekregen maar het materiaal en de pasvorm is echt baggerslecht.
Vooralsnog is de webshop nog steeds niet in de lucht dus ik vraag me af of dit nog wel gaat gebeuren na al deze slechte recenties. Bestel hier in ieder geval nooit mensen!!!
Wat een baggerbedrijf!!!!!
Even geen kleding bestellen bij Meid in the City van Yvonne Coldeweijer dames.
Ze zijn nl op vakantie. Of nou, niet helemaal. Sommige medewerkers zijn op vakantie, andere niet. Maar dat maken we niet duidelijk aan de klant.
Dus zetten we neer dat we op vakantie zijn en dat je daardoor het retourformulier niet kunt downloaden. Of eigenlijk wel, soms. Blijkt uit ervaring over het afgelopen jaar.
Maar dan had je kunnen mailen, want sommige medewerkers zijn niet op vakantie. Maar op de site staat van wel, maar dat zeggen we niet.
Vooral niet op reply drukken bij de mail van het retourformulier, want die werkt niet. Maar dat heb je zo snel niet in de gaten (ik niet, hand in eigenboezem) want we zijn op vakantie. Of toch niet allemaal.
Intussen kun je je spullen niet terugsturen want je hebt het o zo belangrijke retourformulier niet. En zonder dat formulier worden retouren NIET (ik herhaal NIET) in behandeling genomen. Of toch wel, soms. Maar dat weet je niet, kun je niet vragen want de site staat nog steeds in vakantiemodus.
Via andere socials reageren ze niet, dat zou té klantvriendelijk zijn natuurlijk, doen ze niet aan.
Na 3 weken vakantiemodus toch maar een ander mailadres geprobeerd en jawel, Tim komt in de lucht!
Tim mocht geen vakantie. Tim moet eerst leren vriendelijk te zijn naar de klanten. Tim moet nog veel leren.... (Of een andere baan zoeken).
Tim heeft wél geleerd niet coulant te zijn, altijd de schuld bij de klant te leggen, de klant duidelijk te maken dat deze echt heel dom is geweest en te zeggen dat je sommige regels wel moet aanhouden (retourtermijn 14 dagen, zelfs als het hele bedrijf, behalve Tim, op vakantie is) en andere regels met een korreltje zout mag nemen (geen retouren zonder het o zo belangrijke, maar niet te downloaden retourformulier. Behalve als het Tim uitkomt).
Op Facebook heb ik de mailwisseling met Tim erbij gezet, Helaas is dat hier niet mogelijk...
Wat een baggerbedrijf!!! Kwaliteit van lik me vestje, communicatie van een vork zonder tanden en een website die het niet doet. Voor de mailwisseling; kijk vooral even op mijn Facebookpagina!
Oh en ik heb nog een broek en jurk in de aanbieding, tegen elk aannemelijk bod!! Kwaliteit van niks (gaat natuurlijk niet voor niks terug), maar daarvoor verwijs ik je graag naar andere reviews die overal op internet te vinden zijn.
Prima klantenservice
Prima beantwoording van mijn vragen per mail
Goede hulp en na retourneren ook gewoon netjes bedrag teruggestort gekregen. Was wat huiverig gezien meerdere minder goede recensie masr mijn ervaring was top!
NOOIT MEER !
Ver-schrik-kelijk, zo een ongelofelijke slechte kwaliteit, zelfs SHEIN en Aliexpres hebben betere kwaliteit kleding, al deze goede reviews hieronder zijn gewoon overduidelijk nep want er klopt niks van. Artikelen komen totaal niet overeen als op de foto!! Echt de meest goedkope troep gewoon alles is scheef genaaid. Zo kan iedereen wel een kleding webshop beginnen als je shit kleding verkoopt. Ik ga hier nooit meer bestellen en alles terugsturen
Ik had een bestelling gedaan van 2…
Ik had een bestelling gedaan van 2 truien, waaronder 1 super mooi was (letterlijk was want na het wassen volgens voorschrift was de kwaliteit ruk) en de ander echt Alieexpres kwaliteit gaf. Ik wilde deze retourneren, maar was een gezeik zeg! Prima dat je een formulier moet uitprinten en toevoegen, maar dat er een aanvraag gedaan moet worden en je de kosten zelf draagt, vind ik ronduit onbeschoft. Koop hier dus geen kleding meer, heel jammer, want er zitten leuke dingen tussen…
Begin er niet aan
Precies hetzelfde meegemaakt als de dame hieronder.
Ik heb een jas gekocht waar een klein naadje van kapot was, klein bedrag ontvangen om de naad te laten maken.
Dit heb ik dan ook gedaan.
Paar weken later begon de naad aan de andere kant te scheuren, en ook de zak ligt er bijna uit.
Mail gestuurd en als antwoord ontvangen dat ze niks meer willen doen, en geen andere oplossing bieden.
Ik heb netjes uitgelegd dat het niet de bedoeling kan zijn dat een jas na weinig dragen nu al zo kapot is, dat hij ondraagbaar wordt.
Daarna nog een antwoord gekregen op een onbeschofte toon, dat het ook zeker niet de bedoeling is om 2x een oplossing te vragen voor dezelfde klacht.
En dat ze vermoeden dat ik de jas niet heb laten maken en hij daardoor verder is gescheurd….
De naad aan de andere kant is nu kapot, had dus niks met het beginnende gat te maken.
Ik wil er nog aan toevoegen dat de jas er op het eerste oog prachtig uit ziet, maar dat de kwaliteit ontzettend slecht is.
De voering is zo glad en dun dat de naden al scheuren als je er zacht aan trekt.
Ik zou hier niet bestellen, je kan beter iets meer betalen, de kleding gaat dan ook langer mee.
Hele slechte kwaliteit
Hele slechte kwaliteit. Aangegeven dat een trui die pas een maand in mijn bezit is spontaan een gat in de achterkant heeft. En een scheefgenaaid boord. Dat tweede had ik gezien maar weinig zin om terug te sturen dus ik dacht ik doe het er wel mee. Oplossing geboden, helft vergoeding en dat dan coulant noemen. Ik heb de trui twee keer gedragen. Aangegeven dat ik echt niet persé al het geld terug wil maar ze me ook een nieuwe trui mochten sturen. Krijg je een mail met deze discussie ga ik niet met je aan...beetje onbeschofte behandeling. Uiteindelijk is er dan ook geen oplossing gekomen, geld is ook niet terugbetaald en ik kan de trui weggooien. Begin er niet aan, dit is echt gewoon rommel wat je snel weg kan gooien. Slecht voor je portemonnee en slecht voor het milieu.
Niet bestellen, slechte kwaliteit
Niet bestellen, slechte kwaliteit!
Ik heb nu voor een 2e keer besteld op…
Ik heb nu voor een 2e keer besteld op deze website en ik ben echt super tevreden met de kwaliteit van de kledingstukken. Ik ga hier in de toekomst zeker weer bestellen!
Eergisteren besteld en vandaag in huis
Eergisteren besteld en vandaag in huis. Niks mis mee.
Niet voor herhaling vatbaar
Vreselijke webshop. Twee keer wat besteld, twee keer een negatieve ervaring. Ik zal hier dus zeker niet meer bestellen.
Eerste keer 1 kledingstuk gehouden en 1 kledingstuk geretourneerd. Na het terugsturen verstreken er 2 weken zonder dat ik iets hoorde, dus toen contact opgenomen met de klantenservice. Toen kreeg ik een rare onsamenhangende mail terug, maar toen gelukkig wel mijn geld terug gekregen.
Tweede keer had ik een linnen broek en linnen rok besteld. Op het etiket was te lezen dat zowel de broek als de rok slechts 30% linnen bevatten en 70% polyester. Lekker misleidend, dat noem je linnenmix ipv linnen. Als ik dit van te voren wist had ik ze niet besteld.
Dus weer retour gestuurd. Nu kreeg ik het geld wel vrij snel gecrediteerd, maar niet de verzendkosten, wat wel moet bij het retourneren van je volledige bestelling. Gemaild en kreeg een mail met een smoesje terug. Ze hebben toen wel de verzendkosten teruggestort.
Ook raar dat je sale artikelen niet mag retourneren, volgens de EU regelgeving mogen sale artikelen gewoon retour, dus ze maken hun eigen regels.
Ook de kwaliteit van de kleding vind ik niet goed. Ik herken wat anderen schrijven: het heeft veel weg van marktkleding. De broek die ik had besteld had een raar model (misschien een productiefout, want zo leek het niet op de foto op de website). Door hoe de plooien gestikt waren leek het net of ik extra vetrollen had.
Veel van de kleding was made in China, waarvan laatst in het nieuws was dat deze kleding vaak vervuild is met zware metalen.
Top!
Ik was best ongerust toen ik mijn bestelling had geplaatst toen ik de reviews las mbt eerdere ervaringen van klanten.
Echter hebben zij in mijn ogen echt het tegendeel bewezen.
Terugzenden was geen enkel probleem en ik heb netjes binnen een paar dagen het geld terug gekregen op mijn rekening.
Ook Yvonne zelf reageerde op enkele vragen die ik had via haar insta account. Op mailtjes kreeg ik via Tim ook dezelfde dag een reactie.
Top ervaring gehad! Thanks!
Super blij met mijn mooie colbertje
Super blij met mijn mooie colbertje! Goede kwaliteit en snelle levering! Super Yvonne Coldeweijer!
Leuk vest besteld, slechte kwaliteit
Leuk vest besteld, maar wat een waardeloze kwaliteit. Van Ali is nog beter. Echte goedkope troep
Een hele dure winterjas gekocht
Een hele dure winterjas gekocht. Na 1 keer wassen gaat de leerlaag los. En geen garantie meer. Ongelooflijk! Bij shein is de service beter.
Oja advies is…de jas niet meer wassen.
Wat een slechte service zeg
Wat een slechte service zeg.
Een paar dagen buiten de 14 dagen en retourneren is ineens niet meer mogelijk. Ze houden ook niet eens rekening met uitzonderingen. Meedenken met de klant ho maar!! Niet bij bestellen dus!!
Kleding is ook nog eens van vreselijke kwaliteit!!!
Ik kan echt niet anders zeggen dat ik…
Ik kan echt niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben. Nu een keer of 3/4 iets besteld, altijd in orde, behalve de laatste keer. Trui was kapot, tot 2x toe, maar dit hebben ze echt heel netjes opgelost beide keren, en ik kreeg ook snel antwoord.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.