Vi har fået direkte verdensklasse service af Benjamin fra salgs teamet! Magen til service skal man lede lang tid efter, 6 stjerner herfra :-)

Vores SAS fly til Nice blev aflyst, men Mycruise sørgende for ny flyafgang, overnatning og transport til skibet i Livorno, så vi kunne gå om bord og få en dejlig ferie. Stor tak til Mycruise.
Unternehmen hat geantwortet
Fik hurtigt tilsendt et tilbud som vi sammen fik tilpasset efter vores ønsker. De er super søde, vender meget hurtigt tilbage, hver gang jeg havde sendt et spørgsmål.
- Kreuzfahrtgesellschaft
- Anbieter von Kulturreisen
- Reiseveranstalter
- Reiseanbieter
- Reisebüro
- Reise-Aggregator
Über MyCruise Danmark
Vom Unternehmen geschrieben
MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.
Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.
Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.
Prisgaranti
Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.
Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!
Tirsbækvej 7, 1 sal, 2720, Vanløse, Dänemark
- 70 22 59 59
- info@mycruise.dk
- www.mycruise.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Super ekspedition af Mikkel over…
Super ekspedition af Mikkel over telefonen ved køb af vores cruise.
Og efterfølgende opfølgning via mail.
Tak for det.

Antwort von MyCruise Danmark
Virkelig fine oplevelser vi har haft…
Virkelig fine oplevelser vi har haft med bestilling af 2 rejser. Vi mødte stor hjælpsomhed, professionalisme, lydhørhed, tålmodighed, hurtighed, viden om rejserne m.v. Især tak til Sebastian og Lisbeth. Men alle andre ansatte er sikkert lige så professionelle og hjælpsomme.

Antwort von MyCruise Danmark
Kundeservice hvor ikke my Cruise …
I starten meget flinke men at tag ansvar få en sproglig, misforståelse, det vil man ikke vi har på bånd at du sage ja ,og det holder vi os til ,også da cruiset ikke kan give os det vi skal bruge,vi er begge handicappede og kunne af den årsag ikke bor i en alm kahyt,og fandt selv ud af elrullestol ikke måtte stå i gangen ,som var det vi sagde ja til på Bånd,så hvem har ansvaret, og ikke stillet spørgsmål der i realiteten ikke kan lade sig gøre men.det kostet os13. 000kr 9500 kr til rederiet hvor vi i forvejen har en voucher på 24.000 har rejst med my Cruise men ensuper dårlig oplevelse, så ialt 37.000 for ordet ja det kan vi godt Devin sælgeellers giver man ikke den mulighed der var ingen handicap kahyt ledig så sælger man bare en alm ,Odense og reglerne fra rederiet ,not my Cruise.

Antwort von MyCruise Danmark
Den meget tilfredse kunde.
Det er altid en fornøjelse at handle med My Cruise.
Dygtige medarbejdere, som altid har god tid til at hjælpe med at finde den rigtige ferie/cruise, hotel og fly.
Tusind tak.

God og hurtig service. 😃
Det var, som sædvanlig, rigtig god og hurtig service. 👍
Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og er rigtig godt tilfredse. 😃
I skrivende stund har vi sejlet 2 gange i år, og vi har 3 bookinger i 2027. 😜

Antwort von MyCruise Danmark
Et rigtig godt Rederi, venlig personale
Har aldrig haft problemer med costa, altid meget venlig og flink personale, de vejleder på et hvert spørgsmål, skalnsnart afsted igen og glæder mig meget🛳🛳

Altid imødekomne
Altid imødekomne, tager god tid til at sikre kunden vigtige informationer. Hjælpsom ved digitale udfordringer.

Antwort von MyCruise Danmark
Er lige hjemvendt fra en cruise i…
Er lige hjemvendt fra en cruise i middelhavet med min familie på 14, der i blandt mig selv og mine tre børn, med Msc Divina, super god tur.
Der hvor jeg lige vil skære igennem er at min datter som er kørestolsbruger oplever jeg IGEN at Mycruise er super hjælpsomme og ved hvad de laver, så til jer læsere vil jeg rose Mycruise endnu engang for den professionelle hjælp, så skal i på Cruise med kørestolsbrugere eller hjælpemidler så gør Mycruise et rigtig godt stykke arbejde

Antwort von MyCruise Danmark
fik hurtigt et godt tilbud søde…
fik hurtigt et godt tilbud søde medarbejder hele vejen igennem .

Antwort von MyCruise Danmark
Super venlig og professionel hjælp !!
Medarbejderens lyst og villighed til at hjælpe med at forklare spørgsmål !!

Alt var let at bestille
Alt var let at bestille, men ærlighed med en total pris, altså extra udgifter som burde være med i priser, som f.eks extra på drikkevarer 105

Dette er 2. gang jeg benytter MyCruise
Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede fly, fandt alternativ overnatning i et andet land, og vi stod på krydstogt 2 dage senere. Derfor vil jeg også denne gang lade MyCruise bestille mine flybilletter til 4 personer.

Antwort von MyCruise Danmark
Kom med tilbud til hele vi ønskede os
Kom med tilbud til hele vi ønskede os. Og svarede hvis vi kommet i tanke om noget. Det gik hurtig med svar

Antwort von MyCruise Danmark
Service og med professionel medarbejder
Professionel service,hurtig respons, hjælpsom og dygtig til rådgivning. Jeg anbefaler myCruises.

Antwort von MyCruise Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.