Virkelig sjusket arbejde, gel lak ud over det hele, den ene negl sidder ikke fast og på Ingen måder lige lange. Virkelig dårligt arbejde, jeg kommer ikke igen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Priserne er lidt misvisende ift. hvad der står på deres hjemmeside/instagram. Havde regnet mig frem til at mine negle ville koste omkring 380 kroner, da jeg bestilte en tid og kunne se de priser, der... Mehr ansehen
Er fast stamkunde - og kan klart anbefale dem! Produktet de leverer er godt i forhold til prisen og personalet lytter altid til ens ønsker. Dog kan atmosfæren i butikken til tider være en del stressen... Mehr ansehen
Negle salon
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg var inde for at få fjernet noget gellak (som jeg også fik lavet hos Nailsart), og der var en fantastisk service. Neglene var blevet så flotte og havde haft dem på næsten en hel måned uden nogen problemer, ingen af neglene var knækket, selvom de var groet ret meget og jeg havde dem på i så lang tid, så det var virkelig fantastisk lavet. I det hele taget bare et virkelig godt sted med nogle gode priser

Antwort von Nailsart
Har været glad kunde i flere år men kvaliteten er faldet drastisk og i dag var den helt gal. Hende som stod for min manicure var ekstremt forkølet og snottet og jeg bad hende om at tage en maske på da jeg ikke ville smittes. Det blev hun meget sur over og fløj op af stolen. Dernæst blev jeg klippet i tåen af pedicure damen og da jeg skulle betale og høfligt påpegede at servicen ikke havde været god, fik jeg voksen skældud😂 Helt grotesk.
Svaret på min anmeldelse er desuden det rene opspind. Jeg har ALDRIG været utilfreds med salonen før idag og ALDRIG klaget over noget eller nogen men derimod anbefalet salonen til alt og alle jeg kender. Jeg er faktisk en smule chokeret. Men når jeg læser andre anmeldelser kan jeg se at der er rigtigt mange som har haft lignende dårlige oplevelser. Måden hvorpå salonen konsekvent afviser samtlige negative anmeldelser taler jo for sig selv. Tænker at de er AI genererede.
Ikke hver dag man får svar på tiltale fra negledamen/manden😂😅 Godt gået, men nok ikke den smarteste business strategi😜 Det var forøvrigt hende/dit personale som var uforskammet - ikke mig.

Antwort von Nailsart
Danmarks mest Useriøse negle salon.
Jeg måtte gå grædende derfra med min datter i armene på grund af at de har generet mig Talt ned til mig og ville have jeg skulle betale fuld pris for de negle jeg var ved at få lavet fordi de vil have jeg skulle forlade forretningen??
Min datter og jeg er så kede af det over den behandling jeg fik og min datter måtte overhøre deres ualmindelig dårlige tone.
Minimum 3 af negle damer råbte af mig forstod ikke hvad jeg mente jeg skulle gentage mig selv og forklare tingene til fem forskellige negle damer jeg sad og var i chok jeg har endda booket den dyreste behandling plus aftagning af negle jeg Beder dem om og lave fransk kant med cateye neglelak og et hjerte. Det forstod de ikke.
De har blokeret mig fra deres side. 😭
Jeg har været der tidligere og få lavet 5 behandlinger inden det her sker hvor de decideret sidder og mobber mig og chikanerer mig jeg begynder at græde fordi jeg bliver så utryg det er så uprofessionelt som noget kunne være.
Jeg har ellers altid været glad for at komme der så det er rigtig ærgerligt at jeg som kunde ikke kan få lov til at komme i denne her klinik. Jeg har endda givet dem drikkepenge mange gange før. Så jeg er meget forundret over den her behandling jeg har fået. Jeg har aldrig brokket mig eller været utilfreds.
Det som gør mig mest galt i alt det her det er at jeg har en lille pige på otte år med som ser hvordan de her negledamer bliver mere og mere gal på hendes mor som enlig bare gerne vil ha lavet flotte negle, så vi var meget kede af det da vi gik derfra.

Antwort von Nailsart
Jeg har været kunde hos dem længe, men servicen er faldet gevaldigt. Har fornyligt været inde at få lavet gellak på egne negle. En af mine negle var knækket lidt ude i siden inden. Under behandlingen får jeg kun sat lim på, hvilket ikke er holdbart overhovedet. Allerede dagen efter var gellakken krakeleret ude i siden. Min negl flækket helt af efterfølgende. Jeg skrev til dem med henblik på at få denne fejl lavet. Jeg mener stærkt at det er deres fejl, da jeg førhen har fået påsat mere end lim, når mine negle har været ødelagt. Jeg skal nu betale yderligere 50 kr for en fejl de har lavet. Det er nok sidste gang jeg kommer der. Meget ærgerligt at kvalitet og service ikke er en del af deres ordforråd

Antwort von Nailsart
Jeg kan varmt anbefale nailsart, de sindsyg dygtige og meget søde.
Jeg er kommet der i 2 år her i januar😍
Jeg synes det var en udmærket oplevelse. Ventetiden var meget lang men jeg havde ikke forventet andet fordi man ikke skal bestille tid. Det tog kun 40 min og til kun 250kr er jeg tilfreds.
Manden i salonen er virkelig ikke særlig venlig og talte nedladende til mig flere gange.
Salonens prissætning af fransk manicure/pedicure burde meldes til Forbrugerklagenævnet. De er virkelig gode til at gøre deres prissætning uigennemsigtig ved booking!

Antwort von Nailsart
Opdatering: Som rigtig mange andre også har skrevet, lyver salonen i deres svar her på Trustpilot. Jeg havde aldrig modtaget nogen SMS, og dette viste de mig heller aldrig da jeg var der. Generelt sviner de folk til i kommentarerne og siger hvad end de har lyst til for, at modvirke alle de grimme anmeldelser som de får. Tænk jer godt om - det er en grund til at de får så mange dårlige anmeldelser. Jeg har alrig før oplevet en neglesalon før, med SÅ mange vrede/skuffede/ked af det kunder. Hold jer langt væk 🫶❤️
Havde en rigtig skidt oplevelse hos salonen. Havde bestilt tid til negle, og mødte op i god tid. Jeg får her at vide, at jeg angiveligt skulle have lavet et “no-show” - for 1 år siden. Jeg ved at jeg aflyste, salonen mener det modsatte. Det er ord mod ord og de kan reelt set ikke huske det eftersom at der er gået et helt år - dog holder salonen på, at jeg skal betale 250 kroner ekstra, hvis jeg vil have lavet de negle, som jeg har bestilt tid til.
Jeg forklarer, at jeg er sikker på at jeg aflyste og selvfølgelig har tænkt mig at betale fuld pris for mit neglesæt på dagen - de holder hårdtnakket fast i, hvad de selv mener skulle være sket for 1 år siden.
Der var en asiatisk kvinde, der talte i et så aggressivt og højt toneleje, at det fangede de andre kunders opmærksomhed og alle folk simpelthen begyndte at stå og glo, og overvære samtalen. Det var virkelig ubehageligt.
Jeg stod fast på min sag om, at jeg for et år siden havde ringet og aflyst min tid. De sagde at de havde forsøgt at ringe til mig dengang - dog finder de ud af, at der intet telefonnummer var tilknyttet til min booking dengang, så det blev hurtigt akavet for dem. Ingen af dem kunne reelt set huske hvad der skete for et år siden. Dog nægtede de at lave de negle jeg havde bestilt tid til før jeg havde betalt 250 kroner, oveni det nye sæt negle jeg skulle have lavet. Jeg fortæller, at jeg selvfølgelig betaler for den behandling jeg havde bestilt, men ikke synes det er fair at jeg skal betale ekstra, på baggrund af noget der skete for et år siden, som de helt tydeligt ikke kan huske/er usikre på. Salonen bandlyser mig herefter og fortæller, at jeg aldrig må bestille tid i salonen igen. Alt i alt en sindssygt ubehagelig oplevelse 💔
Når jeg læser hvor fjendtligt og ubehøvlet de har svaret folk på deres anmeldelser herinde, bliver jeg paf. Det er simpelthen hverken professionelt, fair eller rigtigt.
Piger/kvinder - der er åbnet SÅ mange andre gode neglesaloner i byen, hvor personalet er enormt venlige. Jeg vil virkelig anbefale at man vælger at støtte en af dem i stedet ❤️

Antwort von Nailsart
Jeg kan ikke give 0 stjerne.
De aflyste min tid, og jeg har nu modtaget en rykker på 1100kr!!!!
Alt sagt!!!!
Redigeret:
Hej Nails art
Jeg prøver ikke at være anonym! Det nævnte jeg også, da I truede mig med den, igangværende inkassosag.
Sagen er; I udskød min tid. Jeg bad om en ny, da udskydelsen ikke passede ind i min dag, og I svarede igen med et udeblivelsesgebyr!
Jeg har ikke prøvet at være anonym, blot prøvet at undgå flere ubehagelige, flabbede og truende beskeder.
I fik jo mine kontaktoplysninger da jeg, fejlagtigt, bestilte en tid.
I er nogle ubehøvlede piger!!!!
Redigeret:
Du har fjernet din oprindelige besvarelse- den hvor du skrev, du havde fundet mig, til trods for, je “forsøgte at være anonym”!!!
Dig og de andre piger i butikken, burde revurdere jer selv og jeres kundeservice.
Kan du ikke selv læse i din, nye besvarelse, at der ikke er en skygge af service, i jeres behandling af kunder?!?
Jeg kommer ikke til at betale for jeres fejltagelser. Færdig!

Antwort von Nailsart
Manden i biksen skaber en utrolig ubehagelig stemning, overfuser kunderne og taler grimt til personalet. Sætter aldrig mine fødder der igen.

Antwort von Nailsart
Jeg har aldrig oplevet en så respektløs behandling som hos Nails Art. Deres måde at svare deres kunder på er fuldkommen absurd og uacceptabel. Efter at have skrevet med dem over mit telefonnummer, modtog jeg flabede beskeder, hvor de nævnte mit fulde navn på en uforskammet måde. De brugte også mit navn i deres svar på min seneste anmeldelse, hvor de skrev:
"Hej Malene el Maria Rasch
. Tak for din anmeldelse. Synes nu det var en Maria der lavede no show og ikke Malene."
Dette er ikke kun utroligt respektløst, men også et klart brud på GDPR-lovgivningen. De har ingen ret til at udstille mit navn på denne måde, især hvis jeg havde ønsket at være anonym
Men jeg hedder "Malen" her på Trustpilot, da det er mit kælenavn. Ikke for at være anonym. Men uanset, er det ulovligt af dem at udstille mit fulde navn.
Derudover beskylder de mig for at lyve, hvilket absolut ikke passer. Det er tydeligt, at Nails Art har mange dårlige anmeldelser, og med god grund. Deres kundeservice er skandaløs. Har de nogensinde hørt om kundepolitikken "kunden har altid ret"? Det virker det ikke som, men det vil jeg klart anbefale. Ville klæde jer og jeres 2,5 stjerne her på trustpilot.
For når der er så mange utilfredse kunder, burde Nails Art overveje, om det er dem selv og deres metoder, der er problemet, og ikke kunderne. Jeg kender rigtig mange, der har haft dårlige oplevelser med dem, inklusive mig selv.
Jeg kan på ingen måde anbefale Nails Art. Deres respektløse attitude og manglende forståelse for kundeservice og privatlivets fred er simpelthen for meget. Hold jer langt væk!

Antwort von Nailsart
Jeg er chokeret over at se så mange dårlige anmeldelser, da jeg kun har haft gode oplevelser her. De laver negle super hurtigt og grundigt, til en super pris. Jeg har efterhånden prøvet mange neglesteder til forskellige priser (nogle super dyre iblandt), og jeg kommer altid tilbage til Nails art beauty bar da de levere den samme kvalitet til en bedre pris. Super tilfreds med kundeservicen også, personalet er super sødt og jeg tror de fleste der skriver andet, bare ikke har accepteret deres retningslinjer, som står meget fremme på hjemmesiden, eller selv har været udenom problemer.
10/10⭐️
Hold jer langt væk!!!!!! Hvis du kommer til at lave en fejl ved bookingen og du ikke får aflyst forlanger de fuld pris og en og du bliver svinet til hvis du prøver at forklare

Antwort von Nailsart
Jeg havde booket en tid hos dem, men pludselig dukkede der en bedre tid op, som passede mig bedre, så jeg bookede den i stedet. Desværre modtog jeg aldrig nogen bekræftelse på den nye tid, og jeg havde svært ved at få afsluttet min tidligere booking.
Da jeg besøgte butikken for at få lavet mine negle, informerede jeg deres medarbejder to gange om, at jeg havde en anden tid næste uge, og bad hende annullere den tidligere booking, da jeg ikke selv kunne gøre det. Jeg havde allerede fået en behandling, der holder i 3-4 uger, så jeg havde ikke brug for den tid. Trods gentagne forsøg på at få den tid annulleret, blev det glemt af medarbejderen, selvom hun lovede at gøre det med det samme. Jeg betalte kontant med en rabat på 10 %, men modtog ikke en kvittering som sædvanligt.
Det er ikke min fejl, at deres medarbejder ikke holder sine aftaler og forsøger at få dobbelt betaling for den samme behandling. Trods mine gentagne forsøg på at forklare situationen, fastholder de deres krav og har endda sendt rykkere. Deres behandling af mig som stamkunde har været meget dårlig.

Antwort von Nailsart
Jeg vil gerne anmelde en meget dårlig oplevelse hos Nails Art. Jeg har aldrig oplevet noget lignende før, og jeg er meget skuffet over den behandling, jeg har modtaget.

Antwort von Nailsart
Jeg har været en fast kunde i NailsArt gennem lang tid, indtil jeg oplevede dette voldsomt respektløse scenarie!.. Først og fremmest har atmosfæren i salonen aldrig været særligt indbydende.
Personalet virker altid uinteresseret og ligeglad med at levere en kvalitetsservice.
Men til min helt igennem åndssvage oplevelse… jeg havde bestilt en tid til negle som jeg aldrig fik en bekræftelse på, da jeg fortrød min tid kunne jeg ikke afbestille den da jeg ikke havde fået en mail og gik derfor ud fra at min tid ikke var blevet registreret. På dagen ringer der en meget sur mand til mig og skælder mig ud over at jeg ikke var dukket op til den respektive tid. Jeg informerer ham om at jeg ikke havde fået en besked eller mail om tiden og derfor ikke mente at det var på sin plads at blive opkrevet for næsten 500kr som jeg ikke havde fået en behandling for. Eftersom den her mand begynder at hæve stemmen over telefonen, vælger jeg at lægge røret på da jeg ikke vil finde mig i det. Jeg får herefter flere beskeder hvor jeg bliver svinet til og også får fortalt at jeg ikke er velkommen i salonen længere, på trods af at jeg intet har gjort..!?
Der blev skrevet SÅ ubehøvlet til mig og blir troet med inkasso, at jeg var nødt til at bede min far om at overtage og skrive til dem.. hvorefter de begynder at svine ham til også?! Det er helt igennem vanvittigt uprofessionelt, og jeg har ingen forståelse for man kan drive sin forretning sådan.!
Samlet set var det en yderst skuffende oplevelse, og jeg vil ABSOLUT ikke anbefale denne neglesalon til nogen! Der er mange andre steder, der tilbyder bedre service, professionelt personale og en behagelig atmosfære.

Antwort von Nailsart
Super flotte negle og professionel arbejde og god betjening. Kommer klart ifen 😊
Blev råbt i hovedet af en mandelig ansat i butikken, helt grotesk.
Jeg har fået lavet negle her i et godt stykke tid, har egentlig ikke haft de alt for store problemer hos dem før dette.
Denne gang var dog anderledes, jeg havde 3 negle der faldt af og to der var ved det. Plus de var bare ikke lavet pænt. Dette forklarede jeg dem også på dagen, men fik afvide at alt var fint, at pigen der lavede dem godt kunne finde ud af det. Selvom hun tydeligvis ikke var så god og ikke vidste hvad hun skulle og skulle have hjælp undervejs.
Tydeligvis ikke hvis jeg mister 3 negle på 2 uger, og jeg ellers aldrig har problemer med dette.
Jeg fortæller problematikken til en mandelig ansat derinde, og fortæller jeg helst ikke vil betale ekstra prisen for helt nye negle (som ellers skulle være en genopfyldning) på grund af negle der var lavet dårligt til at starte med.
Han vælger at råbe af mig og sige at de ALDRIG havde praktikanter eller nye piger i butikken så det kunne ikke passe! Efterfølgende råber han af mig jeg skal pege hende ud så, hvilket jeg ikke havde lyst til, da det både var ydmygende for mig som kunde men også for hende som ansat, når det så er sagt, så var hun der slet ikke, som jeg også siger til ham.
Han bliver efterfølgende ved med at råbe og sige at jeg skal forklare ham hvad hun gjorde forkert, at negle jo godt kan falde af og hvis jeg ikke kan udpege hende så passer det ikke og jeg bare skal betale ekstra!.
Jeg var i chok og ærligt ved at græde. Han kommer efter 20 minutter og fortæller mig at de faktisk havde en pige inde en dag som var for dårlig til at være der og det nok er hende der har lavet dem, han undskyldte og gav rabat.
Hvilket ærligt var fuldstændig ligegyldigt på det tidspunkt efter han har råbt sådan af mig og foran alle de andre i butikken. Helt grotesk. Og så havde jeg endda ret.
Kommer aldrig der igen og har tænkt mig at sige det til alle jeg har anbefalet stedet til. At en voksen mand kan stå og råbe sådan af en ung kvinde, var så grænseoverskridende og skræmmende.
Kan se ejeren er super god til at svare lige så aggressivt her inde som i butikken, men gør i bare det, det var en modbydelig behandling og den kan i ikke forklare jer ud af.

Antwort von Nailsart
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.