Nailsart Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig sjusket arbejde, gel lak ud over det hele, den ene negl sidder ikke fast og på Ingen måder lige lange. Virkelig dårligt arbejde, jeg kommer ikke igen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Priserne er lidt misvisende ift. hvad der står på deres hjemmeside/instagram. Havde regnet mig frem til at mine negle ville koste omkring 380 kroner, da jeg bestilte en tid og kunne se de priser, der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er chokeret over at se så mange dårlige anmeldelser, da jeg kun har haft gode oplevelser her. De laver negle super hurtigt og grundigt, til en super pris. Jeg har efterhånden prøvet mange neglest... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er fast stamkunde - og kan klart anbefale dem! Produktet de leverer er godt i forhold til prisen og personalet lytter altid til ens ønsker. Dog kan atmosfæren i butikken til tider være en del stressen... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Allergisk reaktion af produkterne

Jeg var kunde hos dem i december 2020. Man kan godt mærke at ideen med butikken er at få så mange kunder igennem som overhovedet muligt. Desuden havde jeg en fornemmelse af at de medarbejdere de havde snakkede om kunderne imens de var der. Jeg vidste ikke hvad de sagde for de talte et andet sprog men det var i hvert fald ubehageligt. Jeg havde et specifikt ønske som jeg også fik opfyldt og resultatet var fint bortset fra neglene var meget flade i formen. Men 2 dage efter begyndte mine neglebånd og huden omkring neglen at klø og blive helt rød. Jeg fik en allergisk reaktion af deres produkter. Jeg har haft gelé negle i 3 år nu og jeg har aldrig fået en allergisk reaktion før jeg prøvede Nails Beautybar. Jeg har også fået negle siden og ikke oplevet nogle problemer. Jeg vil ikke anbefale dette sted. Jeg betalte 500 kr for det sæt og jeg synes det er skuffende at de bruger så dårlige produkter ift. prisen.
Svar til firma: Jeg svarer her igennem da jeg ikke kan svare ellers. Det vigtigste er ikke at I som firma synes det er en “troværdig” anmeldelse. Det vigtigste er at jeres potentielle kunder der læser det her tror på det. Og jeg kan se at jeg ikke er den eneste der har haft en dårlig oplevelse med jer.
Jeg har skulle tage mig sammen til at skrive den her anmeldelse fordi jeg har læst jeres svar på Trustpilot til kunder der er utilfredse og jeg kan se at kritikken altid bliver slået væk og det bliver til en diskussion som det så også er ved at blive til i mit tilfælde.
Det eneste jeg har at sige at om jeres produkter: jeg fik allergi af det og det har jeg aldrig prøvet før nogle andre steder.
Husk at tag imod kritik med kyshånd fra Jeres kunder for det er sådan man bliver mere kompetent og får et godt ry.
Opdateret: det er ikke mig I taler om.
Jeg har ikke lyst til at fortælle jer mine oplysninger fordi jeg synes jeres svar her på Trustpilot er ubehagelige og uhøflige. Jeg skrev ikke anmeldelsen for jer men for jeres potentielle kunder.
Jeg svarer ikke mere.

29. September 2021

Hej MN.
Vi skal forstå det rigtigt - Du var en kunde hos os i december 2020??? Har du et rigtigt navn vi må få så vi kan slå dig op i systemet istedet for at være en tilfældig "MN"? At skrive 10 mdr. efter synes vi ikke at det lyder særlig troværdig. Alle saloner bruger forskellige produkter, og man kan også få allergi pludseligt når man får lavet negle
i lang tid. Bare fordi du har fået allergi så betyder det da ikke at vi bruger dårlige produkter?
Hvis du har købt en cream fra Clarins, og du kan ikke tåle den cream, betyder det så at det er en dårlig cream? Hmmm.

Opdateret: Vi tager gerne mod kritik. Derfor må vi da gerne forklare blot hvad der ville kunne ske? - Du står her angriber os på en unødvendig måde efter 10 mdr? Hvorfor kan du stadigvæk ikke fortælle hvilken dag og navnet du blev booket under? Og du behøver da ikke skifte navnet til CM fra MN? Hvorfor ville du gøre det? - Fordi du er bange for vi afslører dit rigtige navn: Maria Nikita Butler. Hende som vi har smidt ud idag, fordi du forlanger at vi skulle lave forlængelse fordi din veninde (Caroline) skulle lave forlængelse som hun også havde booket til imens du kun har bestilt tid til gellak på egne negle, og da vi så sagde nej det har vi desværre ikke tid til, så begyndte du at skabe dig, og råbte ad vores personale. Det er ikke ok, derfor smed vi dig ud af salonen. Vær venligst at fortælle sandheden istedet. Vi nåede slet ikke rørt dine fingre idag? Kan du se du var været engang i maj måned 2021, hvis du fik allergi og vi bruger 'dårlige produkter' og har så dårlig ry - hvorfor ville du komme tilbage idag?
Nu giver det hele mening, MN.

P.S Du har ikke ret til at anmelde os når det er ikke baseret på den sande historie. Du er bare sur over vi har smidt dig ud igår, Maria.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke holde mig tilbage mere

Jeg kan ikke holde mig tilbage mere! Jeg har aldrig haft så dårlig en oplevelse før eller fået så tarveligt et sæt negle!!!

Jeg har ingen ord for min oplevelse. Der bliver ikke lyttet til en, hendes der lavede mine negle forstod ikke hvad jeg ønskede og blev smart i en fart, hun blev så fornærmede når man kommenterede til hvad man ønskede i forhold til form!
Måtte trække mine hænder tilbage flere gange hvor hun forsætter selvom jeg tydeligt siger AV flere gange! Filen brændte flere gange og hendes svar var bare “det maskinen der bliver kogende nogen gange, det var ikke hende!” Er så overrasket hun kom ikke en gang med en undskyldning eller vente et øjeblik på den bliver kølig!!! Hun filede revner i min hud i negle kanten på 4 fingre!!!! Var hævet, blå og spændt dagene efter!! (Har tydelige billede dokumentationer af dette) mine negle blev simpelhen så grimt er resultat !! Jeg tager til en anden negle tekniker idag og får dem fjernet! Holder dem ikke ud mere og har valgt ikke at kontakte dem eller nogen sinde at vende tilbage!!!!!! Men så så jeg de havde en trustpilot og bliver simpelhen nød til at komme ud med frustrationerne over min oplevelse… ser til min forventede skuffelse at deres anmeldelser ikke er folks bedste oplevelser!!!

Er stadig i chok over mit besøg hos dem.

24. September 2021

Hej Lisbeth,

Vi er kede af din oplevelse.
Det er over 2 uger siden du har været her.
Vi er meget kede af, og frustreret over at du ikke tog kontakt til os med det samme især når du mener at det var blevet lavet så grimt? - især når vi også har 7 dages garanti - det giver os ingen mulighed at følge op når der er gået over 2 uger, derfor vil vi meget gerne høre hvad der præcist skete, og undersøge det nærmere. Du må meget gerne sende billederne til kontakt@nailsart.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dygtige ansatte, forfærdelig service

Dygtige ansatte, men forfærdelig service
Jeg har egentlig været tilfreds med mine oplevelser hos Nailsart lige fra starten (siden start 2020), og kommet som fast kunde hver 4 uge
Dog er jeg MEGET utilfreds med deres måde, at håndtere en sag omkring en aflysning, jeg ringer da jeg uventet ikke kan komme til min tid alligevel og vil gerne med det samme flytte min tid, så jeg får en ny og derved viser min loyalitet hos dem... Dette er dog ikke muligt, hvis ikke jeg betaler 200 kr. for min aflyste tid

At være så pengegrisk og ikke kunne gøre en undtagelse når man stadig gerne vil have en ny tid er under al kritik. Jeg forstår godt deres frustration over at (formentligt?) mange aflyser og de derved ikke får den optimale indtjening, men når man er fast kunde og altid har været loyal er det MEGET dårlig service.

Som virksomhedsejer selv, ville jeg aldrig gøre det mod mine kunder. Og gode anmeldelser på bla. Trustpilot er mere værd end blot 200 kr. - Måske i skal indføre et system, hvor i kan se hvor mange gange man har benyttet jer og hvor mange gange man så har aflyst? Så kan man skille fårene fra bukkene ;)

Og en Trustpilot på 2,6 er ikke imponerende, måske i skal ændre forretningsstrategi? Hvis i har en selvfølgelig

Tak for denne gang, mit sidste besøg bliver i dag hos dem (Da jeg trods alt er for nærig til at betale 200 kr. for ingenting - godt man har andre møder som kan rykkes uden det koster penge ;) )

20. September 2021

Hej Stine.
Vi er kede af at du ikke har læst grundigt på vores hjemmeside omkring vores afbudspolitik. Alle saloner har deres egen politik, og retningslinjer. Vi har 12 timers afbudspolitik, og det står tydeligt på vores hjemmeside. Vi har super travlt, og netop derfor har vi vores afbudspolitik for at undgå udeblivelser, og sene afbestillinger osv. Mange ville da gerne komme ind og få lavet negle, og vi har sagt nej til dem, mens du har spærret en tid med så kort varsel afbestilling som mange ellers ville have den ? - Det er da ikke fair for alle. Og hvis alle kunder ikke respekterer vores afbudspolitik, og afbestiller sidste øjeblik eller ikke dukker op til deres aftale, så kan vi ligeså godt lukke biksen? Hvorfor så ændrer på forretningstragtegien? Dog er vi glade for du har været glade for dine negle lavet hos os. At du er for nærig til at betale 200kr gebyr, kan vi desværre ikke hjælpe. Vi håber du finder en salon som du bliver glad for, og tak for denne gang også :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem dårlig service man får i…

Ekstrem dårlig service man får i butikken. Man føler sig på ingen måde velkommen. Jeg har fået sprækker i negleroden efter jeg har fået lavet mine negle hos dem. Kan ikke anbefales!!!

27. Juli 2021

Hej Sarah

Så sent som idag prøver du at booke dig ind, men vi kunne ikke tage dig pga tidligere udeblivelse og derfor er der med god grund har vi sendt dig til inkasso. Vi har allerede blokeret dine forskellige emails med andre falske oplysninger, hvor du sidst bookede under et andet navn Fati? Du ringer til os igen idag og vi prøver at være venlige, uden at afvise dig helt. Der er vel gode grunde til alle dine emails er blokeret, vær’ sød at stoppe med at komme med alle mulige andre falske navne. Det er faktisk dokument falsk fordi det ikke passer med dit corona pas som du fremviser.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedelig oplevelse som jeg ikke vil gentage…

Det første gang jeg prøver at få lavet negle, og jeg er bestemt ikke tilfreds med resultatet. Jeg følte der hele gik for stærkt og jeg følte mig på ingen måde velkomst.
Jeg var meget overrasket over se hvor uhygiejniske de var og hvor beskidt salonen var. Desuden de sidder og snakker deres eget spørg hvilket gør man som kunde føler sig utilpas.
Og jeg bliver ked af se, hvordan salonen svarer folk tilbage på deres anmeldelser. Trist….
Deres svar tilbage til mig passer ikke. Jeg kom ikke sammen med min mor. Og gik ikke hjem med et smil.

13. Juli 2021

Hej Ilknur.

Vi er kede af at I har haft en dårlig oplevelse.
I var 3 mor-datter-søster som havde tid kl 16 i lørdags og vi lukkede kl 18.

Vi husker godt at 2 af jer fik gellak på hænder og derefter pedicure, og den sidste fik kunstige negle med blå farve.

Det var ærgeligt især da I gik fra salonen var glade med stort smil på læberne, hvor I takkede os for at være ekstra tålmodige fordi den ene pedicure ville have fjernet ekstra hårde hud, hvor vi brugte ekstra halv time, selvom det var efter lukketid. Vi hjalp med at finde “den kirsebær røde” farve hvor den ene af jer brugte rigtig lang tid på at finde, og vi hjalp med at finde en løsning at lave gellak på en kunstige hånd som den ene havde. Vi gjorde os bedste til at tilbyde hjælp. Vi var 2 af os som talte samme sprog mens I var der, ja det kan godt være de talte sammen efter det var lukket hvor I var der stadigvæk, men dem som lavede til jeres hænder og pedicure talte ikke samme sprog? Vi er kede af at vi er en lille salon hvor alting kan blive hørt tydeligt, og ked af hvis dette har givet jer utryghed.

Vi synes at kommunikationen med kunderne er rigtigt vigtig, derfor spørger vi altid til hver step om det er ok før vi går videre til næste step. Vi har derfor meget svært at tilfredsstille hvis I ikke fortæller hvad der i vejen med jeres resultat, mens I var her i salonen. Desuden har vi 7 dages garanti med kunstige negle og 3 dage med gellak, I kunne kontakte os for at rette op på det I er utilfredse med. Vi er også kede at I oplever vores koncept er anderledes end forventet, men undre os lidt da i kom og bookede jer ind i salonen og så hvor travlt vi havde så det overrasker os lidt over du siger at i ikke føler jer velkomne og at det var beskidt. Selvom vi i forvejen føler at vi har gjort vores bedste så håber vi stadig at I finder det sted hvor I bliver glade for.

Rigtig god aften.

P.S. altså I var 3, kender ikke rigtig jeres forhold til hinanden, om du var moren eller du havde en mor med. Hvis det var dig som var en af dem som fik lavet negle første gang i sit liv og ville have den kirsebær farve, så var det også dig vi brugte ekstra halv time på, og du var den sidste der forladte salonen næsten kl 18:30, med takkede os med stort smil at blive i salonen efter lukketid fordi du ville have ordne ekstra hårde hud. Hvis historien ikke passer, så ved vi ikke lige hvor tilfældigt at vi havde 3 der bookede det samme navn IIknur i lørdags.

Den værste negle salon

Den værste negle salon.
Uforskammet personale.
Jeg opdager at jeg har glemt corona pas og styrter ned og siger det 35 min før min tid.
Den første pige var sød og henter en anden pige også skal jeg ellers love for det gik galt.
Jeg undskylder og siger jeg har glemt pas om jeg kan få en anden tid. Pigen siger at jeg kan bare skynde mig ned og få en corona test men jeg siger det kan jeg ikke nå. Det tager ca 40 til 60 min og få passet samt tiden frem og tilbage … så begynder hun at råbe af mig det tog ikke den tid …som om vi nu skulle diskutere tiden på den test fuldstændig åndsvagt…jeg får ingen taletid hun afbryder og råber og skriger af mig og jeg opgiver… og hun siger jeg skal betale fuld pris.. jeg går fuldstændigt rystet…. Jeg betaler regningen et par timer senere og idag har jeg bedt om en kvittering for overførelsen.. jeg fik så et beskidt svar på e-mail idag på engelsk … Hej Never Come Back again.!
Wow siger jeg bare sikken en forståelse og kundeservice er lig -0.
Jeg må bare sige at de anmelderes her på trustpilot jeg læser come on …det ser ud til at firmet har en undskyldning for hver en kunde der klager med sådan en nedgørende tone og frasiger sig alt ansvar …så mit råd er at først og fremmest husk at spørge efter jeres regning hvis i betaler kontant m.m ser ikke ud til at de føre en sund betalings politik. Og jeg har heldigvis fundet et nyt sted hvor kunden er i centrum og ikke grådighed og uforskammet er en hverdag.
Jeg skriver nøjagtig som det foregik du behøver ikke at prøve på at retfærdige gøre dig selv … sagen har intet at gøre med at jeg ikke havde min mobil ..test centret ligger ved Rigshospitalet og du er ved Svanemøllen det er der ingen der kan nå på 35 min på gå ben .. vær nu realistisk ..og det var den første pige der sagde til mig at hun vil spørge om jeg kunne komme ind alligevel uden test.. så hvorfor siger dit personale det hvis i følger reglerne .. taget i betragtning af at jeg er kommet før i salonen har intet med denne oplevelse at gøre ..jeg har intet gjort forkert andet end at forsvare mig selv for verbalt overfald … der har du svaret på dit spørgsmål..desuden har du sendt mig en faktura hvorpå du skriver jeg skylder 375 kr og tiden var 19.30 selvom jeg har betalt og tiden var kl 12.00
Du vil meget gerne have til at lyde som om jeg prøvede at snyde dig men jeg betalte så snart jeg kom hjem 13.38
Send mig en ny faktura med min betaling uden grove kommentarer på ..tak
overskriften siger det hele skulle bare have stået “med løgn”

1. Juli 2021

Hej Christina,
Tak for din anmeldelse. Sjovt du skriver værste salon når du har været fast kunde hos os siden juni 2020, du burde at vide bedre om vores håndtering af politik hernede og hvad angår test hvilket er lovpligtigt at opretholde. Du meldte sin ankomst kl. 11:30, du fortalte min kollega at du har en tid kl. 12, og at du glemte din mobil derhjemme, derfor kunne du ikke nå hjem og hente sin mobil. Vores kollega hentede en anden, for at finde ud af hvad vi skulle gøre. Min anden kollega spurgte pænt om du havde glemt din mobil el. glemte at tage en test.? Du sagde at du ikke havde en test. Derefter sagde hun pænt til dig at du havde stadigvæk muligheden for at kunne nå en lyntest, for du har 30 min. plus mere da det var ok du kom lidt for sent, ellers skulle du betale for den behandling du bestilte til kl.12. Vi kunne selvfølgelig ikke tage imod dig en uden test, det er ulovligt og du burde vide bedre. Du blev sur og fornærmet. Du ville hverken tage en tur til lyntest eller betale for den behandling, og var i benægtelse og som om at det var nemmere at pege fokus på vores ”dårlige service” end afsløringen af din egen forglemmelse på test.
Vi havde mange kunder i salonen som så din ubehagelige opførsel og din talemåde, det er uacceptabelt over for vores personale, da det er ikke vores problem at du dukker op uden test. Vi prøvede at hjælpe dig med at finde en løsning. Vi har MANGE kunder som tager en lyntest, som får resultatet 10-15min efter, og vi finder en løsning hvis man kommer forsent pga. en test resultat, men det var ikke engang en mulighed for dig. Du var i benægtelse og ville stå fast.
Ja, det er rigtigt vi giver ikke fysiske kvitteringer, de fleste kunder bruger sin mobilepay kvittering som kvittering og ikke ville have fysiske kvitteringer, Og dem som vil have den kvittering, bliver tilsendt til deres email. Vi kan ikke se at det er et problem når alt er blevet digitalt?
Vi er glade for at du fandt en salon som kan acceptere kunder uden fremvisning af test.

P.S

1. Du har på intet tidspunkt sagt "undskylder" ved mangel af test som du beskrev i din anmeldelse, tværtimod blev du sur, fornærmet, og uforstående. Vi er netop som erhvervsdrivende skal følge efter det offentlige retningslinjer, og ikke gøre noget ulovligt, som vi få en bøde for. Ja, du betalte først efter vi sendte dig en påmindelse af betalingen.

2. Du havde på intet tidspunkt sagt til den første pige at du ingen test havde, du sagde du glemte telefonen, derfor hentede hun sin kollege for at finde ud af om du bare kunne låne vores computer at logge på sundhed.dk. Da den anden pige kom, spurgte hun dig om du havde glemt telefon eller test? Det er først her til du fortalte du ingen test havde. Så self kunne vi ikke tage imod dig? Forstår ikke hvad du prøver at sige vi kunne alligvel tage imod dig uden når du prøver at "snyde" dig frem med at havde glemt sin telefon. Du behøver ikke at dreje historien om og om.

3. Lad os kom videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe oplevelse og dårlig produkt

Utrolig ringe oplevelse og dårlig produkt.

Jeg ankommer til salonen, hvor der er kæmpe kaos. Salonen er fuldstændig fyldt, og der står 6 piger ude foran og kigger på farver. Jeg kommer frem til skranken, hvor jeg siger, at jeg har bestilt tid til kl 13:00. Jeg havde både bestilt gellak med design og gellak på tæerne. Jeg får kritik for, at jeg ikke har sendt billede af, hvilket design jeg ønsker på forhånd (det har ikke stået tydelig nogle steder). Derefter regner han en pris ud, som jeg sætter spørgsmålstegn ved, da den lyder meget høj sammenlignet med hvad der står online. De begrunder det med, at designpriser er en “fra-pris”, og mit design er åbenbart “svært” (det var 2 streger på hver negl - det tog højest 4 minutter på hver hånd at lave). Men fair nok, jeg sagde, at det var så i orden. Hvorefter manden i skranken begynder på, at vi også bare kan lade vær med at lave design (pludselig virkede det som om, at han ville have, at jeg ikke skulle have design. Formentlig fordi de var meget bagud i tidsplanen), men jeg holdt ved, at jeg havde booket tid til design.
Jeg kommer ind og en kvinde starter med mine negle. Efter 7 minutter kommer en ny kvinde og overtager. Hun begynder på shellakken, hvorefter en tredje kvinde kommer og færdiggør det. Jeg skal forklare mit design hver gang en ny overtager.
Derefter skulle jeg have shellak på tæerne. Jeg havde booket shellak med mini pedicure. Hun starter med pedicure, og efter nogle minutter ser manden i skranken, at hun er igang med en fuld pedicure. Han får hende lynhurtigt stoppet og en anden kvinde overtager, mens han prøver at finde ud af, hvem som havde sat den første kvinde igang og ikke havde fortalt hende, at det var mini pedicure. Ubehagelig situation at sidde midt i.

Jeg betaler og går afsted. Efter fire dage er mine negle på hænderne allerede vokset utrolig meget (det ligner på shellakken, at jeg har haft det på i to uger). Jeg skriver dem en besked på Instagram og spørger, om de har noget garanti, da shellakken tydeligt ikke er blevet lagt ordenligt op ved neglebåndet. Jeg har fået shellak hundrede gange, og jeg har ALDRIG oplevet, at shellakken er lagt så dårligt, at udgroningerne ligner to uger efter fire dage. Deres svar på min klage var blot “neglene vokser hurtigere om sommeren og det er forskelligt fra person til person. Næste gang må du sige, hvis neglelakken skal lægges højere op. PS normalt har vi 3 dages garanti”. Jeg fik absolut INGEN erkendelse af, hvor dårligt neglelakken er lagt - blot at der er 3 dages garanti, og jeg skrev efter 4….

Oplevelsen på salonen var dårlig, kaotisk og uorganiseret. Produktet efterfølgende var under al kritik ligesom deres kundeservice. Derudover er deres priser (i hvert fald for design) absolut ikke i den lave ende. Så hele oplevelsen og produktet lever IKKE op til prisen.

30. Juni 2021

Hej Louise.
Du sendte os et par billeder af hvor du fortalte at billederne var taget dagen før - og at der var gået 3 dage fra du fik dem lavet. Da vi slog op i systemet viste det sig at det var næsten en uge altså på 6. dagen. Du havde intet tidspunkt sagt vi havde lagt det grimt som du beskrev ovenstående, det eneste du skrev var du synes det var en hurtig udgroning. Hermed forklarer vi at når der er næsten en uge gammel, kan neglene selvfølgelig vokse ud og dermed opleve en større udgroning hvilket er meget normalt. Især i sommer perioden går det endnu hurtigere. Ja, vi har netop 3 dages garanti på gellak, hvis du ikke var tilfreds med gellak hvorfor fortalte du ikke os med det samme? - vi spurgte jo inden vi lavede designet om alt var ok inden vi går videre. Hvorfor venter med at skrive næsten en uge efter og ikke benytte sig af den garanti vi giver?

Ja vi har desværre meget travlt, derfor skriver vi på hjemmesiden TYDELIGT både det med prisen og at man skal sende designet til os. Inden vi går igang bliver der fortalt prisen IGEN, hvis man er enige så går vi igang, du behøver jo ikke at lave det hvis du synes det er dyrt? Vi har på intet tidspunkt tvunget dig til at få lavet designet? Der er blevet skiftet mellem to teknikkere for dine hænder, hvor vi har nogle teknikker der KUN specialiseret i designet, derfor bliver der skiftet imellem kollegaerne? Ligesom på hospitalet hvor du først bliver mødt af en receptionist derefter kort briefing med en sygeplejerske og til sidst skal tilses af en læge?

Et godt råd: Læs og forstå alt inden man booker en tid, især hvis alt er beskrevet under selve behandlingen.

Ultra ringe kundepleje!

Ultra ringe kundepleje!
I en tid hvor forbrugerne har forsøgt at hjælpe de mange butikker igennem krisen mangler der fleksibilitet den anden vej.
Det kan simpelthen ikke passe, at min hustru kan besøge jer, have glemt sit coronapas, som forståeligt kræver - betaler fuldt beløb for sin tid (uden nogen behandling), henter sit coronapas, får ny tid og skal betale fuld pris igen!! Altså dobbeltpris… Der burde være mere fleksibilitet i sådan en sammenhæng. Særligt i en tid hvor forbrugerne har været loyale og hold fast. Det rigtige have været at tilbyde halvpris for tiden, som blev rykket og fuld pris for tid nummer to, i stedet for 2x fuld pris, hvis det hele blev gjort på samme dag - hvilket var tilfældet. Så det eneste rigtige vil være et tilbyde halv pris til hende for næste besøg.

Trækker naturligvis min anmeldelse retur hvis det viser sig at I efterkommer og udføre korrekt kundepleje…

Hej!

Vi er kede af det hele Corona-situation gør det er meget svært for alle parter.
Vi kan ikke tage en kunde ind uden Corona pas - det er ikke fair for andre kunder/personale, og vi risikerer en bøde fra politiet som har været hos os nogle gange. Det står tydeligt på hjemmesiden og alle vores social medier at hvis dukker man op til sin tid uden corona pas, skal man desværre betale for sin tid. Vi som forretningsdrivende bliver nødt til at minimere risikoen, som i foran er blevet hårdt ramt pga Corona. Den tid var reserveret til din kone, og vi havde en tekniker som ventede på hende, som endte med ingen kunder fik. Vi kan desværre ikke gøre anderledes end hvad hele corona situation bringer os ligenu.

Super tilfreds kunde!

Jeg fik anbefalet denne neglesalon af en veninde, og jeg er så tilfreds! Jeg fik lavet et nyt sæt akryl med noget nail design, og de blev virkelig flotte. Jeg kommer helt sikkert igen :)

Enormt dårlig service

Aldrig har jeg oplevet så ringe service. Jeg har for 3 uger tilbage fået lavet nogle fine negle, og bookede derfor endnu en tid. Det starter med enormt kaos, og utilfredse kunder der står udenfor. Jeg kommer ind og fortæller hvad jeg vil have lavet, og at jeg skal have fjernet mit gamle gellak. I bookingen har jeg troet jeg har booket det med også, men det for jeg hårdt fortalt at jeg ikke har. Jeg får det dog fjernet, og da vi når til neglene fortæller jeg at skulle have lavet design på to af neglene, det var der ingen problemer i før, at den mandelige fyr kommer ned og fortæller igen med en hård tone, at det er der bestemt ikke tid til, og at mange af kunderne har booket forkert og lader sin vrede om det gå udover mig som kunde, og at jeg bestemt ikke kunne få lavet design på to af neglene. Jeg fortæller så at jeg igen mener at have booket det med i min bestilling, men at det kan være at hjemmesiden er svær at tyde. (Denne tanke har jeg, da han før fortalte at alle booker forkert), og derefter begynder han at råbe ad mig og beskylder mig får at lyve omkring hvad jeg har bestilt. Jeg sidder tilbage og er fuldstændig chokeret, og er tom for ord. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service, at lade sin vrede og stressniveau gå udover kunderne er absolut ikke okay, og endnu mere forkert at begynde at råbe af mig som kunder, der sidder og snakker i en meget mild tone, men bare stiller spørgsmål til neglebehandlingen.

Hej Clara.
Vi beklager selvfølgelig at du har haft en dårlige oplevelse.
Men du havde faktisk kun reserveret gellak (30min), du har hverken bestilt aftagning eller design, dermed kan vi desværre afvise. Du ville ikke forstå at vi var faktisk bagud netop fordi mange kunder ligesom dig bookede forkert, som gjorde vi blev meget forsinket, og dermed ventede mange kunder udenfor. Selvom vi forklarede at vi var bagud, ville du ikke forstå og blev ved at sige til vores teknikker at du skulle have lavet design, og vi burde at have tid til det. Ja, hvis alle kunder booker rigtigt, og hvis vi ikke var bagud pga det, kunne vi sagtens lave. Men du må også forstå at når man ikke har booket til det, så er der hellere ikke afsat tiden til det.

God aften

Kundeservice er ikke eksisterende

Kundeservice er ikke eksisterende. Jeg havde i går d. 12. juni booket en tid, da jeg har været en fast kunde i en længere periode. Det går så op for nailsart, da jeg sidder til min behandling, at jeg er kommet til at booke dobbelt, da jeg er kommet til at angive forkert mailadresse ved første booking. Jeg kunne dermed ikke se på hjemmesiden, at jeg havde foretaget en booking og booker en ny tid. I stedet for at nailsart ser, at det samme navn og telefonnummer som har booket den samme tid og behandling, informerer mig eller annullere den ene tid, så ser de det først 10 minutter inde i behandlingen. Jeg beklager meget, men store manageren er bedøvende ligeglad og siger, at jeg skal betale for begge behandlinger, på trods af jeg jo kun kan få en behandling. Dermed måtte jeg betale 750 kr. for en opfyldning. Jeg sidder i butikken, og kan se der kommer en kunde ind imens jeg sidder halvvejs i min behandling til den sidste medarbejdere som skulle have foretaget min "anden" behandling. Kundeservice er ikke noget de kender til og i stedet for, at se jeg en fast loyal kunde, der overholder alle mine tider, så beder de mig betale for begge behandlinger i stedet for at yde en god service for en fast kunde, som har lavet en menneskelig fejl. Derudover kunne de have sagt jeg skulle betale et mindre beskedent beløb, da jeg kan se der kommer en kunde ind til behandling, imens jeg får min behandling. Dette kunne ikke lade sig gøre, hvis denne medarbejder skulle lave en behandling på mig. Der er altid en risiko når man driver en forretning, men i stedet ligger de denne risiko hen på kunderne og de er ligeglade med hvad man siger. De skal bare have deres penge og der skal så mange igennem som muligt.

13. Juni 2021

Hej Camilla.
Glad for at du har været en fast kunde, men det er ærgeligt at du ikke kan erkende at du har lavet fejl selv efter jeg har fremlagt alle beviser for dig. Du fik reminder på din tid dagen før men undlod at gøre noget ved det og ja når du skriver forkert email så er det klart at du ikke får nogen bekræftelse og skal derfor kontakte os for at dobbelt tjekke om du har gjort det rigtigt inden du booker en ny. Det står også skrevet på hjemmesiden. Du vælger at feje du problemet af og siger at det tænkte du ikke lige over. Hvis du har sagt undskyld, og erkende dette er en fejl ved din side, kunne vi sagtens være lidt mere large og forståelig, derfra overveje at du kun skulle betale 50% af din behandling. Vi havde en tekniker der ikke havde noget at lave hele vejen og der kom en kunde som kom 15 min før sin tid og havde en aftale samme tid som dig, men spurgte hun kunne få din tid og får lavet sin fødder efter, men jeres tid var samtidige? Derfor var det ikke muligt din (dobblet booket tid) tid kunne blive taget af hende. Men vi sagde ja til hende fordi hun kom tidligere og blev færdig tidligere derved havde vi tid til hendes fødder. Det er desværre hellere ikke ensbetydende med at de 45 min som du booket forkert blev taget af hende. Vi havde på intet tidpunkt haft en walkin som kunne tage din tid. Du hørte desværre kun det du ville høre. Der findes risiko ved alt i livet, men du bestilt 3 tider og afbestilt 1 af den, men glemte at afbestille den anden?. Det er rigtigt vi løber en kæmpe risiko, men vi vil da prøve at mininere den risiko ved at have en afbudspolitik. Så næste gang vil det være en god ide at være ekstra opmærksom når du booker tider hos andre og følg op på den når du får reminder på den.
Hav en rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pris og kvalitet følges som bekend ad

Svar til Nailsart:

I har aldrig selv ringet når I har været forsinkede og kun undskyldt én gang, hvor I var 15 min forsinket. Vi taler ikke en enkelt gange eller 5 min pr. gang, men +12 gange af 5-15 mins varighed, hvor man vel at mærke får lov at vente ved en meget traffikeret vej i al slags vejr. Derimod har I ingen problemer haft med at skrive og spørge om jeg kunne komme en time tidligere, hvilket jeg venligst har invilget i. Det her er så takken.

God aften til dig også - glad for at se, at der bliver svaret så hurtigt tilbage til kunder. Det er langt mere end den sædvanlige service I tilbyder.

Neglene får 3-4 ud af 5 stjerner, bedømt ud fra pris sammenholdt med kvalitet. Gellack neglene holder dårligt, men acrylneglene holder til gengæld fint. Service får 0 stjerner.

Jeg har været derinde til forudbookede tider over 12 gange og hver gang har de været 5-15 min forsinket, hvilket kan være en ret kold oplevelser eftersom man bliver bedt om at vente udenfor ved en trafikkeret vej. Uden undskyldning for forsinkelsen. Kommer man selv for sent, bliver man til gengæld mødt af et krav om, at hvis det sker igen, aflyser de tiden og sender en faktura.

Man har følelsen af at være på en fabrik/sweatshop, hvor der handler om at blive færdig hurtigst muligt og hvor man er i vejen for rengøringen, men til prisen er det nok svært at forlange mere...

16. Mai 2021

Hej Kathrine

Du har været forsinket de sidste mange gange du har været her. Du ringer ikke hver gang du er forsinket og dukker bare op og forventer at vi skal stå til rådighed uden at vide om du vil dukke op el. ej. Du ringer ikke og siger du er forsinket, og svarer ikke vores opkald. Og du mener at man bare kan komme som det passer en fordi vi selv har været forsinket tidligere? Vi er virkelige kede af hvis du har oplevet vi har været forsinket, men derfor prøver vi at mininere forsinkelserne så vi ikke bliver forsinket til
næste kunder. Vi tager self forbehold til at alle kan være forsinket inkl. os selv, men din holdning til at du ikke gider ringe, svare opkald når man ringer, føle sig berritiget til at komme senere end sin aftalte tid er desværre meget svært for os at leve op til.

Svar: Hvis du har været hos os mange gange, så ved du også at så snart vi ved der er forsinkelser så sender vi sms ud og fortæller kunderne at vi er 15-20min. forsinket. I dette tilfælde, giver os ingen mulighed at sige videre til næste kunder vi er forsinket hvis vi ikke ved hvornår du kommer. Det kunne være rart at høre fra kunderne når de er forsinket, så kan vi give beskeden videre til de næste kunder. Vi vil gøre bedst muligt for holdet og for kunderne. God aften.

Tip top

Er så glad for resultatet, og havde en rigtig sød og dygtig negleteknikker. Lidt stresset atmosfære, men det afspejles også i kundetilstrømningen 👍🏼

27. April 2021

Meget uvenlig kundeservice

Meget uvenlig kundeservice. Man føler sig ikke velkommen. Jeg har sprækker i negleroderne i dag, de er røde og gør ondt da det blev kørt hårdt på. Der sidder overskydende lak rund om neglerne (manicure). All around dårlig oplevelse og uvenlig personale. Kommer ik til at bruge den salon igen.
PS svar til Nailsart. Jeg var i salonen 24 april kl 16 og bookede min tid som Mila som er forkortelse af mit fulde navn.
PS 2. Nåh ja, det var vist nok min egen skyld jeg følte at det var svært at få opmærksomhed, der blev ikke svaret til mig høfligt og venligt, at I har brug for at luftet ud men nærmest snæret af mig, at jeg følte at jeg var til besvære da jeg sagde at jeg frøs og i gjorde mig en kæmpe tjeneste at tænde for varme. Det er jo mig der er noget galt med. Det er måske også min egen skyld jeg fik sjuskede negle og sprækker i mine neglerod? Det bedste forsvar er angreb? I kan ikke engang finde ud af at sige undskyld uden at på en passive agressiv måde antyde at det er mig der er en urimelig kredsen kunde? Dårlig stil. 👎
PS 3 ja tak, jeg holder mig langt væk og vil anbefale det til de andre. Damn, Københavns sureste salon som skælder kunder ud. Har godt nok ikke oplevet noget lignende.
PS 4. “Kunder har sidste ord”, kender I til konceptet? Kan I ikke bare acceptere og anderkende at det var en dårlig oplevelse for mig at være I jeres salon og lære forhåbentligt noget af det i stedet for at insistere på jeres ‘version af historien’??? I stedet for at gå i selvforsvar og insinuere at det er mig der er noget galt med? Og jeg er åbenlyst hverken den første og nok desværre heller ik den sidste kunde, som er meget utilfreds med jeres kundeservice, hvis man ser på en lang række af andre dårlige anmeldelser af jeres sted på trustpilot. For jeres egen skyld ikke mindst håber jeg, at I ser jer selv i spejlet i stedet for at afreagere på jeres kunder.
PS 5 og som rosinen i pølseenden, skulle man lige få en spydig kommenter, som hentyder til at der er noget galt med mit humør forklædt som venlighed 🤣🤣🤣🙈🙈🙈. Auch. Dårlig karma, toxic sted som spreder dårlig stemning. Jeres respons på min anmeldelse er den fornemmeste eksempel på mangel på imødekommenhed, nul evne til selvkritik, arrogance og dårlig service. Og i kan simpelthen ikke lade være med at få det sidste ord 🙈😅😅😅. Jeg holder her. Resten må jeres dårlig karma sørge for 😉. Med mindre I lærer af jeres fejl og retter op på jeres attitude. Man kan vel altid håbe 😆🤔. Eller?

25. April 2021

Hej Lioudmila,
Kan vi spørge hvilket navn samt dag du har været hos os? Vi kan ikke finde dette navn i systemet. Vi vil selfølgelig gerne finde ud af, hvad der er sket. Og vi beklager naturligvis, hvis denne hændelse har fundet sted.

Mvh Nails Art

Ah ok, vi husker at du kom ind i salonen, og pga restriktionerne bad vi dig at vente udenfor indtil vores receptionist kunne tage imod dig. Derefter under behandlingerne sagde du et par gange at vi skulle lukke døren fordi du frøs, og vi tændte for varmen lige ved dig med det samme. Vi har desværre mange kunder der kommer igennem, og pga corona anbefalingerne fra regeringen udlufter vi salonen når vi kan, og vi beklager hvis dette har gået dig på. I løbet af behandlingerne spurgte vi dig flere gange om alt var ok, og om det er noget det skulle rettes osv, og her sagde du ja, alt var ok. Derudover har vi 3 dages garanti på gellak, hvis der skulle være noget du ikke synes om, kunne du henvende til os. Vi kan godt forstå udfra at det er dit første besøg hos os, at vores koncept er anderledes end hvad du forventer. Held og lykke med at finde et andet sted som passer til dine forventninger og ønsker.
P.S Vi kan aldrig finde på at skælde kunderne ud, vi fortæller blot vores version af historien.

Mvh nailsart

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr